the person you love is 72,8 % water.

The Person You Love Is 72.8% Water Art Print
xoxo.  



30 augusti

i tisdags kollade jag ju mina ögon och det var så fint så. eller dom fotade mina ögonbottnar och det var oförändrat! sen kollad jag lite i affärer i skärholmen och köpte två lådor. Malin har nämligen sagt att jag beöver nåt att lägga mina småprylar i. jag lyder malin helt enkelt.
sen åkte jag till söder och köpte världens bästa väska på emmaus som min mamma hade när jag var liten men hon har slängt sin, dumt tycker jag. så jag köpte en ny fast gammal istället för 100 kr.
igår jobbade jag och det var som det brukar. bytta mitt dagpass idag till kväll istället, som nu i efterhand inte alls var genomtänkt med tanke på att dom stängt av vattnet i mitt hus. kan alltså inte göra någonting jag hade planerat, så som ut och springa (kan inte duscha), diska, gå på toa eller ja allt annat också som inkluderar vatten.
jag får helt enkelt göra sånt på jobbet.
 
imorgon ska jag och ulrika på jobbet handla en massa mat, alkohol och sen laga maten. klockan 16 ska vi vara klara med maten, oss själva och allt ska vara i lokalen. hur vi ska få dit allt och hinna med allt vet jag inte riktigt, men det löser sig. jag hoppas bara på att det inte regnar imorgon!
på lördag ska jag träffa cissi!!!!! för vi ska fan boka biljetter!!!!! som vi egentligen skulle ha gjort för en vecka sen, haha!
och på söndag ska jag jobba igen, med bara roliga personer :)))))
 
 

hippocampus och cortex och hjärnbarken och hjärnbalken och signalsubstanser och thalamus och loberna och neo cortex och branco och basala ganglierna och hemisfärerna

åh. det är inte så lätt att komma ihåg allt.. har läst å läst å läst idag. det är så mycket nytt. å litteraturen är på engelska, å det är lite krångligt ibland å då måste jag kolla upp i lexikon. å när jag läser om hjärnan är det väl på latin. åh. hoppas jag lär mig om alla dessa hjärnbalkar å barkar å allt. 
det är åtminståne intressant.
 
men jag orkar inte göra NÅGONTING nu. ligger i min säng å lyssnar på musik:

Markus Krunegård - idioter
Jonsi - we bought a zoo
Morrissey - the more you ignore me, the closer i get.
Winnhill/Losehill - tell her shes the light of the world
The XX - basic space. 
på repeat.
 
 
X0X0. imorgon kommer jag till sthlm.

sista måndagen för den här sommaren

idag har jag gjort INGENTING! jag vaknade, köpte frukost, åt, kollade på tv, la mig i sängen, kollade på californication, somnade lite, vaknade, åt lite till.
och nu sitter jag här pigg och utvilad igen! fan fantastiskt ju!!!
hösten är här för det var kallt ute. känns både bra och dåligt, kan inte bestämma mig.
 
Igår efter jobbet åkte jag till stan, köpte hårfärg och kollade på nya höstkläderna, dock inget jag ville ha. eller ens har råd att köpa, haha! sen åkte jag hem en snabbis, åkte tillbaka till stan för att möta Anders. vi gick till ciao ciao på karlavägen och åt mat. mycket gott! sen gick vi till rigoletto och drack te och espresso, då kom även Robert. för vi skulle ju nämligen se på Snabba cash 2! den var väl sådär. jag älskar ju snygga män och det var det gott om i filmen. och på rigoletto fick jag se kanske den snyggaste killen i världen, blev typ kär på riktigt.
efter filmen gick vi till scandic grand central och drack viiiin. sen åkte jag hem med sista tunnelbanan.
bra söndag! tack för igår!!!!
 
just nu är malin på väg hit och jag måste städa lite. och städa mig själv också! har inte ens duschat idag.
imorgon ska jag dock vara duktig... ska ju kolla ögonen redan 10:20 i jävla skärholmen.
 
