en måndag och en tisdag.

nu har det hunnit vara måndag och tisdag på den här veckan.
 
igår efter jobbet så mötte jag upp Lunkan och sen tog vi båten över till Djurgården eftersom att vi skulle bli barn på nytt och gå på Gröna Lund! Vi kom dit vid 20 i sex å jag fick för mig att det började kosta mindre efter sex. Så vi åt en våffla medan vi väntade tills klockan skulle bli sex... å då kom jag på att jag nog haft fel... å ja det var först efter sju.. så vi kollade läget på området... å kom på att vi skulle ta å gå spökhuset (efter övertalning av Lunkan!!). Det var sjukt obegagligt! Och i slutet var det ett "monster" som verkligen psykade och ställde sig ivägen och gick efter och var allmänt asscary.. buääah!! Så efter det var vi tvugna att ta en öl. Sen var klockan sju och vi fick köpa våra åkband! var himla kul att åka och vara barn och få äta våfflor, popcorn och mjukglass som middag. 
 
 
idag efter jobbet så mötte jag Robert och vi skulle äntligen se The dark knight rises. SÅ HIMLA BRA (!!) var den. åh. kär i batman.. 



xoxoxo

slutet på juli

i lördags jobbade jag, det började lika lungt som alla helgpass men slutade helt annorlunda. var med om mitt första hjärtstopp och det var så jävla konstigt. dom frågade mig efteråt om jag blev rädd, men faktiskt inte. känner mig aldrig så trygg som på jobbet! jag vet att om det händer något finns det folk där som vet exakt vad dom gör.
Det hela slutade i alla fall bra. Men idag var jag inne hos honom och då satt han och skrev på papper för att han skulle sälja sin bil och ändra sitt testamente "jag måste veta vart allt ska ta vägen nu när jag ska dö". det är så man inte har en aning om vad man ska säga.
Ibland är mitt jobb ett väldigt sorgligt ställe. det finns dom som tänker på döden när dom tänker på HIA. det finns dom som har mist det finaste och bästa i deras liv där jag jobbar. så jävla konstigt.
 
efter denna händelse så åkte jag hem och sov i 3 timmar, jag var ganska så trött. sen gjorde jag mig i ordning, åkte hem till cissi och åt middag med cissi, malin och sara.
erfter lite drinkar och öl så åkte vi till debaser slussen där vi drack lite mer öl och dansade på ett SUPERVARMT dansgolv. det rann liksom.
sen åkte jag hem till solna och mötte upp en snäll kille.
i söndags hängde jag med mamma och pappa.
 
 
imorgon är jag ledig. jag ska sova tills jag vaknar av mig själv......
 
 
<3

you say you think we are the best thing.

igår var det ju fredag så som det är 1 dag i veckan.
hade min bästa/skönaste jobbdag NÅGONSIN. jag och viktor tog med 4 barn och åkte hem till honom på Stora Essingen och badade i hans pool. Sen åkte vi till dagis vid två och åt lunch och glass, sen var den jobbdagen slut. Himla trevlig.
 
sen på kvällen gick jag och mamma till boule&berså och mötte upp fam. Larsson för lite snack och dricka. Sen ville vi vidare och gick till ett ställe i Henriksdalshamnen.
 
 
 
nu är det lördag så som det blir efter en fredag. det är fint väder och ska så vara.
 
 
 
 
xoxo
xx

trevlig helg.....................

igår när jag slutade (jobbade kväll, slutade halv tio) så fick jag för mig den briljanta idén att jag skulle gå hem. det var en bra idé tills jag fick lågt blodsocker och var tvungen att köpa läsk på mcdonalds.
men under tiden så tänkte jag i alla fall på hur jävla skönt det är att vara vuxen! så himla härligt att kunna göra vad man vill typ hela tiden.
och så berättade min nya jobbarkompis isabel att om man jobbar i norge så betalar dom ens boende och resa. fyfan vad bra. jag ska nog tänka över det lite så kanske jag kan åka dit och jobba ihop lite ståååålar. behöver liksom bara vara där 1 månad åt gången också.
 
imorgon jobbar jag på dagen men ledig på kvällen och hela söndagen! hehehehehehehe
 
 
 
kram

idag:

idag gick jag tidigare från jobbet. skyndade mig hem och sen åkte jag och mamma till Gnesta. där firade vi Oliver som fyllt sju år genom att äta grillad mat, tårta, ha vattenballongkrig, läsa böcker, lägga pussel, busa, kramas, pussas, prata och umgås! 
 
härliga onsdag.
 
 
xoxo.

