tomma glas, sena nätter

Helgen då. hade en så himla lugn coh skön fredag hemma i soffan med mamma och pappa. på lördagen inhandlades lite skor, sen hem till kära syster för att fira att Tommy äntligen fyllt 30!! vin, mat och släkt. sen hem till cissi för mera mat och mera vin. fotboll som slutade med lyckoskrik. jag VISSTE att barca skulle vinna, så jävla bra är jag på att gissa fotboll. sen skulle vi fyra (jag cissi lunkan o kalle) ta oss in till stan, mötte upp emma på bussen och sen skullevi till trädgården. sjukaste kön någonsin!!!!!! inte ok alls, så vi drog till debaser slussen istället som var lika trevligt som vanligt.
sen tog vi alla 491 hem. eller hem o hem.......

helt ok helg.
nästa helg kommer anastasia hit, robban är äntligen hemma så då ska vi fan till sommar!.
helgen efter det firar vi malin o sara.
helgen efter det firar vi malin 24(!!!) år.
helgen efter det firar vi midsommar!
sen.. börjar jag jobba.


puss <3

im taking a vacation

behöver lite..semester! blir perfa att åka till ålandet på tisdag. ska bli så himla trevligt! spela spel, bada, basta, äta våfflor, grilla, läsa gamla tidningar, elda i kaminen, ro, fiska, springa, chilla, kolla på film... ja.
igår var vi ute. blev debaser slussen.. som vanligt. men det är så trevligt ställe. längsta kön till trädgården också. jävlaskit. alla var väldigt pigga när vi skulle hem och som tur va så stannade en taxi med några killar och plockade upp mig i henriskdal. så fick skjuts till finnboda och gick hem till nån (vet inte alls vad nån av dom hette) och drack rose. är liiite trött idag. men det är morsdag så ska laga lite mat kanske och sen blir det bio med Ida och Lunkan. mina andra mammor. lunkan är ju gay. vi kallar honom Anna. Men.. finns det inte en bok som heter typ så?? av peter pohl (min favvo författare när jag var yngre). blev sugen på att läsa den boken nu.. och den där jag saknar dig jag saknar dig.. skulle inte den komma som film!?? det är bra att det är sommar för jag har sjukt många böcker jag vill läsa just nu!!!!!!!!!!!!!!
SOMMAR! nästa helg! spikat. har typ mina helger spikade flera veckor framöver? haha........

jag hoppas jag drömmer att marken du går på går sönder vad som än händer, jag hoppas att olika olyckor händer du vet vad jag känner


älskar timbuktus nya låt resten av ditt liv. 

SISTA TORSDAGEN I MAJ

nu har jag letat skor i 2 dagar. jag ger nu upp o beställer ett par skor på hm's hemsida istället. smart av dem att de snyggaste skorna inte säljs i butik. idioter.
och jag kan liksom inte bestämma mig för om jag ska behålla dom rosa shortsen eller inte. vilka problem jag har, så himla jobbigt.

hohohohoh. tänkte säga att jag skoja, men det gör jag inte? alltså skojar. äh.
va lite i skolan idag, berättade för mina kära lärare att jag faktiskt inte tänker komma nästa vecka. då sa hon bara att jag skulle läsa kap 1-6 i boken. driver hon med mig? vadfan. det är typ halv boken liksom.
ska bli så himla himla himla himla mysigt och trevligt att åka till åland. typ 100 år sedan jag var där.