PUSS <3

lista lista lista

1. Var är din mobiltelefon?
den ligger här brevid mig och har precis börjat fungera igen. iphone <3333
 
2. Var är din andra hälft?
Jag har ingen och det är väl lite småledsamt
 
3. Ditt hår?
ljusbrunt och slitet, borde verkligen klippa mig.
 
4. Ditt humör?
Har varit hyffsat glad idag och just nu mest uppgiven.
 
5. Din dagsplan?
planen för idag var att jobba och nu ska jag väl strax sova.
 
6. Det bästa du vet?
Att vara med dom jag älskar, äta god mat, skratta, dansa, kramas, hångla, vara glad, när våren precis kommit, festa, resa till nya ställen och upptäcka nya platser, köpa supergott lösgodis, spontanitet, lukter som påminner om fina saker, kött med bea, lockigt hår, att kunna bestämma själv.
 
7. Din dröm i natt?
kommer inte ihåg, sov jävligt djupt.
 
8. Ditt livsmål?
att vara lycklig!!! och kunna göra det jag vill.
 
9. Rummet du är i?
är mitt enda rum. det är lite småstökigt men inte så farligt egentligen.
 
10. Din hoppy?
jag har ingen. jag skulle vilja ha en och jag skulle vilja att det var att fotografera. borde verkligen köpa mig en bra kamera!
 
11. Din skräck?
att folk ska dö. att saker och ting ska gå åt helvete.
 
12. var vill du vara om 6 år?
jag vill vara färdigutbildad och ha världens finaste man vid min sida. och kanske en fet kula på magen också?
 
13. Vart var du igår kväll?
jag var hemma hos mamma och pappa i Sickla
 
14. Vad är du inte?
jag är inte elak och jag befinner mig inte i ett varmt land på andra sidan jorden med Lisa
 
15. En sak du önskar dig?
att det blir som jag vill....
 
16. Var växte du upp?
Jag växte upp i Dalen och Hökarängen
 
17. Det senaste du gjorde?
fixade min telefon och åt riskakor
 
18. Dina kläder?
det är tredje "outfiten" jag har på mig idag faktiskt. svarta mjukisshorts och linne från cheap monday.
 
19. Din tv?
en svart sak jag använder allt för ofta.
 
20. Ditt/dina husdjur?
min syster har haft både guldfisk och sköldpadda. inge bra husdjur alls faktiskt
 
21. Din dator?
en Asus
 
22. Din bästa ägodel?
typ min telefon och dator. äger ju inte så mycket mer än vad som finn i lägenheten
 
23. Saknar någon?
ja, flera styckna.
 
24. Din bil?
har ingen ju!
 
25. Något du inte har på dig?
savannbyxor
 
26. Favoritaffär?
h&m, Ica Kvantum
 
27. Din sommar?
blev inte som jag tänkt mig, jobbade mycket mer och vädret var sämre.
 
28. Älskar någon?
ja en hel massa bra personer
 
29. Favorifärg?
svart, orange och grått.
 
30. När grät du senast?
igår
 
 

I ett stökigt rum med båda fötterna på bordet

igår så åkte jag hem till mamma och pappa efter jobbet för att äta middag med dom. jag var så fruktansvärt trött när jag väl kom dit att jag dog i soffan. Sen åt vi räkor med aioli, havskräftor, nybakat bröd, västerbottenpaj, godis och jordgubbar. mycket bra middag!! sen sov jag lite till.
idag innan jobbet så åkte vi ut till myrorna i ropsten för att kolla om dom hade något kul, men icke. då åkte jag, elin och tommy till moodgallerian för att äta lunch. sjukt god mat inne på EAT. dit borde vi gå kära ni.
sen åkte jag till jobbet och herregud vad LUNGT vi haft det.
vi började passet med att äta resten av chokladkakan jag bakade igår och sen började vi prata om våra liv. både jag och shima var så jävla trötta på allt.
jag vet liksom inte vad jag vill. jag vet inte om jag vill bli sjuksköterska, men jag vet inte vad jag annars ska bli? jag älskar mitt jobb, det är hur kul som helst.. men jag får liksom inga pengar. och jag kommer inte få så speciellt mycket mer om jag utbildar mig i 3 år.
när alla andra kan göra vad dom vill på helgerna så kommer jag ALLTID jobba vissa helger, vissa kvällar och vissa nätter om jag fortsätter inom vården, det går liksom inte att komma ifrån.
 
