OCH SÅ BLEV DET HELG IGEN OCH DET ÄLSKAR EN JU!!!!!

Idag är det fredag igen!! I helgen har vi så mycket planerat att man blir helt pirrig. Ikväll ska jag och Cissi hem till Malin för att fira hennes födelsedag. Hon bjussar tapas, fördrink, sangria och drinkar. inte jättetråkigt.
Imorgon ska vi hem till David för att fira hans födelsedag! han fyller 25 imorgon så det ska ju absolut firas. båda två får fina presenter också, eller jag tror att Davids är fin i alla fall.
jag ska strax duscha och sånt för att sen bege mig till Malin för att hjälpa henne med maten etc.
Ska ha på mig min nya klänning ikväll, en hippieinspirerad sådan. med svarta kilklackar till som också är nya. trivs jag i detta kommer jag fan ha det imorgon också. så jävla bra.
 
på tisdag börjar jag jobba igen. det känns väldigt ångestladdat just nu pga många anledningar. vill gärna vara ledig, blir nervös över att jobba på HIA, vet inte vilka jag ska jobba med... mm
Men jag vet ju att det är kul att vara på HIA med svinrädd för att missa något. dom är ju oftast så himla sjuka på HIA. ucsh. läskigt. känner mig inte helt trygg i min roll.. men jag tror det försvinner bara jag kommer dit på tisdag. det är liksom jätteviktigt att hålla koll på patienternas vätskemängd första dygnet.. om det är viktigt kan ni ju försötå hur viktigt resten är. EEEHHHHHH.
fan gnäller jag för? var där hela förra sommaren och det gick hur bra som helst. fast det ska bli jävligt kul också. kommer ihåg att jag knappt villa gå hem förra sommaren under de första veckorna. psyko.
 
NU! ska jag duscha. Puuuusss
 
ps. hoppas du har det bra i London, Adela!!! ds.
 

första lönen på typ ett år! Jippi!

hej hej du icke-glömda men ändå glömda blogg.
nu har det gått 2 veckor sen sista uppdateringen från mig... jag blev helt enkelt sjuk å fick stanna hemma den helgen. veckan efter va jag så mkt piggare på jobbet! på måndagen mötte jag ida å adela å lunkan. vi drack vin på kulturhustaket å åt mat på vapiano. tisdagen va jag med robban å vi promenera på söder å så. onsdagen va biodax med lunkan! på torsdagen åkte jag till morfar å hände där över midsommar. vi bla badade å åt en massa å spela kubb å fem-kamp etc. nu i måndags bjöd ida som sagt på kunglig mat å sangria. igår var jag med nathalie å åt gooo mat å drack rövin. idag har jag varit i stan med ida! rean sög... men vi köpte en presse till mallan vafall! på fredag e det fest nämligen! nämligen är det fest på lördag också! ska bli sjukt skooooooj!!!!!!!!!!!!
 
och snart kommer mathais hem! hoppas jag! han vet ju fan inte ens själv NÄR... så jag hoppas nog mest på att det är snart! men om cirka en vecka....... ja men det kan jag ju stå i med! har ändå massa planerat i några dagar framöver.. 
 
 
 
okej.. klockan är inte ens tio å jag e superjätteasatrött....
 ska nog gå å läsa lite...........
 
 
FAN vad underbart sommarväder vi har varje dag typ också! sommaren r fantastiskt! 

STINA5101

HO HEY BLOGGEEEN!!
 
Nu är jag tillbaka. Rubriken är mycket kärlek. det är hälften av mina blivande föräldrar som ska adoptera mig. eeeeeeeeeeeh.... sorry bloggen.
 
back to reality! såhär är det, let me tell you.. jag och cissi är hos ida, eller hos hennes föräldrar rättare sagt. mitt blivande hem. eeeeeeeeeeh skoja bloggen. nej men vi har ätit en supergod middag som ida lagat åt oss, mix av mexikanskt och spanskt. majskolvar, tortillas chips och bröd, och sangria.
 
vi har suttit ute på balkongen och pratat en massa.
 
vi har kommit fram till detta hittills:
 
årets citat: jag har aldrig haft dåligt omdöme.(gissa vem?)
 
