HEJ HEJ HALLÅ BLOGGEN

Nu sitter jag på tåget mot Linköping! Jag köpte en resetidning bara för att det stod Mexiko på den, men så stod det typ 5 rader om Tulum bara. Jaja, vi ska ju faktiskt till Tulum också :))
Om 1 timme och 30 min är jag framme och jag är ganska så pepp!! Jag har ju köpt fula saker enbart för denna kväll, haha!

På jobbet har det varit supermycket att göra hela dagen. Sjukt mycket patienter och inga platser alls knappt. Så kan det bli ibland!

Adela, jag äter gärna middag nästa vecka!! Kan inte mitt schema i huvudet men jag tror att jag jobbar kväll på tisdag.

<3


it takes an ocean not to break.

tycker att den här låten är himla fin bara. så.

FRÅN OCH MED DU.


några gånger när det verkligen kändes

När vi satt i bilen på väg tillbaka från Fraser Island och vi skojade om vilka hus vi skulle bo i. just där och då kändes det som om vi aldrig någonsin skulle åka hem igen. hela den resan kändes ganska mycket hela tiden faktiskt.

 

När jag ringde Ante flera månader efter vi gjort slut (fast fortfarande höll på och jag vägrade erkänna att jag fortf var kär i honom) och han var med sin nya tjej. Känslan av att vara utbytt..

 

När jag Cissi och Anders åkte till Linköping den där hösthelgen för 2 år sedan. När allt var perfekt och vi hade så jävla roligt hela hela helgen. När jag och Anders står mitt i lövhögen, kastar löv upp i luften och bara skrattar, skrattar och skrattar..

 

När vi satt på papa gallo och grät för att sånt inte ska ske.

 

När han gick på tunnelbanan efter han berättat att han hade flickvän och samtidigt ser jag Cissi och Adela komma ner för rulltrappan. Jag grät så jag inte kunde stå. Och den där gången då vi var på Fashing, han kollade mig i ögonen och sa "Förlåt Ida! jag menar verkligen det. jag ville aldrig göra dig ledsen".

 

När jag kollade på graviditetstestet, ringde Lisa och skrattade.. i flera minuter. Visste på riktigt inte vart jag skulle ta vägen.

 

När jag var med om mitt första hjärtstopp på jobbet. så fruktansvärt obehagligt och läskigt! När ett liv nästan nästan tar slut mitt framför ögonen på mig.

 

När jag fyllde 21 år och vi firade mig på Debaser, då Cissi köpte allas drinkar, då vi sjöng med i alla låtar, dansade, skrattade och hade så himla kul.

 

När Jag och Cissi blev av med våra väskor i Barcelona sommaren 2010. Dagen efter mådde jag så dåligt att jag bara ville åka hem. har aldrig någonsin känt sån ångest (som dock gick över efter några timmar).

 

När jag den där gången hemma hos Rikard  när jag blev så jävla sur på David, hade jag varit lite mer som Cissi hade jag slagit honom. Att få någon till tårar är typ det värsta som finns.

 

När Farmor dog på samma dag som Farfar och samma dag som min Fasters födelsedag.

 

När vi låg på Cissis golv i sköndal och tyckte att alla var tråkiga och inte orkade med stockholm längre. då vi beställde tågbilljetter i taxin och ringde robbban och sa att vi var på väg.

 

När jag äntligen vågade berätta vad jag kände för honom och han säger att det inte är det han vill. säger att han bara vill vara kompis och tycker att det vi har är jättebra. sen kommer hans mamma och säger att maten är klar och han tycker att det är självklart att jag ska äta middag med hans familj. vet fortf inte hur jag lyckades låtsas le resten av den kvällen..

 

 

 

 


torsdag

idag har jag; tvättat. ätit frukost till seinfeld med mattias. lyssnat på filmmusik. nu ska jag hämta tvätten. sen ska jag åka å handla lite. DET ÄR SÅ HIMLA SPÄNNANDE, mitt liv. det händer massvis.........................................
 
