L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.



Kan tycka att dessa bilder sammanfattar fredagen rätt bra. hahaha.. fy fan vad fint!

xoxo.

han är bäst han är sämst

har tänkt "det där ska jag skriva i bloggen" flera gånger idag. men nu när jag loggar in på blogg.se kan jag inte minnas vad det var som kändes så bra? får tänka.. är gigantiskt astrött idag. en hård helg. mysig rolig härlig. aldrig kul att lägga sig i sin säng ensam då. spenderat mina fyra senaste nätter i fyra olika sängar (okej, i natt sov jag ju i min egna). tur att jag var så toktrött att jag ändå inte hade sömnsvårigheter..
idag ville jag mörda någon när klockan ringde. tänkte verkligen NEJJAGVILLINTE. men pallrade mig upp ändå. hade ingen mjölk hemma (=inget kaffe) och hann inte köpa i skolan. första delen av lektionen var alltså jävligt...pigg och medveten.. sen gick jag tilda å deborah till min nya favorit (godis)affär. Den ligger på sveavägen och innehåller bara lakrits! hur mycket som helst. mumssss..
nu måste jag plugga. alltidlikakul..
xx

ÄLSKADE

nu har jag kommit hem igen från ännu en fantastisk helg i Linköping. men den här helgen har kanske vart snäppet värre än alla andra? vet inte. kan bero på att jag fan har lyckats med knäppa saker.
lördagen blev ju ganska skön ändå. det var track på hög nivå och bara allmänt roligt när alla är bakis. Cissi kom ju hem och då blev viu glada så då gick vi och hämtade max hos carl-johan och sen tog vi med dom två hem till päsa för att hämta robbans telefon.
lite matinköp och sen hem till robban igen för häng som sen gick över till förfest. och sen tog vi oss äntligen till efterlängtade NH. dock lite dåligt med folk, men vafan vi träffade ju ändå på anna dahl och anna ottosson.

idag har vi mest gjort ingenting typ. åt lite pizza och typ kollat på film.

ne fan jag är så himla glad över att jag har så roliga och härliga vänner. vi har alltid så jävla kul när vi är i linköping, typ inte tråkigt en enda sekund?
men nu när jag kommit hem och ligger i min egna säng och tänker så blir jag mest bara ledsen. jag vill inte va hemma och ha tråkigt (och självklart ledsen över min telefon. fyfan!!!).
jag vill mest va med dom jag tycker om och skratta åt alla sjuka saker max säger och tycka att det faktiskt är kul när någon lyfter upp en för att visa hur liten man faktiskt är.


äh vadfan.
ny vecka, nya tag.
puss

DET SOM HÄNDER I LINKAN STANNAR I LINKAN.. OCH BLOGGEN

jag vill inte ens skriva det här inlägget men jag måste för 1. komma ihåg hur dum i huvudet jag faktiskt är och 2. för att du ska ha nåt att skratta åt.
det är i alla fall lördag idag och jag vill typ dö lite grann.
vaknade upp och visste absolut inte vart jag va, sjukt äckligt. borde ju typ egentligen bli rädd och vilja gråta lite men jag är ju ganska sjuk i huvudet så jag skrattar istället åt mitt miserabla liv. h e r r e g u d. jag vände mig i alla fall om och fick se gustav ståhl bakom mig. jahapp. skönt att man kommer ihåg att man gått från flamman. skönt att man kommer ihåg nåt i överhuvudtaget. men åååååååååååååååååh.

men jag är ju ändå ganska skön som vet hur jag kommr hem. gick till konsum, handlade frukost och sen hem till robban. skulle ladda telefonen men juste.. DEN HAR JU GÅTT SÖNDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ville dö.
skulle gå in till oliver för att få lite tröst hos cissela (robban den elaka jävelns vill bara sova) men hon är fan inte hemma hos oliver. hon är borta. lite jobbigt för jag kan ju inte ens ringa henne.. för robbans telefon är borta. hahahahahhaha. jag vill dö igen, fast mest av skratt.

