störst av allt är kärleken (till dig själv)

efter skolan idag cyklade jag hem till en kompis. hon gjorde slut med sin pojkvän i helgen. anledning till att hon gjorde slut var för att han hade slagit henne. och den här gången var tydligen inte den första.. efter att igår ha dumpat honom ringde hon till sin mamma för att berätta att han slagit henne för hon visste att hon då inte kunde gå tillbaka till honom. starkt gjort och sjukt modigt. var hos henne ikväll för att hennes ex skulle komma över och hämta sina grejer.. vid halv fem.. klockan tio kom han. dom pratade lite också (fast hörde inte om vad) men jag vet att det var hot om vissa grejer..
det är så sjukt hur vissa människor fungerar!!! och hon sa att hon visste att hon gjort rätt som gjort slut men hon älskar honom fortfarande så hon tyckte det var jobbigt på många olika plan..
men jag tycker hon är modig och stark som vågar säga att det där är inte okej och faktist gå ifrån..han sa att hon fick skylla sig själv att han slog henne för hon hade gjort saker som gjorde att han tog till våld... typiskt våldsbeteende att skylla över det på andra?..
gah.. kom precis hem och ska försöka sova lite snart tror jag...
ooxx

jar of heart

igår jobbade jag kväll och det var så himla lungt, hade knappt någonting att göra. åt lite kaka vi fått av en anhörig, råkade störa syster anna och läkare lars inne i personalrummet.. dom satt väldigt nära i mörkret och efter det upptäckte jag att en av läkarna på kardiologen är så jävla lika carlberg. fan kopior!!
idag har jag fått lära mig en massa nytt (som vanligt). Fick vara med på en kranskärlsröntgen, fick lära mig att sätta kateter på en man (inte jättekul för honom kanske med två studenter som glodde..).

i helgen var jag hemma, "bakade" pepparkakor, kollade på film, drack glögg och var full på debaser.det var den helgen det!


tjena.


dessa dagar.

oj. mycket man har att berätta och skriva om när man berättar om vilken mat man gjort senaste dagarna.. (åt kyckling idag, hehe)...
nu ska jag typ.. borsta håret.. är bjuden hem till elin för johan fyller år.. men jag har så SATANS ont i magen så vet inte om jag orkar bege mig till ryd ikväll.. känner mig sämst.....
xoxo

mat

okej dom senaste gångerna jag lagat mat har jag lagat mat i ugn. brukar annars sällan laga mat i ugnen. så det känns rätt koolt. i helgen gjorde jag min första potatisgratäng (SJUKT GOOOOOOTT!) och idag fiskgratäng. har jag inte smakat på än.. hoppas den är god.. cyklade ändå en himla omväg (ryd) när jag skulle handla mat idag. MmMmM.

fredag,lördag,söndag.



i helgen har det BLÅST som tusan!

Rätt bra plugg här!

obligatorisk fredags-öl.

förfest hos Natta! 

fest på NH.

mysigt på julmarknad i gamla linköping!

utanför ett väldigt mysigt cafe! gillade speciellt att dom ropade ens namn istället för ett nummer..



Glöggfest! sen till NH. inga bilder därifrån (Tur nog?)

bakade rocky roads igår. första advents-mys tjohooO!

ÖÖÖHhhHHHhHhhHhh

hela mitt huvud är så fyllt av saker som ni absolut inte bryr er ett skit om så jag har inte så mycket att säga.. förutom att jag ska vara hemma ikväll. själv. jag är så trött både fysiskt och psykiskt, orkar inte riktigt umgås med folk.
jag ska julpynta imorgon tror jag? beroende på om jag orkar åka till mamma och pappa för att hämta mitt julpynt. orkade inte riktigt ta med det senast jag var där. och jag fick en stjärna som ändrar färg. så himla FINT!! haha

Pussspsiusususususu!

ont det gör ont

okej den här veckan gick supersnabbt men endå känns förra helgen länge sen? går det ihop ens?
snart ska jag försöka hitta till Folkkunga gymnasium.. Vi ska dit och förhoppningsvis hitta respondenter till vår undersökning..
är så himla trött på morgonen? Jag går upp efter åtta men klockan skulle lika gärna kunna vara sex? vitaminbrist? bortskämd student? dum jävla kropp?
jaaja. fredag alltså. funderar på om man ska ut ikväll eller om man göra någonting lugnt.. ska på glögg-fest imorgon.. så får se. gah.
xoxo

