om du äter upp mig ska jag hämta mina bröder å jag ska tjallalaaa tjaalla ifrån döden.


night after night you say you move on tomorrow tomorrow. now whats holding you back? i dont know i dont know.

GOD MORGON!
sitter & försöker vakna till p3 morgonpasset.
vakna = skit
p3 morgonp = bra skit.
så min morgon = bra.
fö skit - bra skit = bra.
äh.
xxoo

eh eh nothing else i can say.

har idag spenderat dagen i god väns lag. åkte lite båt, gick runt på söder. köpte mig några shorts... ligger i soffan med ett par av dom nu. måste testa dom å se om jag ska ha kvar eller vaska dom.
är helt CPSKITASABASAMASSVISMED trött. laddar hem filmen never let me go. behöver bara vila. å lite te. vart fan är min slav? sånna här tillfällen, när jag bara ligger i soffan å inte orkar nåt men vill ha saker..då vill jag ha en pojkvän. som jag kan befalla. ujuj.
det var fint å skönt väder idag trots att det inte var helt önskvärd tempratur var det ändå helt ok.. folk satt ju på snaps varje fall.

vill inte ha ett honky-tonk liv för alltid.

när dom dunkade mitt huvud i stengolvet kändes det bara riktigt på något sätt...
fan vet inte ens vad jag ska skriva. vill bara uppdatera! lilla bloggen... hade en helt sjukt bra helg. fredagen var härlig, även om jag på lördagen mådde som skitpisshelvetehorafanbajs. men sen när jag fick se Håkan mådde jag bra. han är bäst i hela min värld. & när han gjorde Shelley.. jag lovar det kom en liten tår (i vänster öga). jag älskar älskar älskar älskar håkan på skiva (spotify) men live... det är så löjligt bra versioner av låtarna då. ja.
på söndagen åkte jag till storasyster där vi grillade första gången i år. GOTT! fick hälsa på fam.riddez första husdjur också. lilla Hugo-Algot. sen bar det av mot medis för att se SÄKERT!. henne älskar jag också. fan vad bra musiker det finns i sverige.
sen blev det måndag = plugg & jobb. tisdag = plugg & jobb. onsdag = ställde klockan på nio. gick upp 20 över 10. har gjort mig av med röda korset, gjort att jag ska jobba imorn (9-5) & fredag (8-3). härliga livet..
nu ska jag ta mig i kragen. måste göra något. & sen hem å plögga!
från helgen å nästa vecka ska det bli galet bra väder!
xoxo

BAJSKISS

fyfan vilken tråkig jävla dag. en sån dag man glömmer typ? jag har haft sjukt tråkigt i skolan, alltså då menar jag SJUKTtråkigt. förstår inte varför vi har såna tråkiga kurser, det är ett skämt. jaja, just den här kursen är avklarad snart snart. men ändåååå.
jag är så fattig just nu att jag ska åka till landet i helgen just för att jag inte kan va hemma. jag har 3 kronor på mitt konto. och det mina kära vänner är enbart csn:s fel, dom jävlarna.
fortf arg över att jag inte fått mina pengar. jävla skit. arg på allt typ. åh. blä. bläbälbäbläblä.

/ Mogen tjej



juste, om jag nu vill så flyttar jag i juli.



du kanske kommer förstå. ser hela stan sjunka som titanic med alla ljusen tända. en sån där natt då vi behöver någonting som hjälper en över svarta vatten. vi går ut & brinner upp i natten.

undanflykter och självanklagan,



JAG VET VILKEN DY HON VARIT I

Hon är det här partyts ljus
Och han bredvid
Är så stolt att ha henne nära sig
Det verkar som hon överlevt
Sen sist jag såg henne
Hon kunde va någon annan, någon bättre
Om hon slöt ögonen
Hon har bytt höghusen
Mot champagne
Och hennes nya fina vänner
Tror de vet var hon kommer från
Jag är pojken i glasögon
Hon var kär i en gång

Hon känner inte igen mig
Nej, åren har nog slitit hårdare på mig
Så jag säger inget
Vill inte genera henne
Men jag ska be honom ta hand om henne väl
För jag vet vilken dy hon varit i

Jag vet vilken dy hon varit i

Hon känner inte igen mig
Nej, åren har nog slitit hårdare på mig
Så jag säger inget
Vill inte genera henne
Men jag hoppas han tar han om henne väl
Tar hand om henne väl

25 26 27 MARS

hade ju en ganska så trevlig helg och tog en miljard bilder så jag summerar helgen mes just bilder.