vill ha helg nu. sugen på att festa.. o dricka viiiiin för det gör mig fiiiiin.
hejdå

we all been playing mind games forever

rätt skönt att ha sommarlov, faktist. idag har jag vaknat när jag ville. ätit frukost, när jag ville. duschat, när jag fick orken till det. åkt in till stan och kollat i affärer. snart ska jag bege mig till Bögs gård. ska sova hos Cattis (som har hand om sin chefs villa medans hon är på Mallis). Imorgon ska jag hjälpa till min djuren (kommer gosa med lammungarna och pussa på hästarna mest he he).
åhjuste. idag blev jag lite kär också. i Hm-David. bege er till HM på hamngatan..säger bara SATAN I GATAN.
snart helg!!!xoxoxoxxo.oo

hon är det här partys ljus


vasastan är som chinatown

fredagen började egentligen med vin med ida, men hade ingen bild på det så fick bli öl med ida (från trädgårn)

på lördagen var jag barnvakt och mina gullungar sov över här.

på söndagen var det kalas! joel fyllde år och familjen var där för att äta tårta. farmor ville mest gunga.

i måndags hade vi skolavslutning och klassen gick och åt sushi.

igår sprang jag vårruset! tjoho.

LILLA LAAAAADYYYY!!!!!

lite häng hos Olle i lördags, det var himla trevligt. satt där och väntade på att jorden skulle gå under men det hände ju aldrig. vi tog en himla massa promenader (för att folk tydligen ska glömma köpa redbull och andra inte hittar), drack alkohol, snackade skit, lekte mörkerkurragömma(!!!!), lyssnade på musik och blev otroligt glada (jag alltså) för att malin och david äntligen fick träffas. jag vet lite underligt, men vid det laget var jag faktiskt full.
fick mitt schema för hur jag ska jobba i juli. känns helt okej ändå. lite jobbigt att jobba helg, men det måste ju också bli en förstagång för allt (stereo lounge räknas inte).





ehm.. hm. ja. kan även meddela att min blivande man har inte svarat mig på mitt senaste mail på fb. Hur fan hade han tänkt att det här ska gå om han inte svarar? så himla taskigt.


pussokram

ps. lyssnar på daniel adams ray och saknar linköping... åååh snyft ds.


du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

igår fick jag sommarlov! första terminen har gått fort och jag är glad över mina betyg! lite missnöjd över att jag inte fick ett A i vetenskapsteori kanske. men annars. för att fira mitt sommarlov gick stora delar av klassen och åt sushi. jag blev lite utskrattad för mitt sätt att äta på och så.. sen gick vi och drack öl, eller jag drack en cola, i solen. tråkigt att man ska splittras nu när man blivit en klass.
sen gick jag och träffade Adela. vi promenerade till gamla stan för en fika. sen åkte vi hem till henne och försatte oss i matkoma efter tacos-ätande. så då fortsatte vi äta lite mer. Ida kom. Vi kollade på vänner. sen åktes det hem..
idag har jag sovit så länge jag velat, bara sitter och tar det lugnt. ska springa vårruset lite senare... he he.
xoxo.

SÅ VACKERT ÄR STOCKHOLM INATT

jag o oliwia hade ett långt samtal igår om jordens undergång idag. vi kom fram till att det enda rätta är att va full när det väl sker. sen efter det la vi även till ciggaretter och sex. känns som ett bra avslut på livet liksom. dock kommer nog inte jorden gå under idag, men vad fan man måste ju ändå va lite förberedd.

ska nog försöka ta mig upp från sängen snart, när jag orkar. ska ju faktiskt gå till systemet och det är viktigt för man kan inte gå på fest utan alkohol. det förstår väl vem som helst!
och förresten, när jag fick till slussen från david inatt var det varmt ute. det är sommar när man slipper jacka,hör fåglarna kvittra och man ser hur det ljusnar igen. fantastiskt.
ibland så undrar jag varör man vill lämna sverige när det är som bäst. den tiden är här.




i wish that i could follow through i know that your love is true

skriva sudda ut skriva sudda ut.. ja

LÄNGE LEVER SOMMAREN

Länge leve länge sen
som jag minns det var det lätt
även när jag trillade omkull
Länge leve du min vän
du som alltid följt mig hem
nykter eller alldeles för full




buon giorno principessa!

sitter och dricker alldeles för starkt kaffe. kommer nog aldrig vara en morgonmänniska.. även om jag sovit i typ åtta timmar så är jag trött om alarmet ringer tidigt..zzzzzzzz...... får svepa mitt kaffe för nu ska jag sitta i skolan tills jag stupar.

