you make my dreams,

LYCKORUS! älskar att få det. bara så där. idag gick föräldramötet så himla bra. blir stolt över mig själv. faktist.
och imorgon åker vi till Linkan rå. de e koolt å säga linkan ist för linköping. Förresten. allt som händer i linköping stannar i linköping. Och hamnar på bloggen.

ROSOR CHAMPAGNE

huset är sålt. pappa har fått nytt jobb. jag ska börja plugga.
det går bra för familjen larsson nu tydligen. tjjjoohoho.

champagne är fan najs. jag dricka det jämnt från och med nu (du). typ.
imorgon åker vi till linköping och härjar. för det är kanske det enda vi kan. vi två. höhö


PUSS!


KÖTTET ÄR SVAGT


diabetes. schysst sjukdom. man får ju cool saker liksom

fin fisk på east

fin lunkan påväg hem

pekka

håkans fotobok

21:50

vilken onsdag va, hörrni!
Jag åkte en sväng till mammas jobb för att lämna hennes dator, fick en macka och så snackade vi skit. sen gick jag till gullmarsplan för att träffa Lunkan. det blev klippning och han blev hur fin som helst!
tillslut kom jag hem och fick reda på att jag ska börja skolan den 12:e i Farsta. frågan är om jag ska gå i farsta eller om jag ska försöka byta? Hmmm. Hm.
men det roligste av allt är att budgivningen på huset är slut. stannade på 2,8 milj. soft tyckte ju vi i familjen larsson. imorgon skrivs kontraktet! tjoho

tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en puss

bang you shot me down.

jag vaknade mitt i natten av att jag bankade inte huvudet i väggen. alltså jag måste ha tagit i för jag blev helt yr och ont i hela huvudet, öronen, näsan och tänderna. jag minns att jag drömde något. men minns inte vad. men fan vad ont det gjorde.

JAG HAR ONT I MAGEN

jag ska lägga upp bilder från helgen. på pekka tex. juste, vi såg han idag på dorttninggatan! med högtalaren såklart.

men just nu har jag ont i magen. vadfan har hänt? har inte haft så här ont på heeeela sommaren typ. min kropp börjar inse att jag ska börja plugga och jobba då vill den inte mer. stressmage! orka.
hatar att ha ont i magen :(
alltså vad är skillnaden mot 1-2 veckor sen? varför kommer det tillbaka? hjälp mig!!!!
så fort jag blev ledig i juni så blev allt mycket bättre. men jag kan fan inte gå omkring med den här jävla magen resten av livet.
jag måste gå ut och gå en as lång promenad. även fast jag redan gått i en timme idag. mina dagar kommer bestå av ytterst lite föda, enzymer och promenader. herregud. stackars mig. just nu tycker jag faktiskt synd om mig själv.


börjar ju bli taggad inför Linkan. hehe!
och jag måste kämpa med angry birds, måste måste slå oskar. fast fan, hur ska det gå till???????


peace.

VI SKA VARA VÄNNER FÖREVIGT. BRYTHJÄRTAN

jag är väldigt sugen på sommar nu. värme och ledighet. tänk så himla trevligt det skulle va! då skulle vi kanske sitta på någon uteservering nu, antagligen trädgården. dricka lite pims och äta en bit mat. bli fulla för kärlekens skull. Men det får vi faktiskt ta och vänta lite med, tyvärr.
Vi ska först ha lite mysig höst som sen byts bort mot en kall vinter (som typ aldrig kommer ta slut) för att sedan gå över till vår. undra om jag skulle tröttna på att bo i ett land utan årstider? Australien som tex, dom har ju årstider men det blir ju aldrig riktigt kallt där.

Jag har spenderat min dag med mina fina fina vänner. Först Lunkan som skulle klippa sig, det gjorde han inte. vi åt och fikade bara. och sen tänkte jag på hur cool jag skulle va om jag gick på KTH. det kommer ju dock aldrig hända. Sen tänkte jag på hur najs det är att åka buss, dock inte när jag kom på hur jävla långt det är från tekniska till gullmars. inte okej. men jag fick i alla fall se Sebbe som spelar Sebbe i filmen Sebbe.
jag blev typ lite kär (han är väl typ 92:a, det är väl därför).

Seeeeeen. träffade jag Adela och Cissi. vi åt middag på Tabbouli! herreguuuud. jag dog av matorgasm. sjukligt gott och vi blev sjukligt mätta alla tre.


PUSSZSZSZSSS.


(JAG ÄLSKAR FACEBOOOOOOK!!!! alltså jag kan inte säga i ord hur glad jag är över denna fantastiska grej. med tanke på att jag är den mest nyfikna (eeeh, efter cissi) personen ever så är facebook mitt liv. på ritkigt. jag dör. herregud. ååååh. HAHAHHA! kommer han ta bort den där statusuppdateringen så gör det inget för den är sparad. jag ska visa dig, cisi. det är så kul så jag dör.)

IM JUST A TEENAGE DIRTBAG.

är just i detta nuet så mätt att jag funderar på att gå och lägga mig. orkar inget annat. 16 rätters middag med grill, efterrätt, rödvin och mynta-te. och en hel del strunt prat. nu kan jag överleva till fredag.

<3 <4 <5

VI


HJÄRTEKROSS

Jag kollade på Sommarpratarna tidigare ikväll. Magdalena Graaf berättade om tiden hon var gift med en man som slog henne, Paolo Roberto berättade om tiden som ung och dum, Stieg Larssons fru berättade om Stieg Larsson och hans död, Annika Östberg berättar om sin tid i amerikanst/svenskt fängelse och Tomas Sjödin berättar om hans två söner som gick bort.
Det fina med programmet är att dom berättar om tragedier, död, hjärtesorg etc och hur dom har kämpat sig tillbaka till ett normalt liv. starka människor!
Livet kan te sig olika. Livet kan vara förjävligt. Livet kan vara det som får en att inte vilja leva.
Men man ska kämpa, för det blir bättre! det blir alltid bättre. och det går alltid över.

