oj oj oj sicken helg!

har haft en himla bra helg! eller.. fredagen var rätt vanlig. gjorde inte så mycket alls. Men! Lördagen! började med en löprunda, sen kom jag hem å fixade mig snabbt för kl cirka 10 var det champagne-frulle ute på gården! Alla hade tagit med sig nåt (jag å M stod för pålägg)! Va fantastiskt GOTT!!!!! Hembakat bröd, jordgubbar, vattenmelon, massa olika ostar etc etc... Efter 1.5 h konstant ätande och drickande dukade vi undan... nu skulle vi måla en flamman-märkesbacke! blev så himla fint! sen var det massa andra uppdrag tex; göra ett Ronja-vår-skrik från ett korridorsfönster, göra en tipspromenad, äta mjukost ur en tub sittandes i en badenbaden med leriga stövlar å en huvudbonad.... å massa mer. Vid sju skulle det vara sittning, å vid tre gick vi in för att...festa? Tänkte typ att det va långt till sittnignen... Men jasg minns knappt dessa fyra timmar? Tror att jag satte på en å samma låt (Gypsitronic) HELA TIDEN å dansade till den? Med Susanna. För nånstans i fyllan å villan så enades vi nog i det tysta om att försöka å vara "vänner" (mer eller mindre varje fall!). Sittningen var jättemysig! sjukt gOOd mat (grönärtssoppa, kött potatisgratäng & nån sås å sparris å sen nån efterrätt som iofs itne var så god mest konstig). Å roligt gyckel av urfadderiet, pils & fm. väldigt mkt lambo. jag fick stå när det var Sthlm upp på bordet... Å SJÄLVKLART när min kära pojkvän fick alla att säga Gökboet upp på bordet... jag var själv från gökboet och hade hotat honom med att bli arg om han gjrode det... nåväl... jag ställde mig, men som tur va började simon å lina skrika mathias upp på bordet då också så då fick vi stå där båda två........ tror det var en ganska grisig sittning.... Kärleksköket vann tävlingen som pågick under dagen (med alla uppdragen) å tacktalet var "bajen bärs å ansade penisar...."............ Jag hoppas fortfarande att det är en dröm att jag sagt så i en mikrofon. NåVäL..... Kanske också att jag hoppas att det är en dröm att jaag eftterrått skrek "DET VA DÄÄÄ BÄSTA DEEE BÄSTA DE BÄSTA VI HAR HÖRT!!!!!".......
 
Sen gick vi upp igen å jag var rätt full. Vid 12 tog jag Mathias å gick upp för att sova. Rätt bra tror jag för han kunde knappt sova å vid tre sprang han upp å spydde ner hela toaletten :)))) MyZiG nAtT!! 
 
Idag började jag rätt seg å bakis, gick ner på stan å åt med mathias innan han skulle ta tåget till Lund. Sen gick ajg hem å täntke lägga mig å vila men fastnade utanför i en soffa å solade istället, å det blev sen till en grillning å sen va de söndags-fika.
 
NU ligger jag här. sÅ himla trött!! Men nöjd å glad å ja! Imorgon åker jag också till Lund :) Puss å kram!

freak,

torsdag idag då. tänkte först skriva onsdag... jag har INGENTING att göra skolmässigt. Så jag SOV TILL TYP HALV 12. inte helt ok, men ändå lite. Gick upp å åt lunch med Matte å sen när han skulle cykla till skolan sprang jag med. Lämnade av honom där å sprang vidare.......... det var ganska jobbigt men ändå skönt! sprang ganska sakta men ändå i 50 minuter... sen gick jag hem, duschade å la mig på ballen å läste å lyssnade pod! EgEnMyZ. Nu ska jag snart gå ner å dricka en öl i sOOOlen å sen ta mig till skolan där det idag är Ölstopet = man sitter utomhus å dricker öl. å Urban Cone kommer att vara där å spela! Så det blir myZzzzzzzzzzzzZZ. 
 
 
IDAG KÄNNER JAG MIG GLAD! det är bra.