praktikennnn

jag lär mig så otroligt mycket nya saker för varje dag som går. allt från att kunna ta det systoliska blodtrycket genom att känna på pulsen, se hur mycket urin en patient har i blåsan, ta ekg, att läkare är ganska självupptagna... till att veta hur man gör ett ultraljud för att se om patienten har någon emboli i benen.
det är mycket att komma ihåg hela tiden men det är väldigt roligt!
det är speciellt roligt att vara på HIA för att att dom är en extremt tajt grupp, har otroligt kompetent personal och dom har fått pris flera gånger för sveriges bästa hjärtintensivvård. grymt.
patienterna kommer liksom tillbaka för att säga hej och tacka all personal för all den hjälp dom fått.
jag blir inte alls ledsen när jag ser dom sjuka patienterna, dom är liksom något som ingår i jobbet. dom är väldigt sjuka och jag visste ju om det från början. men deras anhöriga däremot.. att se hur ledsna och oroliga dom är.

jag börjar verkligen förstå varför jag valt som jag valt. allt är väldigt intressant och man lär sig något nytt varje dag och man VET att man gör nytta.


dock är jag sjukligt trött. tuuuur att jag börjar kl 8 imorgon! hihihiiii.
mm fredag.

puss


bun.


whats up?

igår bakade jag (och anna och elin) lussebullar! man får sätta igång med julpynt, julmusik och julgodis/mat/drycker nu. julen är så kort, bäst att "fuska" och börja tidigt då!
idag fick vi tillbaka tentan jag skrev förra gången i sthlm, blev glatt överraskad. sen skulle jag jesper och oliver stanna i skolan för att plugga lite... slutade med att vi satte oss i ett par soffor i key och snackade skit i två timmar. jag satt och stickade också. mysigt! key-huset är bäst.
nu har jag varit hemma ett tag men inte  satt igång med pluggandet. så då är det väl lika bra att skita totalt i det och ta sin cykel hem till jesper och oskar för att kolla på fotbollen (tydligen spelar barca mot milan.. vilka ska man heja på??). kommer kämpa för att hålla mig vaken, är så stört trött? Zzzz......
XoXo,

vad är det för en dag? är det en vanlig dag? nej det är ingen vanlig dag för det är MIN NAMNSDAG! hurra hurra hurraaaa!

mina kära vänner vet nog att jag gillar att fira allt som går att firas. typ. brukar ju fira min födelsedag så länge det bara går. kan fira att någon fått tillbaka sin iphone. en ny tröja kan ibland vara värd att firas. helt enkelt gillar jag att fira. och IDAG ÄR DET MIN NAMNSDAG! Firade med att gå upp halv sju vilket är tidigaste på länge. hade redovisning och opponering. nu ska jag fira vidare med Anna och en promenad tror jag minsann.
när jag och mina systrar var små fick vi alltid banan- och chokladrulltårta när vi hade namnsdag. så himla gott var det!
kom på att jag i fredags träffade min första Sissela (minns att hon stavades lite annorlunda men inte riktigt hur). Tyckte vi båda två var värt en kram. Ganska fint. Ganska full.
xoxo.

avdelning 30 va

jag var på st göran från 9-15 och sen in till stan för att köpa skor (har ju tydligen slängt alla mina skor för att ha på praktiken) och sen handla mat. nu är ja så trött jag typ dör? jag får absolut inte somna nu. absolut inte. måste hålla mig vaken till 22 sen kan jag somna och gå upp vid 5 ungefär.
det kommer nog bli väldigt roligt dom här veckorna och jäääävligt mycket att ta in. jag var på min avdelning i 30 min idag och har redan glömt allt vad hon sa.
måste fan läsa på om EKG, kranskärlsröntgen, hjärtinfarkt, arytmier, flimmer... blablablaaaaa
men ja ska liksom få vara med på en kranskärlsröntgen!!! hehehee. får liksom se INUTI hjärtat med en liten liten kamera. hur coolt?

och juste! helgen var också bra. vin, mat, prat, mer prat, mer vin, mat, spel och massa fint julpynt från Nice.

puss o Krrrraaaaam.