 
 
 

run run run run run run


till dig från mig

eftersom jag också vill vara snäll mot Adela och inte vara sämre än Cissi så ska jag också skriva några inlägg, men jag kommer tidsinställa dom eftersom jag inte kommer ha tid att blogga förens på typ lördag?
 
idag har jag varit och klippe mig, vet dock inte om jag är nöjd eller inte. får se om mina lockar verkligen kommer fram. kommer nog bli bättre när det är liite längre, jag får ha lite tålamod helt enkelt.
sen efter den lilla klippningen så gick jag på stan för att hitta någonting att ha på mig på fredag, men jag hittade egentligen bara en grej som ar riktigt bra. världens kanske fulaste halsband! Cissi kommer få ett av dom, så är vi lika fina!
sen åkte jag till jobbet för att jobba lite. och mitt i alltihopa så blir vi sugna på något sött så då bakar jag lite kladdkaka! hoppas nattpersonalen blev glada också.. hehe
nu är jag hemma igen och gör ingenting.
ska sova snart för imorgon jobbar jag dag och det har jag knappt gjort på 2 veckor. knäppt schema!
imorgon efter jobbet ska jag träffa Malin, äta lite mat, dricka lite vin och färga lite hår.
på fredag efter jobbet åker jag till Linköping!!! kommer bli superskoj, som vanligt!
 
puss och kram

all I wanna do is: BANG BANG BANG BANG! And; KKKAAAA CHING! & take your money


träning...

har inte sett han som är snygg på gymmet sen förra gången jag såg honom där. alltså sen fösta gången jag såg honom där. BRA.. och anus. kul att kolla på snygga. oj vad ytlig jag är..
 
alltså.. vet ni ens hur svag jag är förresten? det är jättejättejättelöjligt. för jag är nämligen JÄTTESVAG. mina axlar å armar pallar nada. igår sprang (å lite gick) vi i cirkus 50 minuter.. å sen tränade vi lite styrka. men jag DÖR ju å vill helst SKRIKA Å låta som en sån där riktigt stark, musklig kille: UTAÅÅÅÅÖÖÖH!!!! men ehnej.
 
 
Hur länge måste man träna innan man orkar springa en mil tror ni? Jag är i extremt dålig kondisform... å dör typ döden på bandet just nu. men skulle kännas så himla KUL om jag klarade av det :) :) :) :) :)

Juste.

tänk om det finns folk som stalker en själv? JÄVLAR vad läskigt. någon som går in på MIN facebook-sida LIIITE för ofta.. men usch. måste göra den privat å hemlig å enbart för mig själv typ nu... fick rysningar.. ååhiääeuu! 
 
förutom om det är någon assnygg som är askär i mig som jag också är fast jag inte vet om det än, å som ska fria till mig om typ 3 år etc etc etc.... xoxo/freak.

kvantitet framför kvalitet

Juste. sitter alltså å kräker ur mig (spyr ur mig låter kanske bättre men jag vill inte att det ska låta så bra) massa blogginlägg här nu. varför? för att jag är så jävla bra vän. helt enkelt. jag är så snäll! roar en gammal vän i jobbnöd. 
jag själv skulle ju kanske kunna studera lite.. men jag har ju fan mensvärk!!! man måste väl få vila lite då? tycker jag.
 
 
aja. inläggen är väldigt mycket kvanti framför kvali nu då. så tänkte jag att det brukar ju inte vara världens högsta kvali ändå, så då fortsätter jag köra här nu då! 

hoppas att du sitter med en kopp te å njuter på ditt jobb nu.

you can count on me.

