SOMSOMSOMMAREN!

Sommaren har kommit och gått lite som den vill, men jaja! Nu är det cirka svinkallt ute... men hade ett bättre midsommar-väder! OKEJ! lets talk about midsommar! 

åkte till Västkusten i torsdags efter jobbet! Tog ungefär sju timmar att ta sig ner dit så vi sysselsatte oss väl och bra med tex gissa djuret-läten, visseltävling mellan mig och Josef, Norsk kareoke etc! Efter dessa roliga och fartfyllda lekar var vi tillslut framme! En liten öl och en liten namnlek innan totaldäckning. 

Fredagen spenderades lite i Strömstad och sen hem för en sillig lunch (lax för mig, tackkkkk!) sen blev det lekar! tex mördarleken, ett-rep-genom-kläderna-leken, dansstopp och roligaste; film-leken! måste lekas igen! Sen grillade vi musslor (kanske bland det godaste jag ätit... gahhh!) åt extrema mängder räkor och även havskräftor. detvarheltamaziiing!!! Kvällen avslutades på klippor vid havet i soluppgången. mysmysmys!!!!

dagen efter började med ett dopp i det blå, sen fortsatte vi med grill vid havet, extremt slöande och sen fotbollstittande! Sen åt vi carbonara och drack Pimms.


Sjukt mysig midsommar med extra bra människor! Gillar livet! Älskar Sommarn!

Nu ni

När Cissi ger mig pikar så får jag helt enkelt ta och blogga! 

Jag har inte gjort något spännande i över huvud taget på säkert 2 veckor. Helt seriöst. Jag har jobbat, vart hemma, vart hos mamma och pappa. Typ. 
Idag har vi handlat mat till midsommar och jag är redan nu irriterad på värdparet (fyfan vilket fult ord! Värdpar?). Men jaaaajaaaaaa palla bry sig egentligen. 
Vad jag har förstått så kommer det vankas fylla med stort F på fredag i alla fall. Andreas kommer däcka och/eller spy. Stackarn tål ju ingenting?! 
Efter midsommarhelgen hade jag tänkt åka till landet eftersom alla andra ändå jobbar. Bra timing, Ida!!!!!! 

Återkommer om midsommar. Kanske kommer ha fruktansvärt mycket att berätta? Kommer behöva prata engelska större delen av helgen också. Tacka vet jag alkohol. Dock synd att jag glömt ALL tyska jag en gång lärt mig. 

PUSS OCH KRAM. 

Det är sommar nu.






DIN SOLDAT.

Okej måste skriva ett nytt inlägg NU pga haft en så in.i.helvetes. BRA helg. Alltså!!!!!!!

Kom till Agnes land vid 6-7 tiden och korkade såklart direkt upp med lite rose! Medans vi stod och grillaed började det välla in folk och efter ett tag var vi tydligen 30 pers där! vi spelade kubb ett tag, men sedan gick vi in igen pga kallt som satan ute och värmde oss i alkohol! Sen var det bastu i några timmar och det var så jäkla skoj!!!!!! det var allsång och massa masa bad! åh. efte det hoppade vi studsmatta och jag hånglade loss med en bög. yesbox! Hittade dock en annan kille sen (success!!) så vi delade en 90 säng hela helgen. 
lördagen gick vi upp kl 8 för att bada och sen fortsatte hela dagen med terass-häng! Sen blev det vin å konstiga drinkar, men när dom andra skulle basta stannade jag (och mitt haff?) för att lyssna på musik å dansa. 
det var en så himla himla HIMLA fin helg! Älskar alla så mkt, orkar inte! haffet skrev på facebook idag och tackade för en grym å mysig helg å la till att den va det mkt pga mig.. det finns alltså SNÄLLA och BRA killar? Eh. nä gud jag är inte bitter elelr så! blev bara glad.. haha!


PS! är det så att när man har pojkvän bloggar man dåligt? jag gjorde ju nämligen det också, haha! 
 
Snart är det midsommar också vilket jag taggar REJÄLT till! 

sista linköping

Har gjort min sista tid i Linköping nu. SORGLIGT, mest!!! Kommer sakna min korridor något så OTROLIGT himla massa mycket gaggghjhh. 
Sista veckan i Linköping var PLUGG LUGG UGG GG G! Såklart jag var klar i den spraaaaaaaaang jag till Amfi och ölen som flödade där! Det hade ÖSREGNAT HELA dagen, me när jag gick ut från terra var det SOL och himla varmt!!!! Satt och drack öl med Carro tills jag var tvungen att cykla ilsnabbt hem och duscha sminka mig klä på mig (gjordes på cirka 10-15 minuter, rekordsnabb alltså!!). Satt hemma hos Anna sen med Signe också å drack bubbel åt jordisar å lyssnade på musik, innan vi gick till Stångs där vi åt en finfin middag! sen var jag dessvärre tvungen att lämna och bege mig hem dit festen var igång och jesper petra o frida kom förbi <22344 gaggg!!!! 
Allt gick fort och snart satt vi på cyklarna för en sista kväll på kårallen! Det var magiskt kul! 3 BRA dansgolv och massa roligt! Hittade en kille på dansgolvet, som var målad som en tiger och han sa att jag också borde måla mig som en så...det..gjorde...jag...ju............................... mm. snygg blev jag tydligen för jag fick både hångla och ligga med honom!!! 
 
Fredagen sov jag bort typ. Lördagen bilades ner till Götet med Håkan på högsta pga skulle se honom live! Jag och Cat gick ut på Aveneeyunn och chillade med öl o drinkar innan håkan, och även Iduttski kom å drack drinkar med oss! Mysigt ställe vare, mkt pga gulliga bartenders.Håkan var sååå fint! 69 349 personer kan ju inte ha fel? och det var något fett med gästartister som kapten röd och veronica maggio... åh. bra himla helg!!! sen hade jag en ledig vecka där jag gjorde cirka inget men ändå mkt? gick upp vid 7-8 varje dag pga skulle göra saker ZzzZZ. 

RSS 2.0