helgen med familjen <3

i fredags åkte vi bil så länge att det kändes som om vi aldrig skulle komma fram. 5 timmar i en bil känns som 5 långa år. när vi väl kom fram åt vi älggryta, drack vin, åt godis och pratade. Min kära storastora(fast väldigt liten)syster var där också så henne kramade vi på en del.
på lördagen åkte vi in till stan för att kolla om göteborg såg likadant ut sen senast och det gjorde det. vi blev i alla fall hungriga så då gick jag, Elin och Tommy till bästa italienska restaurang som ligger i Inom Vallgraven (som kanske är det bästa namnet på en stadsdel). efter mat med ohyggligt dyrt vin så gick vi till Avalon där resten var. medans dom åt så drack vi drinkar! between the sheets är något vi borde dricka lite oftare. sjukt god drink! precis som man vill att en drink ska smaka.
på kvällen åkte vi till Alingsås för att fira att min bror som fyllde 40 år! han fick en dyr jävla whiskey av mig, Elin och Tommy. det dyraste jag någonsin köpt på systemet. men den var tydligen god? sen blev jag tvingad att dricka minttu som inte alls var gott, smakade tandkräm som vanligt.
efter en himla massa mat och lite mer vin och massa prat och bilder på peter, bilder på flickvänner/pojkvänner, kramar och skratt så åkte vi hela vägen hem till mölnlycke igen!
på söndagen tog vi vårt pick och pack för att fara hem till storstan igen.
 
Imorgon ska jag jobba heldag igen och sen jobba hela veckan.. och helgen..
 
såg på instagram att det är en MASSA SNÖ på landet. alltså helt sjukt mycket för den här tiden på året. herregud! vill inte riktigt åka dit..
var även i solna centrum idag och köpte mig lite träningskläder och nyttig mat. Och eftersom jag ska snart inom några dagar ska få ett kusinbarn så kollade jag på bebiskläder också, sååå mycket gölligt!
 
puss
 
 
 

oh god i hope im not stuck with this one.


the heart is a mussel.

i torsdags föll snön. satt inne på en engelsk pub med en mörk öl, så det kändes VÄLDIGT mysigt. sen åt vi gooood hamburgare och drack rödvin. var så mysi! älskar sånt. MM! 
igår hade jag & Anna tvåmannafest! Sen åkte vi till Flamman, å sen upp till gökboet för lite mellanfest (hattfest försökte jag få till. gick rätt bra!) sen ner igen, å shottar å drinkar å dansar å jag blev så kastrull! 
 
men hade KUL! många man kände nere på Flamman!
 
idag har jag legat i soffan. å snart ska jag ta mig till Anna... det är ju så mkt bättre idag! 

way out west

nu har jag bakat bröd och ska snart dammsuga. jag är ledig och det är så jävla skönt! om några timmar åker jag till göeborg och det ska bli så himla himla mysigt. jag älskar att åka dit och jag älskar att sitta runt köksbordet hemma hos min faster i deras stora gula hus och bara prata. och skratta. och äta god mat. och vin.
det är liksom något speciellt med helgerna i göteborg - mölnlycke - alhagen - strandvägen 10.
 

när alla uppdaterar om samma sak på facebook

det händer en himla massa saker på jobbet hela tiden! i onsdags dog en patient på opbordet och jag har aldrig sett en så chockad vårdpersonal tidigare. igår blev en av våra egna sjuka på jobbet! läkarna undersökte och körde henne snabbt snabbt till akuten på en bår. också chockartat.
sen ringde mamma och berättade att mormors hjärta har blivit sämre. mamma förstår inte så mycket sånt där så allt hon sa blev fel. jag ringde därför mormor själv imorse och fick saker och ting utrett. hon ska inte dö idag i alla fall och det är ju jävligt bra. såklart en 87 årings hjärta blir sämre, annat vore ju konstigt.  
 
imorse var jag så himla glad över hösten! solen sken och det var fina gula löv på alla träd och på marken. och nu några timmar senare ligger det snö på marken.
jag vet att det inte är helt normalt att hata snö så mycket som jag gör men jag gillar verkligen inte snö. jag tycker det är jättejobbigt. mina föräldrar har berättat för mig att jag inte ens gillade snö när jag gick på dagis. sjuk jävla unge? men det sitter kvar i alla fall, snöhatet.
och det blev inte bättre av att dem precis filmade en vårdag vid nytorget på fråga olle. TACK!!!!!!
 