årets insikt: jag är våldsam. (gissa vem?)
 
hursom så är Cissan på g hem nu och jag ska sova här hos idan för jag orkar ej gå hem. får tvätta mina kläder inför imorgon. det blir bra. vem orkar gå hem tio i tio liksom? SOVDAGS!!! fast jag vill dricka te liksom. nej men det ska jag göra också. IDAAAAAAAAAAAAA teeeeeeeeee!!!!

När allt kommer ikapp

Gick in på en viss persons Facebook nyss och fick ont i hela kroppen.

Hatar att saker som hänt för flera månader sen får mig att må dåligt och jag hatar att framtiden ger mig ångest. Vill stå still bara pytte lite?


ledighet och fredag och imorgon

nu är det fredag igen och jag är hemma hos mamma och pappa i sickla. har varit ledig i två dagar nu och har hittils tvättat, städat hela lägenheten, handlat mat, sovit, kollat på tv, varit en sväng på jobbet, packat ihop en massa kläder, åkte till sickla, druckit öl, handlat mer mat, gått promenad och nu är jag här i gästrummet.
pappa fick en ny dator av jobbet när han slutade så jag tänkte testa den lite. känns himla bra faktiskt.
 
Imorgon är ju tanken att vi ska ha picknick här utanför vid vattnet, så jag håller alla tummar och tår att det blir soligt och varmt imorgon. och jag håller ännu mer alla tummar och tår för att cissi ska bli frisk! det kanske hon inte hinner bli tills imorgon, men ändååå.
jag har köpt kubb (för att det e fett kul, typ det enda jag gillar att spela), jordgubbar, körsbär, vattenmelon och ananas som alla söta kompisar ska få. och imorgon ska jag även köpa prosecco. bästa drycken?!
 
Kom just på så sjukt mycket saker man behöver till en picknick. heheeeeehehehehe... det löser sig
 
PUSS

en uppdatering känns som på sin plats.

Hola! 
Snart skolfri i en vecka....känns rätt skönt. DOCK har jag varit så jääääävulskt trött i veckan. jobbigt att jobba tydligen. Aja pengar rullar in, dä gå bbbbra nu... eller inte......är ju trots allt inte ens barnskötare......MmMMm.

Nåväl! Förra fredagen kom Cattis å Sandra till Linköping! jag visade dom skolan å stan! vi mös å hade det gött! de va fint! dan efter gick vi upp halv nio för att bege oss till gööööteborg! älskar vägen där vid gränna å jönköping! Hej fina Sverige! å gillar å åka bil i sommar-sverige... Mysigt.
 
Götet stod på kartan pga HÅKAN! Det var så jäkla MYS! å så jävla bra! Bob Hund va med å gästa. jag fick höra zigenarliv dreamin.... ni hör. så bra! å många nya låtar som va så fantastiska live tex Pistol. så bra låt <3 Tack Håkan! Överfulla spårvagnar förde sen hem oss till hotellet. Sova, äta hotellfrulle å sen bege sig hem igen! tog bara cirka fem timmar varav jag säkert sov hälften av dom? asabasa trött tydligen! Åkte hem till Mathias å va där till tisdagen för då åkte han bort från mig i flera veckor......*jag ä inte bitter!!!!!!!!!!!!* Alltså. nu har det gått 3 dagar då......... jag kan inte förstå att det är cirka tre veckor kvar? det är ju faktiskt bara dåligt..... 1 vecka i london va fan nog.. åh.... tur att jag är så jävla trött efter jobbet att jag bara vill hem å sova? men så är det alltid första veckan! Kanske nästa vecka också! har även känns mig förkyld å min hals har halvt dödat mig... så nu ska jag kurera mig! Vill. Vara. Frisk. På. Lördag. Eller nej... MÅSTE!!!!!!! 
 