äh. nu ska jag gissa vart hon är och jag kommer ju troligtvis ha rätt. jag har alltid rätt. på allt. med allt.
puss


close to me.

igår kom vi till linkan. blev en kväll med godis och häng i Roberts 29 kvm med robban oliver carljohan lunkish och ida. lite carlberg.
idag har vi vaknat ätit varit på systemet ätit gått ner på stan. nu är det dusch, fixasigsnygg och äta igen. sen blir det match! och utgång. är ju inte lite taggad...
xoxo.

TORSDAG = HELG

snart tar jag bussen till slussen för att sedan bege mig mot centralen och möta cissi! tåget går tio i 3 och jag är svintaggad! det blir nog en grym helg, som vanligt i Linköping.
ska bli mysigt att träffa dom igen, dom söta underbara! och jävligt skönt att vi åker redan idag.

och jag har en plan för sommarfest/häng/grillning.. ja whatever. men vi får helt enkelt vänta tills det blir varmt och tills Lisa har kommit hem igen (!!!).


ha en bra jävla helg i stockholm (och norrköping).
Puss

trycker play och när den slutar trycker back och trycker play igen..

här är vägen vi måste följa här är historien vi aldrig lär oss av


time for heroes.

har faktist lovat Adela att skriva två inlägg idag. så.
idag har jag vaknat. ätit gröt (är en av få som faktist gillar gröt?). druckit kaffe. nu ska jag bara studera lite matematik, packa, ta en dusch. sen är det L to the inköping som gäller.
Sitter och letar efter ny/gammal musik också. sånt är ju alltid kul! Gillar när man hittar en låt som man alltid känner till så väl när den spelas men man har aldrig riktigt vetat vem/vilka som spelar låten eller vad titeln är. 
mer tankar och funderingar.. nä inga speciella just nu. hoppas att adela satt och klockade när hon läste det här inlägget också så hon vet hur många sekunder man fick förgylla hennes liv med idag då. hehe.
Fan vad jag är dålig på att packa? har tänkt tanken ett tag nu. men det är mycket skönare i soffan?
haha. hittade en låt som typ passar mig? Curly boys law [step aside].

hm hm hm. nä men. ett nytt inlägg kommer senare A! dont wooorrryyy beee haapppyyyy!
xoxo.

E PENSO A TE







fakkin najz.

HELLO FRIENDS.
IM HAPPY. mycket. jag har ju ändå världens bästa kompisar. vill berätta om en av dom. Adela heter hon. hon är den snyggaste tjejen som satt sina små nätta fötter på denna jord. på riktigt! hon är faktist helt sinnessjukt snygg. snygg kropp också. alltid fina kläder. fint hår. när man går brevid henne är man som en jävla sunkbulle. alltid fettigt hår, bekväma (fula) kläder, degig kropp. Smart är hon också. och otroligt social och rolig. själv är man medelsmart. inte så rolig och nä inte så social. MEN JAG GILLAR ATT VARA MED ADELA även fast jag känner mig som en fulbulle breve henne. hon är liksom som en oxfile medan man själv är som lidl köttbullar...typ. ja.. eh.. alltså. Adela! ta det här bra! för jag gillar ju dig..snyyyggginng!!!
xxoo.

fitta fat handgranat.

har just lagt ut 1500 för kurslitteratur till detta moment (fem veckor). KÄNNS SÅ JÄVLA VÄRT!!!

UPDATE

Den här veckan har ju börjat lika bra som den förra slutade!
igår blev det skola på eftermiddagen och sen hem till cissi för att äta lite middag, fixa bilder till R och O present, kolla BB och sen joinade Adela och Simon. Vi såg The social network och jag blev lika irriterad som förra gången jag såg den. Varför kom inte jag på facebook? VA?

idag, lite mer skola, sen ungdomsmottagningen för påfyllning av ppiller. vi vill ju inte att ett till barn ska bli till heller! imorgon är det nämligen ett år sen. HERREGUD, vad tiden går snabbt. känns som det var igår jag satt på SÖS gynmottagning och ville dö.

