Hyllningar till chefen och snön

när jag vaknade imorse så kollade jag facebook det första jag gjorde, som ni vet. Min chef hade skrivit till mig och frågat hur jag mådde och sa att hon var orolig. hon ringde mig igår morse men då låg jag och sov och orkade inte ringa tillbaka för jag tänkte att det troligtvis inte var något viktigt när jag ligger hemma och är sjuk. när jag hade läst det hon skrivit på facebook ringde jag ju sjävklart till jobbet och så svarade Maria (min chef) och sa att hon blev så glad av att höra min röst. hon trodde att det var något med diabetesen som spökade!
Hon är den bästa chefen jag haft och vid det här laget har jag haft en del chefer. Hon bryr sig om oss alla och är väldigt kompetent! typ bästa sjuksköterskan jag träffat.
och efter förra veckan som var helt hemsk så skrev hon till alla oss på vår facebook grupp hur stolt hon var över oss, för att vi tar extrapass, sliter som bara den, men ändå tar väldigt bra hand om våra patienter.
jag blir så glad! det ska bli jättekul att kunna jobba på måndag igen.
 
och nu över till något helt annat. Oscar kommer och firar nyår med oss i Mexico!!!!! så jäva kul!!! PEPP!
Nu när det snöar ute och hela stockholm är täckt så känns det så jävla bra att v ska till mexico. med snön känns det liksom ännu bättre.
Än så länge hatar jag inte snön.. den e mest bara så jävla fin!
 

det är jag och alvedonen

det var en tidsfråga innan jag skulle bli sjuk eftersom alla på jobbet har varit hemma i perioder och igår kväll slog det till! vaknade imorse och kände mig död. ni vet sådär tung i huvudet och helt täppt. jag som skulle äta frukost med Adela, men det blev till att ställa in. sov i några timmar till, flyttade mig till soffan och här har jag legat hela dagen. var dock ute och köpte thaimat för någon timme sen och det SNÖADE ute! jag hade på mig dunjackan och vinterskorna också.
skulle även ha ätit middag med Kim ikväll, men det fick också ställas in. jag har absolut ingen lust att sjukskriva mig imorgon nämligen. lika bra att bli någorlunda frisk och vara ledig i helgen.
jag gillar inte att jag fått så dåligt immunförsvar efter jag fick diabetes. innan dess var jag sjuk kanske vart 3e år! det här är andra gången i år som jag är sjuk, inte bra. och förra hösten hade jag mykyplasma!! fyfan. jag hatar att vara sjuk.
 
hej och tack från sjuklingen
 

Friday night


my heart was never pure.

helgen var himla skön. i fredags pluggade jag lite på stadsbibblo. sen åkte jag hem och spelade kort och drack lite öl. gick ner på flamman en liten stund innan jag blev trött då gick vi och sov. 
på lördagen gick jag viktor och mathias ner och åt lunch på stan. sen hem för att "laga" persisk mat. mest amir som lagade.. i fyra timmar. blev så himla GOTT! älskar persisk mat! ris med lammgryta, kyckling och någon spenatsoppa. sen låg vi i soffan och målade färg på varann och kollade på satc. sen gick vi ut en liten tur eftersom vi nästan inte varit ute någonting alls den dagen. sen breaking bad. helt bra!

på söndagen hade jag och mathias bestämt att vi skulle baka lussebullar. så när vi gick upp satte vi igång med det. och mellan all himla väntetid så spelade vi massa kort och jag vann mest.... sen spelade vi poker med jonas också å då förlorade jag mest.. så då gick jag och pluggade lite istället. sen gick jag och m ut på en blind-promenad. ni vet när 1 är blind och den andra ska leda en. gäller ju att lita på personen då.... hehe.
sen var det söndagsfika i vanlig ordning och sen sovning.
 
igår var jag i skolan och hade föreläsning om diagnosernas genus, sen gick jag hem (i regnet) innan jag gick ner för att träna med AnnaPanna. sen hem och plugga lite.
 
ja mycket plugga. men jag är inte så effektiv... har himla dålig disciplin på mig själv. och har tenta på fredag. åh. 
 
 
har förresten precis beställt biljett hem till Sthlm! Den 20e åker jag. kl 17.01 och är då hemma typ 18.40? himla snabbtåg! ska alltid åka det.. eller nä. de va dyrt. men värt.
 
nu måste jag plugga :( 
 
 
puss å kram! 

