-

Jag ligger i min soffa i min Stockholmsvita lägenhet och undrar vad som hände. Hur gick det här till?
När började tiden gå så snabbt och varför hänger jag aldrig med?
Och varför valde jag ett yrke då man aldrig är ledig?

Hoppas ni får en väldigt kul Valborg!!!
<3


JAG HAR FAN ALDRIG VART I MALMÖ, ooh.

har haft min första vita helg det här året (applåder till mig tack). i fredags hade vi mysig tre-timmars middag med bland annat maggans korridorsvänner. snackade om strypsex och annat kult. sen vare soffmys. fredagar <3
igår åkte jag ner på stan och handlade lite smått å gott (öl, vin å cava..). sen åt jag middag med Magglo å sen en promenix i vallaskogen. allt är så FINT nu! grönt å blommigt. åh håå. sen satte vi oss i soffläge igen å blev bjudna på tigerkaka & pärpnpaj (sinnessjukt god paj..) Fick även vara testpersoner för hannes musicquiz han slitit med. vi var rätt så dålig.. hehe.
IDAG har jag bara sprungit.. ska snart PACKA..sen LUUUUUUUND!! Jag ska få höra Lundensiska i två dagar, bo på hotell, hotellfrukost, dagsfylla... 18 grader ska det bli också. HEJ VAD INTE-TRÅKIGT!!!!!!!

rätt festligt i Linkan också..

http://www.dn.se/nyheter/sverige/pistolman-jagas-i-linkoping (en kille som klätt ut sig till Gerilla-soldat i Elinpiaden).

action på jobbet

http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/668463-polisen-jagade-knivman-genom-sjukhus-i-stockholm


det händer ju grejer på jobbet..


uppdatering

jag har jobbat så himla mycket den här veckan att jag inte orkar mer. dubbelpass blir man jävligt trött av vet jag nu, men det ger pengar så jag kommer nog tacka ja 100 gånger till. och så är man ju smart att ta pass på tisdag den 1 maj också för det ger också mer pengar eftersom det är en röd dag. heheeeee..
vem bryr sig om att fira valborg liksom? dock skulle det ju vara jättekul att åka till uppsala igen, men det har man ju tid med typ nästa år.
Nu är jag i alla fall ledig i 3 hela dagar! mycket mycket trevligt. imorgon ska jag träffa Emma, på lördag ska jag till Gröna lund med min familj (pappa har blivit mutad haha) och på söndag ska jag nog kolla på film kanske eller nåt annat man nu gör på söndagar.

Imorgon ska man ju köpa biljetter till lady gaga! vem vill följa med?
och köpa blommor
och ett par jeans

passar på ba.. hehe

på måndag ska jag fan försöka få ett trädgårdenkort. det skulle väl vara kul hörrni?
puss


im longing for the day when

snart är dem här trötta grå dagarna ett minne blott! KÄNNER DET PÅ MIG. det måste vara så. nu kan det ju iofs fortsätta vara lite halvpissigt väder onsdag torsdag fredag/halva fredag.. 
såg dock att Valborg kommer bjuda på finfint väder. TÄNKS FOR THE!
nu ska jag försöka sova så jag inte är den bittraste, vidrigaste och tråkigaste människan imorgon (som jag typ varit i två dagar nu? mitt humör har varit en bergådalbana men utan de högsta topparna - yey!!)
M å s t e  alltså sova. för allas trevnad. imorgon är det BELÖÖÖNING!  ska fira med frukost i Baljan tror jag..
xOxO non-gossip girl cuz i har no gåssip 2 tell yoooo.

goodbye to love


do you think we can dance?

idag är det ett så otroligt vidrigt väder; regn blandat med snö blandat med vind blandat med GRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅTT... har precis varit tvungen att cykla till stan eftersom 1) jag skulle köpa alkohol 2) mat och 3) Natta hade låst sig ute & jag har hennes extra-nyckel.. 
Nu är jag hemma igen och har INGENTING att göra på ett bra tag. så tänkte duscha..äta lite..kolla på nån film eller serie.. bara slappa..sen är det TOGA-fest som gäller! Är faktist grymt taggad. det kommer finnas en hoppborg inne i matsalen & en utomhusbar (under tält med värmelampor, allt för medelhavskänsla) där man kan blanda till sina egna drinkar! ska bli skojigt som tusan, även om vädret försöker dra ner mig i SKITEN (vägrar, jävla väder!!).

Jaja... Kanske ska ta den där duschen nu! bild på toga-utstyrsel kommer senare ^^


xoxo, have a väldigt nice fredag!