Nu ska jag packa lite, städa lite och sen laga middag till min älskade mamma.
Dom på mammas jobb är så himla söta! dom ska allihopa äta middag tillsammans imorgon och sen se filmen Sebbe. en film för dom där socionomerna kan man ju tycka. 


puss
ps. det var -19 när jag gick till skolan idag ds.


im the worlds greatest

wihiiw! blev nyss klar med min hemtenta. såhimlaskönt!!!!!!!!!! känner mig fri(are) nu. om än så bara för en dag..imorgon börjar nytt moment nya böcker nya uppggifter..men! lika glad för det är jag! för på torsdag åker vi till Linkan! jag är taggad redan nu! ska ju få se dom vinna serien på fredag..
xx.

FÖR JAG HAR TRILLAT DIT, JAG HAR FALLIT, JAG HAR VAKNAT

inget återfall men jag förstår varför jag tyckte om honom så mycket som jag gjorde. det är någonting speciellt med honom som inte riktigt kan beskrivas. på något sätt är vi ändå ganska lika. vi tänker och tycker väldigt lika om en hel del saker.

ja.. tiden går. saker och ting förändras.


born this way

sitter i dalarna. ute är det väl cirka 26 härliga minus. inne är det varmare men fan inte härligare. mormor är dubbelt så liten som förra gången jag såg henne, hon kan inte väga mer än typ 35 kilo nu. och går runt med nån syrgasgrej hela tiden.. rätt hemskt att se. usch. snart ska vi ta oss till lager 157 samt nån annan jävla outletbutik. få se om det blir shopping..brukar vara dålig på det. sen ska jag till min fina morfar! och måste plugga ikväll.. yey..
x0x0x0

READ MY MIND

sjuk kväll ändå. började med lite häng hos rikard med max och dave (och självklart lite rödvin). sen stromade sköndalsmänniskorna in. alltså vad fan.. jag vet inte ens vad jag ska säga. in på toa och dra lite koks, det är ju normalt. ne men fyfan vilka äckliga människor! jag blir så rädd att gulliga söta fina rikard ska bli en av dom. 
jag max och dave satt mest och snackade skit och umgicks som "på den gamla goda tiden". sen drog jag och dave ut och det var en riktigt bra kväll ändå. lite malmen där jag träffade på ett gammal hångel, haha! och sen skulle vi till kleins men jävlar vilka puckon det var utanför. vi ville helt enkelt inte gå in. vi tog liksom temple istället, som är sämst. 
men han hann berätta både det ena och det andra som jag inte visste och han fick en fin påminnelse om fina cissi. 

nu ska jag äta och kanske sova?
fint som snus.


come into my world ive got to show show show you, come into my bed ive got to know know know you.

nu ska jag åka till dalarna. lite rehab skulle man kunna kalla det. ska hinna skriva klart mitt arbete, umgås med släkt & familj. ill be back. söndag. sen är det ny vecka & nya tag. bättre vecka? inte lika mycker pluggpanikångest. & en liten resa också. enda till LK,

XX.
cigarettes and lies i am a child
its too soon.

BA LITE SÅDÄR

igår gick jag ej till skolan av flera andledningar. lite ont i halsen, trött och försov mig.. igen. herregud. inte ok.
jag hade i alla fall en mysig kväll med Malin och därefter Lunkan (som egentligen bara ville ha nära till jobbet).
nu sitter jag här i soffan och har både bok och anteckningar bredvid mig, men jag orkar inte riktigt läsa om tumörer och nerver just nu.
Jag lyssnart istället på musik som får mig att tänka på sommaren. det snöar ute så jag måste bli lite glad och det blir man ju när man tänker på sommar?

fredagen är här och jag är så himla pank. 149 kr på kontot. känns ju.. bra. men det är nog bra att ta det lite lungt för en gångsskull med tanke på att vi ska till linköping nästa helg. och man vet ju hur dom helgerna brukar sluta!





