and drunk beer after beer,

ej ej allå.
 
igår började popag då rå. såg massa roliga ex; Frej from the maskin, händeruppiluftenpetra, flickpingis<3, jagkanomjagvill, etc. SÅ! Festivalen: BRA, MEN! så jävulskt onödigt långa köer? ÖVERALLT. förutom att komma in iofs. Skö..n.t.t. Men så. Dom måste ha fixat köerna till idag!!! 
för idag ska jag få se Jens Lekman å Håkan! det är dom jag taggar mest. Dock kul att se hot chip å sibille attar också ju.
 
mM! på återseede. 

I'm yours to keep if you want to

för 3 år sen skrev jag hur glad jag var, hur fantastist livet var osv. jag kommer ihåg exakt vart jag satt och vad jag hade gjort och allt det där. Nu sitter jag här 3 år senare och känner samma sak. jag tror det är en kombination av att en bra sommar går mot sitt slut, hänga med en person man gillar extra mycket och att hösten troligtvis blir varm och ganska nice.
Igår när jag var på väg till södersjukhuset så gick jag av bussen från fridhemsplan lite tidigare för att få gå i solen. jag köpte en kaffe på fabrique och njöt av livet. typ.
Imorse vaknade jag av pussar och kramar. Det är läskigt att bli så glad av någon annan, blir bara rädd att han inte ska vilja ha mig. vad gör jag då?
Det är så svårt att försöka lita på vad han säger, speciellt när han vill vänta. 
kärlek alltså.. tro och tvivel
 
 

Hej hej

Tänkte uppdatera er lite om livet.
I fredags var jag ute på Ekerö hormon chef med alla gulliga på mitt jobb. Det var en jävla massa brudsnack, god mat, vin, lekar, skratt och kramar. Dom är så fina att jag dör!
Sen åkte jag hem för att sova med någon nästan ännu finare (även fast han inte fattar vad kär är).
I lördags gick vi omkring på söder och fikade lite, men sen fick han ont i knät så då åkte vi hem för att äta sushi och kolla på film.
I söndags tränade jag och jobbade!!! Duktigt!
Tränade faktiskt i fredags också.....

Igår var jag på Ikea med kära papi. Köpte en byrå som jag tydligen ska sätta ihop. Hur nu det ska gå? Har ju liksom inget tålamod.
Just nu i denna stund sitter jag hos min frisör med färg i håret och har precis druckit kaffe och ätit en kaka. Sen ska jag äta lunch med Elin på jobbet och sen jobba. SEN ÄR JAG LEDIG I 2 DAGAR!!!!!!!!!!!!


Att börja någonstans.

För exakt ett år sen hade jag bott i kärleksköket i exakt 1 dag. Jag skrev "..SÖNDAGSFIKA. fick hälsa på och träffa de flesta i min korre, dom verkar trevliga!". Jag hade INGEN aning om att killen som satt i den vänsta soffan längst ut hette Mathias. Att han och jag inom sex veckor skulle inleda någonting som nu är 8 månader och 15 dagar. Jag visste det inte ens när vi tillsammans åt frukost och kollade på Doctors. Jag hade ingen aning om hur jävla kär jag skulle bli i honom. Hur jävla bra jag skulle få må och hur jävla jävulskt jag också skulle må. Men det här inlägget är om BRA känslor. 366 dagar har jag känt M. För 367 dagar visste jag inte ens att han fanns. Det känns helt overkligt! Att jag inte skulle ha fått lära känna honom, hans familj, hans vänner, släkt. att inte fått vara i Åre, Tyresö, Östersund med honom......... Alltså. Sånt är så konstigt att tänka på! Så stora känslor. Klart man blir RÄDD! 
 
 
 
 
xoxo.

doin in right.

Jag är tillbaka. i. linköping. Adela, i höst får du fan ta å hälsa på! 
 
sommaren har varit lång! när jag tänker tillbaka har jag gjot så himla mycket! Känns väldigt bra och fint. 
 
 
 
jag kan inte skriva längre känns det som! tror att det beror på att jag har 10000 tankar, och ingen av tankarna stämmer överrens med varann. Så när jag ska skriva vill jag så mycket. skriva om det å det å det å allt. Å det är svårt. vill skriva om sommaren. om att komma tillbaka. Om BRA känslor. och lite om DÅLIGA. och hur jag försöker vinna över dom dåliga (pang bom krasch.) 

det gäller kanske bara att börja någon stans då? 

provsmakar livets heroin

Lördagmorgon i min soffa hemma i solna. Igår så var vi (trion <3) på trädgården kl 16, vi hängde på låset. vi drack öl, åt hamburgare, lyssnade på house, kollade in snygga hipsters och skrattade. Efter några timmar så gick vi över rälsen, upp för backen och vidare till gamla högbergs där vi fick en utskällning eller va det nu var. Efter lite öl och snack om feminism och monogami så nästan sprang vi därifrån.
vi gick till papa gallo för att det är en klassiker och det nästan inte går att förbi. Där drack vi öl och mina bästa personer fick äntligen träffa en ny himla bra person i mitt liv! Adela, du missade alltså Andreas igår.
Sen blev det lite strömming och sen en öl på Debaser. Efter den där ölen på Debaser var jag och cissi väldigt trötta.
På vägen hem sa Andreas att ni var roliga och att han tyckte ni verkade bra. men det är ju såklart, ni är ju bäst i världen.
 
Idag ska jag städa och sen bli bjuden på middag! jag slipper laga mat, så himla skönt! 
imorgon jobbar jag kväll och det ska bli så himla mysigt att hänga med bästa tjejerna på jobbet.
 
 
Längtar till popaganda.
puss

när sommaren nästan är slut och hösten visar sig med sitt regn

Jag och cissi har tydligen skaffat oss liv så vi inte har tid med vår fina blogg längre <3
sen senaste jag skrev har jag kommit hem från skåne, varit hemma, varit på landet, gått på bröllop och sen börjat jobba igen. och kanske det viktigaste.. träffat Andreas. han är fin, gullig och snäll. ganska sött av oss att va hemliga, mest för att det är kul. Kul att hångla i hissar och trappuppgångar på jobbet.
 
puss
 
 

det är visst sommar.

det är visst sommar. och det syns nog väldigt tydligt i bloggen! ingen uppdatering på mer än 1 månad nu.
sommaren 2013 har varit så VARM. jag jobbade i 7 veckor. under dessa veckor hann jag även med middag ute, bad och annat skönt! 
Sen kom semestern och jag åkte till Åland. Fina åland. Kanske sista gången på väldigt väldigt länge. sen kom jag hem å lunkan hade en tillställning och dagen efter seglade vi. så mysigt! sen hem igen å ut på mathias land. nu är jag hemma en sväng för att packa å sen imorgon blir det östersund. släktträff. k u l .
 
nästa vecka är sista veckan innan skolan börjar! ska dock bli kul med skolan igen. rutiner etc.
 
puss

RSS 2.0