äh.. att uppdatera här går sämst? har varit så jävla nere i några veckor å nu har det bara varit fullt upp.. så vem fan har hunnit? inet fan jag. Orakr inte va sjuk nu heller förj ag vill ut å springa!!! men abso itne med halsont...............

en ledig tisdag

jobbade i helgen och ville dö när jag var på väg till Zaras möhippa i söndags eftermiddag. Hade slitit som ett djur i två dagar och samtidigt tänkt tanken "VAD FAN HÅLLER JAG PÅ MED?!" 20 gånger.
Har nu bestämt mig för att skita i utbildningen jag sökt för jag tror inte på att jag vill det. eller inte fan vet jag, men så fort någon berättar något asroligt från sin utbildning (läkare och barnmorska) så blir jag så jävla nyfiken. vill veta ALLT. detta betyder alltså att jag på riktigt måste plugga matte. Den ångesten kan ingen förstå. eftersom att alla tror att jag överdriver när jag säger att jag inte förstår..
 
I alla fall så hade vi det så himla mysigt i söndags. det blev inte riktigt som det var tänkt så vi var hemma hos zara och tomas hela kvällen istället.
Picknick på vardagsrumsgolvet med massa ost och cava, sen blev det grillat och rosé till middag. Spelade kanske världens töntigaste frågespel också; Tjejmiddag. köp det aldrig, inte ens på skoj.
Jag och elin tyckte det skulle vara kul att köpa nåt sånt töntigt eftersom det ändå var en möhippa men vi satt där allihopa och dog efter varje ny fråga.
Hur som helst var det jättetrevligt och bröllopet kommer bli fantastiskt! fick även se hennes klänning :)))))
 
Cissi, har lite tankar om den här picknicken som inte var så genomtänkt.
Vi måste ha musik?! hur? har du nåt som man kan ta med?
sen hade jag en till fråga men har totalt glömt bort vad det var nu.. som vanligt..
 
 
 
 

give life back to music,

hej och hallå på Nationaldagen! den har jag firat genom att vakna när jag vill, packat ner ALLT jag tänkt ha med mig hem till storstan + dammsugit å småstädat rummet. sen har jag hunnit sola utomhus (solskyddsfaktor 15 och 30). har ändå fått färg! mina ben är numera klassisk shorts-ben så att säga. 
 
snart ska jag till Alex å äta vattenmelon (Köpte 4 kilo idag....å den va sjukt god!) och så ska vi skriva klart uppsatsen! Vi hade opponering i tisdag å det gick väldigt bra både som opponenter och respondenter! sKöNTTt.
 
Såå.. Annars.. Kom tillbaka till Linkan i lördags å då åkte jag hem till Anna å förfestade med henne Emma å Svante sen gick vi ut å ölade lite. va himla skoj å jag blev nog rätt full? Gick å la mig med 1 lins i ögat? varför tog jag bara ut en? mysterium....
Söndagen var jag bakis å härlig men åkte till skolan vid 1 å satt där till 9.............
 
MÅNDAG........ skola å förberedde opponering. Hade lite smått panik hemma sen pga rastlös å jag vet inte vad. Turligt nog så lagade maria mat till mig å sen kollade jag rasmus å peter på Game of T....... så jävla sjukt avsnitt bara? Å sen skulle jag gå upp å sova...själv....
 
Tisdagen va som sagt oppo. Sen åkte jag å Signe till Norrköping för att dricka lite av hennes och Joruns egengjorda vin! Det var inte så gott men jag blev lite full. Norrköping är väldigt fint tycker jag! Vi satt på en uteservering som hette Trädgårn som ja helt enkelt såg ut som en mysig, lummig trädgård...........
 
onsdag; gick ut å sprang när jag vaknade, gick med Maria till stan för att köpa examenspressar å sen hem å gjorde sallad å så kom Signe Jorun å Elin å vi åt å drack det där go-vinet igen å spelade kubb! sen gick vi in till stan å åt kebab å mötte upp folk å drack! jag unnade mig drinkar........å dom tar slut så jävla fort? Folk trodde jag var dum i huvve... 
 