HEJ BLOGGEN!!!

den här helgen har varit lika bra som förra och nu ska ni (och jag) få veta vad jag gjort.
i fredags var jag ledig, så jag städade och gjorde mest ingenting fram tills klockan 17 då jag gick till centrum för att köpa present till Kim, möta Malin och Sara och sen handla bra grejer på systemet. handlade lite indisikt på vägen hem och sen satt vi hemma hos mig, drack prosecco, åt godis, vinkade till folk som skulle på shm och sånt där. sen tänkte vi att vi skulle åka taxi från råsunda till GIH men det var ju i princip omöjligt, för taxibolagen fick inte skicka in bilar i området omkring arenan (älskar friends arena ibland), men tillslut hittade vi en taxi som ar skitdyr.
kom i alla fall fram till GIH och där träffade vi en alldeles superglad Kim! hängde runt med hans killkompisar, snackade skit, dansade, drack öl.. mycket kul hade jag tills halv 3 då jag och sara var lite trötta så då åkte vi hem!
kom hem till ekande tomt solna, mötte upp O och sen gick vi hem.
 
i lördags jobbade jag och idag också. ikväll har jag ätit middag med familjen. och fått presenter av mamma och pappa från frankrike <3
 
i veckan ska jag jobba litegranna, vara ledig och i helgen ska jag fira mig själv!!! (några veckor för tidigt)
 
PUSS

jobbigt och roligt

har haft en helvetesvecka på jobbet. mycket att göra hela tiden, många av oss som är sjuka, måste ta extrapass. vi är så trötta att ingen orkar mer. kan liksom inte ta mer pass, vi måste få vara lediga någon gång. en av sköterskorna (som jag gillar så himla mycket) var helt förstörd i tisdags när hon kom till jobbet. hon har verkligen jobbat arslet av sig så jag förstår att hon bara gråter och inte kan koncentrera sig.
allt detta + dåliga patienter gör att man bara vill gå hem. orken finns verkligen inte.
imorgon är jag ledig en dag och sen jobbar jag en himla massa dagar igen. och juste, jag har en student också. som följer efter mig vart jag än går och frågar om precis allt. hon är jätteduktig och jag är världens sämsta handledare.
 
MEN, imorgon ska jag äta middag med Malin och Sara! sen ska vi på feeeest!! ska bli himla himla kul!
och sista dagen jag jobbar innan mexico så är det julfest på jobbet! hhehehehohoho..
 
 
 
 
 

white foxes.

det var mysigt att komma hem i måndags. det känns ovant att komma hem och vilja träffa någon så himla mycket. ni vet. och i helgen var första gången på 3 veckor jag sov ensam. han sa "jag kunde knappt somna inatt". jag blev glad. det går ju inte alls läsa någon annans tankar, så när den säger saker blir man glad. så är det. 
i tisdags hade jag skola. fick tillbaka en tenta. 45 % fick Underkänt på den, så jag blev ganska förvånad över mitt VG. Tänker ju alltid att alla andra är bättre?...
 
 
idag har jag tvättat å städat samtidigt som jag lyssnade på julmusik. så min klädsel sen blev RÖTT. från typ top till tå? såg ut som tomten. så hade jag med mig pepparkakor jag gick runt och åt i skolan också..... lite inspirerad...
 
 
imorgon är det helg och jag känner inte för att festa. jag och M har sagt att vi ska laga lussebullar så det längtar jag till! och på lördag mellan 13-20 ca ska vi få laga Libanesisk mat med Amir! ska bli spännanade.
 