BARCELONA SOMMAR STOCKHOLM BLAHA

så jävla sugen på barcelona. har fått nån jävla hangup på den staden. strosa runt på stan, äta tapas, dricka rödvin, ligga på stranden (och bli erbjuden knark av alla dess slag var 5 min), dricka rbv, barhoppa vid hamnen, dingla med benen på en brygga o dricka öl, åka tunnelbana med grym ac, dricka caipirinha på en litenliten bar, åka cykeltaxi...............

ja men allt det där som vi gjorde som va himla kul ba.
har typ insett att jag kommer spendera hela min sommar hemma i stockholm och det känns ju lite sådär. har ju en lägenhet jag kan spendera min tid i.
jag ska locka hit min blivande man och far till mina barn. mmmm. mmmmmmmmmm

SÅNA DÄR FINA SAKER

läser niotillfem och ser vad alla hennes läsare har skrivit för en massa fina saker som hänt dom. det sägs, görs och tänks så jäkla mycket fina saker överallt, helatiden. fantastiskt.

mitt finaste idag var när jag inte hade någon ork till att skriva svaret på sista mvg frågan (just för att jag trodde att jag inte kunde) och tänkte lämna in provet till min lärare men så sa hon: Ida, jag vet att du kan. du kan mvg frågorna.
Trevligt att hon tror på mig.


imorgon är en ny dag. en onsdag tillomed.

sju sorger och åtta bedrövelser sen

det är så himla mysigt väder ute. det regnar och åskar. va nyss ute på en liten promenad. hittade en groda. den hoppade ifrån mig..

dont talk to me like im stupid

är i detta nu förundrad över hur pass tråkigt man kan ha.

Blir blind när alla lampor lyser. det här är värt att dör för, jag tror mitt hjärta blöder




gratulerar med dagen!!

Idag är det 17e maj! gratulerar med dagen alla norrbaggar!!
kollar på nyhetsmorgon nu. min gamla barndomskompis är med (i telefon). han har precis varit uppe på Mount Everst som yngste svensk!! Tycker jag är koolt! vissa människor är så himla drivna och duktiga. blir imponerad över alla som vet vad dom vill så dom har nåt att kämpa till. jag vet inte vad jag vill så det är fan svårt att nå dit...

bara lite om hamburgare så här klockan tjugo över sju en tisdag..

alltså. det är en sibylla-reklam nu på teve om en ny hamburgare. med bea. jag stör mig på att den har bea på sig??? kanske för att jag inte har så mycket att störa mig på.. men endå.. hamburgare ska inte ha BEA?! den hamburgaren på bilden hade det. jag frågade han i kassan efter den godaste, så fick jag den. den kan väl inte va godasst. den smakar bea. jag vill ha HAMBURGARE. äh. nu ska jag dricka kaffe.
xoixoi

SATAN I GATAN

det har regnat idag och jag har pluggat. kanske inte alls så himla rolig måndag men jäkligt skönt! tog en powerwalk till söder o tillbaka. Kom på i lördags hur bra väg det var. gick ju liksom hela vägen hem efter trädgården, kändes så onödigt att åka buss när man kan gå.
men helgen var trevlig minsann. väldigt lugn med tanke på hur våra helger brukar se ut....
quarnevalen var rolig, vinet var gott, sällskapet mysigt och trädgården var precis så som trädgården ska vara.

borde plugga lite va. orkar dock inte! bläbläbläblbälbäb.
jag tycker att facebook borde få lite mer av min uppmärksamhet. jag sa ju att jag skulle gifta mig med james och skaffa assöta barn. jag tror att han också vill det eftersom han skrev till mig.
australienare (eller nya zeeländare) är ju liksom så himla fina. deras dialekt och bara allt. jag förstår lisa. mmmm.