och igår var jag på så jävla dåligt humör. jag var verkligen ledsen.. så höstdeppen har kommti lite tidigare i år. vet inte ens varför jag blir så ledsen?
jaja.. det löser sig.
 

en lördag dag

det börjae ÖSREGNA idag när jag gick ner till stan. det har typ regnat varje gång jag gått ut från den här lägenheten? nåt mystiskt fenomen vill att jag skall stanna inne... jaja. mötte upp jesper och petra å så gick vi ner till stan. det är typ matmarknad där å vi åt MASSA OLIKA OSTAR (provsmak) så himla goda! typ jalapeno-ost och "världens starkaste ost" Mmm!! sen köpte vi en tysk korv å va nöjda. 
 
har även köpt; bodylotion. och ett par FINA SKOR! åh. har länge velat ha dessa å nu finns dom HÄR HOS MIG BREVID MIG I MIN SÄNG! mina nike air max. vita rosa och turkosa. bästa blandningen? hemskt nöjd tjej. hehe.
så nu är jag lyckligast i världen. får dock inte ha dom ikväll... ikväll ska jag nämligen på UTEDISCOOOOW. 
 
xoxo

om att befinna sig inuti en hemlighet, en hemligthet. jag vet varken in eller ut längre.

å det här är vad som äter mig;
helt å hållet ska vi aldrig smälta ihop. å det här är vad som äter mig;
att din hud är doppad i honung.
 
 
 
 
nu ska jag SPRINGA till stan. ikväll är det korridors-förfest. å sen kanske sof å fortes utedisco. eller flamman. är mest sugen på det första.... MMmm!
 
 
xoxo

dagarna här.

har varit i linkan sen i söndags nu. har varit mysigt, känns bra å fint. gillar att bo i korridor å så. je. träffa alla igen.
 
igår var det dags för studentfesterna att sätta igång igen också. 
natta kom hit och sov, också bra.
 
varje fall. natta jag å jesper började med lite mat och vin här hemma. sen gick vi vidare till irret för lite snabb förfest, å sen gick vi till märkesbacken där festen var. när vi kom dit träffade vi Anden som precis hade spytt å letade efter sin cykel. sen träffade vi ludvig. så gick vi in å fortsatte träffa roliga människor (tex jagkanomjagvill som var NYKTER FADDER. blev nog ett fint samtal då jag var en FULL FLICKA.......................... oops!) sen hånglade jag med någon random "JOHN JOE" (efter detektivarbete fick jag fram att han hette Martin). var mest mingel igår å lite dans. å hade så jävlans KUL! åh. idag mådde jag fan inte som jag förtjänade. mådde alltså rätt bra.
 
cyklade till skolan i ösregn, satt helt blöt å kall å lyssnade på föreläsning å sen cyklade jag ner till stan för lite pizza å snack med elin anna natta å jeppe. träffa på Olle å snackade skit (om typ tjej.(er)). sen åkte jag å jesper hem hit å kollade på film (å halvsov) å nu är han å spelar handboll å jag ska typ... inte somna. ska dricka te tror jag.

mexico mexico mexico

idag gick min telefon sönder och det var ju faktiskt bara en tidsfråga så jag blev inte ett dugg förvånad faktiskt. däremot är det ganska drygt att allt i min telefon inte är överfört till min dator, men det får man ju leva med. så nu väntar jag på att något mer ska gå sönder.. frågan är vad det kommer bli. säkert någonting dyrt.
ioförsig så gick min tvålpump inne i badrummet sönder för 10 min sen.. hoppas det räckte med den och telefonen.
 
imorgon blir det jobb, klippning och biljettköp till MEXICO!! pepppppp!!!!!
och jävlar vad jag vill leka tärningsleken, vi borde göra det i mexico, cissi?
 
det regnar idag, typ hela tiden! några minuter uppehåll och sen spöregn igen. man blir ju så blöt och kall när det regnar, om inte har paraply förståss men det kan man väl inte gå omkring och bära på hela tiden.
 
kram

we live half in the daytime. and we, we live half at night.