 
 
 
xxxo.

mitt hem ser ut som en svinstia men jag är glad ändå och det här gjorde jag i helgen:

jag har haft en himla bra helg!! i lördags tog jag det lungt hela dagen, köpte prosecco, gjorde mig iordning och åkte hem till Malin. åt middag, firade Malins nya lägenhet och snackade skit. Sen åkte vi till Saras killkompis i odenplan, kul att äntligen få träffa dom. Dock var nog inte alla lika glada över att jag var där, hehe..
sen tog vi taxi till söder där vi dansade tills klockan slog 3. då tog jag en taxi till vällingby och sem hem till mig. lagade fyllekäk och sen sov.
vaknade upp bakfull i ett disigt solna. tog mig till slut upp ur sängen och åkte till finnboda för att mysa med Cissi.
 
jag ska jobba hela veckan förutom på fredag då jag ska på fest på GIH. kommer nog bli mycket skoj.
och idag har jag haft så sjukt ont i ryggen. jag klagade lite för att sen göra saken ännu värre, men det är ju så svårt att inte anstränga ryggen på mitt kära jobb.
 
 
Puss o Kram!

om 5 veckor är det visst julafton. ska firas med skaldjur, salsor, och annat som är bra.

Hade en så himla bra fredag! började hemma hos mig med Fish-tika-masala och bra, fina och goa människor Sen kom fler folk och festen drog igång och helt plötsligt var det en sisådär 60 pers där! dansade tills jag blev trött och ville sova. 
lördagen och söndagen gick båda i trötthetens tecken. Och igår (söndag) åkte jag hem till sthlm. skulle ju hämta min mobil..
kom hem och gjorde scones med ida, sen promerade vi med hundarna och gjorde ett litet pitstopp hos elin och tommy i deras nya mysiga lägenhet. jag vill bo nära havet. bästa man kan göra tror jag. sen var jag supertrött å badade, kollade solsidan å sen försökte jag typ sova. gick dock dåligt även fast jag var supertrött? typ för att jag hostade så jävla mkt..
 
idag åkte jag och mamma till sköndal för att gå prommis med hundarna.fint att gå vid vattnet nere vid sjön. men sen hände det VÄRSTA!!! i skogen skulle vi gå ner till vattnet för att hundarna skulle få dricka... i jag traskar på i full fart.. och kliver på nåt som känns väldigt fel...och DÄR LIGGER DET EN STOR HUGGORM!! den var på riktigt väldigt vääääldigt stor. och jag springer bakåt å fångar in hundarna å springer till mamma och gråter. Hejhå cissela 4 år? blev så satans rädd trodde jag skulle kräkas och stod bara å darrade å darrade. jag som ALLTID ser ormar.. hade för en gångs skull kopplat av när jag gick i skogen för jag tänkte att nu sover dom små jävlarna. men NÄ. tydligen inte???? när fan går dom i ide då?! usch vad hemskt det var.
 
sen hämtade jag min nya mobbe å nu sitter jag hemma å pluggar lite innan jag åker hem ikväll. puss å kram ses på stan!

krismöte hos SD

 
 

finlördag

i torsdags precis när jag hade gått in i vårt omklädningsrum på jobbet så ringde Kim och sa att jag skulle komma och dricka öl med han och hans vänner från klassen. eftersom jag är den mest lättövertalade personen som finns så åkte jag självklart dit. blev bjuden på öl, pratade och sånt där. sen när jag väl skulle åka hem fick jag sällskap av Kims kompis. man ska ju inte ångra saker och så men VAD FAN!?
hur kan man ens vara så dålig? jag förtår inte det? måste säga till Kim att inte pracka på hans dåliga-i-sängen-kompisar på mig. herregud, någon måtta får det vara.
 
men i alla fall..
 