Just to get it all out, what's in my head

så sjukt trött. o r k a r i n g e n t i n g . skönt att vara i skolan i 7 timmar för att åka hem, andas, sen börja igen. måste kolla igenom rapport, opponerings-rapporten, presentation... zzznark.
over and jävla out.

en miljon på banken men ingenting att leva för


dansa för att hjärtat blöder!

hade en sinnessjukt rolig kväll igår. började hos mig med rödvinsförfest. som tur är kom det bara lite rödvin på golvet men som snabbt torkades upp (typ 1 cm från mattan..). det är dock fullt av salt igen eftersom vi shottade tequila och ja tydligen inte kunde hantera saltet? hade ingen citron heller... bara sån citronsaft.. uäh. sen tog vi cyklarna till NH. jag och lana gick bara in, orkade inte riktigt betala. väl inne tyckte jag å maggan att vi skulle shotta. så då blev det så klart så. och sen skulle vi hitta någon att hångla med. så då blev det så klart så. sen kom martin dit så då bytte jag och hånglade med honom istället... alltså.. konstigt beteende. fast kul. idag har jag mått SKIT! men sen började det ordna upp sig så utgång står på schemat. jesus. får se hur jag mår imorgon. xoxo

Världens finaste linköpingsbor


jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv? och nån svarar ja jag är glad att bo i Stockholm.

kanske man ska ta upp sitt Lars Winnerbäck-lyssnande nu när man bor i Linköping? Satte precis på Kom. helt klart ett av hans bättre album.

gullegutt

har precis snackat en halvtimma i telefon med min gullegutt.. dom verkar ha haft en väldigt bra & skön resa! han berättade mycket och ville inte alls lägga på.. men det han nu saknade mest med resan var all buffemat! inte så kul att komma hem till gröt fil och flingor, sa han. Matintresset ligger i släkten...
kommer ihåg när jag bodde med honom (och min syster) i örebro.. lyssnade på Lykke Li - Little bit varje dag, hela tiden. så oliver lärde sig tillslut både sången och dansen (det här var på den tiden då inte spotify fanns så jag tror jag youtubade...) 


gammal bild på O.

alla förändras

idag har jag tvättat, vilket är duktigt gjort av mig. men. sen ligger jag i min nybäddade säng..ska läsa igenom rapporten.. ska dricka lite te... och vips så är den nytvättade (och nybäddade!) sängen inte så nytvättad längre.. och iphonen fick sig en liten te-dusch! så nu är ju den ren... (TUR SOM FAN ATT DEN INTE GICK SÖNDER! måste vara min skyddsängel som vet vad min iphone betyder för mig...!)

kalla händer.

gah, känns som att mina känslor åker bergodalbana hela tiden? allt känns skit, superbra, likgiltigt, sämst, stressad etc om vartannat. stackars människor runt omkring mig...

livet en torsdag

idag har man ju varit i sina gamla hemtrakter. Tog en sväng till farsta där jag köpte en glittrig ren! jävligt fin måste jag ändå säga. sen gick jag till hökarängen och gick in på vivo (som egentligen är hemköp?) för att kolla. herregud vad nytt och stort. känner inte igen mig.. ojoj
nu sitter jag här hemma, öppnat brev från min praktik. har fått mitt schema och jobbar en enda helgdag under dom 4 veckorna. ganska sjukt ändå att det blev just 4 dec 7-15. haha!
och så har jag fått ett mecenatkort som går ut 31 mars. kul, med tanke på att jag bara pluggar i 4 veckor till. så himla bra att jag fortf kan åka på studentpris på SL. det kan dom fan ha.
och ett FANTASTISKT brev från sös. har fått hundra olika tider jag ska dit på för att träffa min läkare men jag gillar verkligen inte honom så jag går inte dit. jag avbokar hela tiden och nu äntligen har jag fått tid till min sjuksköterska istället som jag älskar.

måste typ åka hem till mamma och pappa. eller måste och måste.. jag har ingen mat hemma och jag orkar inte städa. mycket finare hemma hos mamma och pappa.
det låg liksom mögel i en kastrull här. fyfan. sånt gillar man ju inte





glitter helt enkelt...

största plussen i mitt liv;



(och gud vad SKÖNT det ser ut att vara utomlands! vill också!)

smile

hej trött-vecka...är så trött. har svårt att somna på kvällarna och ännu svårare att gå upp på mornarna. YES vilken bra kombo! alltså. vill nästan att det ska snöa nu så att det blir lite vitare ute!! tänker att man kanske blir lite piggare då.
lista lite minus å plus kanske?
- ont i läppen för att jag tappade Roberts dator på läppen igår-
- som jag skrivit ovan sjukt trött.
- KALLT att cykla ute & sadeln är svinkall.
- rapporten vi gör i skolan just nu.
- par på ikea.
+torsdag imorgon (=fredag i övermorgon)
+att jag får börja julpynta nu (pepparkaksljus, julstjärna, julkula & en ljusslinga är vad jag än så länge har)

ehhhh, vart mer minus än plus men är inte nödvändigtvis bitter eller över-neggo för det. orkar bara inte tänka längre.... måste..sova... kommer aldrig kunna somna dock...
xxoo

