lets just get this out..

hej hallå
har så många tankar i mitt huvud. gör typ blogginlägg i huvudet ibland. saker jag vill skriva ner; hur bra det är eller hur pissdåligt det är. hur glad jag är eller hur rädd jag är.

okej; JUST NU: GLAD. inte sprudlande men ändå okej. just nu. alltså. nä vet helt enkelt inte vad fan jag ska skriva?

Ligger hemma i Blåsut nu å ska åka in till stan om cirka en timma för att möta AdElLlA. väri bäri cosi mosi.
har mensvärk också :) FANTASTIIISKT! 

Lördag

Just nu sitter jag utanför jobbet i solen och ska strax gå in för att.. JOBBA!
Ikväll ska jag hem till Elin och Tommy för att fira födelsedag. Och om det inte blir allt för sent så ska jag även hänga med Malin och gänget.
Vilken jävla sommardag!!! Alltså värmen?! Har jeans tshirt och sneakers på mig.. Håller på att svettas ihjäl?

Hej och hå! Trevlig lördag!


hejhejhej

Imorgon ska jag till Tyresö! åh det kommer bli så himla mysigt och roligt. Jag och alla andra fina tjejer (ja inga killar ska tydligen med) på jobbet ska hem till Britt-Marie för att inviga hennes veranda med ROSÈ. mmmm!
Jag har ju en förkärlek till Tyresö, har ju haft många roliga stunder där.
 
Nästa vecka ska jag springa vårruset, gå på nån utbildning, gå på sjukhusfest(!!!!), dricka öl på pappas jobb och sist men inte minst: Dans Dakar!
På lördagen firar vi in sommaren tänkte jag. 1 juni och festival, kan ju inte bli bättre?
livet är inte tråkigt.. nästa vecka! haha
 
 
hejdå så länge
 
 

det här var förra våren


BILDER! Utfyllnad till bloggen! etc!


Cenotes! Så.Fint.Att.Simma.Här.


ASABASASÖTHUNDEN!


PÅ G TILL STRANDEN, Yees.


hej en liten te-kila TACK!

vissa saker bara är, det är ödet

Hej. Hej hej heej. HEJ HEJ! 
nä. vet liksom inte vad jag ska skriva men tycker att det är hemskt när det senaste inlägget jag skrev är så hemskt. så vill skriva så det försvinner. typ.
 
det REGNAR SÅ MYCKET IDAG!!!!!!! Öser å öser å öser ner. 
 
bra och tur det för jag skriver just nu min Buppsats....... så.......braaaaaaaa.
 
nä. någe mer har ej hänt. har hittat en ställe dit jag ska gå å sno rabarbet nåe dag :) hihi.

"Jag hittade honom till slut, Ida. Och nu står jag här med en bebis i famnen"

Så fort jag läser en text om kärlek, både lycka och krossade vinflaskor så gråter jag. Mitt arma stackars hjärta och hjärna har fötsått hur stort det egentligen är och då gråter jag. FÖR ATT DET ÄR FAN DET FINASTE SOM FINNS I HELA VÄRLDEN.         och det mest sårbara
 
 
 

We're up all night to get lucky We're up all night to get lucky We're up all night to get lucky We're up all night to get lucky

Igår efter jag slutat jobbet så åkte jag hem till fam Hammarberg/Larsson för att mata Charlie som är världens gulligaste katt. Efter lite mys och upptorkning av jord i deras sovrum så åkte jag hem. Skulle nämligen till Bromma så jag behövde både duscha oc byta kläder.
Så fort jag steg in genom förren hemma hos Max och Carolina så blev det kramkalas med fina killar. Sen gick vi ut med all mat för att börja denna fantastiska lördagkväll. Det var så himla gott med grillat och rosé, något jag saknar så himla mycket under vinterhalvåret.
Mycket prat och ännu mera skratt blev det! Så himla himla mysigt och roligt att hänga med dom igen. Fick världens egoboost, för dom är så snälla och säger så fina saker.
Tillslut började det regna, då sprang vi in för att lyssna på hiphop, dricka thaisprit och spela in fula vines.
När klockan började närma sig 12 så sa jag hejdå, kramades, pussades och gick till bussen. Mycket bra lördag!
 
Ville ju verkligen söka till den där utbildningen, men sista ansökningsdag är imorgon och jag hade inte fattat att jag behövde göra ett arbetsprov också. Tyvärr så hinner jag absolut inte göra något sådant eftersom jag jobbar imorgon och vill ju gärna skicka in något jag själv tycker är bra (och självklart så bra att jag kommer in).
 
Ny vecka, nya tag!
 