ÅTER I LINKÖPING.
igår var jag så supertrött när jag kom HEM. mitt nya hem. varje fall... gick och la mig när jag kom hem hit, orkade inte ens handla mat även fast jag var SUPERHUNGRI. sen handlade jag lite och åkte till Anna och Svante. dom fixade och trixade å jag satt på deras balle å chillade. sen åkte jag hem för det var SÖNDAGSFIKA. fick hälsa på och träffa de flesta i min korre, dom verkar trevliga! 
 
idag började jag skolan! eller ja, det var bara upprop. så det kändes helt OK... har ingen skola förrän på onsadg så ska chilla å festa bara till dess. 
 
efter skolan åkte jag till IKEA <3 å Willys. så nu har jag shoppat å har ett ganska välfyllt kök.... 
 
nu vill jag vila å sen ska jag kanske hem till Anna igen. imorgon ska jag KÖA (herregud vad jag "saknat" det...). på Onsdag är det Munchen Hoben som man tydligen måste gå på.. hehe!
 
 
xoxo.

årstiderna smälter samman

den här helgen var mycket bra! jag tog det lungt i fredags, tvättade och städade. och i lördags åkte jag hem till Adela vid 3 tiden, drack rosé och prosecco, åt kunglig mat och hade superbra sällskap. det var så himla mysigt!
sen när klockan började bli lite kväll så åkte jag och cissi till söder. cissi åkte först hem för att byta skor och då mötte jag upp robban och lunkan. vi satte oss bakom skrapan först för att dricka lite rosé, men det var ju helt onödiogt kom vi på i efterhand.
sen gick vi tll grolsh block party på skånegatan, där typ hela stockholm var. sen kom ju självklart cissi tillbaka och även jackan. vi drack öl, hejade på dom som spang midnattsloppet och träffade kompisar.
träffade även ex och gamla ligg.
när vi började tröttna på skånegatan så mötte vi upp natta och hennes kompisar, sen gick vi till debaser där det var cplång kö så då gick vi till 6e tunnan som jag absolut inte gillar så då gick jag heeeeem. hann precis med bussen hem till mamma och pappa!
 
igår när jag vaknade hade jag sjukligt ont i huvudet och var jävligt trött, men jag tog mig till jobbet i alla fall. kom dit, hade några patienter, sen skrevs några ut och det hela slutade med att jag och sebastian satt med tre patienter och hade ingenting att göra. så vi kollade sjuksköterskeutbildningar åt mig istället och läste om dom som hade fått hjärtstopp på midnattsloppet. och då visade det sig at en av om dom faktisk låg hos oss, mycket kul.
 
 
och nu är hösten officielt här:
cissi har åkt tillbaka till linköping
min vanliga avdelning har öppnat igen (jag jobbade alltså mitt "sista" pass på HIA igår)
tilde de paula är tillbaka på nyhetsmorgon
vädret var sjukt höstigt igår eftermiddag
 

jag tror att det här kanske kan va sista sommarhelgen. passa på förfan

idag har man ju varit trött, men det får man ju vara ibland.
när jag kom hem från jobbet så vilade jag lite, handlade mat och sen har jag tvättat. efter all tvätt så kollade jag på film. en helt ok och en annan som var skitdålig, så se INTE Studio Sex.
imorgon ska jag till Adela och sen Grolsch på skånegatan! kommer bli mycket bra tror jag allt.
och på söndag ska jag jobba igen, men på kvällen som tur är. och så ska det vara jättebra väder hela helgen BA! men det gör inget om det regnar heller för jag har ett fint paraply. mm så ni vet
 
förresten så är Laleh så himla bra. jag såg henne på tunnelbanan dagen innan hon skulle spela på peace and love 2009. det ni!!!! hon gick alltså av i t centralen  så jag tar förgivet att vi åkte samma tåg dit också.
helt onödig fakta.
 