alltså! ibland förvånas jag över hur läskig jag är.. igår på den där spelningen tog det kanske 0,01 sekunder sen hade  jag scannat av stället för att se vilka jag kände (IGEN.. inte kände personligen alltså! vilket skämt!) varje fall... å ja där står ju hon i min klass som är lesbisk hej hej (ok, henne känner jag kanske lite personlighen) och där borta står ju han som är sjukt smal som alltid har på sig en mörkblå mössa, pluggar med den å den å pluggar det å ja.. Å där sitter visst JAGKANOMJAGVILLs EX. hon va inte så snygg.......
 
 
men varför kan jag ens komma ihåg människor som inte ens vet vem jag är? hur läskig är jag? hur lite till liv har jag? Sen skulle vi träffa Lars å Johan ju, å han johan hade jag förvisso träffat 1 gång innan lite snabbt å väldigt full, men det va typ MEN HEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJ (innan jag kom på att ahjuste... jag känner inte dig.. du kommer säkert inte ens ihåg mig..det är bara jag som har ett cpminne.. Så presenterade jag mig istället)

det här gör mig så himla himla himla superglad!!!!!


man ba "hej älskling"... och fortsätter.

hehe, fick precis ett sms skickat till mig av någon som tror jag är någon annan. Antar jag? För sms:et lyder som sådant "Hej Gullis (OCH LIKSOM BA HÄR I SMSET... hur många kallar mig gullis? KANSKE du Adela hahaha! varjefall...) Hur mår du? Jag ringde och fick tillslut mailet från skatteverket. Det är inte ok att omvandla anställningen till fakturering, som jag lite misstänkte.. Så nu får jag hitta en annan plan:) puss" 

Visst borde jag inte svara på det där? Typ "HEJ ÄLSKLING. vad synd. (fattar nada men endå, tråkigt för dig) puss älskar dig ska vi gifta oss?"
 
okejnä. fan. inte ofta någon skickar sms fel nu förtiden va? 

att sitta och luncha med fyra vänner.

igår satt jag och lunchade med fyra vänner. jag skulle hem och äta, så jag åt ingenting. kanske smakade lite på deras mat; rotmos med ox-nånting. det var svinäckligt faktist. 
jaja. det är kul att sitta med och äta ibland och bara lyssna på berättelser. de här fyra personerna känner varandra på olika sätt och har känt varandra olika länge (vissa hemifrån sthlm å vissa från LIU). Och så börjar en av dom berätta om en gemensam vän vi alla har........ och den här människan... är nog väldigt sjuk i huvudet (som om jag inte visste det redan!) men det skulle vara spännande att få analysera och ge hen en diagnos, för det finns inte mycket mänskligt beteende där inte.. många roliga berättelser och även många som inte ens var roliga utan typ bara störda..  OKEJ. gissa personen nu då! haha!

jag säger vad fan som helst, det låter ändå bra.


i am writing songs about hate.

hejhejhallåbloggen. 
 
i fredags så åt jag middag med korridoren å sen gick vi till flamman. hade en väldigt kul kväll! 
lördagen spenderades i staden med Anna. fikade lite å så. på kvällen kom anna lars olle å calle hem till mig å så drack vi lite. sen gick vi ner på stan å tog några öl.
 
 
sen har dagarna gått å gått bara. igår natt vaknade jag (har fortfarande mardrömmar!) av att jag typ panikgrät. var så jävla hemskt. jag hade svårt att andas för att jag gråtit så mycket i drömmen. uäh. sen gick jag till skolan och hade ett världslätt seminarium. åkte hem. SOV. tränade. åkte hem å åt nudlar i turbofart. träffade Anna på stan. vi skulle gå på konsert! se Solander. det var SÅ BRA! på NH var det liksom bara sittplatser, så vi satt i en soffa längst fram. med tända ljus. å bandet var så mysigt. han som sjöng var rolig, bra å snygg. å övriga bandet var också så mysigt! 
Mmm! Satt där i soffan med ett glas rött å kände hur jag MÖS..........
 