så himla skönt att börja helgen med att ligga i soffan och kolla på nyhetsmorgon! jag ska snart resa mig upp för jag måste köpa frukost. kylskåpet ekar tomt..
sen ska jag till systemet, köpa lite cava tror jag allt. sen hem och göra mig fin för att sedan åka till högdalen och äta middag med Malin och Sara. det ska bli mycket skojjj. vi ska nämligen fira att Malin ska flytta till Hornstull i början på nästa år.
 
och på tisdag ska jag äntligen få träffa mina kusiner + kusinbarn!!! ååååh ska bli så kul :)))
har inte träffat Lars på jättelänge? han är ju så himla rolig. vi har en konversation på facebook jag, elin och våra kusiner ang när vi skulle ses och i natt har lars skrivit på fyllan att han älskar oss. fint va? haha
sen att han PRATAT (intervjuat)  med håkan hellström............. han är perfekt för dig cissi? fast lite konstigt om jag ska para ihop dig med någon nu kanske.
 
Hejdå! puss och kram
 
 
 
 

saker en kan göra istället för att plugga;

- lyssna på musik. jag kan INTE kombinera dessa nämligen.
- ÄTA. har ätit frukost, frukt, lunch, frukt, middag, mackor, frukt.... tur att jag äter frukt varje fall.. 
- Tugga tuggumi. å äta fishermans-tabletter.
- Dricka massamassa te.
- Bädda sängen. Tydligen.
- Tända ljus å kolla på New girl samt How i met your mother.
- Förvandla ett "jag ska bara koka lite te..." till att sitta i korridoren och prata i 1 timma...
- Läsa aftonbladet.
- Kolla på den där videon med han hemska människan från SD.
- Läsa bloggar.
- Blogga.
- Kolla facebook.. och instagram.. och sen facebook igen...
- SMS:a. Ringa.
- Gå ut å slänga sopor........... 
 
 
Hallå med så här mycket roligt är det väl ändå ett under att jag NÅGONSIN pluggar? har skrivit på ganska bra om självmord idag och håller just på med schizofreni... INTRESSANT, men annat lockar ju som sagt hela tiden.
 
 
ooxx.

its oh so quiet, its oh so still, youre all alone and so peaceful..until.. you fall in love! zing boom! is caving in, wom bam! you never been so nuts about a guy you wanna laugh you wanna cry you cross your heart and hope to die.

hej hej hallå Adela som tjatat om ett inlägg. SO. har tydligen inte bloggar sen i fredags... så vad hände i fredags? Jag tog 2 öl nere på stan med Petra och sen kom Jesper också. Fint par det där. *GiLlLaAaH* 
blev full på 2 öl. gick till systemet. tänkte köpa 2-3 öl till kvällen för att inte bli för full. men va så sugen på rödvin..så blev det istället. tänkte då kan jag ju dela en flaska med någon! åkte hem och började köra ett drickspel med M som skulle iväg på sittning. Sen gick jag till CJ där killarna satt och spelade TVSPEL. så kuL........inte. så då fortsatte jag mitt rödvinsdrickande... så kom Robban å Lunkan på besök! jag å lunkan gick hem till mig för att lämna av hans väska, så gick vi in pärleporten. sen tror jag vi gick upp igen, till Hall of Flame. jag var väldigt danssugen å stod nog där inne å dansade för mig själv.........................................
så gick vi ner på flamman, drack drinkar och shottar. sen dansade jag till jag blev helt trött. Då gick jag å M upp å åt pizza å lyssnade på musik. sen sov vi.
 
lördagen gick i trötthetens tecken, vi åt på stan å sen köpte vi ost å gick hem å kollade på film (eller sov mest!)__
Sen var det ost å vinkväll innan halloween-festen. ville först inte riktigt gå ut för jag visste inte hur saker skulle bli. 
men sen gick jag ut, å snart kom festen igång och vi spelade spel och jag var överrallt och dansade runt och hade mig. Flamman, drinkar, många människor man kände, dans. Gick upp; hade ett samtal med oss alla tre närvarande. kom fram till att jag inte skulle få en ny bästis ifall vi valde att fortsätta träffas.. Då valde vi att vi inte vill ha en ny bästis. Och jag kände mig lugnare och vi somnade i mitt rum med låst dörr vilket resulterade i att Lunkan fick sova på sofffan i köket.. OooPs! 