<3

JA JA JA JA

hade en otroligt jobbig morgo, jag försov mig nämligen och var tvungen att springa till tvärbanan och sen missade jag tunnelbanan och så kom jag försent. herregud. och så hade vi lektion med nån annan jävla klass som var mongon hela högen. vi andra kollade på varandra med menande blickar i 4 timmar. Jag förstår inte varför vissa ställer så ofantligt korkade frågor? eller bara sitter och säger "jaaaaa, men visst!" "eller huuuuur". fan håll käften och lyssna istället.

ikväll har jag fikat och ätit middag med david. jävla rolig kille det där alltså, synd bara att jag glömmer det i mellan åt. men de tär ju faktiskt mer hans fel än mitt.
vi snackade nog igenom det mesta och dem flesta.

och varför ska lägenheten i Solna va så jävla dyr 5.400 jävla spänn för en etta liksom. inte okej.
nu håller man ju tummarna för att den andra bruden hör av sig också. SNÄLLAAA!!!!?!??!


PÖSS

MYLO - SUNWORSHIPPER




can you at all time wear socks cause im still scared of feet

never tell me you love me cause baby it should show.
såg på säkerts hemsida idag att bandet monde yeux svarat på hello saferides låt the quiz. deras låt heter it should show. tycker det är lite fint sådär att göra en låt och svara på någon annans. speciellt som jag älskar HS's låt. ja.
nu ska jag återgå till studierna.
xx.

det går långsamt fram men det går ändå fram och vi hurrar för den resande när vi kom till köpenhamn.

läser 20 sidor; skriver en mening. läser 20 sidor; skriver en mening. det går bra nu kompis det går bra nu.. herregud. är himmelskt trött på att läsa, det ska jag säga er. och försöka ta ut det viktiga? inte vet väl jag vad det är. åååh.h.h...h.h.h. nej.
it's a long way to tipperary, it's a long way to go. it's a long way to tipperary to the sweetest girl iknow!

HONUNG

vaknade av ett sms av Lunkan och nu sitter jag här och lyssnar på Säkert. Jag blir så jävla glad av henne, även fast det är en sorglig låt så slutar det alltid med ett leende på mina läppar.
Det var längesen jag satt själv och drack kaffe innan jag går iväg till skolan. att jag ens hinner är ju ett mirakel.

nu gör vi det här till en bra jävla tisdag.
pannkakor i eftermiddag? sugen? kom!

I TAXIN, I TRAPPEN, I HISSEN, I HALLEN




Du vet att jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
Baby, jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag faller, faller


du har missförstått, jag är inte värd det här jag har ingenting som du vill ha.

glad alla hjärtans dag.


idag har jag varit i skolan, ätit lunch på kth med tilda (haha), sen hade jag lite tid att döda innan jobb så då gick jag till gamla jobbet. där fick man sig lite kärlek och pussar och kramar. gullisarna! dom saknade mig. Uma sa "Cissi, du vet väl att alla älskar dig?"
nu ska jag fortsätta denna härliga dag med lite pluggande!

<3

puss på er mina älsklingar


and im going out tonight i wanna feel love, i wanna feel your arms around me.

jag är så helvetes trött efter denna helg. fredagen spenderades på lilla hotellbaren till en början för att avslutas på strand. sjukt konstig musik, men jag hade kul ändå. igår var vi först och förfestade här fyra fina flickor (sen kom lunkan men blev mest rädd för oss) vi gick till Mest och plockade upp G. sen skulle vi till trädgårn som fått för sig att ha 23 års gräns? kul att stå i kö i 45 minuter när det är kallt.. blev Marie.L istället. sen efterfest.
shitvadtröttjagär. vaknade vid 1 idag mötte upp ida på gullmars halv två. kaffe, bk, inhandling av kurslitteratur och finfina presenter vi ska ge till O & R när vi drar till Linkan om 2 helger. LÄNGTAR! vill dit typ igår? den här veckan kommer gå åt till att plugga, plugga, plugga. helgen ska spenderas i nyktert tillstånd. inga pengar, och välbehövlig vila. så kan det gå.

