en såkallad uppdatering;

förra lördagen var HELT AWESOME! Vi hade supersuper-tema och folk var tex wonder woman, sexyyyy servitör, rastafari skotte, enhörning, pac man, dr mugg, etc. jag var hit girl. lila hår och allt det är fan ballt.
sittningen var skitskoj! vinet flöda och maten var mycket god. forte kom och riggade up en stort fett dj bås. vi hade en seriös fest för ca 20 pers alltså haha. hånglade lite med david men insåg att jag inte borde det och hittade simon istället. han är söt och pratar dalmål. det gillar jag. 
 
kvällen var helt enkelt SKITKUL! mådde lite trött dagen efter. så äre.
 
på söndagen hade Anna halv 8, och det var dödande gott. fördrink som var sjukt god, cevhiche chili semifredo. mumsigt.
 
veckan som gick var bara tentaplugg ungefärcirka. igår skrev vi tenta som gick bra så vi firade med ÖL I SOLEN UTOMHUS PÅ EN SERVERING PÅGRUNDAVATTDETÄR VÄRLDENSBÄSTA JÄKLA VÄDER JUST NU! 
älskade livet och var superglad hela dagen! födelsedagsfest och sen harrys.
idag har jag varit tröttttast i stan. låg på ballen och läste buffe tills petra och jesper hörde av sig och ville ut å gå, så då slog jag följe.satt vid ån i över två timmar sen gick vi hem igen. 
 
ny vecka nya tag och jag åker till fucking NEW YORK på onsdag! Med Karl Ström. ska bli himla spännande! när jag kommer hem är det en planerad dagsfylla på fredagen som bara kan bli awesome (snälla vädergudarna jobba mä mig nu) en sittning på lördag med efterföljande fetfest, helgen efter är det typ påsk? ska kanske åka nånstans med robban då? helgen efter är det ännu en fetfest på lördagen! champagnefest. sen är det valborg som eventuellt firas i uppsala i år. sen har jag nog en ledig helg? sen är det lundakarnevalen men som fan är lite tvek.
 
alltså. hur kan ens liv vara planerat fram till i MAJ? gudars.
 
 
puss

next episode

mår illa pga ätit alldeles för mkt godis... och chips... och donken till middag.. och smakrprover på ica maxi..
haft en VÄLDIGT lugn och fin kväll (och dag). helt och hållet har dagen varit sådan här:
Vaknade och åt bananpannkakor med hallon. Mumsigt
Pluggade
Cyklade till Signe 
Gick ut å sprang runt ån med Signe
Hem och åt laxwraps med S
Pluggade med Signe
Åkte hem
Åkte till Guns hobbybod, IKEA, Ica Maxi, Systembolaget och sist men inte minst toysRus.
Sen var jag trött så då gjorde jag absolut ingenting mer än kolla på film och spela yatzy......förlorade.
så nu sitter jag här.
har vaknat runt 7 varje dag i en veckas tid så nu försöker jag att vara vaken så jag kan få sova ut imorgon. det är stor fet fest som gäller imorgon och då vill jag vara utvilad. SåDeSå.

du kan lita på att det du pekar på det kommer du att få men inte från de gator som du springer på.

För att ta reda på hur mitt psyke står sig kan jag fundera över hur mycket musik jag lyssnar på för tillfället. Förra året la jag till 96 låtar i den spellista där jag enbart i år lagt till 42 låtar. Jag lyssnar alltså mycket mycket mer på musik när jag mår bra. Vet inte varför! Och det spelar typ ingen roll vad det är för musik... ingen funkar bra när jag inte mår bra. 
 
Mina top 5 låtar är just nu (enligt spotty)
1. Head on (hold on to your heart) av Man Man
2. Say youll be there av MO
3. Bubble butt med Major lazer och Bruno Mars
4. The morning med Pusha T 
5. Mercy med Kanye West




ahaaaaaaaaaaaaaaaaa.

flyktsoda ta mig i land sätt mig i brand i bland i bland i bland

jahörni vad ska man göra med livet?
cirka 3 månader kvar i den här staden där jag bara skulle vara i ungefär 3 månader. det blev några fler.. orkar inte tänka på det nu så nu tänker vi på nåt annat. 
 
kan meddela att mitt sugmärke snart har gått bort. det är lite synligt men ser inte ut som att någon misshandlat mig på halsen längre.

RSS 2.0