på morgonen när jag gick upp å skulle städa... jag har aldrig sett någonting värre!!! det var PAPPER överrallt (efter mumie-utklädnad) stolarna låg upp och ner, glassplitter på golvet och soffan, burkar flaskor gammal ost... det var faktist helt sjukt äckligt!?
 
sen hade vi söndagsfika och sen kollade jag å M på breaking bad innan vi sov. bästa serien! den är grym.Måndagen SOV JAG BORT??? Gick upp vid 15.00 å kände mig sämst i världen.
 
igår var jag i skolan lite, sen åkte jag å Anna till HG på kvällen och kollade när Martin spelade musik (och så drack vi lite öl). Drack en extra eftersom jag kände av den härliga stämningen när vi tre befinner oss på samma ställe. 

Inser att jag måste försöka förstå att han gillar mig. men det är så jävulskt SVÅRT!!!!!!! ibland tänker jag att han INTE gör det, men samtidigt undrar jag då om varför han hör av sig varför han vill ses varför..............han säger att han gillar mig..... varför är jag så dum mot mig själv? vill inte, orkar inte! känns som jag bara förstör för mig själv och för oss när jag känner så här för jag blir lätt svartis å jobbig tjej som typ bitchar å drygar mig.. å jag är egentligen inte så svartis av mig? alls. Men nu, i denna situation... så är jag tydligen det. MÅSTE.SLUTA.MED.DET.NU. PUNKT.
 
 
Puss å kram ät banan

när hösten smyger sig på

 

blablablablabla

jag har precis läst igenom gamla inlägg (och nya) och får sån ångest över att jag inte har ett liv. VARFÖR HAR NI INTE SAGT NÅGOT?! eller jag vet ju hur det ligger till men inser nu hur illa det faktiskt är och har varit.
jag har alltså skrivit om mitt jobbi 9 av 10 inlägg. dock ganska förståligt eftersom jag inte gjort någinting annat senaste månaderna, men ändå. och hade jag inte skrivit om jobbet hade jag inte skrivit någonting alls..
 
så nu ska jag INTE skriva om jobbet.
igår när jag kom hem så regnade det, jag var trött och less. kollade lite på Girls och sen fick jag sällskap som typ var världens bästa sällskap igår. mest för att jag är ovan vid att killar faktiskt kan vara snälla på riktigt? imorse skulle vi äta pannkakor, dock sov vi lite för länge så vi inte rikigt hann det. följde med till centrum för att köpa vin på systemet och sen gick jag hem igen. då gjorde jag pannkakor men det var inge gott! typ världens konstigaste grej att äta egentligen..
sen har jag inte gjort någonting! jag legat hemma i min soffa och kollat på film hela eftermiddagen/kvällen.
Imorgon kommer familjen larsson/andersson/nilsson hit för att äta middag och fira fars dag! dom har inte varit här på jättelänge så jag passar på att bjuda hit dom när vi ändå skulle ses.
 
som ni vet fyller jag snart år, men när ska vi fira mig?? vi åker ju till mexiko den 23e på kvällen så jag tänkte att den 21a skulle va bra?? eller när kommer du hem cissi? helgen innan skulle egentligen va ännu bättre.
 
 
jaja. jag har inget liv som sagt!
puss på er
 
 

jag känner kärlek i luften trots all skit vi gått igenom längs åren.

idag är det FREDAG! skulle åka till skolan, men mitt lås hade frusit fast.. å om jag skulle gå skulle jag ändå missa halva lektionen vilket kändes lönlöst då. så pluggade hemma och lagade linssoppa. ÄLSKAR SOPPA! MmMmm! 
 