sen gick vi å tog en öl med lars å johan. sen åkte jag å anna hem, jag ville ju se svenska hollywood fruar. hehe.
 
 
nu ska jag nog iväg till stadsbibblo. kanske. eller så läser jag lite hemma.....

a heart like yours in a time like these

ledig idag så jag ligger i sängen med datan på magen, så jäla trevligt. ska väl rycka mig i kragen lite senare för att ta mig in till stan. jag elin och mamma ska gå på bio och se filmen om Palme. tror mamma kommer gråta floder, för det gjorde tillomed pappa när han såg filmen. mamma kände ju faktiskt palme, det ni! han var rolig tydligen.
min pappa åkte ner till göteborg igår för att ta hand om sin äldsta dotter. ibland händer det saker som får en att må bajs och då är det ju völdigt bra att ha en pappa som alltid ställer upp. typ det bästa med pappa, att han alltid hjälper till vad det än är. eller när det än är.
 
jag ska nog lyssna lite till på deportees, äta lite lunch och sen ta mig ut i det gråta höstvädret!
 
Cissi, vi ses på fredag! <3

i dont dream about anyone... except myself.

 
xoxo.

l.i.f.e.g.o.e.s.o.n

hejhejhallådagboken. idag är det [äntligen] fredag.
 
och det är höst. igår när jag gick ner och handlade var det kallt, men mysigt. löven är fina. det luktar gott. och jag gillar hösten. FÖRUTOM att jag blir typ bergådalbanig i mitt humör? det svänger.. är SUPERGLAD varvat med SUPEROGLAD. vet inte vad jag ska göra.. stå ut? lyssna på glad musik? igår åt jag fyra nybakta kanelbullar (det är fint att bo i korridor när folk bakar å typ TVINGAR en att äta...). Nåväl. höst & depp. höst & glad. Normaltillståndet för människor är iofs inte att alltid gå runt å vara glada. det är väl att åka bergådalbana......
 
nåväl. det värsta just nu är att jag har så fruktansvärt mycket mardrömmar. VARJE NATT. å jag vaknar typ varje natt å mår dåligt, å måste sen försöka somna om. I drömmarna blir jag typ mördad, dumpad (???), jag springer och ropar efter hjälp..ingen vill hjälpa mig. jag vill gömma mig men folk hittar mig.. usch. det är hemskt.
 
nu ska jag gå å gymma istället. å sen måste jag plugga. sen vill jag göra...INGENTING. jag vill ingenting. orkar inte umgås, men orkar ännu mindre vara själv.

ett antal gånger när det kändes..

jag läste nyss elsas senaste inlägg och sen tänkte jag.. och tänkte.. på att jag kan skriva ett likadant som skulle kunna bli jättelångt.
 
 
 

caught out there,

ja jag har ju som sagt börjat träna. Det är ett väldigt bra gym, för det är lite folk där. Och blandat. Tjejerkillarungagamla. Och även vid rusningstid så är det lite folk. så skönt. igår var jag och anna där för att få lite hjälp av en PT att sätta ihop ett träningsprogram etc. Så först sprang vi lite sen visade hon oss massa olika sånadärasåhära maskiner. sen fick vi gå till Fria Vikter avdelningen å typ lägga oss där på en boll och göra en väldigt balans-ovänlig övning. och då ser jag en SVINSNYGG kille jag hånglade med för några veckor sen. Det är ju EXAKT den människan man vill se på sitt gym. Svettig, röd, osminkad och ehja. hohoho. nä men snygg..det är han.. men snygg..det var nog inte jag.

& you caused it.

&  if you're in love, then you are the lucky one,
cause 
most of us are 
bitter
over someone. 
Setting fire to our insides for fun, 
To distract our
hearts
from ever missing them.
But I'm forever missing him.