Började helgen med middag och förfest hos Cissi, det såg ut såhär:


sen åkte vi till debaser slussen allihopa (robban, cissi, jag, malin, lunkan, oskar, oliver, goran och olle). där drack vi lite mer öl och sen joinade lite mer av våra kära vänner och det såg ut lite såhär:

(lika som bär tydligen)

Sen åkte vi alla hem, men inte lunkan han skulle sova hos mig och det var ju bra för då kunde vi ta en sväng på söder på lördagen och det såg ut såhär:



Sen skulle vi åka till Cissi för att hämta lunkans saker och jag skulle väl mest bara dit för att bli upphämtad. Cissi mådde dåligt sa hon så vi köpte bananer till henne:



vi skulle ju åka till örebro för att se håkan hellström och det gjorde vi ju! bilresa och håkan:



Håkan var ju fantastisk! vi åkte hem direkt efter. såfort jag kom hem så somnade jag, på typ 3 sekunder. jävligt trött och sliten. vaknade upp på söndagen och sen sov jag lite till för att sedan bli väckt av Malin. Vi åt indiskt och hängde:


Sen mötte jag upp lunkan och cissi för att vi skulle se Säkert! på debaser medis. drack lite rödvin och sen gick hon upp scen efter lite ludwig bell osm inte va så bra. sagt och gjort:

Efter Säkert! (som också va braaaa såklart!!) skulle vi hem och självklart snöar det. våren kommer och går lite som den vill i det här landet... :



Det var den helgen det.
Pussokram

far too early in the daytime to be thinking about that

fredag! härligt. i onsdags firades en avklarad (jävligt tveksam) tenta med öl och mat på fridays. fick ringa mamma å be henne föra över lite pengar dock.. detgårbranukompisdetgårbranu. öh. så igår hade jag inget plugg för mig då nya kursen börjar först på måndag (orka ha framförhållning?). istället var vi i stan och åt. sen åkte jag å lunkan hem å åt. skulle kolla på en film för att göra hans etikläxa. men den var så förbannat tråkig filmen. om nå oljeskit i texas. så det blev hämnden istället! mycket bra film. lite hemsk. ville vid många tillfällen stänga av eller bara gå ifrån. hehehe.. idag ska jag städa lite nu jobba lite senare och hem och göra mat. dricka lite rödvin. gå ut och dansa. xoxo.

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA

Ligger i min säng och har ont i magen, av väldigt många anledningar. Jag har sån himla ångest över att jag inte fått mina pengar. Det har varit en bra dag faktiskt. Skolan var rolig och sen fick jag ju hänga med dom två bästa! Imorgon ska jag ägna dagen åt viktiga saker och kvällen ska spenderas med alla fina vänner! Och på lördag... Då ska jag Cissi och Cattis se Håkan Hellström(!!) i Örebro. Sjukt mycket minnen till hans musik. Jag tror inte jag sett honom sen p&l 09? Nu ska jag sova och vakna upp glad som fan. Puss

VÅRVINDAR FRISKA LEKA OCH VISKA

IDAG KÄRA NI KOM VÅREN till den här vackra staden (jag bestämmer i alla fall att det är idag)!! jag snörade på mig conversen, satte på mig klänning och skinnjacka för att sedan spatsera till skolan. eller jag tog tvärbanan och tunnelbanna såklart. orkar väl inte gå till farsta heller.
hade kanske världens tråkigatse lektion (arbetsmiljö och säkerhet) och sen åkte jag hem igen efter 3 timmar. och vad tror ni jag gjorde då? somnade såklart. hahahahahaaaa. ha. haa. deppigt.

men imorgon ska jag man ju va hurtig och sen gå till skolan och sen hem till adela nångång sådär på kvällskvisten. sjukt nyfiken på hennes nya lya ju.