PUSS
 
 
 

spruckna vinflaskor och hjärtan.

hej mina kära vänner. vad ska jag säga? vad ska jag skriva? hur ska jag skriva om min fredag? någonting kändes så fel. så. himla. jävla. fel. när vi sågs i skolan. och innan också. varför hade han inte hört av sig? han hörde ju alltid av sig. och vi sågs. och jag visste att NÅGONTING HAR HÄNT. Smsen med svaren "Vi pratar sen" "Vi pratar när vi ses hemma". 

sitta på handledarmöte och må illa. vilja fly. 
hem. ut å springa. går knappt. någonting är ju nämligen SÅ fel.
hem. smsar vart är du? hemma. varför har han inte sagt det då? vi skulle ju ses då. Ses och prata. jag säger att jag ska gå iväg. nu. vill inte ses. han säger kan vi inte ses innan och prata? OK. kom hem hit då. Gör det. Han lägger sig i sängen. Han är ledsen. "Vill du göra slut?" "Nej. eller jag vet inte... nej"....................................................
VAD HAR DU GJORT???
susanna.
jag hatar henne. så.jävla.mycket. gör ont att skriva om det här nu. 
blir så arg. så jävla jävla arg. Vi sågs igår. hon frågade om vi kunde prata. Allt bara kom tillbaka. jag är så förvirrad.
HUR KAN DU VARA DET? det är ju DU & JAG? hur kan du bli förvirrad? varför? varför varför varför?
jag smäller igen dörren och springer ut. försöker gå. försöker andas. mår så jävla illa. går hem igen. han ligger kvar i min säng. vi pratar. jag är så ARG. LEDSEN. BESVIKEN. RÄDD. allt. vill krama honom. vill slå honom. eller nej. jag slår honom. jag kastar en blomma på honom. jag tar en vinflaska och kastar in den i golvet. det är ett jack där nu. och massa rödvin på väggarna. det var glas förut. han gick hem till mig efter att vi skilts åt och plockade bort det. en liten glasbit låg kvar. jag fick den i foten idag. det blödde. 
vi pratar. jag fattar ingenting. gråter. gråter. gråter. är det slut nu? vi som har planer. vi som sagt att vi älskar varann 1 dag innan. saknat varann. hur kan någonting sådant ta slut?
går ner på stan.
 
träffar signe och gråter floder på systemet. förstår typ inte hur jag fick köpa en box vin där med ett söndergråtet ansikte.......
vi går hem till henne. hon handlar mat och cigg sen går vi ner till ån. där sitter vi och dricker och röker. ibland skrattar jag. ibland gråter jag. vi pratar om mycket. hennes gamla killar. allt. det känns bra ibland. och ibland gör det så ont att tårarna bara kommer. och vi sitter där. bara hon och jag.
det blir kallt.
 
vi går hem och in till henne igen då. kollar facebook för första gången på länge eftersom min mobil varit hemma.
"FAN FAN FAN.. jag hatar mig själv. Snälla kan vi prata? Snälla? Kom hem. Kom hem till mig. jag har varit en idiot"......
 
jag tar en taxi. vi ses på gården utanför vår port. snälla förlåt. snälla. jag har varit en idiot. Efter att varit utan dig 1 timma förstod jag att jag inte kunde vara utan dig. det går inte. snälla.
okej. vi testar. vi testar igen. men snälla gör aldrig aldrig så här mot mig igen. snälla. det gjorde så jävla ont. han lovar. och jag litar på honom. för sån är han. brutalt ärlig. och han har hållit om mig. viskat att han älskar mig. och förlåt förlåt. alla förlåt. han förstår inte vad som hände.
 
och jag hatar susanna. hatar. så jävla falsk. så dum i huvudet.
 
och jag älskar mathias. han gjorde fel. han gjorde så in i helvete fel. men jag måste lita på honom, och jag gör det. har tänkt på fredagen. men allt känns å overkligt? förstår inte att det var jag. att det var vi. han säger också att det känns som en film. en mardröm. så nu tar vi det härifrån, nu är vi ute ur mardrömmen och låtsas att det var en film. en fredag som aldrig hände. den här veckan har varit måndag tisdag onsdag torsdag lördag söndag. fredagen var inte. fanns inte.
 
jag vet inte hur jag ska göra mer än att förlåta och glömma. och jag tror jag kan det. för det här är värt mer än bitterhet och hat.
 
tack för att ni finns ni är bäst. 
 