And you caused it, 




IDAG har jag läst en vetenskaplig artikel om transparanta objekt och perception och..eller nej. jag vet inte. JAG VET INTE. vad fan har jag läst om?

new day

idag har jag tvättat en massa tvätt så mina kläder är rena och fina, medans min lägenhet fortfarande ser ut som helvetet. det luktar konstigt också, vet dock inte vart denna konstiga lukt kommer ifrån.
jag har även motionerat!! man måste helt enkelt vara fin i mexico, det vet ni ju.
min kära jobbarkompis är en sån där tjej som springer halvmaran och äter jävligt nyttigt hela tiden så jag har fått ett frukosttips av henne. here you go: havregrynsgröt med kakao. med mjölk och banan till! himla gott, proa det vettja.
 
jag ska snart hem till mamma och pappa för att göra min gulliga pappa lite sällskap när mamma inte är hemma. jag ska laga mat så han tycker om mig extra mycket. hehehhheheeeeeeeeee..
den jobbar jag hela helgen!
 
tjo o tjim

jag hade haffat guzz när jag rökte

snart ännu en vecka ÖVER. den här nya kursen är...mycket. (oj vad mkt å ofta jag klagar över skolan..hihi). varje fall.. IGÅR började jag träna :D jag å anna gick till gymmet å sprang 40 mintuer å sen testade vi lite olika mackapärer (dom där maskinerna... ehhh). vi var sämst på det. så idag har vi skaffat instruktör. 
så snart ska jag träna. igen. har lite träningsvärk fårn igår.. MMM..SKÖNT...... måste bli fit för fajt till Mexxxan. vill ha helg nu.. vet inte ritkigt vad jag ska göra dock. det är förfest här i korren, lars ska kanske ha fest å annars finns det alltid någonting annat som händer.
 
Nästa helg kommer Ida hit & vi kommer att ha 90talsfest i korren å sen gå ner till Flamman. Har ju typ inte varit där än (20 min räknas inte). 
 
xoxo

måndag i september

i veckan har jag bara jobbat. alla pass har dock varit stressiga, men väldigt roliga för jag har bara jobbat med roliga sjuksköterskor (skötare... män alltså).
i fredags åt jag middag med Malin, Max och Simon hemma hos mig. pratade och drack in och sen åkte jag och Malin till söder för att träffa Lunkan och dom. sen lite öl på papa gallo och sen mötte jag olof och åkte hem.
i lördags var jag hos elin och tommy i deras nya lägenhet. allt ar flyttat och klart när jag kom så jag hjälpte till med annat. sen åkte jag hem, sov i 30 min och gjorde mig iordning för fest hemma hos adelas kompis jessica! det ar jättetrevligt även fast jag och adela mest pratade med varandra. men vi hann med dans och utklädnad iaf. sen gic vi till dovas för att dricka öl och efter den ölen var jag sjukligt trött och full. då var det läge att åka hem.
och igår var jag hos elin och tommy igen! så jävla fin utsikt! och lägenhet! konstigt att dom flyttat ifrån sin lägenhet?
 
idag har jag gått i över en timme i höstvädret, sovit, ätit, kollat på tv.. sånt jag gör när jag är ledig.
i veckan jobbar jag kväll och sen jobbar jag i helgen också. jag har lagt världens konstigaste schema, förstår inte hur jag tänkte.
 
hej o hå

love lost,


BE ALDRIG MER OM URSÄKT FÖR SAKERNA DU ALDRIG GJORDE.