jag har även kommit på att jag har jättemycket skitfula klädet. hur tråkigt som helst, men jag vill ju liksom inte kasta alla kläder heller för då har jag ju inga kvar och då blir det liksom tomt och då kommer jag bli ledsen. typ. fan synd att jag inte har en massa pengar så jag kan köpa nya kläder.
kommer typ inte kunna köpa några kläder heller för jag vill hellre åka utomlands än köpa en ny klänning. jäkligt synd att man är student alltså.. och jäkligt synd att vi inte kommer kunna åka både till paris i höst och nåt mer i vinter. för så rik är jag faktiskt inte.
och om jag nu ska flytta till solna kommer jag ju bli ruinerad. hoho, så jävla nice med en hög hyra.

ne men om man kanske skulle ta och dricka te eller nåt.
skulle nog behöva ringa nån och prata av mig men risken finns ju att ingen orkar lyssna. trist ju

och juste, vad säger man till nån som fått missfall? kan verkligen inte komma på nåt "bra" alls.

pussokram


trilla inte omkull för min skull.


SÅNT SOM JAG GILLAR OCH GÖR MIG GLAD

solens strålar, min iphone, god mat, rött vin, flamman, linköping, mina vänner, familjen, blommor, ballonger, killar, hångel, bada, ledighet, helger, sjukt roliga utekvällar, pengar, bäbisar, barn, fina sms, vackra bilder, komplimanger, kramar, kärlek, när jag lyckas, musik, nystädat, lukten av nytvättade kläder, när jag tänker på nyårsafton, vakna upp med dom finaste vännerna, åka tåg, regn när jag är inomhus, insulin, SöS, sommar i stockholm, Hosjön, mormor, barnen på paletten, minnen från resor, max skämt, buss 491, bra smaldagar, bra hårdagar, nya skor, dansa, när snön försvinner, när man äntligen kan sätta på sig conversen, helge skog, hemmafester, grönt gräs, bondi beach, promenader, tända ljus, kolla på film, fina nagellack, Oh lala jag vill ha dig, riva del sole, sova, hm, frukost, bo på hotell, lösgodis från seveneleven, södermalm, facebook, läsa bloggar, chai te, trädgårn, vackra människor, tacos, sickla, CSN, sex, enskededalen, min skinnjacka, varma mackor, norrland, smink som gör mig fin, hosjön, iskall cider i solen........................



fortsättning följer.

MITT HUVUD DUNKAR

jag mår fortfarande dåligt och igår mådde jag ännu sämre. men det är det fan värt med tanke på hur kul jag hade i lördags! jag har alltid så jävla kul på debaser, helt sjukt. kan ju bero på att jag har dom bästa vännerna också som är typ hur roliga som helst?
och alla sms som skickades i lördags ska verkligen sparas i all evighet. fantastiskt!

Fan vad ont i huvudet jag har. det är helt sjukt!!! jag orkar inte..


ne. vila. äta. sova.
imorgon blir det skola och jag har inga böcker för jag har fan glömt att köpa nya. hahahahaha


tjippåhaj.

pratade med robört förut å vi pratade om massa så frågade jag honom "har du sett den där filmen" och samtidigt frågade han mig nåt om flodhästar. så då svarar jag "VA vilken film... eller vänta de va ju min fråga" lite trött tjej!?

asfalt

men. i fredags var jag bara hemma. var alldeles trött för i torsdags gick jag ut och tog "en" öl med harry och goran (va ju st p day). i går.. älskade lördag. älskar lördagar. speciellt när dom är spontana! Och det var en spontanutgång. skulle på bio med ida. och sen hörde jonte av sig och ville med mig och ida. sen ändrade vi planerna. hade en liten förfest hemma hos mig. sen gick jag ida och jonte å mötte upp malin i centrum. åkte till gullmars och träffa goran å lunkan. lämnade dom vid s-tull för att ta oss till skrapan. träffade människor det var länge sen man såg (ingen större förlust). förflyttade oss till götgatsbacken för öl med lunkan goran harry lennart och 2 till vilka nu de va. sen gick vi till bästa debaser slussen (men här tappade vi malin, jonte, lennart +2). sen dansade vi, dansade dansade dansade dansade dansade. fick roliga sms under kvällen också! dom ska jag spara i dar veckor å år. killar kan inte ta en "diss"? då är man SVÅR eller FEG? heeey, de e inte MIG de e fel på det är DIG. Ida va på G igår också! Sötnos. xoxo.

common people

finns fan en hel del att säga om denna helg. igår skulle vara lugn och bio-dejt med ida. det blev istället redbull vodka, öl och debaser slussen. & det hände en hel del. älskar fan debban sluss. bästa stället!! nu ska jag ta hand om lilla lillasyster som är sjukling. xoxo

UPDATE INFÖR HELGEN

Skulle va kul med fest ikväll, men jag får faktisktvänta 1 vecka. Nu bär det hem till syster aka grannen för lite pizza och film typ. På måndag blir det jobb och sen skola resten av veckan! Puss

im happy, feeling fine.