nu ska jag snart ner på stan för att träffa Petra och dricka en öl. Om man är student och det är fredag får man nämligen göra det kl 2 på dan. rätt ok-skönt faktist.
 
har haft trassliga dagar och så, men nu känns det bättre igen. det där underliggande (HON) finns ju kvar och känns ju såklart jobbigt, men det finns ju även fina saker och ja jag kan inte göra någonting såklart. har fortf inte träffat på henne heller, men knyter ihop nävarna extra hårt när jag går förbi hennes rum............... förstår faktist inte hur man kan vara så elak mot andra människor!!!! Och vem var det som skrev "Skulle inte lagt mig i den där grejen från början.." Ja inte fan vare jag varje fall....  jaja. Får fokusera på allt som är bra istället :) som att han ändå sa att när han var i sthlm pratade han om mig med sin kompis... och att robban och lunkan kommer idag! och att jag som sagt ska dricka en eller två öl nu.
 
xoxo

fredag


det är inget dåligt liv, bara en dålig dag

ni vet när man känner att lusetn inte finns? när man åker hem från jobbet och tänker att man inte riktigt orkar. lyssnar på melissa horn för att hon är så sorglig och så regnar det. under dom här stunderna brukar jag försöka tänka på allt bra som finns i mitt liv, och det är ju en hel del. men idag gick det inte.. blev liksom inte på bättre humör alls.
det är en sån dag när allt känns tungt. tungt och ensamt.
 
fast jag är nog egentligen mest trött.
 

vad fan ska man med kärlek till? det blir ju aldrig som man vill. vad fan ska man med känslor till? dom gör ju ändå som dom vill.

har sån extrem huvudvärk. ont i nacken. å mår illa. bu å blä. så stannade hemma från skolan idag. hade ändå bara en tråkig "gruppundervisning"......... orkAaaaaah. sitter hellre hemma då. å studerar. usch......................... hatar att må dåligt. vill vara frisk, alltid. 
funderar på att baka brownies till valvakan ikväll? om jag orkar. orkar kanske snart.. just nu orkar jag ingenting. hat.
 
 
igår tränade vi ju så då kände vi att vi fick äta pannkakor till middag. MMmMM! Älskar att äta pannkakor till middag å tänker alltid på att jag Ida å lunkan hade det som middag 1 gång i veckan i några veckor förut. det var så mysigt. å vi testade olika tillbehör typ PLOPP... å citron...å kanel. olika sylter... keso. grädde... ! 
 
 
xoxo
 
 

AND HAVE NO REGRETS

Adela, jag sov hos Fredrik! Malins kompis du vet? han hörde av sig och jag förstår fortfarande inte varför. antagligen för att han bara ville ligga, men fortf konstigt med tanke på att vi inte pratat med varandra sen midsommarafton. Jag åkte i alla fall dit för att jag behövde den där närheten. ååh så jobbigt att behöva det, ibland. 
men innan jag svarade på smset så hade jag och Malin ett långt samtal om detta. eller långt långt, det varade säkert i 2 minuter och på 2 minuter får man fram det viktigaste.
så kónstigt att känna någon så lite som känner varandra efter att vi känt varandra i 2 år. jag känner olof bättre än fredrik faktiskt.
men det blir väl så när man tappar talförmågan i nyktert tillstånd.
 
 
 
 
 

på bussen

den här måndagen började väldigt bra hemma hos mamma och pappa i sickla. gick upp, åt frukost och sen kollade jag på tv tills kl 12. Jag satte mig på 74an (för att jag älskar den bussen, 401an är alldeles för snabb) och åkte igenom hammarby sjöstad, skanstull, förbi södersjukhuset och sen hoppade jag av vid södra station. har ni tänkt på det någon gång att man har minnen till alla hållplatser man åker förbi?
Hursomhelst satt jag på bussen och var glad. och sådär lugn jag sällan är.
 
nu sa jag kolla på film och dricka te.
det regnar ute så jag passar på att sitta INNE hela kvällen. jag var nämligen precis på väg ut för att springa och så började det spöregna. vad fan? så jag gick in igen. hehe...
 
och just nu lyssnar jag på den här och tänker på Lisa för vi lyssnade på den så himla mycket när den kom.
 
