Helgen!












Its spelled S E M E S T E R !

HEJ! 

jag har ju såklart semester nu.. haft det i snart 3 veckor, så har 1 + 2 dagar kvar (vecka 32 har jag tagit ledigt tors+fre). 
 
jag har fixat lite i min lägenhet plus fått den förra såld. men det är ju inte så roliga saker att skriva om såklart. så det ROLIGA jag har gjort är: Varit i Gagnef på Skanka Loss! och det var nog, på riktigt, bästa festivalen jag har varit på????? den va helt otrolig!!!! Alla bada..DANSADE! å så himla BRA VÄDER och vackert! jag har haft bästa semestervädret tror jag. Så i Gagnef grillade vi, badade, spelade boul, umgicks, dansade, kollade på påtända kändisar... ni hör ju? a m a z i n g ! 

Efter Skanka vilade jag i några dagar innan det bar av mot nästa äventyr.. men det skriver jag om sen PGA det är HELT SJUKT VARMT!!! så måste ta ett dopp.

Semester.








IGÅR GJORDE VI DET HÄR.







Stockholm.

SÅ GLAAAAAD över att vara i sthlm igen!! JOORA! Fina sthlm! kommer alltid älska min tid i Linköping, se tillbaka på den och le! där hände mycket som påverkat mig på massa olika sätt. men nu. nu börjar någonting nytt! I sthlm. min stad. MM! spännande! 

Såjaa! helgen som nyss va var väl min första i sthlm nu på ett tag! Fredagen var Grill hos David, sen åkte jag till Trädgården! Älskar Trädgården! Så himla bra ställe!!!!!!! Förtjänar många utropstecken! 
Lördagen var världens bästa Adela värdinna och bjöd på libanesiskt och drinkar! Såhimlagottallihopdregglarnärjagtänkerpådet! Sen blev det utgång med Cliff Barnes och Imperiet! så skoj så!! 
Var dock HELT JÄVLA dödsbakis på söndagen.... Sov å sov å sov å sov (eh spyddelite) M... mådde dåligt tillåme igår på jobbet fortf. Sucksuck! Igår hände jag med Frida och ikväll med Anna och Signe! Lagat lite flädersaft också.. finns ju så himla massa fläder nu??????? överallt! Så tänkte de va bäst! spännaaannnndeee.e..e..
 
TRE DAGAR KVAR TILL SEMESTER! Kom igen nu sommaren! Leverera väder!!!

RSS 2.0