Fick tillbaka hemtentan idag och så sjukt GLAD! och typ lite stolt över mig själv. hoppades, på riktigt, att jag skulle få godkänt och slippa göra restuppgifter eller salstenta (f eller fx). vill inte ens öppna kuvertet för att se vad jag fått innan lektion för tänker att om jag får dåligt kommer jag vara sur resten av lektionen.  fick höra av en klassis att ingen fått A, 2 fick B, 7 st fick C ytterligare 7 ett D och 6 fick FX och sen var det tydligen några som inte ens skrivit. men helt jävla sjukt att jag av alla var en av två! jag och tilda fick B. nu kommer jag vara glad resten av dagen! ska lägga mig och äta jordgubbar och läsa vår tids psykologi..
xoooo!!

OM EN MÅNAD SKA JAG SITTA PÅ EN UTESERVERING OCH DRICKA VIN UTAN ATT FRYSA. OK?

fan det är ju liksom torsdag idag. jaaa jo men den här veckan har ju gått ut på att ha tråkigt typ. jag har verkligen inte gjort en enda vettig sak.
jag var död i måndags efter helgen och sen har jag bara snurrat omkring och gjort tråkiga saker. kommer dock inte ihåg vad jag gjort? alltså inget viktigt.
helgen som kommer nu kommer vara den tråkigaste på hela året typ eftersom jag har 100 kr (tack h&m) på kontot. men däremot så kommer nästa helg väga upp så himla mycket med tanke på att vi ska till örebro och se Håkan på lördagen och på söndagen ska vi till debaser och se Säkert. Kommer bli så jävla bra så jag nästan dör redan nu?!
och enligt facebook ska jag hem till david på fredagen. förstod dock inte riktigt vad jag skulle dit och göra? äta våfflor? dricka alkohol? äh.

kul att Palle för typ 5e gången tar upp att vi ska ha reunion med vår gamla klass. det kan säkert bli skitkul, så länge jag bara behöver komma dit och vad glad. men med tanke på att det är flera st som inte är hemma (som faktiskt verkar va i samma land men inte med varandra?) så kommer nog denna reunion ta sin lilla tid att få ihop.

jag vil sova, men jag måste städa och sen ska jag gå ut och GÅÅÅÅ. jag ska försöka bli smal igen. hahahaahaha

burned out too quickly but in such a beautiful way

halva veckan har gått. i måndags var jag i skolan och sen barnvakt. i tisdags lunchade/fikade jag med adela, pluggade lite och sen barnvakt. idag har jag jobbat och fixat hur jag ska jobba i sommar! så skönt. money money money! nu har jag legat och pluggat men kommer fan inte ihåg så mycket... härligt. trött är fan en underdrift. BB och sen sömn. imorn ska jag skola mig och plugga och fredag får bli pluggning.. så jävla härlig vecka.....
hörs imorgon.
oxox

dansa är kul men jag föredrar att....

Okej.. ska man bli oroad över sig själv när man får sms av en av sina bästa vänner som undrar vad som hänt eftersom att man inte varit inloggad på facebook på ett tag?

if you could read my mind

härlig helg! fast den har känts alldeles för kort? men det har varit vår!
ja ida har ju redan skrivit vad vi gjorde igår. jag gillade obaren!! nya plejsat att hänga på? hehehe.
jaaaja.. e sjukt trött. var ju tvungen att gå upp vid nio imorse då alarmet gick..
ny vecka nya tag
ooooxoxxxxxxxxxxx

öööh

just nu vill jag dö lite. jag är så otroligt trött men jag har ingen lust att sova nu, jag orkar inte vända på dygnet igen. så jävla jobbigt att vända tillbaka och hålla på.
igår blev det förfest hos fredrik i älvsjö, taxi till sturelplan, obaren, träffade på allas vår idol magnus uggla, en promenad till anton, lite häng, en taxi tillbaka till älvsjö och där var den lördagen slut.
nu sitter jag hemma med jenny och maria. dom ligger utslagna i soffan eftr en hård helg i stockholm och jag sitter här och väntar på bättre tider, eller nåt.
imorn börjar en ny vecka, ska till sös för ett litet besök och sen kanske jag ska jobba lite i veckan? jaja.

jajajajaja.
jajaj. akaka
bajs
trött

& få mig av den här jävla gatan har stått i regnet så länge att jag börjat krympa.