HEJ NY VECKA OCH HEJ GLATT HUMÖR

i söndags var det vår i stockholm och vi satt på uteserveringar för första gången i år. Adela, Lisa och Jag gick från Fridhemsplan till Tanto, där slog vi oss ner för öl i SOLEN. Efter vi suttit där ett tag så gick vi vidare, dock i blåst denna gång, till Medborgarplatsen. Där drack vi mer öl och pratade ännu mer om livet. Det bästa som finns är att snacka skit med bästa kompisar <3 (skit och skit.. en hel del allvarligt också för den delen).
Igår efter jobbet var jag helt SJUKT trött. skojar inte alltså, herregud. Jag åkte till Sickla, somnade och blev väckt av Pappa som kom hem efter jobbet. Åt mat, sen läste jag tidningar, drack te och kollade på Borgen.
Idag är jag ledig och har hittitls inte åstadkommit någonting vettigt eller jo jag har ju lyckats tvätta 3 maskiner i alla fall.
 
På Fredag är det löning och en dag som ska firas! Jag vill äta middag på La neta, spela boule, dricka öl på Ugglan och sen är den Fredagen gjord!
På Lördag ska vi äta BRUUUUUNCH på Rival. HUR GÖTT!? (vi måste boka bord!!!!!)
 
 
kram

mot sin egen lilla grav



provsmakar livets heroin

och om du någonsin vill ha en idiot lägg din hand i min.

"Jag behöver dig, för utan dig skulle jag inte vara nåt bara en tönt..." "Jag behöver dig också!" "Ja men utan mig har du varje fall dig"

 
Det är så knäppt. Men jag kan nästan inte sova utan M? det går liksom inte att somna. 1 gång när han var ute så sov jag dåligt och vaknade sen av att jag hörde honom sätta nycklarna i låset. alltså inte i min dörr utan i ytterdörren (in till korridoren). en annan gång vaknade jag då jag hörde honom HOSTA utanför, utomhus. jag bor liksom på tredje våningen? Igår vaknade jag cirka fem minuter innan han kom in (full som en kastrull). Sen sov jag gott i hela natten. 

MeXiCaN mOnKeeY

så. idag har jag skrivit min statistik-tenta! nu är den borta! sÅ sKÖöööööÖnt! ikväll ska jag dricka öl. Alex fyller år så vi ska till H&H. får se vad vi gör sen :)
 
ska kolla på svts öppna arkiv nu! http://www.oppetarkiv.se/video/1088610/ebba-och-didrik-avsnitt-1-av-9 
 
FETT? puss

pissigt vårregn

den där våren är ju tydligen här eftersom det regnar och inte snöar. solen visade sig  för några dagar sen också, men sen dess har det varit grått.
Gick upp på vinden igår för att hämta en av alla vårjackor. det kändes rikigt bra måste jag säga!
 
I Tisdags var Adela  och Lisa här hos mig. Vi åt kyckling med ris, drack vin och åt ost. Sen kollade vi på bilder från 2007. Adela sov här och väckte mig innan hon gick till jobbet och sa Hejdå <3
Efter Adela hade gått så mötte jag upp Lisa i Västra skogen för vi skulle nämligen gå till Sophia Hemmet där hon skulle göra en c/p (eller lungröntgen som alla normala människor säger). Den var nog bra eftersom vi kunde gå när läkaren tittat på bilderna.
Lisa åkte till jobbet och jag gick till GIH för att snacka lite skit med Kim och kramas. På kvällen var jag hemma hos min kusin för att fika och gulla med Sixten. Kollade även i Jonas Crambys mexicanska kokbok, dog vad gott allt lät.
Igår jobbade jag kväll och det jag även idag och imorgon.
 
jaharå! det var det.
 
 

freedom is just another word for nothing else too lose.

jäklar vad GRÅTT det är ute? hej å hå.. INTE mysi. det regnar också. Älskar när det regnar å jag ska till skolan! Blöt i G-huset i 3 timmar är va jag vill! / Glada tjejen.. 
Nä men..... att det regnar betyder varje fall att det inte snöar = nu är det INTE VINTER LÄNGRE. Å det är ganska varmt ute. igår när jag å mathiuasusu gick på prommis (Till affären..) halv åtta vare ändå typ 14 grader? SKöNt vaa deeääääääää.....
 