Gick hem vid 12 å kollade på Skärgårdsdr.snart kollat klart på säsong 1! 
 
Så.Ja. imorgon kommer min syster å sandra å så åker vi till götet på lördag! MySii! Sen börjar jag jobba på måndag! 7 veckors jobbande! konstigt.. men ja hej pengar! 
 
 
xoxo

När vi firade in sommaren

Vi börjar med Vårruset!
Sen blev det Sommarfest!
Sen blev det 1 Juni som firades med Dans Dakar!
På söndagen var jag trött och kunde inte använda några skor förutom flipflops pga fruktansvärt ont i fötterna efter att ha firat in sommaren i dagarna 3.

 


DEN helgen

Det här med att jag haft såååååån rolig helg!!
helgen började redan i torsdags kl 15. gick hem till malin efter jobbet för att byta kläder, sminka sig lite och dricka rosé. Sen förfest på jobbet och en taxi till münchenbryggeriet!
Så fort vi kom in blev det bubbel.. och ännu mera bubbel! Middag, häng på balkong, efter hetsskrik till Måns (som jag inte klarade av alls. är tydligen inte lika tjejig som alla andra) hittade jag roliga killar som jag sen hängde med resten av kvällen. superkul hade vi! halv 1 tog jag en taxi hem och somnade sött.
vaknade alldels för sent på fredagen, men hann ändå till pappas jobb precis i tid. Alla höll så fina tal till Pappa och sen höll Pappa ett tacktal och började gråta, så talet fick alrig något slut.
Fick äntligen träffa Pappas gäng också. Världens roligast gubbar med bästa historierna! fint att dom hängt ihop i 25 år.
Efter middagen hemma hos mamma och pappa så tog jag bussen till slussen där jag tog en öl med robban och lunkan. Vi köpte sen godis på 7/11 och åkte hem.
 
I lördags hade jag en så jävla rolig dag och kväll!
Det hela började med lite förfest och lunch hemma hos Ullis och Thomas. Vin, plockmat, musik och marathon! vi d5 tiden tog vi oss till universitetet i SPÖREGN. mötte upp allas kompisar och gick sen i samlad trupp till entrén. Herregud vad det regnade vi det här laget. men till slut kom vi in och då blev det ölköp! ÖLÖLÖL och sen en jävla massa häng, dans och skratt.
Pendulum var grymma, Kill the noise var grymma, Rebecca och fiona var grymma pga dom spelade typ inga hits alls, the prodigy var galet, Gesaffelstein var svinhet och sist men inte minst JUSTICE! dock så jävla synd att jag vid det här laget hade ont precis ÖVERALLT i hela kroppen. kunde knappt stå pga ont i ryggen, benen och skavsår på fötterna.
Men Jsutice var också svinbra! såg bara 40 min, sen var jag tvungen att åka hem.
skyller detta på att poliserna i det här landet är så jävla mongo. Dans Dakar var tvungna att sluta sälja alkohol kl 1. kändes som ett jävla skämt när vi fick reda på det. detta för att dom tyckte det var folk som tydligen var för fulla, men SLÄNG UT DOM DÅÅ!??!?! herregud. men mitt i allt det här ska ju sjäölvklart systrarna larsson bli sjuka i huvudet. jag ringde seriöst aftonbladet.............................. tur att min mobil dog efter detta med tanke på att dom skulle ringa upp mig. hade inte varit så najs. skrattade ihjäl mig igår när jag kom på detta.
 
Igår var jag så trött att jag inte förstod livet. fattade inte hur v'dret blev så gött eller hur jag ens var vid liv.
Jobbade idag och visste seriöst inte hur jag skulle överleva. Gick från jobbet 30 min tidigare, satt då utanför jobbet och snackade skit istället med bästa bärarna.
 
Nu ska resten av sommaren bli lika jävla bra!!!!
puss

RSS 2.0