Var hos syster & co igår och hade lugn fredag. vi åt musslor, halloumi-sallad och drack champagne. hade väldigt mysigt. avslutade med att kolla på en bra film (great debaters). tänkte sova där men halvvägs in i filmen vaknade oliver och började skrika på sin kära mor och sen kom det en hel jävla massa spya. rätt onice. så jag tog mitt pick å pack å försvann snabbare än kvickt. vill ju inte bli sjuk heller. ska ju på festligheter snart.  det är så fruktansvärt fint väder. när jag var ute på en liten promenad förut så såg jag blommor! jaja. nu ska jag plugga lite, duscha, snygga mig lite och sen hem till Ida för lite käk & alkohol förtäring.
ha en bäst lördag!

JAG SKYLLER ALLT PÅ CSN

jag har inga pengar och det vet ju alla hur frustrerande det är. förstå då hur frustrerand det är på en fredag när det bara gått 2 veckor sen man senast fick pengar. det är verkligen så deppigt som det låter..
ok, jag har lite pengar (ytters lite) som jag kommer göra slut på imorgon för då ska man ju tydligen ut igen. jag gör så att jag gör slut på mina sista pengar imorgon och har tråkigt fram till fredag den 25 mars. det låter ju helt ok... . .. . .. . . . .. ..... .. . .. . så ok så att jag vill dö lite när jag skriver det här



kanske ska börja strippa ändå? får kolla med malin om hon är på.


love it all love it all love it all


på rosa moln svävar jag omkring.

alltså. bästa låtarna i hela mitt liv är fan ck - på rosa moln och s1 - sommar.
måste skriva ner det här. är rädd att glömma.

MAN BEHÖVER KAFFE PÅ KTH



THEY ONLY WANT YOU WHEN YOU ARE SEVENTEEN.

socomeon

why do you build me up buttercup baby just to let me down

denna vecka so far:
i måndags så gjorde jag mitt nationella i maB. tog fyra timmar. så efter det lämnade jag lite böcker i bibblan, åkte hem och började kolla på en film somnade vid fyra vaknade vid åtta handlade mat åt kollade på teve gick å la mig vid elva. rätt trött.. och rolig dag..öh. tisdagen spenderades med ida och adela. åt på tacobar, tvingade dom att gå en prommis med mig, sen gick jag å ida å köpte semlor, pannkaks-grejer å åt åtå åt.. mådde illa. åkte hem. skulle plugga. hade tappat bort pappret.
sen blev det onsdag. då var jag i skolan. mötte upp malin sara å ida. vi kollade runt på buttricks efter utklädnad till barnkalas-sittning. sen fikade vi. sara gick å tränade. jag ida malin gick å köpte vin. åkte hem till malin å åt goood sallad och drack vin. kollade på bästa filmen (shes all that..haha) ååkte hem med ida å släptåg. somnade.
gick upp vid halv tio och köpte massa frukost (finns även en härlig blogg-bild till detta om man skulle orka med att fixa sånt) sen åkte vi till kth för å träffa lunkan. han hade inte alls tid för det så vi satte oss på kafeet vid bibblan å drack kaffe. sen åkte vi hem.
nu ligger jag på golvet å lyssnar på musik. typ lite som terapi? skönt äre varje fall. ska plugga snart.
imorgon är det fredag.
xoxo

VI TRODDE VÅREN KOM, MEN SÅ BÖRJAR DET SNÖA IGEN.