hejdå

så varför ligga här själv varje natt när du kan ta på mig som ingen annan kan?

sitter och tentapluggar nu i dagarna. med signe. och hennes läskigaste katt. måste ta mig till tannefors då (typ 20 min cykeltur). men får frukost å lunch å kärlek så det blir bra... idag fick jag svingod svampsoppa (hej vad kul å veta!). Sen åkte jag å tränade å sen åkte vi hem till Anna å gjorde tomatsoppa (med fetaost! och kräm fräsh) å vitlöksbröd.. mmMM! dog godhetsdöden. älskar soppa nästan mest av all mat. eller det känsn typ underskattat? typ alla soppor är ju goda..
 
jaja.
 
igår gick jag ut i köket med sällskap å den enda människa som också var där då är den som kanske inte riktigt gillar vårt sällskap. Ååh. alltid blir det fel å jag som analyserar sönder saker etc hade svårt att plugga sen. undrade både vad hon å han tänkte. fick ett sms av honom sen varje fall där han undrade om jag ville ha nåt från ica. sen låg vi i hans rum å lyssnade på musik å spelade pingis. då kändes det bättre. sen åkte jag hem till jeppe, gjorde piroger (MMM!!) å kollade hollywood fruar. det var BÄST men ja fan mobbning mot gunilla. sen åkte jag hem. å vi kollade på en film (om att jorden gick under) sen somnade vi........................vi? va? JAG. såklart..
 
 
nu ska jag kolla på ensam mamma söker medans jag väntar på sällskap. han spelar något konstigt trollkarsspel.
 
 
 
 
 
 
zozo.

sommar i stockholm och ni vet när man var typ 15?!

kollade precis på en serie som går på svt och herregud vad mysigt!!!  se och minns vettja.
 
portkod 1321
 
 

stockholm's cold but I've been told I was born to endure this kind of weather

i söndags var jag hos mamma och pappa, åt lite mat. i måndags var jag hos dom igen för att fixa med mina brors 40 års present. och så kollade vi på torka aldrig tårar utan handskar, som var fin och bra som vanligt.
sen har jag jobbat och ska jobba idag igen. MEN SEN ÄR JAG LEDIG I 5 DAGAR!!! förstår ni lyckan i det? det är ju nästan en veckas semester? sjukt.
jag åker i alla fall till göteborg/alingsås på fredag eftermiddag tillsammans med hela familjen. och till min bästa finaste faster ska jag baka bröd.
på lördagen blir det 40 årsfest så då ska jag mest hänga med min släkt och så va.
 
men jag tror jag måste gå till jobbet snart. orkar inte riktigt.
ska bara lyssna på några låtar först.
 
 
 
 
 
 
puss

& new loves don’t matter, they'll just make you sadder.

Shut you mouth and bite your tongue 
Close yourself to everyone 
And maybe you’ll forget
 
Min sthlms visit var skön, mysig och välbehövlig. men det var skönt (och välbehövligt) att komma hit igen. jag åkte och träffade Anna och sen åkte jag hem till the flame (dubbel bemärkelse?? HAHA!). 
 
känner mig så himla OLUGN. alltså så osäker. osäker på mig själv, osäker på ja han såklart, å blä.... tjatar ihjäl mig på sms. å nu här. hej hej bloggen du får också höra om mitt gnäll. men det är typ som när jag är med honom så känns det ju ganska lugnt (inte hela tiden dock) men annars tänker jag nu vill han inte träffa mig mer blablabla å speciellt om hon är med så tänker jag nu tänker han på henne bara... å så dödar jag mig själv lite till! och ändå vet jag ju inte ens vad det här är? Så hur kan jag bry mig så mycket? bekräftelsekååååt. hehe.
 
 
oxox / Psykogirl.

igår var jag full. för kärlekens skull?