 

so lets go today

om 20 min måste jag gå för att hinna med tunnelbanan till t centralen. Där ska jag möta Cissi, sen ska vi äta middag på Vigårda med Adela innan vi ska till.......... vågar inte skriva till vad om nu Adela inte redan listat ut det. Det ska i alla fall bli jättekul!
Igår tvättade jag så himla mycket kläder, sängkläder, soffa, kuddfodral och när jag var klar med det åkte jag till stan för att möta upp Malin. Vi åt bagels och drack vin i solen.
Imorgon ska jag få besök av Zara och Oliver, vi ska fika, mysa med Oliver och jag ska få nycklar till dom eftersom jag ska mata sötis Charlie på Lördag. Kommer  kanske sno med katten hem?
 
Varje vår så kommer jag på en så himla massa saker jag vill göra under sommaren, men det blir liksom aldrig av eftersom jag och alla runt omkring mig är ganska dåliga på att planera in saker. Spontana roliga saker är vi mycket bättre på. eller vi är ju superbra på att planera men att det sen blir av händer sällan!
Men den 15 juni hoppas jag att vi gör något KuL. typ picknick i Hagaparken, fest.. OSV.
 
Puuuuuuussssss <3333333

hetsigt

det känns ju sådär att jag liksom missat en hel helg?!?! måste typ dra den nu för annars kommer den glömmas bort.
förra helgen så jobbade jag men det hindrar inte mig från att gå ut ändå. typ.
först malmen, sen ville jag och lunkan hänga med harry så då gick vi till el amir sen rigoletto. sen sa vi hejdå och åkte till patricia där jag aldrig kommer sätta min fot igen. hej bottenskrap. på riktigt.
KUL hade vi i alla fall. kom hem kl 06 på söndagmorgon. gick upp vid 12 för att bruncha med lisa och adela på rival. det var supermysigt och sen gick vi en himla lång promenad runt hela söder. SLUT.
 
under förra veckan jobbade jag och sånt. kommer inte riktigt ihåg faktiskt.
i lördags jobbade jag, sen hem, duscha, sminka, klä på. Middag hos adela med lisa och cissi. sen åkte adela till norrköping och vi var kvar. lunkan kom, sen rbv på dovas, taxi till cliff barnes (äntligen!!!!) där vi dandansdansade, ny taxi till debaser, där vi dansade mera. sen taxi till jobbet där jag sov i tre timmar innan jag skulle jobba i åtta.
och sen var det SLUT på den helgen också.
 
jag hade superKULT. herrejesus. farligt att ha så kul!
 
 
 
IMORGON ska jag..... göra ingenting på dagen och på kvällen träffa malin. torsdag göra hemligheter.
fredag är en ledig dag. sen jobbbbbb i dagarna tre, sen ledig i dagarna tre.
 
PUSSSSS

LÖRDAGEN DÅ ALLT VAR KUL.


summertime hello

ETT MYCKET BRA INLÄGG av Adela belönas med ett inlägg. från mig. CccccccccccCc! p.
 
Jag sitter å är EXTREMT mätt. Åt precis smörstekt sparris med klyftpotatis entrecote bea & tzatse...... man e ju inte mer än student? har även idag, just pga att jag är student, suttit ute 11-17. Eller nä, ännu mer. Varit ute från 10. Då gick jag från skolan nämligen. in till stan å satte mig på NH å det va där jag satt från 11-15. I en soffa. å det var nå så jävla varmt!! hade bara shorts å linne men svettades som en GRIS... sen vid 15 tröttnade vi å gick till ån å åt hallon istället. Å eftersom dom enda trosorna jag hade kvar (som inte låg i tvättkorgen) Va dom jag hade på mig va jag tvungen att åka hem å fixa det. väl hemma såg jag kärleksköket ligga å mysa i solen så då joinade jag dom, åt vattenmelon å mer hallon å så. Sen tvätt. uppp å duscha eftersom jag svettats i cirka sju timmar då... sen in till stan för att köpa maten jag nämnde ovan. NU ÄR JAG SÅ MÄTT! så jävla värt.sitter här med 1 tjockt lager lotion pga är RÖD SOM EN KRÄFTA :( inte så fin.............
 
segt att det bara är måndag eftersom jag vill åka hem hem hem!!!! hem åker jag på lördag! inte tidigare eftersom jag ska på Jens Lekman på fredagen.......

Nu ska jag ner å kolla på game of thrones....obligatoriskt på måndagar..... har nog inte någe mer å förtella idag!

psus å kram idag var en så himla HIMLA HIMLA bra dag! känner livet i mig (INTE att missta för liv i mig.....Känner liv i mig....)

zxoxoxoxo

HEJ BLOGGEN!!

Bloggen, det är Abdi, din enda läsare här. Eftersom dina ägarinnor valt att skita i dig (och indirekt i mig) så skriver jag i dig från mig själv, till mig själv.
 