 

saturday night

i torsdags kom malin hit och åt middag! vi pratade om allt som är viktigt, drack vin och sen åkte vi till stan för att dricka lite mer vin. sen åkte vi hem igen.
i fredags var jag ledig så då gjorde jag absolut ingenting och eftersom jag skulle jobba på lördagmorgon så tog jag det väldigt lungt på kvällen. jobbade lite på lördagen, bakade scones med mjölbaggar i och sen åkte jag hem och SOV i typ 3 timmar. det var helt fantastiskt skönt! sen lite smink på, kläder på kroppen och lite öl i magen innan jag mötte upp max och micke i gamla stan.
sen till söder där vi mötte upp simon och en himla massa andra killatr, och så kom malin ocså.  det var skoj, men tillslut tröttnade vi och gick till ett ställe istället. dansade och sånt. skickade sms som kanske in var nödvändiga men det är ju mest kul. tog tunnelbanan till centralen och sen somnade jag sött i någon annans säng. bra lördag!!!!
 
i söndags åkte jag direkt hem till mamma och pappa! åt frukost och gick en himla långt promenad i nacka. köpte bebiskläder till mitt nyfödda kusinbarn!!!!! åh bebis.
 
idag är jag ledig. SÅ. HIMLA. SKÖNT.
älskar att vara ledig på måndagar!! en himla massa ångest som aldrig infinner sig! och jag är sugen på jul? konstigt. när får man börja julpynta?????
 
 
pussokram

DONT YOU WORRY ABOUT A THING!

okej, nu har jag gnällt via bloggen, sms, telefonsamtal, IRL-samtal etc i några veckor.. är så OERHÖRT tacksam för att jag har VÄNNER som låter mig göra det här! och som faktist bryr sig, undrar, frågar, hjälper, säger snälla kloka smarta och fantastiska saker! jag kan på riktigt få panik när jag tänker på hur jag skulle varit utan ER, utan några att klaga till, skratta med och må bra av!!! jag tycker oändligt synd om människor utan vänner. och jag tycker oändligt mycket om er, PUSS PUSS PUSS å tack för att ni är ni och vill vara min vän <3

låtsas som att du är utomlands, utomlands...

Hola! älskar att vara "ledig" på måndagar. gick upp för en timma sen, duschade, åt frukost framför teven och nu bara chillar jag lite innan jag ska ta tag i livet å plugga........
 
va tydligen svinlänge sen jag skrev någonting här. men har haft en bra vecka! hade tenta i onsdag å på torsdagen började jag ny kurs; klinisk psykologi. lite mer "diagnos-psykologi". Så nu ska jag sitta här å analysera sönder folk å mig själv ;) hehe.
 
i fredags hade vi lite halloween-fest. det var väldigt kul! det  var en annan korridor som bjudit oss. jag var typ överallt å pratade med alla å sprang runt å va lite på flamman å när klockan var ett så var jag visst redan trött (alltid bra att börja tidigt!). så då gick jag å sov och hade ett samtal som gjorde att saker kanske kändes lite bättre.
på lördagen var jag å m & åt på stan, sen promenad i trädgårdsförenignen sen hem å kolla film (jag sov...). 
 
igår hade jag svinont i hövve mest hela dagen, låg å tyckte synd om mig själv typ. idag är det bättre! jibbie! ska träna senare... å nu ska jag skriva lite. Nu ska jag svara på den här frågan; 

1.      Hur kan behavioristisk inlärningsteori förklara uppkomsten av en fobi, t ex en ormfobi? Tänk på du ska förklara både rädslan för ormar och undvikandebeteendet, dvs ständiga åtgärder för att hålla sig borta från ormar.

 

Kan ju reda ut varför jag själv är rädd för ormar, så det blir kul! hehe.


RSS 2.0