jag blir så glad när jag får umgås med mina älskade vänner! nu sitter jag här hemma själv efter 1 ½ dygn med andra människor. känner mig så otroligt ensam och uttråkad just nu.
Igår var jag först i skola en stund och avslutade steg 1. jävligt skönt att dom kurserna är klara nu.
sen åkte jag max och simon till KS för att hälsa på stackars rickard som legat där i 6 långa dagar. sen träffade jag upp malin sara och cissi och fick reda på kanske roligaste saken på länge. dock börjar jag fundera på hur folk faktiskt uppfattar mig. om alla uppfattar mig som johan blir jag fan lite rädd. kanske därför alla tjejer inte gillar mig? dom tror liksom helst serisöt att jag raggar på alla.. herregud..

seeeen blev det middag och rödvin hos malin hela kvällen och en busstur hem till cissi. idag har vi hängt hos henne, hos mig och på KTH, dock träffade vi bara på harry och nyårs-mats och ingen lunkan som det var planerat. kneppt.


ps. jävla glad över att jag har min iphone igen!!!!!! ds.

<3

the only one

jag har något behov av att umgås. blir typ "deprimerad" av att vara med mig själv? härlig tjej.
skulle plugga ikväll. men har tappat bort mina pappren så har ingen aning om vad fan jag ska plugga på??? sjukt irriterande. måste åka tidigare till skolan imorgon och hoppas på att Olle lagt pappren i vårt klassfack.. skoj. ska skriva 1½ sida om psykoterapi också. men just nu har jag ingen motivation. då är det himla svårt att skriva något.
lyssnar på me and my army istället.
idag har vi gått å gått å gått. hade bara på mig min vårjacka!! och det var inte kallt alls!! så himla skönt.

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN, FETTISDAG OCH PANNKAKSDAGEN

Jag älskar att va med Adela och Cissi. ni är så fina så man nästan dör! himla mysigt har vi haft idag, lite promenad, lite fika, lite promenad och en massa prat om allt mellan himmel och jord. tack för att ni finns och GRATTIS PÅ VÅRAN DAG!!!!

sen gick jag och cissi till sjöstan för att införskaffa ingredienser till pannkakor och köpa skitdyra semlor.

<3


SÖDERSJUKHUSET OCH MED GRUND

mmmm. vad ska man skriva då? haft en otroligt tråkig dag i alla fall. vaknade vid 9 och trodde aldrig jag skulle kunna ta mig upp ur sängen. HERREGUD så trött jag är. den här helgen tog alldeles för hårt på mig. dock kändes den megalång och det gillar man väl.
jag tog bussen till SöS och tog lite blodprover och sen hem för att plugga. dock somnade jag. haha! fast nu har jag faktiskt pluggat och ska nog fortsätta med det resten av den här fantastiska måndagen. det är inte ens sol ute, så jävla ovärt.
Men vet ni! kommer ni ihåg den nya hamburgaren på MAX som vi såg när vi var i linköoing? den såsen heter ju Umami och nu mina kära vänner ska jag berätta vad Umami är. det är den 5 smaken! det ni. glutamat. eller nåt. nu vet ni. bra att ni har mig va? (så här tråkigt har jag alltså....)

jag ska till tandläkaren på torsdag. tror väl att jag kommer bli hyfsat fattig efter det besöket..

pok


I´M SO HAPPY

jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. har sovit ca 5 timmar under hela helgen och nu vill jag typ dö! men efter nationenx2, efterfest hos anton, en svängom i älvsjö, fasching och hemmafest så blir man ju fan trött.
jag och cissi som skulle ha filmkväll igår. det gick ju bra till en början men så fort Anders började snacka om utgång och alkohol kunde vi inte stå emot längre. om man har karaktär? hm ne.
bra helg med bra jävla sällskap. och 92or är ju riktigt sköna.

pussokram

come give me love!

har varit en väldigt bra helg! updates senare. nu ska jag iväg på kalas! Cornelia fyller tre.
xoxo.

det är ingen vanlig dag för det är Cornelias födelsedag HURRAHURRAHURRAAA!



idag fyller världens bästa Cornelia tre år! hipphurra! blir kalas på söndag. hennes mamma har lovat att man inte ska kunna gå därifrån efteråt.. mums.  

En gång när Oliver hade födelsedagskalas för sina vänner i Norge så ville han ha typ Kapten Sabeltann-kalas. (sjörövare) Så gabriella gjorde en tårta som såg ut som ett sjörövarskepp! Det var jättefint.. men känner man min syster är det ändå lite komiskt :D
xoxo, its friday.