HOSJÖN PÅ 90 TALET

när jag var liten så spenderade jag varje sommar på landet och det var så otroligt mysigt. mamma och pappa var på landet under deras semester och några veckor var vi där med mormor och morfar. mamma och pappa kom alltid på fredageftermiddag och åkte hem till stockholm igen på söndagkväll.
varje tisdag satt jag klistrad framför tvn och kollade på Allsång på skansen. jag älskade allsång på skansen när jag var liten. När jag saknade mamma och pappa som mest så satt jag där på tisdagkvällen och grät för att jag saknade dom så mycket, då kramade mormor mig och sa "det är bara 3 dagar kvar tills dom kommer".
men det jag egentligen ville säga var att jag saknar landet. jag saknar hosjön jättejättemycket! jag har inte varit där en enda gång under den här sommaren och jag vet inte om jag hinner åka dit heller.
 
jag älskar allsång på skansen (fortf.. i smyg)
jag älskar hosjön
jag älskar mormor
jag saknar morfar
 
 
 

24 juli 2005.

vissa datum i livet vet man ju exakt vad man gjorde och så. jag vet vad jag gjorde för exakt sju år sedan tex. och att jag blev moster då. mitt lilla monster har blivit SJU ÅR! har fått känna honom i sju år. kan inte förstå att han inte ens fanns för bara sju år och en dag sen? livet utan Oliver är ju inte alls lika kul. finns ingenting som gör mig så GLAD och liksom...LUGN som han och han syster. Åh.
 
imorgon ska jag till Gnesta efter jobbet och fira och kalasa honom. ska ju bli årets typ hittills varmaste dag? måste kanske ha med badkläder! 
 
XOXO.

sommaren i stockholm

känns som om jag inte har några tankar längre. vet liksom inte vad jag ska skriva?
sommaren är här.. som jag längtat, men jag njuter liksom inte. vet inte om det beror på att jag inte är ledig, eller om det är vädret.. ne jag vet inte. känns som om jag längtat alldeles för mycket och så blir man nästan besviken när sommaren väl är här.
nästa sommar kanske man ska sikta in sig på mer än 2 veckors semester och lite mer pengar..
den här hösten ska jag i alla fall tjäna pengar så jag kan åka bort till den riktiga värmen om några månader.
 
idag är det sol så jag måste nog gå ut nu. ska bara klä på mig först!
 
<3

30

en ny vecka igen och vädret är supertråkigt, men eftersom jag ändå jobbar gör det ju inte så mycket. lättare att gå till jobbet när det är grått ute. lättare att stänga in sig på våning 4 om inte solen ligger på och gör att man vill dö av värmeslag.
i fredags jobbade jag till kl 15 sen gick jag till åhlens, mötte jenny och så köpte vi present till Elin. sen åkte vi hem till elin och tommy, satte oss på deras tak tills det började regna. åt middag hos mamma och pappa, åkte hem, sov och vaknade upp till en halvsolig ledig lördagsmorgon!
kl 14 så var vi hos elin och tommy igen för att fira elins 30 årsdag! jättegod mat, god fördrink, äcklig jello och trevligt sällskap. efter några timma kom cissi och joinade oss. när alla barn och gamla gått hem så gick vi upp till elin och tommy, drack mousserande, åt cheeseburgare och pratade lite till. vid 12 gick jag cissi moran och madde till bussen, träffade upp deras kompisar på bauer och drack gin&tonic som smakade ingenting. sen ville jag och cissi till debaser slussen, men det var jättelång kö som vi absolut inte orkade stå i så då åkte vi hem istället.
 
igår vaknade jag upp bakfull och trött. gjorde mig litehalv iordning, tog tunnelbana och buss hem till cissi, gick sen till söder där vi mötte upp lunkan, david, robban och jessica. åt lite mat, gick til djurgården, åt glass, kollade på båtar och hus. sen tog vi spårvagnen till stan och jag tog 1an hemåt.
 
bra helg men jag är lite besviken på stockholms uteliv. det är liksom så jävla mycket kö hela tiden som man inte orkar stå i.. trädgården har liksom blivit jätteHIPPT. för 2 år sen stog vi fan aldrig i kö dit, bra tider!
 