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Vi saknar dig, finaste Lisa!

glittrigt och skrattigt

så himla tråkgit att skriva utan att ha några bilder att lägga upp men jag kan väl försöka förklara den fantastiska festen i fredags ändå.
efter att mannen utanför lunkans jobb hade kollat att ja stod på listan (inge papper här inte utan en ipad såklart) så låser han upp dörren och jag går in för att upptäcka hur mycket jag älskar joel von mögen.
lampor, rökmaskin, dj, gratis alkohol... och en himla massa trevligt folk.
Äh vi hade jävligt kul helt enkelt! jag och linnea tänkte ha roligt med felix, men det ville tydligen inte felix? förstår inte? kramade även sönder malin som vanligt och berättade för harry hur bra han är. blev kompis med en tjej som hade en jättefin klänning. vi stog och pratade väldigt länge, men jag vet inte om vad.

igår var jag jättesupertrött. åkte hem till mamma och pappa, vilade lite, åt middag och sen tog jag mig till sköndal. häng hemma hos max med jocke och anton. kollade på så mycket bättre och gick igenom alla max bilder. hittade en himla masa filmer från barcelona och dog av skratt. jag och cissi har intervjuat varanadra på stranden och jag är så bakfull att jag knappt orkar prata, haha!

ny vecka imorgon, jag ska ringa viktiga samtal och PLUGGA.
puss.

tingsek - to live for


all the girls in all the girlie magazine cant make me feel any less alone im reaching for the phone to call at 7:03 & on your machine i slur a plea for you to come home but i know its too late i should have given you a reason to stay

har varit hos oskar och jesper och kollat på så mycket bättre och sen efterföljande filmen hes just not that into you som gick på fyran. väldigt kliche-ig film. kommer ihåg när jag såg den första gången. hade kvällen innan varit på någon innebandyfest på globen. sen blev det efterfest på ett hotellrum. vaknade dagen efter med sjuklig bakfylla, illamående och ångest. tog tag i ida, åkte till slussen. köpte en cola som jag spydde upp. åkte hem. ljög i telefon, grät, kollade på filmen, ångest. vet inte om min sinnesstämmning förra gången jag såg filmen har påverkat hur jag nu tycker om den, men den är fan inte bra..
och så mycket bättre idag.. ingen av artisterna gjorde timbuktus låtar så bra tyckte jag. Wiehe och Laleh var dock bäst. och så började jag nästan gråta när han berättade om sin vän och bilkraschen. grät ju när jag hörde det i somras också... (inte alls känslig)
god natt. oxox.

röker fyra cigaretter i rad inget gör mig glad. stackars mig för ingen bryr sig om lilla jag. orkar inte längre vänta på att imorn blir en bättre dag.

repetition repetition repetition...
idag under föresläningen sa vår föreläsare "repetition repetition repetition" X antal gånger. varje gång kunde jag bara höra Veronica Maggios låt i mitt huvud. så sen satt man där och nynnade.. så vad jag ska repetera repetera repetera har jag ju fan ingen aning om. kanske han menade just maggios låt? troligtvis nej.
nu är jag ashungri. väntar på Robert som skulle ringa efter att han solat solarium eller efter att han INTE solat solarium. vafan. hunger.
xoxo

hej hej hallå dagboken!

var en sväng i centrum för att köpa lite mat och kolla på julpynt. insåg att jag faktiskt gillar julen, extremt mycket. sjukt sugen på lussebullar, julmust, julmat, glögg.. mmmmmmm gött.
fick sånt sug av lussebullar, men så fanns ju inte det på bajshemköp så jag fick köpa såna där små kakor vi hade på jobbet för typ hundra år sen med saffranssmak. sjutk goda. nästan lika bra alltså.

ikväll då ska man tydligen på nån fest va. ne men på lunkans jobb i alla fall och jag får äntligen träffa joel von mögen (eller??)!!!!


och bara för att jag inte tvärt kan sluta med uppdateringar om min telefon så kommer här en ny:
skulle egentligen fått den idag, men goran glömde den i uppsala. jag dog av skratt när jag fick hans sms imorse. hoho.. lite roligt ändå

PUSS OCH KRAM SES PÅ STAN


tonight i have to leave it.