Jag vill börja med att tacka vädergudarna för att de hittat till Sverige, för det innebar att jag kunde göra detta igår:
 
..dvs, hänga på söder med Lisa och Ida. Här hänger vi utanför vad jag tror är gudshuset Katarina kyrka (?, kan ej sånt), i vilken Lisa förövrigt gjorde nummer 2 i mitt under söndagsmässan (lite lögn, de spelade bara musik). Såhär såg det ut från Guds hus (inte min Guds iofs, för jag är mussa bloggen.), väldigt vacker iaf:
 
 
MEN innan vi låg där och hade lite matkoma hade vi varit på hotell Rival och brunchat som för att fira min födelsedag som var för en månad sen, såhär såg det ut när jag var K L A R:
 
 
Det var hiiiimla treeeevligt!!! :D tack fina!
 
Nu hoppar jag lite men iaf. Här kommer en liten snabbsummering: Rival, strosade som fan runt halva söder, chill vid kyrkan, bajs i kyrkan.
 
Nu är vi på rätt spår igen! Vi fortsatte att strosa längst andra halvan av söder, på vägen fick jag lite balle-inspiration:
 
passar mig speciellt bra eftersom det enda jag tjatade om var glass, och DIARRHEA.
 
Eftersom att vi började bli lite hungriga igen typ fast ändå inte, bestämde vi oss för att gå på thai-båten, eftersom det enda Ida tjatade om var thai-mat.
 
Väl där, vid thai-båten dvs, så ville vi inte gå in för vi var inte hungriga? så vi bestämde oss för att gå vidare, egentligen till la neta men dom jävlarna stängde kl fyra (!!!!). okej. lugn. vi fortsatte att gå mot skrapan där vi bestämde oss för att gå till vapiano om det var öppet. vilket det var. väl där går vi in. sätter oss. träffar på BBs gamla vän J som vi snackade lite skit om innan vi bestämmer oss för att gå utan att ha ätit. för att vi var visst inte hungriga där heller?
 
Vi strosar vidare och bestämmer oss för att gå till taco bar och äta för vi är ändå lite hungriga? väl där... så äter vi faktiskt!!! nacho de lux med guca för mig och min diarrhea mage som förövrigt blev förstoppad.
 
innan jag avslutar min novell bloggen vill jag bara säga att du var saknad Cissi, ses den 16e!!!
 
 
Med vänliga hälsningar,
A
 
 

äh

I fredags mina kära vänner så sken solen tänkte jag skriva, men jag tror inte den gjorde det i fredags. jaja.
Efter jobbet mötte jag upp Anders, kollade på lite kläder och sånt och sen gick vi till Vigårda. Pratade med david och jesscia på facetime, drack öl och så kom malin. Åt lite hamburgare som var svingoda och drack mera öl. efter detta så gick vi till treat där adler med vänner var. snackade skit, drack öl och sen kom vi på att vi skulle till debaser. bästa bästa debaser <3
när vi kom dit så ville vi shotta jag och anders så då gjorde vi det. blev lite mer fulla och så. satt ute superlänge och frös. sen kom kim, vi bråkade lite och blev sams igen.
sen gick vi in och dansade. sååå kul. kändes som faching. nästa bra ställe liksom.
alla andra betalade förutom jag. Körde en cissi alltså! gick ut och in men det var aldrig någon som ville ta betalt av mig.
sen där vi 3 någon gång så åkte vi hem. det var kuuuuuul och mys.
I lördags åkte jag hem till zara, thomas och OLIVER. elin och tommy var också med. åt sushi på deras altan och myste med oliver. sen gick vi på promenad till aspudden.
efter allt detta var jag så jävla trött. trodde jag skulle dö typ.
gick hem och sov och sen jobb på söndagen. och jobb på måndagen och igår. men efter jobbet igår gick jag och emelie till lemon bar för att dricka lite öl.
Idag ska jag jobba IGEN. ska snart möta upp emelie för en promenad innan jobbet.
 
och vet ni. dom 3 närmsta helgerna jobbar jag. varje. jävla. helg. fredag. lördag. söndag.
jag mår så dåligt över det här, helt seriöst. sån jävla ångest!!!!!! jag hatar att jobba helg. HATAR. det värsta som finns. FYFAN.
helt klart det sämsta med att jobba inom vården. funderar starkt på att göra någonting annat eftersom det här dödar mig.
(men på söndag är jag ledig och då ska jag vi på brunch <33333333)
 
 
NU har jag gnällt klart.
PUSS
 
 
 

RSS 2.0