hade en så satans kul och bra dag igår. tentan gick bra! men sen var jag så trött så jag tänkte att nä jag tar nog banne mig en LUGN kväll. ska ändå inte imorgon (lördag). Så jag Maria och Susanna äter bullar och kollar på Notting Hill. Å dricker rödvin... = jag blir taggad! Killarna i korren badade bastu å drack å skulle ut å hade härjat på mig lite innan, så jag joinade dom sen. Vi stack ner till Flamman å sen upp för mer förfest sen. När dom andra gick ner till Flamman igen så stack jag till stan för att möta upp Jeppe Pidde å Lars. sen blev det Lorient å Platens. Å hade kul! Cyklade hem å var helt trött. Men väl hemma hör jag musik å går till köket. Där står Susanna Matthias och Jessica å dansar i sofforna. Så jag joinar. Vi dansar å sen kommer vi på att vi måste skriva nåt på fönstrena med pappersbokstäver. det blev; KÄRLIGHET...S och ett hjärta. mycket fint.... vi gick över till den andra korridoren för att kolla på vårt konstvärk.. å då hittar vi en Hits for kids skiva. Den lånar vi med oss å dansar sen till klockan sex. Favoritlåten; coco jambo.
 
 
 
idag sov jag till 10, va vaken till 12 å somnade sen om till 3. sen har jag legat ute i soffan & kollat på musikvideon tillhörande låtarna från Hits for kids. 
 
nu ska jag duscha å så..för sen är det festligheter igen. är TRÖTT å inte så där jättesugen på alkohol.. men sånt brukar väl ordna sig?
 
xoxo.

600 dagar, men vem räknar precis?

ni vet när det känns som att det händer mycket men ändå ingenting? Just så. Många små saker kanske. som om det bara är de stora händelserna som skulle räknas? vad nu en STOR händelse är.. 
 
jag har träffat så många underbara människor på så få dagar nu så jag vet inte vad? människorna i min korridor är bra, människor utanför min korridor är tydligen bra dom med. är typ helt uppe i varv för att det känns bra, samtidigt som jag är stressad och nä jag vet inte!!!!! vet inte vad jag svamlar om.. 
jag är bara sån som typ vill veta om jag kan, sen vill jag inte så mycket mer än det! KAN OM JAG VILL! Åt lunch med hans kompis idag. som är ungefär TOKSNYGG. blev kär.
 
nu ska jag plugga, äta mat och sen ner till stan för att kolla på fotboll och dricka öl. försöka lappa ihop trasiga hjärtan också... ibland så är kärlek besvärligt besynnerligt och bajsigt.

helgen då jag utnyttjade varje sekund

i fredags när jag kom hem från jobbet så åt jag och sen vilade jag lite innan jag skulle in till stan för att möta Malin. jag åkte i alla fall till söder för att möta upp Malin och hennes jobbarkompisar. drack lite öl och snackade lite skit, sen åkte jag till Treat där Anders medflera satt och var ganska så fulla. drack lite mer öl och snackade lite mer skit för att sedan kl 1 gå till Storstad där Anders inte kom in. men vi andra drack mer öl. sen skulle vi till Dovas, men där kom vi inte in alls så då skulle vi på efterfest. mycket bra efterfest måste jag ju ändå säga. sen åkte jag direkt till jobbet och nu såhär i efterhand ångrar jag det ganska mycket med tanke på hur trött jag var igår och idag.
Men efter jobbet i lördags åkte jag till sjöstaden för att möta Anders igen! han var hungrig så då gick vi till Göteborg för lite mat. mycket gott, sen sov Anders lite hemma hos mina föräldrar innan vi gick till Max. där somnade jag i soffan kl 8, då var det dags att gå hem.
igår åkte jag till Aspudden med familjen för att köpa nåt fint och det gjorde jag ju. eller en oklar klänning och en ganska klar. jaja.. sen åkte jag och Malin till mariatorget för lunch och lite promenad! världens finaste söndag! sen åt jag söndagsmiddag hos mamma och pappa. efter middagen hade jag fått för mig att träffa Olof så det gjorde jag, drack lite mer öl och sen åkte vi hem och sov i hans superknäppa lägenhet.
så efter denna helg har jag lärt mig flera saker:
1. mina jobbarkompisar är bäst
2. man blir väldigt trött när man inte sover.
3. det bor fantastiskt mycket snygga killar i stockholm
4. man ska alltid blanda ut med saft
 

we look so good

kräftskivan i fredags var SÅ HIMLA KUL! åh. middagen var urmysig, å det snapsades å sjöngs å skrattades. Sen rensades allt bort och vi festade till det istället. Slutade med dans och skriksång i soffan till Broder Daniel. Vackert.
Sen cyklade vi till Rejvet. å det var sjukt mycket folk! Gick nästan inte att dansa.. å då hittade jag någon att stå stilla med lite istället.
 