Lång och produktiv dag i skolan idag. nästan. typ. har suttit och studerat med Anna. älskar att läsa om metod.. mMmmm.. så kul...
har även varit och köpt upp systemet. typ. nu kan man leva ett tag till!

nu måste jag; dammsuga, duscha, laga mat och dricka julmust. det sista är det viktigaste måstet!!
Mår så himla bra just nu? men det är typ.."läskigt" att skriva för plötsligt kommer nån liten deppighet igen. det är strunt sånt. tycker så himla mycket mer om mig själv när jag är glad! skrattade så hela systemet också skrattade idag. typ.. fick varje fall lite konstiga blickar (och föreställer mig att dom log lite och blev glada av mitt HÄRLIGA SPRUUUUDLANDE skratt!) hehee...
xoxo

levels

på fredag är det 11.11.11. mitt favoritnummer (får man ha ett sånt i en ålder över 10 år??) är 11. så det ska ju självklart firas.
den 11/11 är även kvinnornas dag i belgien och alla singlars dag i kina. så det ska fanemej också firas tycker jag.

why do you let me stay here?

usch hade föreläsning klockan åtta imorse. var med andra ord tvungen att gå upp VÄLDIGT tidigt. det var jobbigt. cyklade i soluppgången till skolan. typ.
sen var jag i skolan till tio. känns alltid konstigt att sluta så tidigt? Vad gör man sen? har ju inget liv direkt..
cyklade varje fall till staden för att gå ut med Levis med Natta och Anna. var soligt och jättefint höstväder ute! perfa promenix alltså. sen cyklade jag hem igen och kollade på vänner..och somnade...gah. är fortfarande ASTRÖTT?!
ska nog gå på en promenad snart.. borde nog ta och diska lite innan. och kanske dammsuga? ska ha lite förfest här på fredag (rödvin är förbjudet!!). måste snygga till det. hmm... ja.. händer inte så mycket spännande här inte.. är ju bara onaturligt trött hela tiden, och hur jäkla kul är det? nej.
xoxo good night.

skittråkigt.

vaknade sent idag med magont och ryggont. bra start på dagen med andra ord..
det är så himla grått ute. kalls, grått och äckligt. fan vad jag hatar november. har alltid gjort och kommer alltid att göra. jag har inte ens orkat tända lamporna. jag har inte orkat ta fram min bok jag måste läsa. jag har inte ens orkat kolla vad det är jag ska läsa. jag är så jävla trött på typ det mesta.
fick för mig att jag skulle veta när jag får tillbaka min telefon, så jag skickade ett litet sms och fick ett hemskt svar tillbaka.
jag kan leva utan en iphone in några dagar till, men jag blev bara ännu mer deppig och ännu mer arg.

blir tillomed ledsen av att kolla på mitt soffbord. det ligger bara deprimerande saker där.
ppiller, insulin, nya hörlurar, en ful telefon, armband med skitbudskap, fetaste hudkrämen.. ja fyfan.


jag brukar bli gladare i december. men förhoppningsvis är jag glad redan den 21 november.
tack o hej

för att du är här

har precis sett harry potter och ska nu se love actually. två favvo-filmer på en och samma kväll! kommer somna lycklig... va i staden idag efter skolan. köpte världens fulaste julgranskpynt. har hängt upp den i min blomma. det är en typ rosa pudel. den kostade fem kronor. skitful är den verkligen.

HJÄRTA

helgen är slut och måndagen är här. var en sväng i skolan och hade en himla bra förläsning om smärta, fick även reda på att jag ska va på HIA på St Göran på min praktik om 2 veckor. kommer säkert bli as kul och samtidigt as läskigt. PÅ HIA ligger man om man är väldigt hjärtsjuk, en intensivvårdsavdelning helt enkelt.
efter skolan åt jag lunch med kim och snackade skit. sen åkte vi hem till honom och då skulle jag bara lägga mig ner lite för att vila, men jag somnade ju såklart. fan helvete vad är det för fel på min kropp? helt sjukligt trött. jag var absolut inte så här trött innan sommaren.

jag borde typ gå o lägga mig snart. inte ok.


och så hoppas vi på att detta inte händer..

but lovers always come and lovers always go and no ones really sure whos letting go today

har varit på bra humör idag. glad och positiv. har påbörjat ny delkurs idag. den verkar riktigt jobbig, kräver väldigt mycket arbete och sånt skoj. men ska bli intressant! det är en metod-kurs.
nu ska jag ta cykeln ner till Elin och kolla på film. fint med måndagar ibland.

you know im lazy..