Jag har fantastiskt kul på jobbet


st goran

känner ba att jag måste skriva om den här dagen så jag inte glömmer den! kände mig så jävla cOoOoooL när jag satt i ett rum FULLT med undersköterskor, sjuksköterskor och läkare alla från kardiologen. det var fantastiskt ska jag säga er.
läkare är ett släkte för sig och jag fan älskar dom. syrrorna är dom bästa människorna i hela världen, undersköterskorna med. trivs som fan. mmmmm
ja men i alla fall så hade vi konferens på Långholmens värdshus idag och vi fick frulle som var asgod, sen snackade våra chefer i hundra år (läkaren från min avd satt bakom mig och spelade wordfued under tiden) sen hade vi lite grupparbete då vi om på en så himla massa bra saker. sen åt vi lunch, det var gött. sen gick vi en liten rundtur, sen grupparbete igen då vi också kom på en himla massa bra saker sen ännu mer snack från våra chefer (som jag älskar). Sen tog vi oss till sveavägen, till retro, där vi drack öl och sen gick vi till hard rock och åt så jävla mycket mat IGEN. herregud. dog typ.
och så lite öl på och lite skitsnack med mina kära kollegor. nu har jag även bestämt vad jag ska göra på valborg. fylle stavas det. i staden stockholm med min nyfunna vän Malin.
(eftersom alla ni andra ska typ åka till uppsala eller lund eller australien eller vad vet jag)

Puss

all I wanna do is take you home and spoon you



det kallas himlen & jag har aldrig varit där men när jag ser på alla stjärnor över himlen så önskar jag att du var här du var så poetisk & nu bor du i en annan värld & jag kan bara säga kom tillbaks den här världen är så underbar

idag funderar jag lite över livet, orättvisor & döden.
den här världen är så underbar
hela världen var så underbar
& det kunde lika gärna ha varit
jag
lilla fågel blå.

vi kan göra det hur du vill

jag har målat naglarna i mintgrönt, ätit lax, sovit i 2 timmar efter jobbet, kollat på tråkiga tv program, läst bloggar och ska alldeles strax gå och duscha.
passet idag gick så jävla snabbt men man är ju lite rädd för att vistas på vår avdelning. det sitter nämligen en skylt vid vår ingång där det står med stora bokstäver: VARNING! MAGSJUKA INNE PÅ AVDELNING, GÅ EJ IN UTAN ATT PRATA MED PERSONAL.
känns mycket trevligt. kan ju berätta att nattpersonalen hade fått använt duschskrapa för att få upp avföring från golvet. ibland är sjukhusmiljön inte alls speciellt rolig..

i helgen hade jag i alla fall jätteroligt! åt middag på Lokal med Lisa, Emma och Benjamin i fredags. råbiff och rödvin! sen tog vi taxi till Lunkans jobb där vi hängde ett tag. dom andra gick, jag och lunkan stannade kvar ett tag för att sedan möta upp dom andra. gick till Anchor (efter jag mycket bestämt sagt till lunkan att jag absolut inte fick dricka mer, jag var alldeles för full nämligen). Där satt vi ett tag och sen gick E, B och L hem. jag och Lisa ville inte alls gå hem eftersom det var vår sista kväll tillsammans så vi tänkte EFTERFEST. lisa hittade någon kille som bjussade efterfest medans jag hittade en annan som gärna höll mitt paraply. tog en taxi till Klarbergsviadukten och resten är historia..
vaknade i alla fall upp på lördagen utan varken bakfylla eller ångest! köpte present till Adela, åkte hem till sickla, och sen hem till Adela för vin, middag och jätteroligt sällskap! hade hur trevligt som helst hela kvällen men sen blev jag så trött att jag var tvungen att åka hem.
och igår var jag på moderna museet och köpte en himla fin affisch.

Puss


det finns hål i allting det finns hål i allting det finns hål i allting det finns hål i allting det är där lite ljus slinker in.

NU VILL INTE JAG HA REGN Å GRÅTT! Vill ha SOL och VÄRME. Vill ha sitta-utomhus-och-dricka-en-öl väder. saker att se fram emot trots att vädret suger 1) Jacob Hellman på HG på torsdag 2) min första TOGA-fest på Kårallen på fredag (Elinpiaden) 3) att kolla på Elinpiaden på lördag, hiihiihoo 4) Valborg och kanske LUND 5) Utekravallen med FAMILJEN.......... SÅ, 3 helger i rad uppbokade...
Ska sluta hobby-deppa snart tror jag.
xoxo

full när jag är tuff

nu är det helg igen kära ni! och fan vad trevligt det ska bli!!!!
om några timmar ska jag möta upp Lisa, Emma och Benjamin för middag och sen ska vi nog hitta på något såndärt kul man gör på fredagskvällar.
imorgon ska jag hem till Adela och fira hennes födelsedag :))))) kommer bli mycket mycket bra.
nästa vecka ska jag och jobbet på konferens på långholmen och den håller på hela dagen. efter det ska vi käka middag och dricka ÖL.
idag pratade vi schema på jobbet och kollade vilka som skulle jobba på kvällen då sjukhusfesten är och jag höll på att dö typ. JAG jobbar den kvällen för jag är så klantig och inte lägger rätt!!
men jag ska försöka ordna detta stora problem, för jag måste MÅSTE gå på den festen. hela sjukhuset kommer ju liksom gå och då kan ju inte jag jobba heller. förstår ju vem som helst.
vi har även kommit på att vi ska springa vårruset på jobbet, mest för att jag och malin ville ha picknickkorg (och capio st göran tröjor).