igår så mötte jag upp cissi, adela, lunkan, robban och jackan i fridhemsplan. vi tog en liten promenad till orangeriet där dom andra drack sjukt goda drinkar medans jag sjäälv drack rööödvin. sen efter det så gick vi till dovas där rbv kostade 50 (!!!!) kr. sen skulle vi gå vidare men då droppade 3 st av (klenisar?) och då gick vi till kungsgatan där vi tog bussen till stureplan för att gå till oxid! där var ju nämligen världens bästa harry, noah, lennart och felix. där shottade vi, drack mer rbv och dansade. och dansade lite till och hånglade lite. bra hångel var det också!
sen gick trion till mc donalds och sen en taxi hem till solna!
idag har cissi råkat ta med sig lunkans byxor istället för hennes egna så lunkan fick ha cissis byxor på sig. jag dog av skratt! så himla KUL! hahaahha
sen gick vi och åt thai jag och lunkan. det var väl gott, men ibland har jag så himla svårt för att äta när jag är bakis. det är lite tråkigt.
 
ikväll tänkte jag åka till stuvsta hem till fam riddez. dock är ingen av den familjen hemme men cissi är ju där såklart! och imorgon tror jag att jag ska till tom tits med kim och hans klasskompisar. jag vill ju verkligen se den där utställningen!! typ coolaste någonsin? dock kanske inte så kul att gå med folk jag inte ens känner eller har träffat förut. dom är säkert jättetråkiga också? såna där sportmänniskor liksom. vad e det liksom
 
puss
 

stockholm förblir alltid min stad.

stockholm.. vad har jag gjort här nu då? flytt, gömt mig, chillat, myst, sovit, skitit i skolan. hade så himla mysigt i måndags då jag var med ida först sen mötte upp anders å åt soppa, sen lämnade vi honom å fortsatte på stan å kaffe på cafe å sen hem å laga mat till adela (och oss själva. såklart. vi gillar mat!). det vart en himla god tomatsoppa å bröd.. MMm..MMMmmm... blev sugen. 
sen har jag myst hemma i stuvsta mest. mysigt att sova där å sen på natten kommer ett barn å vill ligga brevid å sova. å någon som väcker en klockan sju. låter kanske inte så mysigt men det är det ju. speciellt när jag vet att jag inte behöver gå upp då utan kan sova vidare! hehe.
 
nu är jag hemma hos mamma å gosar med katt å hundar å så. oliver är här också. vi ska äta här å sen hem till stuvsta. MYSIGT att vara hemma! åker tillbaka-kaka på söndag-dag. vad ska jag göra då? måste ta TJUREN VID HORNEN, fast jag vet inte hur? vad är det jag vill göra då egentligen? vad ska jag göra? vad bör jag göra? kan vi prata om det här imorgon också? stackars er å era öron snart hihi.

lockigt hår etc..

ibland kan man tro att man har en stil. typ: LOCKIGT HÅR. å glugg. okej att jag alltid blir halvkär om jag ser en sån person. men sen när allt kommer omkring så står man där å gillar någon utan lockigt hår å glugg. tycker det är fantastiskt det här med att man kan gilla någon och att någon kan gilla en tillbaka (det känns ju faktist lite mer fantastiskt att någon faktiskt kan gilla en tillbaka). 
 
vad vill jag ha sagt med detta här? att jag är schitzofren? att jag älskar lockigt hår men ibland rakt? 
 
hur vet man ens om man gillar någon? det där är ju inte så lätt? ibland kan jag bli rädd för att jag typ ska lura mig själv att jag gillar någon, men hur vet man?  det här kan vi ju diskutera under en drink imorgon, hihi

regnet det öser ner men vad gör väl det? för nu har jag flytet nu är allt som det ska för här sitter jag ensam idag.

hej hej hallå adela.
att försöka ranka killar ALLA kategorier är väl att ge oss en alldeles för stor uppgift? men jag kan ge er top5 snyggaste killarna jag legat med... 1. ERIK. såklart. så jävla snygg. håret gluggen allt. 2. Jagkanomjagvill. snygg, snygga kläder å bra musiksmak. 3. Ludvig. Mmm snyggheten... ser så bra ut. 4. han killen från luleå. oskar. han va helt ok snygg. 5. Mig själv såklart.
 