igår var jag himlans trött. sov å var hemma hos Anna å Svante å åt god mat å kollade på film.
 
idag har jag färgat håret. nu är det typ ... mörkblondrött? kanske? svårt att säga.. jaja, kände för att göra nåt med mig själv. Såja.
har även pluggat lite idag. duktig är JAG.. (peppar mig själv)

ska fortsätta plugga nu för om en och en halvtimma är det Söndagsfika <3

this is what its all about;





IDAG ÄR DET FREDAG! men jag känner det som att det är typ.. tisdag.

när man är student har man noll koll på år månader dagar veckor timmar minuter å sekunder. ibland. jag vet varje fall att jag om 1 vecka har salstenta. KUUU(K)L! hehe..
 
i onsdag var jag på KALAS! det var kult. först var vi hos Weppe å lyssnade på gamla dängor, nya dängor samt lite balkan-musik. sen cyklade vi vidare i natten till Cloetta Center å drack öl å snackade skit. sen cyklade jag visst å sov i Berga "vi fick inte gå för långt
men vi gick vilse där bland snåren då och då när lilla berga blev för trångt" <- Lasse W. 
sen var jag astrött på torsdag å pluggade inte ett skit. hängde med Robban istället. vi bakade paj å kollade på film.
 
 
NU SKA JAG TILL SKOLAN! SEN ÄR DET KRÄFTSKIVA MED KORREN! ska bli så KUL!! sen ska vi dra till REJVFEST i skogen!!!!!!!!!!!! kan faktiskt bara bli bra.
 
just idag är jag glad
 
 
xoxo

för vi ska ju till mexico


kanske för jag hade glömt vad poängen e med allt här

den enda musiken  jag lyssnat på sen förra lördagen är Säkert!
lyssnar på alla låtar om och om igen och tänker på hur hösten var 2010 och hur den här hösten kommer bli. och kanske på alla andra höstar också. vaknar på morgonen, solen lyser in och man riktigt ser hur krispig luften är ute. precis så där hösten är (fast egentligen bara på film).
läser kärlekstexter, blir både ledsen och rädd på samma gång. tänker lite till och inser att jag måsta tuffa till mig och förstå att livet inte alltid blir som man vill. ibland får man ta hårda smällar, men aldrig glömma att saker och ting går alltid över, det går alltid över (när jag gjorde min tatuering så tänkte jag att precis så skulle jag tänka när jag tittade på den, men det berättar jag inte för folk när dom frågar, men ibland betyder den faktiskt ingenting).
så jag ska sluta vara rädd
 

nån borde byta stad, för nu kommer allt tillbaks...

jag hatar och älskar att plugga. fan vad lätt det är att tänka; IMORGON JÄVLAR SKA JAG PLÖGGA, för att sen sitta på fejsbooka. jes. nä har faktiskt gjort lite. men så fort det blir krångligt gör jag någonting annat (bloggar). men det är INTRESSANT varje fall! bara jobbigt att läsa på engelska å det är typ svårt att googla fram saker??? ehmm.. ja
 
idag är det fint väder också! det är ju härligt! vid två ska jag till cloetta center......
 
 
xoxo.

.......