ALLT VAD VI NU GJORDE

i fredags hade jag min sista praktikdag, jag köpte godis till alla söta i personalen och kirrade sommarjobb. jävlar vad bra. pengar kommer jag behöva sen. det vet man ju.
Tommy lagade helt stört god middag i fredags och sen drog jag till lilla hotellbaren för att dricka vin med malin och cissi. sen så joinade även våra kära killvänner. dom klarar sig inte utan oss? drog till strand där det var helt sjukt dålig musik men vi hängde i alla fall kvar till stängning. så himla kul att max och jocke va där också! fina fina fina fina.

i lördags vaknade jag halv 2, tog mig till sjöstaden för att möta upp Lunkan och sen åt vi mat och handlade vin. hem igen för att sedan käka middag med cissi och malin. bästa adela kom också såklart. sen åkte vi till mest där goran och alla andra norrlänningar var. hängde lite, drog till under bron men då skulle det va 23 och vi kom inte in???? cpn. men vi drog till marie laveau där vi trodde max och dom var. dom var inte där, men vi åt lite mat och drack öl och sen blev det en väldigt oväntad eterfest hos david.

hahaa, jag gillar verkligen er. ni är så sköna så det är inte sant. världens bästa jävla vänner.

den 24e åker vi till linköping igen. jag längtar så himla mycket(!!!!)


jag vet att hon är söt men det måste bli du & jag.

10 000 meter upp i luften ser jag allt så klart.
ute har det snöat så redigt de senaste dygnet att kollektivtrafiken i princip stått still idag. Varje fall vad man fått lösa i diverse tidningar och statusuppdateringar.. själv har jag suttit inne i min lägenhet. kollat klart på en film, pluggat, ätit, pluggat, facebook, bloggar, plugga. Rätt skönt.
dagens bästa är kanske att veronica maggio släppt en ny singel: jag kommer. mycket bra.

PASTA OCH SNÖ

det var mysigt att sitta på en liten kvarterskrog med älskade adela och se hur snön yrde utanför fönstret. det gör liksom inte så mycket att det börjat snöa igen. fan jag orkar inte va så jävla negativ så jag tänker att våren kommer kännas 10 gånger bättre sen när den väl kommer.
Jag orkade inte vänta på 71:an heller så jag gick hem från folkungagatan. det tog bara 40 min i snöstormen.

är typ sugen på att spara pengar. jag VILL liksom spara pengar och inte göra av med dom. vad har hänt med mig? jag börjar typ bli vuxen. shit vad läskigt.

kanske ska sova då.
puss


jakten på lycka!

innan jag somnade igår tittade jag på två avsnitt av jakten på lycka (sen tog batteriet i datorn slut. och jag är lat) bra serie! det där att tänka sig lycklig, det tror jag på. som att man ska skriva ner tre bra saker med ens dag varje dag. ibland hamnar man i små svackor och har så svårt att komma på bra och roliga saker. att vara nöjd glad lycklig. jag brukar titta på kort då. så ser man hur bra man haft/har det. och sätta på musik som gör mig glad. just nu lyssnar jag på Miss Li - ba ba ba. Blir man inte glad av den så.. (okej texten kanske inte är så uppmuntrande? strunt samma) så..musik..och bilder (från afrika)

har stödstrumpor på mig! haha!