HAHA nä men hallå? det var ju svårt detta här. Skulle vara kul att ranka top5 mest korkade å idiotiska! kan ju inte komma på någon just nu? David kanske? nej vad elakt. men tänker typ att jag mest var ledsen å hade ångest men det var väl där i slutet haha! å jesper karlsson, han va ju inte så schysst när det begav sig. svårt.... 
 
alltså. det är svårt att skriva om vem som var bäst sämst längst kortast snällast elakast snyggast fulast roligast tråkigast, för efter ett tag när man får perspektiv så kommer man ju på att ahmenjuste fan vad vi aldrig skulle passat ihop ändå! vad skönt att det inte blev vi. och oftast så mår man ju rätt bra bara man vet vad man har för relation: alltså. det är jobbigt att gå runt  å fundera (eller det hör ju till å är ju mysigt men till en viss grad!). det kan vara skönt att bara få veta å så kan man glömma gå vidare å komma på att dej ville jag nog egentligen inte ha. som winnerbäck skulle sagt "jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än i dig, förlåt, men det sitter mest i skallen".
 
 

Kattungar och lik

Torsdag morgon och jag ligger i mammas och pappas soffa i Sickla. Jag jobbade kväll igår och åkte hit istället för hem.
Igår kollade vi på kattungar på blocket och satte upp bilder på hundar. Så mycket fanns det alltså att göra på jobbet igår. Vi pratade om döda människor också, hur nyfiken jag är på typ ALLT. Jag vill se allt som kan hända människan. Blir stressad av allt jag vill!
Så jag kanske ska skaffa katt efter nyår. Får se hur det känns efter att vakta annans katt först.

Idag är jag ledig!!! Borde dock åka hem och städa istället för att ligga här. Och imorgon jobbar jag heldag igen. Jag kommer väl gå in i väggen innan jag fyllt 25.

Puss på er!


"Om sex månader kommer vi nog skratta åt det här, tror du inte?"

är i Sthlm nu, å typ vilar mig? Finner perspektiv på saker. 
6 månader.. Det är liksom april. Klart vi skrattar då. 

SÖNDAG!

i fredags var jag ledig så då passade det ganska så bra att träffa Kim. vi åt en dyr sallad i gallerian, tog en promenad till GIH där det luktade gympasal, sen fika i sturegallerian.
Det är fint när vissa människor förändras till det bättre, då blir man glad. och bra att man själv kan gå vidare utan att vara så sur och arg. tror jag i alla fall? jag tror att det är bra, för mig.
I fredagskväll så åt jag trerätters hemma hos Adela, drack vin och snackade skit. så jävla mysigt och gott! tack finaste du <3
 
igår skulle jag jobba och eftersom jag alltid säger ja till alla extrapass så jobbade jag i 14 timmar igår. var hyffsat trött när jag väl kom hem igen. somnade kl 22 och vaknade kl 9 imorse! så nu är jag i princip utvilad till nästa pass som börjar kl 14.
ja jag viger mitt liv till st Göran.
 
nu är den här helgen snart över och nästa helg blir nog lugn, sen göteborg och alla helgner efter det är nog mest jobb. men jag vet att det är värt det, eftersom pengarna går till mexikoresan! hehehehehe fett.
 
puss o hej
 
 

ramlar.

hade drinkfest i fredags. och det var helt sinnessjukt KUL! vi började med en höstdrink med smak av äpple, sen blev det en äcklig shot följt av en GOD shot (galliano hotshot!) och en konstig drink (white russian med coca cola?). sen var det nog någon blå drink följta av ännu en blå drink..följt av nån pärondrink? tror jag? här börjar det bli svårt att minnas.. sen var det typ mintchokladdrink, i marias rum var det muffins och kakor! sen fick vi måla på en matta å dricka fusk-mojitos (ingen mynta!) å screwdrivers. följt av väldigt sött smultronvin. efter det gick vi ner till Flamman! kommer inte alls ihåg mycket av det, men tror att när vi kom upp så drack vi typ redbull-vodka. sen var det mitt rum (PIMMS!) men här var det mest okända människor tror jag? sen var det valfri shot i ett rum å till slut någon konstig röd drink med en oliv i... å någon gång gick ajg ner till flamman igen, vet att jag träffade Oliver å co men ja jag tror inte jag minns så mycket mer än det. va himla KUL ändå, vet jag. tills det blev totala motsatsen. allt blev jättekonstigt och fel å jag blev ledsen å fler blev ledsna å sen var vi ledsna. sen vaknade vi å allt fortsatte kännas jättekonstigt. 
åkte hem till annas syster för att äta tacos å tänka på annat. sen kom jag hem å låg i soffan å fick hårmassage i typ en timma å lyssnade på folk som pratade om roliga saker, utan att orka engagera mig. sen gick jag å la mig men inte ensam. det kändes bra fast ändå lite konstigt. men nu tar vi det härifrån. jag vet inte vart vi kommer hamna, men ja. jag kommer nog hamna i sthlm ikväll varje fall. vill andas in avgaser å så.
 
