Hej bloggen

Det skulle alltså ta mig flera månader för att få in några ord här. 
Jobbar natt och är nå så jävulskt uttråkad. Lugnaste natten i manna minne! 
Livet e gött, våren e här och semester om 8 veckor. Inte tråkigt. 

Ses då. 

hungry eyes

måste skriva om den här helgen pga var så magiskt bra!
OKEJ. fredagen! började klockan 10.00 men brunch! Nybakat bröd, pannkakor, bacon, korv, irish coffee, baileys med cocopuffs, baileys bara. så himla gott och fint! Sen gick vi ut med fulvinet och körde land och stad. vilket jag verkligen sög på! Sen blev det Beerpong med fulfin innan vi slirade iväg till skolan för att gå på fredagspub (alldeles lagom fulla..) McDonalds innan hemväg där Agnes ramlade ner i ett dike.. bra nivå klockan 16.00! 

Sen åkte vi hem och spelade nåt spel innan vi bestämde att BASTU är ju utmärkt ide om man redan är skitfull etc. 
Så det blev det. Sen är det lite dimmigt. Jag tror vi ungefär drack massa fulvin, spelade lite mer beerpong och hade allmänt skitkul. Sen grillade vi vilket var extremt mumsigt. Tror det började ramla in massa folk här hemma nu. 

Vi gick på en liten tur bland annat folk som berättade för oss att det gick rykten om att vi hade väldigt kul! Bra fest känner jag. 

Roligaste (eller?) var att Maria ramlade på en glaskruka och fick åka in och sy 6 stygn. Men lika gla för de va hon när hon kom tillbaka!
Nåväl. Det hände massa, men jag gick och la mig halv sju eftersom jag insåg att JUSTE! Ska ju festa imorgon med..... Mm.
 
Vaknade vid 1 på lördagen, ändå rätt pigg! åt lite nudlar och chillade i soffan tills jag var tvungen att fixa mig 90taligt och gå hem till Petra och Jesper för förfest med Bellini, 90talsmusik och snygga kläder. Det var väldigt kult, och sen styrde vi vägen till Platå för sittning. Jag tror att mitt bord faktiskt var det bästa bordet..... rätt bra på att sjunga etc. Sittningen var rolig och gick foooort så klockan 10 begav vi oss till mellanfesten! Hittade världens roligaste kille som nog också gillade mig pga att jag legat med båda hans bästisar (score!). Nåväl! Sen gick vi till NH där det var flashback (90talsfesten!) och jag satt mest och lekte nåt slags mini-beerpong. Dansade lite sen gick jag hem och Henrik fick sova över (som en vän pga jag legat med hans bästisar och han hade någon på G!) men det var mysigt och kul! somnade väl vid 7 eftersom vi hade efterfest hemma med supersmash och så. Vaknade kl 10 av att jag blödde näsblod. Sen spydde jag och mådde väl inte helt bäst igår. Men ändå mysig söndag och roligaste festen på väldigt länge! 

Idag är jag TRÖTTIS. Men äntligen fått sova lite. Snart skola - NU KÖR VI! Har en köttig kurs, och massa att göra innan jag får ta påsklov! 
Ska även till Uppis på Valis = menherresåkul. Ska fixa gästleg och sånt ikvälllllllllllll.
puss

RSS 2.0