 
Nej nu ska jag... göra...nåt...nödvändigt. nej det ska jag inte. ska snart till skolan. Det får fan räcka! vad begär ni av mig? :(
 
Ikväll är det tjej-kväll i <3köket. vet inte om jag villl gå. jag vill i så fall veta exakt vilka som ska gå. Ifall det är en viss person som ska gå vill jag inte gå! SÅ DE SÅ // Cissela 5 år. 

måste lyssna på låtar som gör att min kropp tror att det är typ fint väder etc ute. 

om du vill ha en idiot lägg din hand i min.

Heeeeeeeeeeeej!

hade en så HIMLA BRA LÖRDAG! allt va så skoj så kul så roligt! Vi pyntade korren med ballonger å lappar å gjorde iordning bål å snittar. Sen satt vi å väntade på gästerna. Medans åt vi kokt korv å körde sätta knorren på grisen... LITE BARNKALAS? höll på att kissa på mig flertalet gånger pga såg så himla kul ut. Men fan vad LÄSKIGT det var? Så läskigt var det ju inte när en var liten.. Då kunde en tydligen famla runt i mörker å det okända utan att bli livrädd... 
 
Well well! sen kom gästerna! Å alla verkade ha det kul, å folk var så glada å ja! Helt enkelt en bra kväll! Fick många finafina saker också. Tex en körsbärsbuske å en penisatlas. Den sistnämnde låg vi å läste i innan vi somnade...
 
 
nu är det måndag. det regnar, det är grått.. men det är ganska VARMT! så jag sörjer inte alltför mkt...
 

jag vet jag varit dum, helt bäng i stunder!

VILL OCKSÅ GÖRA EN LISTA! / HärMisApAn.

hur såg du ut för ett år sedan?
 
 
vilket är ditt mest använda ord denna vecka?
Statistik. (tragiskt).
 
Har du någon fobi?
Ja, men jag jobbar med dom...
 
Vad är det godaste du ätit hittils i veckan?
Hm. en sallad jag Anna å Signe gjorde! Med hallomi OCH mozzarella... like shiiis. 
 
Vad är det finaste någon har sagt till dig idag?
ÖH.. Jag vet inte riktigt? Vad tråkigt....
 
När kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
Idag när jag kunde räkna ut ett matte-tal :(
 
Vad tror du kommer bli roligast i helgen?
Så himla mycket lördag! 
 
Vilken är din pepplåt för tillfället?
Petter - Tills döden skiljer oss åt.
Pacific! - Sunset blv. 
 
Vad har du sysselsatt dig med då du har haft dötid i veckan?
Som alltid; äta, dricka te, fejjan, instagram, candy crush :) :) :) 

Har du gjort/kommer gör något i veckan som du inte gjort förr?
på riktigt GRÅTIT över ett mattetal :D hihihi.
 
Vad oroar du dig för?
En hel massa som bara är saker i mitt huvud = sjukt onödigt! 
 
Vem är den kändaste personen du sett på senaste tiden?
Anette från solsidan? satt framför mig å mathias på g till åre..
 
Vad har varit mest förvirrande den senaste tiden?
HELT KLART STATISTIKEN!!!!!
 
Hur ser dina senaste web-cam bilder ut?
 
 
Har veckan varit bra än så länge?
Nej inte så värst. Har krisat med mitt psyke, har pluggat statistik (fast när det går bra är det liksom jättekul) och vädret har liksom varit kallt å grått.. Å idag regnar det ;(
 

LISTA!

hur såg du ut för ett år sedan?
 
vilket är ditt mest använda ord denna vecka?
tjena och efterbliven. Hatar dock ordet efterbliven, måste sluta säga så.
 
Har du någon fobi?
vägrar åka saker som går upp och ner (fast är det en fobi?)
 
Vad är det godaste du ätit hittils i veckan?
Maten jag och Adela åt på Wagamama i måndags. herregud. vi borde gå dit minst 1 gång i veckan.
 