Såg en sköldpadda och tvingade Cattis att hoppa ur bilen och ta upp den så jag fick klappa :D

Såg noshörningar och skrek "Sexy assssss!!" Tänkte inte på att det var på engelska, trodde typ det va svenska. så dom andra i bilen fattade ju vad jag skrek. och skrattade åt mig. och min familj..skämdes väl lite?

blev gladast i världen när jag fick se mitt favvodjur flodhäst.

Frågade om 1 apelsinjuice på flyget. Fick tre olika. Cattis fick ingen.

kanske världens fulaste fisk? kolla näsan. ha ha ha!!

Det var himla fint i kapstaden. Speciellt från taffelberget.

Restauragen på vårt hotell. typ 20 våningen. Och restauragen snurrade! askoolt ju. hehe

<3


and all the cakes i never ate

.

DINA HÄNDER ÄR FULLA AV BLOMMOR

3 dagar kvar på praktiken nu och det känns helt ok. lite tråkigt förstås för jag har faktiskt tyckte det varit kul nu den senaste veckan. jag har lärt mig alla rutiner och tycker att dom flesta, både personal och boende, verkar fett sköna. jaja, tillbaka till skolan nästa vecka alltså.

jag vill ha lite varmare väder nu så man slipper ha så fula kläder på sig hela tiden eller va fin och samtidigt frysa arslet av sig. skulle va så himla trevligt om snön försvann och solen visade sig mer än några timmar per dag. lite blommor och lite grönt gräs och i alla fall +10. skulle verkligen inte skada.


olyckligt kär i ingen speciell

i brist på ord lägger jag upp en random bild. sitter och lyssnar på sweet chariots (dom som gjorde låtarna till våra vänners liv). blir sugen på att se ett avsnitt. dricker te. har en mugg som typ rymmer 1 liter. fast har just nu spillt ut cirka en tredjedel. klantig som man är.. vill ha vår. så där när man går till bussen en dag i april och det är plötsligt 10 grader och allting luktar gott och blommor har börjat komma upp här å där å en fjäril flyger förbi och man tänker shit jag klarade det. jag överlevde en vinter till! jag sitter och skjuter upp plugg också. bordebordebordemåstemåstemåste. läser hellre silverfiskens gamla blogginlägg. från 2005-2006. det är så bra. hans blogg var den första jag började läsa och den jag följt nu i sex år. sen gör jag inte så mycket mer. det får räcka för idag.
xx.

i want to get it all back,

jag tycker inte det är så jättekul att sitta och skriva på min hemuppgift och så försvinner allt. alltså. nej inte så jättekul. nu minns jag inte alls vad jag skrev och jag orkar inte..........fan.
asksakdadlsk

FRÅN OCH MED NU

sitter här i soffan och lyssnar på låtarna från i somras. jag får liksom tårar i ögonen, bara för att jag saknar det så mycket. jag saknar sommaren som va men längtar ännu mer till den som kommer.
ju äldre jag blir ju gladare känner jag mig. det är inte så mycket som får mig arg längre. jag tar det mesta med ro och tänker att allt löser sig till slut ändå och det gör det alltid.

det är söndag, jag är lite trött, ser solens strålar och känner mig jävligt nöjd. haft en bra helg som vanligt.
jag känner mig harmonisk. (hahahah förstå hur kul det är att jag skriver nåt sånt)


sen ska jag mysa med cissi och adela <3


OVE

och det roligaste igår var ju självklart att Ove Sundberg gick bakom oss påväg till fasching!! så himla nöjd över det. dock blev norrlänningarna skrämda av cissis skratt (jävligt oklart)


