<3

 
 
Det här med förhållanden. Så svårt, men det borde vara lätt?
När man bestämmer sig för att bli tillsammans med någon så blir man ju det för att man vill dela sitt liv med den personen. "Jag kan inte leva utan hen".
men vad jag vill ha ut av ett förhållande är kärlek, lycka, glädje och allt annat fantastiskt.
Jag vill kunna prata om allt (ja alltså nästan, ni fattar) vara mig själv och känna mig älskad. Jag vill ge en himla massa, men då ska jag fan få lika mycket tillbaka. Jag vill att vi kompromissar och att inte bara den ena bestämmer, Jag vill att vi båda är lika delaktiga.
Blev så himla glad när jag för första gången insåg att det var jag och Andreas. Hans mamma frågade honom om en viktig sak som jag redan visste allt om. Han berättar saker för mig som är viktiga för honom och jag får veta först. Det här med att man är nummer 1, viktigaste personen.
ATT VILJA VARA MED VARANDRA, TYP HELA TIDEN. det är viktigt att säga hur mycket man tycker om den andra personen och hur viktig den är. uppskattning helt enkelt.
och att prata med varandra är också viktigt, typ superviktigt. fan det är inte lätt att prata med sig själv ju? blir svårt att veta hur den andra tycker då.
 
 
 
 

sista oktober och det är väl dags då att jag kanske tar och skriver någonting.

har öppnat, börjat skriva och stängt ner igen. många gånger. kan helt enkelt inte skriva längre? tror att det är för att jag antingen mått jävligt dåligt eller mått bra och inte haft tid? 
Tänkte dock att jag ska försöka börja skriva igen. Kanske som ett försök i att kartlägga mina himla tankar? hoppas på att det blir enklare då.
 
HM. Hur gör jag då? Har ni någon ide? Alltså jag tänkte typ skriva när jag kanske tycker att nåt dåligt hänt, varför etc. Och samma sak när nåt BRA har hänt och varför etc. 

Just i detta nu; sitter hemma och letar teorier............ det är alltså astråkigt. läste en rapport från akademiker förbundet, författare Stina Andersson. IDA ÄR DET DIN MAMMA DÅ ELLER? Jag vet ju inte om hon skriver eller så. Men annars kan det ju ha varit det eller hur? Handlade varje fall om socialsekreterare. Tror jag. 
Letar teorier som säger hur en människa som arbetar med att möta människor, oftat i kris, hur de mår.......
jag HITTAR FAN INGE BRA.......*vill vinkla min uppsats..........*...................
Punkter......... bra........
 
Aja. Så från och med NU! (!!!!!!!!!!) så försöker vi kartlägga mitt liv här nu då. Så allt blir frid å fröjd. 

okej. Frågor som jag funderar på till mig själv just nu är: vad vill JAG ha ut av ett förhållande? Vad får jag ut av M just nu, vad är det som är bra med honom? Vad saknar jag?

Den här bloggen kanske kommer att bli jävligt spännande just nu. ahahhaha.
bloggen är alltså min nya psykolog? ELler så är ni två som läsare det. okej men kan ni hjälpa mig med min första fråga? vad är det man vill ha ut av ett förhållande? Jag vet att det är ju vad JAG vill, men jag är helt enkelt fast. i teorier..... om...stöd.........i arbetet.. så ni får helt enkelt hjälpa tilll! Se det som betalning för att jag har tagit upp bloggandet??????????????
 

23 OKTOBER 2013

onsdagmorgon i råsunda. det har regnat ute så det är alldeles blött, tänkte ändå ut och springa om någon timme. sen vid 13 tiden ska jag till jobbet. Skulle egentligen varit ledig idag och blivit bjuden på persisk mat hemma hos Hadis, men nu var jag tvungen att jobba.
I helgen som var så spenderdade jag all tid med Andreas (jag har blivit en sån som jag föraktat). På fredagen åt vi middag och kollade på film. I lördags gjorde jag nog inte alls så mycket fram tills kvällen då vi skulle på 25 årsfest  hemma hos Andreas bästa kompis. Det var himla himla kul! och alla var supersnälla! så i söndags mådde jag inte så bra..... och då skulle vi hem till mamma och pappa på middag.
Annars har jag väl jobbat mest helg och kvällar så då händer det liksom inte så mycket.
Jag var ledig på Lunkans födelsedag så då åt vi lunch på en polsk restaurang som vi velat besöka länge och sen tårta och te på nyöppnade wiener cafet på biblioteksgatan (superfint och franskt).
 
Har ju fått en fast tjänst också!!!! från Januari!!! blev jätteglad såklart.... för jag trodde jag skulle kunna ta ett lån.... men det kan jag inte........ livet...... så illa tjänar vi alltså. Inte ens sjuksköterskorna får ta lån :( blir så arg och less.
och juste, ska jobba på julafton också..
 
 
kul att va kär i alla fall! jävla bra grej faktiskt.
Vill äta brunch eller kanske middag? när jag fyller år. hoppas ni är hemma dåååå! typ den 21 dec.
 
 
 
 
 
 
 

WE CANT STOP

varför var det enklare att skriva förut? det är svårt att skriva ner 10000 tankar funderingar känslor. Speciellt när dom är helt i kaos oförenliga motsägelsefulla svåra att sätta ord på.
 
just nu mår jag bra. liksom inte världsbäst men inte dåligt. funderar på att springa. har gjort det sen 9 imorse. funderat alltså...
 
har handlat mat till imorgon. ska ha halv8hosmig med Anna & Signe. Det blir Västerbottenost terrin med lax, Saltimbocca m potatiskaka och som avslut; chokladfondant med hallon. Mmmmmmmm.
 
 
Alltså. Jag vet inte men ibland känns livet lite som att det står STILLA? förstår ni? Håller ni med? Vad gör man (jag) åt saken? Jag har inget direkt mål heller, jag vet nog inte själv vad det är jag vill ska hända. Men ändå? 
 
 
Hm..............
 
RY X - Berlin 

RSS 2.0