hejelihejhejbloggiz

hej hej hallå bloggen! jag sitter och väntar på Anna, vi ska UT OCH SPRINGA!!!!! kommer gå dåligt. jag är i sån himla oform! dåligt att jag tar hand om min kropp så dåligt. matar den enbart med alkohol å sånt. JAJA. det är 10 himla grader ute så det är ju nästan enbart därför vi skall ut och KUTA I SKOGA! 
NåVäl. hade en tenta i lördags kl 8 på morgonen. tack för dennnnnn sa jag INTE. så fredagen var lugn! Satt och pluggade i baljan, vilket var skitsvårt eftersom att det var hockey från kl 1 och hela baljan var fylld av hockeygalningar och så. och ölen började flöda då. så när andre och helena kom kl 3 fick jag också lite öl! drack 3 öl och blev extra glad över att samsung delade ut gratis pizza! MUMSIGT! sen var jag full efter 3 öl. På kvällen hängde jag med Frida eftersom jag hade tenta och alla andra i min umgängeskrets skulle ut å härja! kult för er då. va cirka jättemassa fest här hemma i korren och min sömn blev väldigt lidande! vaknade några ggr den natten såattsäga......
tentan gick varje fall helt okk.kkk! va supertrött efter tentan så kom hem och chillade, gick ner på stan för att köpa en liten flaska rödvin. eller alltså en vanlig rödvin då. sen hem och bastade i vad som kändes som flera timmar med helena agnes david wille gustav och marcus..... MMMM. kände mig fräsch och fin efter det så då cyklade jag och Helle ner till NH där folk låg i stora badtunnor och hade afterski. jag skulle nämligen köpa mig en bilj till afterski-festen! sen sov jag i 30 min för att sen vara FITFORFAJT! och det va jag, gick ner till marcus och började dricka. En flaska rödvin och några shots senare satte fjortisfyllan in! Har några minnesluckor där men som jag fått halvt om halvt ifyllda. tex undrar jag varför jag alltid ska berätta för folk att jag är så jävla full när jag är det? Eh? KoOOl. sen hade jag tydligen hånglat med Marcus. och Helena. sen GICK vi ner till nh. och där hånglade jag med Snygg-David (davids kompis). Sen såg jag Axel som var tillbaka på en visit och blev så glad så då hånglade visst vi också. och så fick han följa med mig hem! men först dansade vi tills det blev stad i ljus. sen gick vi ut å letade efter min cykel tills jag kom på att ahjuste jag GICK ju ner.......................... 
..........
...
fyllan på den alltså. aja. drog med mig Axel och det var ju jävligt kul! Han är så snäll och sånt. 
sen på morgonen satt helena och david och tyckte det var väldigt spännande att se vem som kom ut ur mitt rum. HEJ PRIVATLIV! Inte. iofs gjorde vi samma på david dagen innan... när tjejen kommer ut ur hans rum ser vi inte riktigt vem det är så vi skriker ALLA TILL LILLA KÖKET - NU!!!!!!!!!!!! Så att vi kan kolla ut genom fönstret...

Undrar nu om mina berättelser är roliga, onödiga eller bara konstiga?
 
Kram på er / Tjejen som håller på å uppfylla sitt nyårslöfte om att bli mer slampig! 

jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv.

en torsdag på platå och en fredag på flamman. min lever kommer åtminstone gilla att flytta tillbaka till sthlm.
roliga kvällar. vad ska jag skriva! Tror jag har lite kemisk ångest efter 2 fyllor.
nåväl. i fredags var maggan här och hälsade på! rödvin öl och cigg. flamman och hall of flame. raggade upp killen jag sett som var snygg. gjorde en övernattning där etc. 
 
 
har inget att säga egentligen. 

i say blah blah blahh.

i fredags (7e) hade vi drinkfiesta! jag gjorde gräshoppa! den vart GOOOOOOOOD & uppskattad! kvällen slutade i en myshög i soffan <3 fina gjökboisar. 
i lördags åkte jag hem; hade en 24h hemma i storastan för möte med farbröderna. mm.
i söndags städade vi köket i 2 timmar. skinande rent! 
 
nu har det bara varit vanliga dagar i skolan och så. os går på teven för fullt. är inte överdrivet intresserad, men det är ju på många sätt...mysigt! som att vara liten igen? typ. lyssnade varje fall på radion när herrarna hade sin skidtur och alla ramlade och föll och vafasen hände? haha. 
 
nu ska jag skriva på mitt PM sen skola sen träna sen...måste..jag..svepa en öl. jag visste att jag skulle få det! jävla facebook-fenomen som jag inte alls vill vara med i!!11 men jag tänker inte ge någon ett himla flak. så. svepa en öl kan jag ju fan göra när det ändå är torsdag. och faktiskt ska till PLATÅ? vad hände dääär? haha!
 
Har förövrigt hittat en snygg kille. han påminner om herbert munkhammar aka snyggastisverige...........med hitta menar jag att jag sett honom......................................................... fortsättning följer. spänning. i. tillvaron.
 
 
xoxo.
 

när du misslyckats med alla andra kom du till mig.

 

jag vill ha han som ljög för mig jag vill ha han som brände mig. han vill ha nån slags annan tjej, vad för jävla tjej? En ful och tråkig tjej.

alltsooo. ful och tråkig tjej med little jinder kan ju vara nåt av det bättre som finns i musikväg just nu..... galet! så där känns det ju!!!! Alltid vill dom killarna man inte får ha en ful och tråkig tjej. det måste väl alla ha varit med om!!! den där fula tråkiga jävla tjejen! åh! älskar dig lilla låt. 

idag har jag pluggat sämst.. alltså SÄMST! gråter plugg-tårar. ska träna om en timma med Anna! skabliskönt.
har blivit en riktig tjockis, men nu ska jag komma igång igen!!!!!!!!!!!!!!!!! Hoppas jag! jag vill.....
 
 

en bild jag älskar:

 

första februari tvåtusenfjorton.

ligger i sängen och lyssnar på en fest som försigår i köket. jag var ute igår, så idag är en lugn dag. satt med på förfesten och spelade tvspel och drack en öl, men nu ligger jag i sängen med chips dip å Vänner.. Mmm!
ljuva livet.
 
 
puss.

RSS 2.0