pöss.


det är till att vara märkvärdig



Stannar hemma från plögget idag för att kurera mig.. efter 23 år känner jag min kropp så väl att jag vet att skulle jag gå dit skulle det bara bli sämre så får man börja om igen.. börjar ju faktist bli frisk nu. 
önskar mig fint väder just nu. och en grill. och jordgubbar. och champagne. och bra musik. och glada vänner. på valfri gräsplätt på en filt. *MySiiGt!*

sunday rainy sunday

okej nu regnar det ju inte.. men det har gjort. tror jag? har sovit mest. eller tittat på film. eller ätit.
igår vart det quarnevalen! det var jättemysigt. jag ida malin harry lunkan å simon stod och kollade på alla fina ekipage. gud vad duktiga alla är? när det var slut förflyttade vi oss upp till observatorielunden och satt och snackade, drack rose, lyssnade på musik. sen vart det en snabbvisit för mig å ida hem till H&M innan Trädgårn. älskade trädgården! vi satt i en soffa och snackade i flera timmar innan vi orkade förflytta oss till annat ställe för att hänga. sen kom lunkan+lag. jag började dock känna av min feber å hade ont lite varstans i kroppen så jag åkte hem å drack te å kollade på film istället. idag är jag fortfarande sjuk å tycker hemskt synd om mig själv. det är inte roligt att vara seg å ha ont överallt :(

just another weekend?

jag och ida låg hemma och kollade på satc igår och idag tar jag igen de 2 sista avsnitten som jag somnade ifrån igår.. blir irriterad på; deras hångel, mirandas cynism, charlottes prydhet och carries sätt att försöka tolka ALLT. vafan! ta det lugnt brudar. samantha gillar jag, fast ibland blir det lite för mycket, uppenbart, flörtande. jeje.
nu ska jag dricka mitt te. vaknade med feber idag men har tagit tabletter så börjar kännas bättre.. ska kolla på quarnevalen sen får jag se om jag orkar gå ut.. vill verkligen till trädgårn, men orkar inte vara sjuk??
hm hm hm.

jag älskar att sitta & plugga när jag inte riktigt vet vad det är jag ska plugga på. och ha tusen andra saker att plugga till också. och så. ja.

det är ju liksom fredagen den 13e idag. det är mulet. jag vill ju ha sol? varje fall till ikväll så man kan gå till trädgårn. man har ju väntat i typ x antal dagar.

skönt att va vid liv en dag till..

3 tabletter om dagen. okej tänker jag och tar tre hosttabletter på en gång. nu ligger jag med magkramp och illamående. har ju iofs inte hostat på ett tag!! men man kanske ska följa det som står ibland... usch.
xoxo / smarttjjeeeejjjj

hostar lungorna ur mig själv nu. alternativt kräks.

jag HATAR att ha hosta. när man inte kan sova på nätterna och det gör så jävla ont i bröstkorgen. bufuckinghu. tänkte kompensera allt gnällande med en fin bild istället. första luftballongen. fint. väldigt mycket sommar över det

SENA NÄTTER, TOMMA GLAS

Skulle ju söka mina kurser idag men med min jävla otur (eller helt enkelt så är nacka helt mongo) går det ju självklart inte. har mailat fram o tillbaka och får väl se hur detta går. Kul. jävligt kul. älskar dessa problem och stackars stackars hon på min skola som alltid får lösa dom åt mig. snäll är hon ju i alla fall!
jaja jag orkar fan inte. det löser sig väl.
drog hem till emma sen och hälsade på i deras nya lägenhet. det var ju himla nice med en jäkla tvåa! känns vuxet och så. dock så var en av dom första sakerna jag sa att det var en bra lägenhet för fest. hahaha. herregud


Igår va ju ändå en så himla sköööön dag. va lite i skolan och sen hem för att äta o vila lite och sen kom cissi. drog till quarnevalens byggplats för att checka läget, sen självklart ÖÖÖLtältet. fantastiskt jävla öltält där ölen och cidern kostade 20 spänn. studenternas dröm typ.
hängde med malin o sara och deras kompisar från skolan. sen även lite häng med goran etc. fick äntligen se porrgömman. fantastiskt! jävlar vad glad jag blev.
sen drog jag hem och fick än en gång bekräftat att killar från umeå inte fattar ironi. haha!


måste. vila. jag. är. jätte. jätte. tröööööötttttttt.
pussssss.