JAG ÄLSKAR ATT LIVET KÄNNS SÅ JÄVLA BRA ÄVEN FAST JAG ÄR BAKFULL OCH INTE HAR DUSCHAT

åhmen lite bakfull jag varit idag då. förstår fan inte hur jag kan va så här bakfull idag och efter amba för 2 veckor sen mådde jag skitbra. hur går det ihop!??!? jaja

kvällen började ju som sagt hemma hos victor, som bjöd på fajitas(?). riktigt gott var det i alla fall och så en massa rödtjut på det.
Kalle och Victor är så jävla fantastiska människor! så himla roliga och härliga. synd bara att vi inte ses så ofta, men det SKA det fan bli ändring på.
sen drog vi in till stan pga vissa omständigheter. vi orkade väl helt enkelt inte med kvällen skulle förstöras så vi drog in till fasching och mötte uppe goran, harry, malin, tobias och tomas. så himla fint med killar från umeå alltså. kan fan itne bli bättre. alla är jävligt söta också!
lite segt till en början va men sen så blev alla fulla och då skulel vi ju självklart dansa. dansa dansa dansa. även himla kul att jag säger en sak och sen gör en helt annan. jag är ganska dålig på att lyssna på mig själv tydligen och han med för den delen.

snart kommer nog cisis hit. hon är ju liksom offline på facebook så då borde hon va påväg hit. blir lite middag, lite återställare och sen möter vi upp malin för feeeezt hos anton. kommer nog bli jättekul!


MIDDAG HOS VICTOR BENGTSSON (KÄRT BARN HAR MÅNGA NAMN)

snart ska man ju iväg på middag hos bson och det kommer ju bli hur roligt som helst för det har man alltid med kalle och victor. dock är jag så satans uttråkad, ska inte gå hemifrån förens om 45 min.
undra vad som bjuds? hoppas virrelito är bra på att laga mat.
kanske blir en liten utgång på det också? hmhmhmhm.. jaa.

en vecka kvar på praktiken (känns trist, för jag börjar verkligen gilla det där stället nu) och sen blir det skola ända fram till i höst då det blir lite praktik igen. tjohej


nä men nu ska jag väl tagga till lite och kanske börja gå va. eller ja om 20 min i alla fall. jävla skönt att man har gångavstånd till victor. höhö

JAG VET VILKEN DY HON VARIT I.

älskade fredag! har varit med mina små trollungar idag. vi skulle leka på kulturhuset, men det var stängt. BARA IDAG. så typiskt. så vi gick på bio och såg Trassel istället. Det var en väldigt bra film, men vägen dit och ifrån är en saga i sig..  sen mötte jag upp deras mor och Johanna, lämnade över dom och träffade Ida. Promenad från stan till söder. snackade skit om allt och alla (Eller mest om klass 9a som går att ses på svtplay nu)
nu sitter jag här i min soffa och ensamhet. dricker kaffe. och ska snart fixa mig för att ta mig till sjöstan. blir finmiddag hemma hos Victor. Ska bli himla himla kul!
x0x0x0.
ps. glad över att jag börjat skriva som en tok. äntligen kan man komma ihåg saker! ds.

bara ett fån gör så mot sig själv

ställde klockan på kvart över nio. när klockan ringde (okej, mobilen) så tryckte jag snooze.. å snooze..å... sen vips va klockan elva! Skönt att man har disciplin..
kaffe & läsa svensk frivillighet i internationell belysning - en inledning.

xoxo.

jag ramlade in på nåt diskotek å sen ramlade jag ut så vitt jag vet å jag ramlade omkull å tog mig upp å sen ramlade jag omkull igen.

det där om att ramla.. att ramla på ett offentligt ställe upplevs ju som något väldigt pinsamt. Men varför? Vad är det som är så pinsamt med att ramla? Måste få ett svar på denna fråga. Adela, Ida, Lisa? Hjälp? Vart ligger pinsamheten i att ramla? Och nej jag har inte gått å ramlat nu (även om det kanske inte förvånat någon).
& jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är.
xx

BREATHE OUT SO I CAN BREATHE YOU IN


i don't want to feel like i don't have a future

sitter och lyssnar på shout out louds - impossible samtidigt som jag pluggar matte. kan tycka att det är en väldigt passande låt.
xx.

-


RSS 2.0