pussokram

she is like the wind

gör en helomvändning i mina planer och bestämmer mig nu för att STANNA HEMMA I STOCKHOLM I HELGEN.
jag 1) va sjukt sugen på att gå på Grolsch block party, 2) känner inte att jag e HELT redo att lämna sthlm än
3) vet inte riktigt vad jag ska göra i Linköping den här helgen, och 4) kommer ägna hela sep, okt, nov å typ dec i linköping sen. så. lika bra att stanna 2 dagar till då.
 
idag vet jag inte alls vad jag ska hitta på. det är ju tydligen varmt ute så får väl ta mig ut i sola lite då. sen äta tacos. å kasnke bara ta det LUGNT?
 
imorgon är det ju Grooolsch! party partyyy. wopawopa.
 
 
xxoo

få mig av den här jävla gatan

igår hade jag ida adela och robert en mysipys (å lite hejdå) kväll på lilla essingen. bad och picknick. ååååhma. det är så fint där! adela, ge mig din lägenhet då?!
 
idag har jag PACKAT och letat som en GALNING efter mina nycklar till Linkan. sååå jävla typiskt mig att typ lägga dom nånstans å sen ba jahajaa oj undra vart...letade i hela mitt rum å alla lådor jag kunde hitta. sen kom mamma hem å typ "har du kollat i nyckelskåpet" ehh NEJ??? men där va dom! tur som en tokig...
 
nu ska jag hämta oliver och cornelia. hoppas på att få spela lite OS på ps3 också. hihi.
 
xoxo glömsk girl.

dagar

i helgen så kom Maggan Oliver och Jesper på besök. så tidigt i lördags åkte jag till kungsholmen för att kramas lite. sen gick vi till söder och trädgården. sen vitabergsparken för lite häng och rosé. sen hem å åt mat och drack (å här va även robban lunkan adela och oscar med!)
 
på söndagen vaknade vi upp och åt frukost innan vi begav oss till söder igen. lite shopping för somliga på götgatsbacken.. sen gick jag hem och va så himla TRÖTT!

i måndags åkte jag till Tyresö och mötte upp robban å oscar å erik å sen seglade vi iväg. så himla fint och skönt är det å va på havet. å på natten var det så sjukt stjärnklart och asfint!!
 
igår var jag TRÖTT igen efter seglingen. mamma och cattis kom å hämtade mig i tyresö för där hade dom varit å köpt en HUND lite spontant. en JACKAPOO som är korsning mellan jack russel (som figge är) och pudel. den är 9 veckor och ungefär hur söt som helst? MILO.. ååh. den e helt svart förutom en liten vit svanstipp och typ "skägg" som e vitt haha..
 
 
vill bara gosa gosa gooosa!

men  nu ska jag klä mig.
 
 
xoxo

be with you just like i was before,

SÅ nu har jag jobbat min sista dag det här året då. har ägnat den åt att gå runt på Naturhistoriska med mina små <3
 
efter jobbet gick jag å fick massage. gah. så skönt å välförtjänt.
 
nu vill jag bara sätta på en film å äta lite mat så då gör jag nog det.
 
alltså. om 1 vecka åker jag tillbaka till LINKÖPING? hur snabbt har den här sthlms"visisten" tagit? herreg.
längtar ju till Linköping, MEN det är ju trist att lämna STHLM!? jag hoppas på att hösten i linkan kommer att bli helt bra. längtar mest till att boka biljett till mexiko å åka dit såklart.
 
xoxo.