If the brain was so simple we could understand it, we would be so simple we couldn't

försöker varje fall förstå.. Men FY FAN vad mycket det är. hugaligen! jahaja. imorgon ska jag på KALAS å kolla på Maggio med Jeppe Anna å kristoffer (Making new friends!) 
 
xoxo

we used to be closer than this, we used to get closer than this.

sthlm i helgen. har mest myst i stuvsta. igår, söndag, bokade jag å ida äntligen biljetter till mexico. å sen såg jag och lunkan på XX. det var mycket bra.
 
XXoo

& sa att; livet var någonting enkelt.

Men jag kunde inte hålla med dig. 
På en betonglagd äng stod vi du bad mig ta
Kärlek
Lätt som en vind. Men jag var så ung & dumdristig
Tårar rann ner för min kind, 
 
För vem kan glömma att stjärnorna någon gång 
Blir
Stenar? 

om det där sista dygnet på sommaren som regnade bort

först och främst kan jag ju meddela att jag inte har en telefon! hur det har gått till kommer jag till senare. men först ska jag redogöra för hur min fredag såg ut!
jag mötte upp ulrika utanför ica kl 11 och sen handlade vi sjukt mycket mat. sen gick vi självklart till systemet för att inhandla mousserande och vin, där vi även träffade på lilla mamma.
när vi äntligen var klara så regnade det fortfarande, så då tog vi en taxi tillbaka till jobbet där shima väntade in oss. vi började laga mat och pekade med hela handen hur detta skulle genomföras. mycket kul att få bestämma vad dom ska göra och inte tvärtom (dom gör ju det ibland eftersom dom är sjuksköterskor). när allt var klart så gjorde vi oss iordning och sen drakc vi fördrink med alla andra i personalrummet.
efter fördrinken så gick vi alihopa till lokalen där vi skulle vara. vi åt en massa mat och drack en massa vin och lekte leker. som tur var så slapp jag vara med eftersom jag var festkommité! hehe
efter vi pratat och skrattat och allt annat man gör på en jobbfest så bestämde vi att vi skulle hänga med läkarna ut. vi tog en taxi till riche där det tydligen var fullt. fan enda gången jag hade en chans att komma in typ. jag och malin blev väldigt besvikna men blev snabbt glada igen då vi istället gick till bistro jarsl för att bli bjudna på champagne! vi kände oss mest som drinkluder. det var i alla fall väldigt trevligt och läkare är ett fantastiskt släkte! när jag tröttnat på deras sällskap så tog jag tunnelbanan till maria torget och mötta upp anders med umeågänget istället! mycket mycket kul att träffa harry och malin igen!! bästa finaste paret.
(och eftersom jag läst igenom gamla inlägg i den här bloggen så tänker jag inte skriva en massa saker jag skulle vilja för det kommer jag ångra sen och så låter det helt jättetöntigt.)
sen gick jag till medis för att möta olof! vi åt kebab i regnet och tog sen tunnelbanan till fridhemsplan. det var 17 min tills blåa mot akalla skulle gå så vi gick up och rökte. när vi står där ute så kommer en kille fram till mig och ska hälsa på mig. jag har en cigarett i min högerhand och så jag räcker fram min vänsterhand till honom, då säger han att det är fel hand att hälsa med så jag byter hand och då börjar han prata om nåt konstigt på typ ryska(?) och började låstas sparka fotboll och SEN VAR MIN TELEFON BORTA.
sen åkte vi hem och jag fick bakfylleångest redna kl 5 på morgonen, väldigt underligt. sen vaknade jag kl 11 och hade fortfarande ångest. och regnet smattrade fortfarande mot fönster... 24 timmar senare.
 
Men strunt i det. jag får ett nytt simkort om några dagar och då lär även min andra teleofn börja funka också. jag hade i alla fall jättekul med alla på jobbet! kommer typ aldrig vilja sluta där.
fantastiska männikor som är världens goaste!
 
nu ska jag duscha, sen ta mig till jobbet och sen hem till mamma och pappa.
vill ni mig något så kan ni väl ringa dit 086042216.
puss
 
 

RSS 2.0