Vad är det finaste någon har sagt till dig idag?
Mamma sa att hon blir så glad när jag kommer och hälsar på <3
 
När kände du dig riktigt nöjd med dig själv senast?
Kände mig väldigt nöjd med mig själv i måndags när jag hjälpte en patient som var mycket sjuk. han var så himla tacksam efteråt.
 
Vad tror du kommer bli roligast i helgen?
Festen på lördag såklart!!
 
Vilken är din pepplåt för tillfället?
Håkan hellström - det kommer aldrig vara över för mig
Avicii -  I could be the one (mest för att den påminner om mexiko)
Lilla Namo - Höj volymen
 
Vad har du sysselsatt dig med då du har haft dötid i veckan?
Kollat på tv, lyssnat på podcast, facebookat, instagrammat, städat, sovit.
 
Har du gjort/kommer gör något i veckan som du inte gjort förr?
Var ju inne i obduktionssalen på St göran i veckan. något sånt sjukt har jag aldrig varit med om förut.
 
Vad oroar du dig för?
Framtiden, men vi pratade på jobbet igår om att försöka leva i nuet så jag försöker leva i nuet just nu.
 
Vem är den kändaste personen du sett på senaste tiden?
Tilde Fröling såg jag igår och förra veckan snicksnackade jag med förra TO på tv4.
 
Vad har varit mest förvirrande den senaste tiden?
typ allt eftersom jag sover så dåligt, blir väldigt förvirrad då jag är trött.
 
Hur ser dina senaste web-cam bilder ut?
 
Har veckan varit bra än så länge?
Ja, mycket bra! har haft himla roliga dagar på jobbet och efter jobbet också. och imorgon åker jag ju till Linköping.
 
 
 
 
 

Den här cykeln tänkte vi sno, men den var låst så jag och Lunkan tog varsin bild till dig istället!


10 april

 

little darling, its been a long cold lonely winter.. here comes the sun.

helgen. första fredagen lördagen och söndagen som tjugofem. känns som helger när jag varit tjugofyra. 
Går tillbaka i arkivet. vad gjorde jag när jag fyllde tjugofyra? börjar läsa om april.. den tjugonionde skriver jag om min helg. den har tydligen varit lugn. inte alkohol-inkluderad för första gången på det året. och jag har sprungit. det är varmt och grönt utomhus. och jag har varit hemma hos maggan i hennes korridor. där gör Hannes ett musik-test på oss. Hannes och hans kompis. 
 
Så här i efterhand vet jag att jag och Hannes kompis kommer vara tillsammans. Och att vi idag på dagen ska ha varit tillsammans i fyra månader. Men då var han Hannes kompis som körde musikquiz med oss. Jag minns att en av låtarna var The Who.
 
Imorse lyssnade vi på The Who medans vi åt frukost.
 

saker jag tänkt på

Under vecka som gått har jag tänkt så mycket på mina patienter. En patient med en tumör i hjärtat som åkte iväg till KS i början på veckan för operation och vi får ju inte reda på hur det har gått. Men jag hoppas att allt har gått precis som beräknat. Vi pratatde om hen imorse och för att inte avslöja vem det är så hade vi fått reda på genom medier om det hade gått riktigt illa..
Dagen innan denna patient åkte iväg till KS så kom det in en man som försökt ta sitt liv på ett hotellum. Att träffa honom, se honom, prata med honom så tätt inpå kändes så jävla overkligt. Innan han gick ifrån avdelningen klädde han på sig sin dyra kostym och frågade mig hur länge han egentligen behövde stanna på psyk, tills du mår bra och är frisk sa jag och hans ögon sa så mycket i den sekunden.
Mycket ska man få se tydligen och det gör mig nog till en lite starkare person.
Vi pratade idag på lunchen om vad vi ville göra om vi inte jobbade på 55an och jag svarade såklart att jag ville jobba med sjuka barn, ingen annan kunde tänka sig detta men förstod att jag skulle klara det. Att jag såg det positiva istället för det negativa.
om jag ändå kunde tänka så i mitt privatliv. fick även höra för några dagar sen att jag lätt skakar av mig saker  som händer. vet dockl inte hur jag ska tolka detta, bra eller dåligt?
 
 
 

RSS 2.0