xoxo

Fredagkväll i den stad jag föddes

jag saknar fredagarna då man verkligen känner peppen, har en sån där rikigt bra dag på jobbet och sen går därifrån för att vara ledig ända till måndag. När man kommer hem så äter man middag, dricker lite vin och förfestar med världens bästa människor och sen efter allt det här så åker man in till stan för fest.
Det känns som om det är jättelänge sen?
imorgon jobbar jag i 14 timmar, på söndag jobbar jag normala 8 timmar. sen är jag ledig igen, på en Måndag. jag saknar det gamla livet lite grann. fast bara ibland.
 
om 30 min ska jag till Adela och äta middag. hon räddar mig såna här dagar! <3
 
PUSS TILL ER

im not the one you want, babe no, no, no, it ain't me babe it ain't me you're lookin' for, babe

halloj! idag är det dagen D. D som i drinkfest. 
å jag har inte många sysslor att behöva göra mer än typ; Tvätta. Städa. Träna. sen får jag festa. fiesta! yes. 
återkommer imorgon om jag överlevt. 25 drinkar..........................................................

jag lovar dig jag har ingen aning

jag är sugen på att tatuera mig, jag vill dricka rödvin, jag vill gå långa promenader bland höstlöven, jag vill hålla någon i handen, jag vill bli överraskad, jag vill känna starka känslor, jag vill vara pigg, jag vill sitta på planet till mexiko, jag vill fira nyår på en strand, jag vill snacka skit och kramas med er, jag vill äta goda middag, jag vill träffa mina syskon oftare, jag är glad över mitt jobb
 
det är mycket jag vill och sånt. men så är det ju alltid! Huvudsaken är att jag mår bra och är glad! och det är jag faktiskt för det mesta. Mamma brukar säga att jag fått det från henne och det är helt sant.
 

hejhej

i dagarna tre har jag utbildat mig! så duktig så, tycker min chef. lite handledarutbildning i två dagar och en brandutbildning i en halvdag. båda roliga.
på handledarutb fick jag mest lära mig hur jag ska ta hand om elever/studenter från gymnasiet och komvux. jag ska liksom sätta betyg på dom! hahaha! jävlar vad skoj! jag ska vara så hård, så dom inte VÅGAR göra annat än vad jag säger till dem. eller.. ja jag vet inte.
och idag lärt mig en massa saker om eld. kul va. fick fan släcka eld med brandsläckare också! HUR KUL VAR DET DÅ? kände mig duktig och coooool.
efter detta så gick jag till jobbet och åt lunch, dom blev glada av min närvaro. dock hade dom det så körigt att dom knappt hann prata med mig. tur att jag var ledig då.
 
imorgon är jag ledig så då tänkte jag väl göra nåt mysigt eller så. vem vet? Jag jobbar dock på lördag morgon så det blir lungt som tusan.
 
äh, hejdå!

i can have another you by tomorrow,


lay lady lay,

tisdag. har gjort INGENTING idag. alltså. förstå inte hur lat man kan vara. har iofs precis tränat. det var ju duktigt.
 
imorgon ska vi ha lite tjejkväll å äta mat å sånt hos Signe. vill äta ost å kex....... sjukt sugen. 
på fredag är det den efterlängtade DRINKFESTEN. snälla kom med drinktips! det ska vara till 20+ personer (alltså så många..) å när jag ska bjuda på drink så kommer vi redan ha druckit massa drinkar/shottar (typ minst 12 drinkar/shottar innan..) så inget överambitiöst där inteee!! 
 