 
 
 
PUSSOKRAM

imorgon är det fredag.

HEY. ni vet ju vad jag gjort idag.. så nu gör jag en LISTA! 
 

vad har du på dig?
ett par adidas-shorts & en grå tröja. wow.

Hur mår du?
bara bra!

Vad önskar du just nu?
Ledighet, pengar och en utlandsresa. typ.

vad har du ätit idag?
ägg och mackor till frulle, nå köttfärs/spenat och fetaost-knyten tzatsiki sallad och hommus till lunch och massa vattenmelon.. mMm!

vad ska du göra imorrn?
jobba till typ 2 och sen vill jag ha VIN och göra mig FIN (vill alltså ut å dansa å umgås).

och på söndag?
HM. oklart?

vem saknar du?
saknar många (Anna Lisa Natta Maggan Elin å fler fler fler)

senaste köp?
3 tröjor och 1 kavaj. kavajen för att den va mintgrön.

vad skrattade du senast åt?
någon av mina mini-vänner.

vad grät du senast åt?
Hm, säkert någon film? kanske we are marshalls.

vem sov du senast med?
Oliver eller Cornelia tror jag.

vad läser du just nu?
Katedralen vid havet

senast sedda film?
Sagan om ringen - härskarringen extended version.

Vilken svordom använder du mest?
svär för mycket..

Vem var den senaste som ringde dig?
Robban kanske?.

Har du dejtat någon av en annan religion?
vet inte? 

senast 3 inkomna sms?
”han kommer halv feeeem”
“Solar. D gick bra!”
”Sjukt sugen.”

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?
“Jag slutar halv sex när kommer affe?"

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
religion och psykologi

Vilken är din favoritfrukt?
vattenmelon och apelsin.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
typ... hon i the office, uma thurman.. micha barton... en kille som spelar i princess bride.. 

Vad är du rädd för?
ORMAR!!!!

En person du tycker är snygg?
Christian Bale?

Blir du lätt svartsjuk?
Inte ett dugg.

Din favoritkaraktär ur en serie?
jag vet ju inte

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Rickard

Vilket språk hade du velat lära dig?
många! franska, latin, kinesiska, japanska, spanska, ryska...

Vad för sorts killar faller du för?
ROLIGA, lättsamma.

Vart vill du åka just nu?
till utlandet och linköping och stranden.

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
biljett till utlandet. 


LILL-LÖRDAG!

Hola!

idag är det lill-lördag. har bakat bullar på jobbet - MMmm! 
sen cyklade jag å mötte robban i t-centralen. ville shoppa.. eller kom på att jag var i behov av typ toppar? har typ enbart svarta linnen??? vad fan hände där liksom?!? :O

jaja. så gick i lite affärer men insåg att jag är SÄMST på att shoppa? gillar det inte så mycket och tycker att det är svårt typ?!
Så vi satte oss på humlan och drack eeerose och rökte lite istället. Sen var det lite lättare att shoppa.. hehe.
efter det gick vi till gamla stan och blev (såklart) sjukt sugna på GLASS! så åt en lakrits-peppar-chili glass och citron sorbet.. l-p-c glassen va sjukt god! <3
 
sen cyklade jag hem och himlen var GULD..
 
xoxooooo 
 
händer inte så mycket spännande nu... borde typ börja skriva ner mina tankar så det blir roligare inlägg för oss alla att läsa (typ i framtiden, hehe)


Xoxo igen.

sol regn åska blixtrar hagel sol.

ÄRLIGT. vad är det med vädret? idag var jag på skansen. höll på att värmeslagsavlida... och då hade jag bara på mig shorts och linne!! 30 min senare började det åska. ytterligare en sisådär 20 minuter så kom regnet, blixtrarna, haglet. blixten slog tydligen ner nånstans på gröna lund? och det hade börjat regna in i Gallerian. EH? 
ja jag behöver väl itne säga att jag blev helt DYNGSUR? gudars. åkte till dagis igen och fikade mackor och varm choklad, och fick även stänga klockan FEM (aldrig hänt tidigare - sjukt!)