So high, together we reverse the wrongs. Goodbye sad songs!


i know everything changes


OH LA LA JAG VILL HA DIG

kollade precis på debatt på 1an och herregud så kul det är att se folk diskutera. fantastiskt! fast jag gillade i alla fall det kissie sa i slutet, det enda jag höll med henne om under hela programmet.
BB, Kissie och stulen barndom. vilket jävla gäng ändå!

är typ sugen på att gå ut nu! sugen på att hänga med massa roliga människor och ha så himla himla kul. skulel vilja skruva tillbaka tiden en vecka. för en vecka sen var jag hemma hos robban, kollade på film, snackade skit och kände mig sjukt glad.
varje gång jag kommer hem från linköping blir det samma sak. jag blir deppig och hatar stockholm! det är fan inte bra alls. haha

nämen imorn ska man ju hem till familjen blomqvist på lite middag och förkrök och sen ut och bli full igen. kanske träffar man nån ny trevlig person också. jag gillar ju nya personer, dom förgyller oftast livet lite.

när snön försvinner då jävlar ska man börja springa med syrran. tydligen. hon ringde mig och sa det. vet ju hur hon är. hon köpte liksom ett gymkort på sats för 500 kr i månaden och gick dit EN gång på 6 månader. herregud vilken lat människa hon är. hon är liksom värre än mig.jag skulle ju i alla fall gått tid kanske 4 gånger..?


Dusch ska jag göra och sen kanske kanske sova. eller typ kolla på film. orka sova när man kan va vaken ju.
puss

bildregn.snart.


happy endings

SOMMARTRÄDGÅRNPIMS.

ska typ låtsas som att det är sommar imorgon. ska väl ändå vara över nollsträcket.. då får man det.
nu lyssnar jag på en sjukt bra skiva jag hittade på spotify igår. med bara sån svensk härlig sommarmusik. ih.

jag är väldigt rastlös så skriver mest för att ha något att göra. vilket kan göra att detta blir väldigt osammanhänget. vet inte ens vad jag skriva. men det är ett ganska trevligt tidsfördriv att sitta och skriva såhär. jahaja. idag har inte varit en dag som kommer gå till historien. har vaknat alldeles för sent. ätit frukost alldeles för länge. promenat till sickla, vilket var väldigt härligt. det var varmt ute och snön smälte. köpte onödiga nödvändigheter såsom nagellack. sen gick jag hem. lagade mat (carbonara..alladeles för gott). sen har jag pluggat matematik. wihow..



återkommer sen...

xooxox

man är sin egen lyckas smed..

..varje fall till 40 %
ibland får man väl ta sig i kragen, va.
sitter och kollar på Oprah. handlar om ett par som var med om en bilolycka och alla deras tre barn dog, en kille och två tjejer. men nästan på dagen ett år efter olyckan så fick domc barn igen. trillingar. en pojke och två flickor.
Alltså..ödet?

nya systemet i Linkan

"jag har iaf gett Carlberg en trisslott nu så tekniskt sett så har jag ju faktiskt köpt Ida nu."

life is a rollercoaster baby


just gotta ride it!


-

nu känns allt så himla tråkigt.
jag har tröttnat igen


my girl talking about my giiiirrrlll.

så jäkla härligt när ens humör går som en bergådalbana. ena stunden känns allt så trist för att i nästa kännas..tiptop? eller.. okej en härlig överdrift. men kände förut idag att allt sög å va trist. kan ha att göra mde att jag låg hemma inne och pluggade enbart. men sen nu på kvällen har jag ny härlig glad energi. kanske har det att göra med att jag fått vara med bästa människorna adela å ida. ujujuj. nu ligger jag å myser med min lilla tjocka katt mister och pratar med S på fb. vi är rätt nöjda över att vara 2011 års största snackis? he he he. oförtjänt mkt track. bu.
imorn är det onsdag. å lill-lördag. å utgång?

JAG SKA BLI FIT?

fan.. jag måste börja träna nu. det börjar gå utför.
imorgon börjar jag med att sluta äta socker. jag ska i alla fall försöka? (fast jag får dricka drinkar jö)
heja heja!

ni får hjälpa mig.


the first day of spring.


but the modern drift is all i have.


tell me that you love me more.


handsome.

idag är det första mars! gillar att byta månad så här under vintern. snart har vi våren här igen. xoxo.

RSS 2.0