god youre so handsome

dom här senaste dagarna har jag bara jobbat. sovit, jobbat, ätit.. ungefär.
Men jag är så himla glad ändå! jag har alltså jobbat i 5 dagar och på dom fem dagarna har jag jobbat 6 pass varav 4 kvällspass.
det har varit jätteroligt på jobbet hela veckan och jag vill gå till jobbet. självklart är det jätteskönt att vara ledig men ärligt talat så gör det inget att jag jobbar så mycket som jag gör heller. min chef berättade för mig idag hur nöjd hon är med mig och hur mycket framsteg jag gjort under dom här senaste månaderna. det gör mig så glad och gör mig ännu mer pepp på hösten!
sen hände en rolig grej på lunchen. han den där snygga killen började prata om kaffe och innan jag fattade vad han pratade om hade jag redan skrattat och gått därifrån! sån är jag. sen kollade vi på OS tillsammans.
efter jobbet åkte jag till söder, köpte böcker och träningskläder.
 
äh vad fan. det jag skulle skriva var, att jag är glad! och jag älskar att vara glad, det bästa som finns!
imorgon halv 8 så tar jag tåget till landet. äntligen, får jag komma dit! har inte hunnit under hela sommaren just för allt jag skrev här ovan.
 
<3

en fredag en lördag en söndag en måndag en tisdag en onsdag...

åhhej åhå bloggeeeen. känns som att jag MÅSTE UPPDATERA. så ja kan veta vad jag gjort.
 
 
fredagen; Cornelia sov hos mig och följde med mig till jobbet. så mysigt och kul! sen tog jag henne (hon somnad på pendeln hem) och åkte till stuvsta. Vin, middag och spel (jeopardy, playstation och party alias!) med fam riddez plus bror och respektive. fin fredag. sov över! 
på lördagen åkte jag gabriella cornelia och oliver plus hans vän jack åkte å badade. sen åkte jag hem och så kom massa folk hit. vi drack, åt finlördagsmat (falukorv i ugn lyx-version). sen gick vi ut å pratade allvarliga ting och dansade.
 
söndagen....sov jag bort. he.he.
 
måndag! jobbade och åkte hem till fam. riddez i stuvsta och åt middag och hade myskväll med film och sov sen över.
 
igår...JOBB! sen mötte jag upp Frida på söder. gick omkring en massa, åt morotskaka och pratade. hittade ett mysigt, sött litet indiskt ställe på tavastgatan/timmermansgatan.
 
IDAAAAG! har jag JOBBAT. jaa jag jobbar ju varje dag. i två dagar till nu. MmmMm ser ljuset i tunneeeln! jaja. efter jobbet åkte jag till nathalie och drack en glas vatten och mös innan jag cyklade till söder för att möta upp robban och frida. gick på götgatsP lite och sen gick vi ner till Indira och åt mat med Oskar och Tobias. Sen gick vi till string och fikade lite.. mysi.
 
imorgon ska jag få mysa med Nathalie och sen är det fredag och den ska bli lugn och sen är det lördag och den ska bli allt annat än lugn och söndag kommer bli LUGN måndag/tisdag segling i hope sen är det sista dagarna innan linköping!!!!
 
 
xoxo

det här med höst

jag får lika mycket panik varje år då jag sakta inser att sommaren snart är över. Den här sommaren har gått så fort, så fort. jag har jobbat hela tiden och har bara varit ledig någon dag här och någon dag där, förutom dom där två veckorna då jag hade semester vill säga.
men det här med hösten, jag älskar hösten! jag älskar vädret (vet inte riktigt varför), kläderna och att man kan bara mysa typ. och att allt börjar om, att man får en "nystart" men samtidigt hatar jag det för varje år blir jag lika deppig. det spelar ingen roll om jag jobbar, nytt jobb, gammalt jobb, går i skolan...
i höst kommer jag ju jobba på st göran tillsammans med alla rara fina jag redan känner, så det är ingenting nytt. och jag trivs där men jag känner redan nu hur jag blir mer och mer nedstämd.
jag kommer ju igenom det här också som jag alltid gör. det kanske behövs? jag kanske behöver vara lite deppig i någon månad för att kunna komma ut glad och pepp på andra sidan?
 
just nu längtar jag så himla mycket till mexico. jag vill åka nunununuununununuuu.
få göra vad man vill, när man vill, hur man vill.
 