Du & jag borde starta upp ett band & låta det explodera i skyn,

har varit svettigaste vädret på länge två dagar i rad nu. så där att man svettas i enbart en klänning. det gillas!
har sovit heeelt sämst sista tiden? vaknar och har nästintill panik-känslor. sjukt läskigt. vaknade så inatt också. sen lugnar jag ner mig och somnar om. men vid halv fyra vaknar jag och hostar lungorna ur mig istället? gick upp och tog två hosttabletter..inte faan funkade dom. usch. sen gick jag upp kl sju för att tvätta.. känner mig iofs sjukt duktig på grund av det. fint väder nu också! ska tvätta klart, åka in till söder å gruppa å sen möta ida. vi ska titta på när folk bygger på quarnevalen på kth och så ska vi nog dricka billig öl. 25 kronor. då sparar man!! gillar ju att spara.
det här är min tid.

sen du var här har häggen slagit ut det blåser vindar från förra sommaren och jag tittar ut över parken för att se om jag kan se dig och jag ser björkar som blommar nu med lite mera färg sen du var här.

låt tiden gå jag är samma nu som då samma människa ungefär fast med lite mera lust sen du var här

jag ville släppa blommorna jag ville hålla dom så hårt,

skinnarviksberget thaimat rose musik cigaretter debaser slussen öl vänner sova oliver och cornelia och storasyster sola måla spela spel hämta ida lunkan dricka iste gunka grilla äta godis fotboll kalle blomqvist chips glasstårta läsa bok sova frukost utomhus läsa tidningen cykla köpa glass spela kubb hoppa studsmatta pussas kramas mysa..
(hem och plugga)

DET ÄR BARA EN VANLIG SÖNDAG

Jag har precis insett att jag måste röra på mig mer. kan liksom inte komma på någon annan anledning till att jag är trött.
Fredagen spenderades först på SU och KTH för att sedan möta upp Lunkan, köpa vin, thaimat och sen förtära allt detta på skinnarbviksberget. Sen drog vi 3 till debaser och mötte Emma för lite öl. Jag pratade med debaser-killen som tydligen är klubbchef och heter Pianis. vi ska ju självklart bli bästa kompis med honom.
Igår tog vi oss till stuvsta för att hänga hos familjen riddez och va lite barnvakt. eller det var väl mest cissi som va barnvakt. Vi spelade lite spel, gick en runda i huset, hälsade på kaninen hugo, drack lite istea, spelade fotboll, åt middag och kollade på film. cornelia och oliver är ju så jäkla roliga barn!

I dagens DN så står det att det ska bli mellan 20-25 grader i veckan!!!! så jävla skönt. på fredag öppnar trädgården. fantastiskt.




<3


fredag. snart tar jag helg. ska bara åka in till stan & gruppa lite. sen måste jag hitta 2 böcker. sen ska jag bara...ska bara..nej sen ska jag nog bara försöka hitta någonting lugnt & kostnadsfritt att göra! XOXO


SOMEONE LIKE YOU

när jag satt på tunnelbanan imorse så kände jag mig pigg för första gången på flera dagar. skickade ett sms till cissi om detta för att sedan inse hur död jag faktiskt var. så fort jag gick av tunnelbanan skrek min kropp, den ville hem och dö medans min hjärna ville gå till skolan.
Kom till skolan och orkade knappt säga hej. några timmar senare när jag äntligen skulle få gå hem igen så frågade min lärare hur jag egentligen mår.