så var man tillbaka i linköping igen då! känns bra. är så himla trött idag. igen. har var extremt trött igår och i förrgår också? tror min kropp har fått nåt virus.. blä. vill vara pigg & frisk.
vi hörs

iphone

jag va så himla arg igår, men det gick ju över såklart men nu när jag kom hem så hade jag fått mina nya hörlurar (mina är trasigaaaaa) och det asfina skalet till min fina iphone. så nu är jag arg igen.
helt onormalt att va så arg för en jävla telefon men det är jag. jättesjukmegairriterad. mest på mig själv för det hade varit så jävla mycket bättre att ba lämna den till tele2.


så. tack för att ni läste.


november 03



trädkramare.

okej, men nu är jag klar med hemtentan! varje gång jag ska börja med en hemtenta tror jag att det inte finns ett slut. har gått hemma i samma kläder nu i tre dagar. Heheh. men nu är det slut med det! tog på mig andra byxor varje fall... 
ska snart åka till sickla måste lämna in ett par skor hos skomakaren. skomakare.. låter verkligen som ett GAMMALT jobb.. alltså typ medeltiden? Skomakare. hej jag är en skomakare. haha! tänker verkligen på bullerbyn också. på skomkaren snäll som egentligen är dum. med hunden skipp.. som olle sen får... och när det snöar och alla små barnen måste gå dit och han hela tiden skriker STÄNG DÖRRA! älsakde det när jag var liten. okej. jag älskar det fortfarande...
jag är hungri. skulle äta min frukost, satte mig i soffan framför nyhetsmorgon (standard!) men då kommer FIGGE och ÄTER UPP MIN FRUKOST?????? åh. har inte orkat göra ny efter det.
ska spela lite super mario idag också. började igår. sitter och skriker, mamma fick säga till mig massa gånger. bra beteende....
juste.. att lyssna på vi två 17 år och sen uppsnärjd i det blå direkt efter.. bara jävligt bra!
xoxo.

IDAG HAR JAG

  • möblerat om
  • målat naglarna i glitter
  • besällt ett ASFINT skal till min telefon (tror kanske att den ska gå mindre sönder då)
  • kollat på film(er)
  • ätit tortellini (sjukt längesen)
  • pratat i telefon
  • gjort en ny lista på spotify
  • tänkt övermäktiga tankar
  • undrat flera gånger vilken dag det är idag
  • undrat vad jag ska bli i framtiden
  • diskat
  • gått en skittråkig promenad (börjar tröttna på samma hus och skog nu)
  • ätit 3 äpplen

typ. nu vet ni.


hjärta och hjärna

det känns så jobbigt, hemskt och tråkigt när jag inser att jag inte vill vara kär. jag vill inte tycka om någon och jag vill inte bli kär. för allt det förändrar mig som person. Jag blir någon helt annan som jag inte känner igen.
det känns som om jag från första början bestämmer mig för att inte vilja ha, inte vilja känna. men det där funkar bara i början, när det gått för långt kan jag inte stålsätta mig längre.
jag visar mig som den där as sköna tjejen som bara glider runt och tycker att allt är fantastiskt. tar inget seriöst och jag gillar det. jag är en sån tjej. men inte jämnt..

jag vill ju faktiskt att det ska va som i filmerna, men det funkar ju inte riktigt så.



sånt man gör när man har tråkigt

jag har inte så mycket och göra idag för jag har ingen bok. jag borde alltså plugga men jag har ingen bok än så jag tar ledigt idag. det ger mig lite ångest men eftersom jag vet att jag ska börja jobba i januari så är det ok att slappa nu. typ. eeeh..



så jag möblerade om lite istället. kan dock inte bestämma mig för hur jag vill ha det. äh vad fan.

IMORGON får jag tillbaka min telefon. mmm mysigt. kommer äntligen känna mig hel igen!

KAN INTE NÅGON BARA UPPDATERA DEN HÄR JÄVLA BLOGGEN?

jävla proletär

för jag är så svag för tjejer på teve

JAHAJA. så var det NOVEMBER DÅ? 2 månader kvar på det här året och sen blir det 2012. Det sista året. sen ska vi tydligen dö enligt nå jävla kalender.. Får bygga en rymdraket eller nåt annat bra så man överlever tror inte jag är helt klar med det här livet mänligen. hoppas dock jag är klar med den här hemtentan snart.. okej.. kanske borde skriva på den istället för i bloggen.. så trött på alla namn som cooley mead och goffman bara. mest goffman. han verkar tråkig.

RSS 2.0