JULI 2012

i början på juli så firade vi min pappa lite i efterskott på boule och berså! äntligen har jag fått gå dit och inte bara en gång utan hela TVÅ.
sen hade jag och Adela picknick på en brygga hos henne på lilla essingen och badade i solnedgången <3
Jag Cissi och Anders åt middag på debaser slussen sen gick vi till nytorget och åt efterätt (drack cola).
Malin och Cissi på bussen från fridhemsplan till zinken där vi skulle till Klinik Bar som var stängt.
Cissi är rik och då åt vi lunch med Adela på Urban Deli och det var mycket roligare att ta bild på uppäten mat än ouppäten.
Sen hittade jag mig själv i mammas och pappas hiss.
Elin fyllde 30 och det firade vi ju såklart, har dock inte en enda bild från kvällen.
och sist ett äventyr på söder ocvh djurgården som avslutades med MJUKGLASS!

glider omkring i... pyjamas som är blå och vit

igår jobbade jag kväll tillsammans med bara sköna människor, älskar såna pass! älskar pass då man slipper trippa på tå för sjuksköterskan. som tur är så är det inte så många som är knäppa i knåpen.
jag blev så sjukt sugen på godis igår också så jag gjorde chokladbollar, då blev dom glada! hehe.. har lärt mig hur man ska göra.
ja men ikväll jobbar jag också.. börjar bli lite trött, men jag är ju ledig imorgon :)))
imorgon vill jag se pridetåget, dricka vin och ha roligt!!!!! hihihihii
 
måste städa här också. nu är det himla mycket kläder i hela lägenheten men inget i garderoben, väldigt konstigt.
 
puss o kram
 

its friday friday.

fredag! lite skönt. vaknade vid fem imorse av att det åskade som TUSAN! nu är det fortfarande regnigt och dant.. så hoppas på en luuuugn och härlig dag på jobbet idag. Har även med mig en liten Cornelia till jobbet idag, tycker det är för några barn!!!



åh vad jag längtar till MEXICO! playa del carmen. typ älskar det redan. vill åka typ nu. typ. 
 
 
xoxo

innan hösten smyger sig på så dricker man öl på medis även fast det är lite lite kallt

igår var jag ledig och lunkan ville äta lunch, så det gjorde vi. efter lunchen åkte jag in till stan, men precis då började det spöregna så efter lång väntan på att regnet skulle avta så åkte jag hem. bytta till lite varmare kläder och sen åkte jag till sköndal! hem till Simon skulle jag, som jag inte träffat på hur länge som helst. i köpte öl på systemet och åkte sen hem och åt middag. vi pratade om allt som är viktigt tills hans killkompisar hämtade oss.
lite mer öl på snaps och lite mer prat om viktiga saker så som hur trött man kan vara på tjejer.
 
idag har jag jobbat som vanligt och det var en ganska seg dag men så hände kanske världens roligaste grej! jag går förbi ssk-expen och där står johan och halvt dör av skratt och ger mig ett kort. I kortet står det att det är till läkarkandidaten (johan) och massa annat konstigt om kyckling och johans tatuering och att han ska hälsa mig. och det avslutas med Grattis till examen! (typ 4 år för tidigt). och på kortet är det en figur som åker motorcykel som det står COOL på.
det här var alltså skickat från en av våra patienter vi hade under förra veckan. herregud.
men det var ju kul att han hade lagt extra märke till mig och johan. ingen annan fick någon hälsning nämligen.
måste typ ta kort på det, så roligt är det.
 
resten va veckan jobbar jag kväll.. och det ska nog bli ganska skönt.
 
<3

RSS 2.0