Men var måttligt astrött när jag cyklade hem sen.. blaaj. 
 
 
nu ska jag fortsätta kolla på Allsång på s... kan ju nästan säga att jag varit på det nu? har ju sett genrepet och då fått höra STHLM SKYLINE (dog alltså lite, hihi).
 
 
 
xoxo

blä

eh.. jo men idag har jag ju jobbat och det var jättelungt fram till lunch och då började folk på ont i hjärtat tydligen. mycket roligare att jobba när det händer grejer. sen rapporterade jag över mina patienter till johan, gav shima världens längsta kram och gick hem.
sov i 3 timmar, åt mat, handlade och nu sitter jag här i soffan och vill sova.. igen.
imorgon kommer min bror med familj till stockholm, på fredag kommer min syster och på lördag blir det fest. ska bli så himla roligt!
 
imorgon ska jag städa och tvättttttta. sånt jag gör på mina lediga dagar.
 
p u s s s s  s s s s s ss   s s s      s
 
 

hej och hallå.


MÅNDAG IDAG! Skön dag. har sköna (dock ibland långtråkiga) jobbdagar just nu. Dricker kaffe, saft, äter kakor och melin och gosar busar och samtalar med mina finingar. mysimys!

idag efter jobbet cyklade jag till söder och mötte Robert och David. sen gick vi till Urban Deli och åt mat ! jag och robban har pratat länge om att äta råbiff så det gjorde vi. sen gick till skinnarviksberget och åt glass. 

Nu är måndagen snart slut och jag måste sooova!

 
xoxo

jag är SÅ TRÖTT.

jag är så där trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. typ. Zzznark.
 
kollar på we are marshalls och LÄNGTAR DRÖMMER Å VILL ÅKA UTOMLANDS NU NU NU. eller nej, inte nu.. men i vinter! måste fixa en resa och ha någonting att längta till... Men..

Thailand, Bali, Mexico, Malaysia.. vart ska man?

helgen ba

i onsdags hade vi planerat att vi skulle gå ut och det gjorde vi också! vi (jag cissi malin lunkan) började med lite rosé på lunkans jobb. sen tog vi 4an till zinkensdamm för i skulle gå till Klinik bar, men så var det stängt!? så himla ledsen blev jag då. men vi gick till papa grappa istållet ock drack mer rosé.
sen gick malin och jag lunkan och cissi fortsatte till debaser slussen där vi träffade umeå. så drack vi öl såklart och lunkan beställde in champagne! mycket skoj! sen kom olof med vän också. väldigt bra så jag fick gratis taxi hem, hehe! man e ju smart. det regnade ju så himla mycket när kl slog 03.00
i torsdags var jag supertrött och var helt sänkt, igår jobbade jag till kl 14 och sen åkte jag hem till mamma och papa och sen gick jag hem till cissi för middag och drinkar.
åkte in till söder för att ställa oss 5 sekunder i trädgårdenkön, inte okej att den va så lång. sne öl på eken och en liten sväng på debaser slussen där malin och sara var. innan vi tog bussen hem så gick vi till mc donalds och åt MAT!
 
idag kollade vi loppis på trädgården, mötte upp Adela och åt lunch på Urban deli som var mycket gott och sen lite fika på muffins fabriken innan vi tog 4an hem igen.
 
imorgon ska jag jobba dubbelpass. jag gillar inte dubbelpass, men jag gillar att åka utomlands! HEHEHEHE

the only way to be

ganska soft att jobba nu. idag hade jag 1 barn att se efter när vi gick prommis till kungsträdgården. sen har jag typ.. chillat runt mest. lekt med bollar, sprungit, vikt papper... vanlig dag på jobbet!
 
 
igår efter jobbet mötte jag upp Ida och Lunkan. vi gick från kungsträdgården till vasastan buss till söder å så åt vi på debaser slussen (efter många om och men och letandes). sen gick vi till nytorget och åt dessert och drack cola. sen vandrade jag hemåt. myS! så skönt att göra saker efter jobbet tycker jag. även om man e trött på jobbet blir man typ pigg när man slutar (pSyKoLOooGiii)