MMMm... varje fall. jag åker hem till stockholm antagligen den 18e! KANSKE tidigare. INTE senare. hoppas ni kan ses då? kan ni? kan ni? kan ni?

torka aldrig tårar utan handskar

 
om ni inte såg första delen så den!

to all my friends - ride with me

HADE ETT JÄTTEBRA BLOGGINLÄGG I HÖVVE. nu är det glömt. forever...
 
 
hm. sitter här i min ensamhet. börjar klockan tre idag. konstig tid. så har skrivit klart inför seminariet jag har då precis. spännande är det! 
mmm. har LITE hemlängtan. vill gå på söder och kolla på allt som är så himla fint där (Alltså allt.. hehe) å bara kolla på en film och mysa med Oliver och Cornelia. kanske gå på en långpromenad med två som busiga hundar. kanske gå på en långpromenad med busiga vänner (HINT TILL IDA Å ADELA THYP). å dricka varm choklad.
 
igår skulle jag studera. istället så kollade jag på tips å så inför MEXICO. så himla mycket trevligare. sen träning. sen hem å laga mat å fastna i soffan med vänner-avsnitt & musik. sen var det söndagsfika å ja sånt i vanlig ordning....
 
 
xoxo

vårdag i november

igår tog jag bussen hem till Maxs nya hem i Bromma för att hänga lite och så. vi åt pizza och drack vin innan vi åkte en snabbis till stan för en liten öl på ljunggrens, sen åkte vi hem igen.
imorse mötte jag upp Adela redan kl 9 för frukost på petit france. det var världens finaste höstväder! och det var både väldigt gott och supermysigt. något vi verkligen borde göra lite oftare! sen tog jag bussen till mamma och pappa, dom skulle gå på stan så då följde jag med. köpte med mig jättefina blommor hem från hötorget.
när jag kom hem så sov jag lite i soffan, sen handlade jag lite nödvändigheter och sen thaimat! orkade verkligen inte laga mat, brukar aldrig köpa färdig mat annars.
Imorgon ska jag jobba igen. Mexiko känns väldigt långt bort just nu.. skulle vilja åka nu!
 
puss på er

everybodys gotta learn sometime.

MMM nu får jag snart ta min fredagsöl. å jag är så förtjänt den (typ inte?) hehe. har ätit alldeles för många gifflar.. mår lite illa.. bra. åh. fick ÄNTLIGEN tentasvar. det ska ta max 10 arbetsdagar. det tog 15! rena rama tortyren är det.. jaja, det gick varje fall VÄLDIGT BRA! är så glad å stolt över mig själv, hihi.

things will never be the same again,

MM! äntligen fredag. har iofs tyckt att den här veckan gått rätt fort? Tror jag...
 
igår efter skolan åkte jag till norrköping för att hälsa på min kusin som fått en liten bäbis. GUD VAD SMÅ DOM ÄR? var lite läskigt att hålla i den (kan jö bryta nacken?). När jag sen åkte hem tog jag en buss (brukar annars ta tåget, är ju typ 30 min mellan norpan å linkan). "glömde betala" (yes, sparade in 70 kr där!) sen fick jag sitta på BÄSTA BUSSPLATSEN; längst  fram högst upp..MMM! va så himla mysigt??? bästa bussturen..ever.
så där åkte jag .. å åkte... åkte in i linkan. fattade inte alls vart jag var dock? kände igen mig ibland, men fattade itne vart jag skulle hoppa av/hur långt å vart den åkte. skulle dessutom till skolan eftersom lilla cykeln stod där. SÅ:
helt plötsligt åker han in på liksom bussdepån... å jag ba OOPS. går ner för trappan å ba "EHH HEJ...." han blev typ rädd eftersom ha inte trodde att någon satt kvar. å jag ba "EHHH..VART ÄR JAG?"??"?"?"??!!!!="= - Du är på bussdepån. "JAHAJA.. oj det var visst inte hit jag skulle....... " SÅ skjutsade han mig till skolan! så himla snäll. gull!
 
sen åt jag bullar, drack mjölk å kollade på film. and well, slapp sova själv igen. eller slapp. tycker ju egentligen att det är himla skönt att sova själv. fast sovsällskap med benefits är ju helt oKkKkKk.
 
 
nu har jag tränat å borde duscha. jag är äcklig.

you cant love a dinosaur, then your love will get dry.

Adela; vi kan ta ett nytt 2 timmars snack någon dag så får du veta!
 