med tanke på hur jag tydligen mådde i lördags kväll och hur min kropp mår nu så antar jag att jag inte mår så bra? jag vet inte? ingen aning. har inte tänkt en normal tanke sen i fredags förmiddag.

hej.


det har varit kallt i tre dagar. men idag var det lite varmare igen. så jag gick från skolan till skanstull. omvägar på söder. och nu är det blå himmel.


dimmiga dar det va bra dar å dimmiga dar vad fanns det å se klart? dimmiga dar det där va fina dar.


On my last night on earth, I won't look to the sky Just breathe in the air and blink in the light On my last night on earth, I'll pay a high price To have no regrets and be done with my life


MITT HJÄRTA BLÖDER

Får ingen luft
Blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort
Dom andra drog
Andas, andas men det är för varmt

Jag är för full
Du är för ung
Jag ser dig prata med hör inte ett dugg
Letar mig ut
Blinkande ljus
Andas, andas allting snurrar runt

Dom stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

Jag är så svag
Ger dig en kram
Jag ser den ringen men har inget val
Vi går på rad
Sotiga barn
Barfotafötter genom hela stan

Åh nej
Nu ser du mig
Jag måste rota i väskan efter mod
Jag är så hög
Jag kunde dö
För jag kan göra det som ingen gjort
Som ingen gjort

Dom stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
(Dom stänger här men ingen bryr sig)
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
Åh, kom vi sover över

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll
Vill inte vara själv

(Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv)
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

(Dom stänger men ingen bryr sig)
Åh
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
Jag tror mitt hjärta blöder

INTE MYCKET ATT SÄGA, MEN ÄNDÅÅÅÅ

nu har vi spikat en vit helg och vi ska fan ha en VIT helg. det behövs efter en hård helg som forsatte med utgång på måndagen. jag undrar hur våra kroppar mår egentligen. speciellt med tanke på allt jag fick i mig i lördags..
Nästa helg kommer ju Anastasia på besök, quarnevalen går av stapeln och trädgården öppnar. kommer ju bli en bra jävla helg!!

hej.


det kanske tar emot men vi hör ihop och inget kan ändra på det

efter en helg och en måndag (som slutade myckte bra) så är jag fantastiskt sliten. fan längesen jag var SÅHÄR trött. helt sjukt men det blir ju så när man lever sitt liv?
Hela valborgshelgen var jättebra och jag hade typ konstant kul. man ska bara köra på och inte ha nå tråkiga begränsningar så blir fan allt fantastiskt.
igår var roligt, vi var trötta och slitna med det kan ju inte lite alkohol inte råda bot på. det var roligt och alla var så glada. precis så där glada som vi var för 4 år sedan.


idag har jag vaknat, somnat, vaknat och gjort lite allt möjligt däremellan.....





2 månader kvar tilllllls jag lämnar nacka och bosätter mig i Solna

spelar pappas skiva ifrån 69, de sjunger cosa vuol dir sona una donna ormai o mare nero, o mare nero, o mare ne sänker volymen och låter alla sjunga med

det stavas trötthet. xoxo.

Accept the change for it's not so strange you're not the only one in this world accept the change 'cause we're all insane

Don't lose your sense for it's not the end It's just another phase you're going through So don't pass it on if you know it's wrong

slut för idag tack för idag.

kvalborg, valborg, nästan 35 timmars drickande, massa champagne, alldeles för lite mat, massa cigaretter, massa skratt, massa vänner, massa dans, alldeles för lite sömn, och alldeles alldeles jättekul. men min kropp börjar ge upp. har ont överallt. fryser, svettas, ont i halsen.. inge näsblod idag dock.. får försöka mig på en uppdatering på tisdag. imorgon är ju en ny dag & sjukt nog står det festligheter på schemat.

RSS 2.0