Mmm. så. ja. nu sitter jag hemma. ska åka iväg å möta upp Ida och Lunkan snart. vi ska dricka drinkar ur dropp-påsar å så.
 
xoxo

stockholm-göteborg-stockholm

helgen i göteborg har varit hur bra som helst! vi kom dit i fredags eftermiddag, tog en sväng på stan, hämtade upp min syster och sen åt vi middag i alhagen hos min faster. på lördagen tog vi en morgonpromednad med ett morgondopp efter. sen kom alla mina kära kusiner och syskon! vi åt mat och lekte en jävla massa lekar och drack en himla massa vin.
och vi är verkligen så lika allihopa. Pappa och min storebror är så läskigt lika att man knappt ser skillnad. bara dom där 24 åren och pappas mage som gör skillnad på dom.
och idag var det mulet när vi vaknade så vi bestämde att vi skulle åka till någon outlet och precis när vi kom fram dit så visade sig solen och det var 20 grader ute. sen fikade vi på aveny och så gick vi till centralstationen där jag skulle ta mitt tåg hem till stockholm. resten av familjen stannade kvar för dom har normala jobb och normala anställnigar som gör att dom är lediga minst 4 veckor varje sommar.
nu är min semester slut och vet ni, jag har bara TVÅ helt lediga helger resten av sommaren. bara så att ni vet. så jävla trött på att aldrig vara ledig och så jävla irriterad över en megakort semester. det räknas fan inte ens som semester?
 
äh det kommer ju fler sommrar..
 

jag har glömt ditt namn & du har glömt mitt igen,

igår var en fin lördag. smhi, yr & iphon-vädret visade att det skulle regna hela dagen. så tänkte ha sittabakisåkollapåfilm-dag. men det var sjukt fint väder, så jag smorde in mig i spf 15 istället, robban kom å hämtade mig å sen hämtade vi upp Jakob och Chrippa! Sen åkte vi till Kaktus och ut till Wågström. där låg vi alla och badade, solade och lyssnade på musik. mys! sen grillades korv & dracks öl. 
 
sen åkte vi in till trädgården. vi kom precis bra i tid, för efter oss blev det den där klassiska gigantiska kön in till trädgården. phjuuh! där inne hittade vi även Olle storasyster, hon är så mysig och go! och sen kom Linnea och vi shottade - även om bartendern sa "ska ni verkligen dricka någonting?". oj oj..
 
sen gick jag ut å mötte Sara och Malin, vi tänkte gå till Debaser medis (<- absolut inte mitt beslut.. haha) 
men det var flat-klubb så då ville vi inte.. gick till Malmen istället (lilla hotellbaren) och där va max med sin flickvän, bror och några anda människor....... 
 
 
 
 
 
 
sen gick jag hem! vaknade ganska så bakfull idag. så IDAG har jag bara kollat på film.. zzzzz. 
ska nog fortsätta med det nu.
 
xoxo

det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp,

fredagen igår; robban kom hit, vi drack mojito och öl. sen kom Olleeee och Oliveeeeeer och så drack lite mer öl. Åkte in till stan, tänkte gå till mosebacke. där var det HELT TOMT? fattade nada. så vi gick till Ljunggrens istället. Efter det tänkte vi dra till Fasching, men så baah men vi är ju i Slussen.. ska vi kolla in Debaser Slussen innan? Sakt å gjort. Å det såg så fint ut så vi gick in. Älskar Deb Sluss! När vi går in ser jag en av The Smiths-killarna. Sen träffade jag på Goran,  Erik och Tobbe också. KULT! 

När dom stängde gick jag hem. Det regnade och blixtrade och var så sjukt FINT! gick den långa vägen längs saltsjöqvarn också. Hejaa vad Sthlm är fint just nu.
 
 
Nu sitter jag och väntar på bättre tider, eller bara någonting att göra. Kanske ta en dusch.
 
 
xoxo!

borta bra!

nu har jag TRE dagars semester kvar. idag ska jag  spendera den genom att hämta ut mitt kort på swedbank., har saknat det.... så därefter tänkte jag ta en runda in till stan. 
 
har haft så mysigt på landet; badat, åkt motorbåt, promenerat, sprungit, ätit.... 

 
xoxo.