 
 
 
Träffade på jagkanomjagvill i skolan igår. gick fram å sa HEJ. eller nej. jag tror jag gick fram å sa BUUU. faktist...
han va med martin från min korridor varje fall. så fick jag en kram. MMMM........ blev lite låtsaskär. mysigt.
 
Sen TRÄNADE JAG.
 
å sen hade vi tjejkväll! vi åt ost å kex, gelehallon, choklad, vindruvor, melon å skinka å drack rödvin. Pratade om killar å sånt. När alla ville sova gick jag susanna å jessica å kollade på 2 avsnitt av nya How i met your.. 
 
jag är supertrött idag med typ sveriges tröttaste ansikte. ska snart skola å sen till Norrköping.
 
 
 
imorgon är det fredag! 

i am not living in the real world.

hade en toppenhelg! det var så kul i fredags! saker som var bra eller konstiga; Ida kom hit, vi dansade en massa, drack rödvin, shottävlingar, dans i soffan, massa fina människor som var här, flamman, snodde en uppstoppad räv med peruk halsband och hatt, snodde en apa och hängde i ett träd, snodde ett F så de står LAME istället för FLAME, dansade, lysnsade på fin musik på efterfesten, gjorde ett nattligt besök.........
 
i lördags kollade vi som sagt på film och hade ungefär universums slappaste dag? 
 
i söndags promenerade vi en hel massa. det var FINT! åh hösten är så himla fin ju. varmchoklad med grädde och promenad längs ån med massa röda höstlöv... yeaaah! sen var det söndagsfika. det är nästan alltid lika mysigt. mjukpepparkaka och tigerkaka och försök till att komma ihåg fredagen. sen låg jag i soffan och kollade på seinfeld och kände inte för att sova ensam. så då gjorde jag inte det......
 
i går skolade jag sen tränade jag sen var jag ju med Anna å Svante (obligatoriskt på måndagar!)

idag har jag också skolat. himla intressant det vi pratar om nu. typ bäbisar å barn. blev så sugen på att träffa en bäbis då så nu ska jag åka till norrköping på torsdag å gosa ordentligt! 
 
NU MÅSTE JAG; BOKA HOTELL TILL MEKSIKO, betala en räkning, skriva upp mitt clearingnr, läsa 2 kapitel i min bok, skriva en uppgift på 600 tråkiga ord.. å inte så mycket mer.
 
xoxo / 

där idéer blir till verklighet

I Linköping var det soligt när jag kom på fredags eftermiddag. Cissi kom och mötte mig vid tåget och sen gick vi hem till kärleksköket. Cissi hade gjort värsta långkoket som var helt sjukt gott, alltså bästa middagen <3
efter vi ätit skulle vi göra oss iordning för att passa in på 90 talet! Vi började spraya Cissis hår rosa, men när det var klart så såg hon inte alls ut som paradisio så då var hon tvungen att klippe lite. hux flux så klippte hon av nästan 10 cm! någorlunda jämnt blev du faktiskt.
sen efter allt detta var vi klara! jag hade ju även en sygg tautering, ska nog ta och köpa några till. fick så många komplimanger nämligen..
vi hade superkul på festen och även på flamman såklart. dock kommer jag inte ihåg allt, det är lite va en dimma så att säga. tappade bort cissi gansa snabbt, men som tur är hittade jag andra att hänga med. sen skulle jag och robban gå ut men då tokdissade han mig? jag var tydligen lite arg över det med tanke på smsen jag skickade, hehehe!
på lördagen låg vi däckade hela dagen. vi låg där i sofforna i 12 timmar och kollade på film, åt pizza och godis tills vi blev trötta och la oss och sov istället.
i söndags gick vi en jättelång promenad som varade i typ 3 timmar. först gick jag och Cissi längs vattnet och sen träffade vi Jesper och Petra inne på åhlens så då gick vi promenad längs vattnet igen fast andra hållet. jättemysig höstpromenad!! linköping är så fint!
sen åkte jag hem typ.
igår jobbade jag heldag och det var jävligt tråkigt. hade typ ingenting att göra? helt sjukt.
 
jag ska nog ta mig ifrån sängen snart för att gå in i duschen!
 
Adela, jag smsar dig senare idag om det gick att byta pass på torsdag! <3333
 
 
 
 

RSS 2.0