nu ska jag duscha!
pussokram

SÅ DU TOG MIN HAND I VIMLET OCH SA ÄLSKLING ALLT ÄR SKIT & MITT CYNISKA HJÄRTA FLIMRAR NÄR MITT LIVS KÄRLEK DRAR SIN KNIV

mannen i den vita hatten 16 år senare (07:12).

the only exception..

Om man är superkändis så har alla en åsikt om en. Till exempel Carola.. Finns det någon som INTE hört en låt av henne (och typ kan flera utantill?) och vet vem det är... och antingen tycker att hon är sjukt konstig (men har ju faktiskt ändå en bra sångrööööst).. eller typ älskar henne...  måste vara så himla konstigt.
vet inte alls vad jag ville ha sagt med det.
om 1 vecka ska jag se Jacob Hellman! Kan nog bli bra, han är väl endå en av Sveriges bästa pop-artister?
xoxo

all night long

påsken var himla mysig, som vanligt hinner man med hälften av vad man tror.. hann varje fall gå på museum (naturhistoriska, skansen och junibacken) gå på fotbollsmatcher (Olivers och Djurgården) och fira födelsedag X3. Blev lite sjuk lagom till helgen dock å låg halvdäckad lördag/söndag.. 
Har konstiga skoldagar just nu, seminariet i tisdags var superenkelt även fast det var på HELA boken..  Idag har vi en samtal- och kommunikationsövning där hela gruppen på 10 pers ska närvara och 2 och 2 får ett case och dom andra ska iaktta och analysera... HAHA! mina skådespelartalanger är obefintliga så får se hur det går då....
har varit sämst på att springa på påsken hände annat som jag valde att göra och nu i veckan har det varit PISSväder. Sprang imorse, lite lerigt men nu känns det skööÖÖÖnt!


xoxo

PÅSKEN 2012

I torsdag var vi som sagt på skansen och hade det så himla mysigt! sen åkte jag till sickla, åt middag och drack vin med min syster.
på fredagen var det pepp inför kvällen som gällde. kl 18 kom middagsgästerna, vi åt, drack och spelade galenpanna. efter ett tag kom även alla andra och vi hade superkul ändå till kl 05 då vi blev lite trötta.
vaknade upp pigg och glad på lördagen så jag, lunkan, robban och oscar begav oss till hammarby sjöstad där lunkan bjöd oss andra på mat!
tog sen bussen hem för att städa och sova lite innan jag och lunkan åkte in till söder för påskmiddag. vi åt mat, drack öl och hotshots, sen gick vi till bauer och då kom även max. sen till papa gallo där vi hittade nya vänner som vi följde med till kellys.
igår åt jag påsklunch/middag hos elin och tommy, när alla andra gick så satt vi kvar och drack vin.

imorse när jag skulle till jobbet var jag fruktansvärt trött, men dagen gick jättesnabbt.
sen satt jag och log hela vägen hem. bra måndag ändå.

kram

999

igår fyllde jag år (HURRA FÖR MIG). Firades genom att gå på Skansen med Oliver Cornelia Ida Adela & Ella! Fint väder å allt. sen följde jag med hem till Stuvsta. 
Idag var det fotbollscup på agendan. PERFEKT att det då ska SNÖA! roligt att stå ute å kolla på fotboll i tre timmar.. hihi.
nu ska jag fixa mig å sen åka hem till Ida(s föräldrar) för lite PARTAJ!

1 APRIL!

Söndagmorgon och jag sitter i soffan hemma i sickla och kollar på Nyhetsmorgon! Inte ofta det händer kan jag ju säga. Mycket skönt att jag tog beslutet att inte gå ut igår. Hade ju faktiskt mycket trevligt i fredags, det får räcka.
I fredags var jag först hos Malin, käkade pizza och kollade på lets dance. Sen blev jag sugen på att gå ut så då mötte jag upp Lisa och sen gick vi till Harrys där Max och Jocke var. Öl, prat och mycket kramar! Sen kom även Emma Benjamin och Lunkan.
Igår åt jag pannkakor till frukost och kollade på Stockholm östra. Den var bra, typ.
Om några timmar ska jag till jobbet igen. Jobbar sen bara måndag och onsdag, resten LEDIG! Så himla bra med tanke på att fina Cissi kommer hem på onsdag.

OCH GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ROBBAN!!!!!

Puss!


RSS 2.0