Stockholms natt är dränkt i ljus Det enda jag saknar här nu är du

idag har varit en sån där alldeles jättebra dag! jag började dagen hemma hos mamma och pappa i Sickla, åt
frukost, packade ihop alla mina grejer och tog mig hem till Solna.
vid 3 så åkte jag till stan, köpte en sladd till Anders kamera som jag slarvat bort och sen mötte jag upp en kille jag inte träffat på flera månader. vågar nästan inte skriva ut hans namn för ni blir så arga då. men han heter Kim i alla fall..
vi drack öl och pratade och pratade.. tills vi kom på att det är nästan på dagen som vi började ses. skrattade åt gamla sms och allt annat konstigt som hänt. sen mötte jag upp Anders, åt en jävligt stark middag på Itmae och drack fyratusen glas vatten. När middagen var uppäten gick vi till observatorielunden. Sen gick vi till Gården där vi mötte upp Anton Göran och Adam. trevligt som bara den! och sen lite öl och cola på scandic grand central.
gick till fridhemsplan, köpte godis på 7/11 och tog tunnelbanan hem.
 
nu ska jag snart sova lite.
<3

HEJ HEJ HEJ!!!

Nu är jag ju hemma från Gotland och ska på fredag ta mig till Göteborg. hade ju tänkt att åka typ idag, men när jag kom på att jag inte varit hemma i solna på över 1 vecka så kände jag att jag nog borde åka dit.. hit.
fanns ju lite disk att diska om man säger så. jag är en äcklig jävla person! herregud!!!
var även tvungen att tvätta kläder, för sånt måste man ha på sig.
 
På Gotland hade jag det väldigt mysigt! vi badade, solade, åt mat, drack vin, snackade skit, kollade in visby och raukar och en massa annat.
jag brände mig och nu flagnar jag, inte alls fint. tror varje sommar att jag inte ska bränna mig, förstår verkligen inte hur jag tänker? förra sommarens bränna var ju sämre, kan man ju trösta sig med.
ja på fredag åker jag till göteborg för att träffa hela tjocka släkten. alla kusiner, alla kusinbarn, alla mina syskon, syskonbarn, faster, farbror och mamma och pappa.
 
igår fick pappa sin födelsedagspresent av mig och Elin. vi åt middag på boule och berså, men vi orkade inte spela boule så vi gick och kollade på elin och tommys nya lägenhet istället som är jävligt svårmöblerad. Elin såg ledsen ut medans tommy sa "men det är ju det här i har köpt" och pekade på utsikten. och där försvann elins ledsna min på 1 sekund.
 
 
pusspusspuss

dont leave me.

åker till landet idag. behöver vila! var länge sen jag hade någon lång-tids-vila.
 
vad jag hann se under Peace and love;

Regina spektor - Var riktigt bra. fick se alla finaste låtarna!
Eldkvarn - ikväll ska jag bli full.. Fint.
Slagsmålsklubben - fest och askonstigt. hade en hoppborg på scen?
Svenska B-stammen - riktigt DÅLIGT! 
Laleh - är inget Laleh-fan, men tyckte verkligen om det!
Veronica Maggio (Och PETTER!) - Fick såna extrema rysningar när Petter kom in på scen å körde längesen. å även när Dar kom in och körde Inga Problem. 


Nationalteatern
Markus Krunegård
Deportees
Kent

Hoffmaestro
Skrillex
Rihanna.

dont leave me.

åker till landet idag. behöver vila! var länge sen jag hade någon lång-tids-vila.
 
vad jag hann se under Peace and love;

Regina spektor - Var riktigt bra. fick se alla finaste låtarna!
Eldkvarn - ikväll ska jag bli full.. Fint.
Slagsmålsklubben - fest och askonstigt. hade en hoppborg på scen?
Svenska B-stammen - riktigt DÅLIGT! 
Laleh - är inget Laleh-fan, men tyckte verkligen om det!
Veronica Maggio (Och PETTER!) - Fick såna extrema rysningar när Petter kom in på scen å körde längesen. å även när Dar kom in och körde Inga Problem. 


Nationalteatern
Markus Krunegård
Deportees
Kent

Hoffmaestro
Skrillex
Rihanna.

Home again, home again.

Hemma från peace and kärlek nu. så HIMLA tröttt. fem dagars drickande har satt sina spår. Zzz. 


RSS 2.0