Dom har kämpat sig upp till ytan igen för att dom trodde på livet.


så himlans glad över att jag ska få se säkert! i december. nästan bara 2 månader kvar. och det kommer bli dans sång och tårar.


vi tar oss upp en vacker dag, du & jag.

känner mig lite..nere. inte så farligt. men helt plötsligt kändes ingenting lika roligt längre. Höst, jag har inte saknat dig. Men! jag lovar mig själv att inte falla ner och bli bitter och deppig. detblirvadmangördettill? man får låta sig själv deppa lite. några ensamma kvällar med te, sånger om kärlek och filmer med sorgliga slut. Men sen får man ta sig i kragen och säga nåt peppande till sig själv. göra finaroligahärligaannorlunda saker. tex äta världens godaste mat med finaste vännerna en tisdag.


xo.xo.xo

-


"Om du vore bränd som mig
Skulle jag gå hem med dig
Skulle du vara allt jag någonsin velat ha
Men än så länge vän
Vakna i en främlings säng
Och säga gud vad du var söt när du var barn"










_


STAD I LJUS.

IGÅR var det fredag. Först var vi hemma hos mig. Jag. Ida. Lunkan. Robert. Oliver. David. Oskar.
VI pratade. Spelade mobilspel. Spelade fia-med-knuff (3-i-rad..) Lyssnade på bra musik (Dansa är kul men jag föredrar att SUPA!)
Sen åkte vi till götgatsbacken. På Patricks drack vi hotshots, redbullvodka, öl. Och Oskar ställde sig och sjöng Stad i ljus ala Tommy Körberg. Då tyckte vakten att det var dags för oss att gå. Vi tyckte också det. Så vi gick. Oskar fortsatte sin skönsång på Götgatsbacken. jag tror folk uppskattade det. Något annat vore konstigt.
Sen gick vi till TEMPEL. Det är ett dåligt ställe så vi köpte med oss en flaska vin och satte oss vid vattnet i Gamla. Sen hittade som tur var Lunkan 2 sköna grabbar. Pekka och Arne. Hemlösa sen 25 år tillbaka. Dom dansade vi med tills vi inte orkade mer. SEN åkte jag hem. Ida kom. Vi åt. Pratade kanske? Däckade.





IDAG ÄR DET LÖRDAG. ja. Mina partnet in crimes verkar inte så sugna. Men det sak det bli ändring på.

STAD I LJUS.

IGÅR var det fredag. Först var vi hemma hos mig. Jag. Ida. Lunkan. Robert. Oliver. David. Oskar.
VI pratade. Spelade mobilspel. Spelade fia-med-knuff (3-i-rad..) Lyssnade på bra musik (Dansa är kul men jag föredrar att SUPA!)
Sen åkte vi till götgatsbacken. På Patricks drack vi hotshots, redbullvodka, öl. Och Oskar ställde sig och sjöng Stad i ljus ala Tommy Körberg. Då tyckte vakten att det var dags för oss att gå. Vi tyckte också det. Så vi gick. Oskar fortsatte sin skönsång på Götgatsbacken. jag tror folk uppskattade det. Något annat vore konstigt.
Sen gick vi till TEMPEL. Det är ett dåligt ställe så vi köpte med oss en flaska vin och satte oss vid vattnet i Gamla. Sen hittade som tur var Lunkan 2 sköna grabbar. Pekka och Arne. Hemlösa sen 25 år tillbaka. Dom dansade vi med tills vi inte orkade mer. SEN åkte jag hem. Ida kom. Vi åt. Pratade kanske? Däckade.





IDAG ÄR DET LÖRDAG. ja. Mina partnet in crimes verkar inte så sugna. Men det sak det bli ändring på.

snurra min jord min igen,

Jag är bakis. trött. huvudvärk. det är grått ute. men jag är GLAD! känner mig glad. idag är det fredag. sånt är bra. och jag ska få vara med människor jag älskar.

puss.

ÖÖÖHHH TOOORSDAAAAG

jag tänkte oerhört mycket ikväll, väldigt mycket. jag tänkte påväg till malin, hos malin, från malin, till east, på east, från east, till berns, mer till berns, på berns, från berns, till spitfire, på spitfire, från spitfire, på max, på väg till bussen, på bussen, på väg hem från bussen. Och precis när jag öppnar dörren så försvinner allt.
jag vet vad jag tänkt i stora drag, men inget er än så. minnesförlust.

men däremot har jag träffat folk hela dagen. hödpunkten var nog Anton. det var ju himla himla längesen jag träffade honom. så sjukt fin kille. alldeles för fin. så fin att jag inte ville ha honom. hej jag är dum i huvudet.


LOVE U LONG TIME


JAG HAR SÅ HIMLA MYCKET I MIN HJÄRNA

fan vad skönt det är att ingen läser den här bloggen. ja förutom ni två då, cissi och lisa! men ni två vet ju redan allt!

idag har jag varit på södersjukhuset och det var ju lika roligt som vanligt. Theresia (min sjuksköterska) sa att det är så kul att träffa mig för hon vet aldrig vad jag har för nytt att berätta. hon är snäll hon. vi kom överns om att jag ska maila henne mina blodsockermätningar 1 gång per dag i 2 veckor för att hon ska kunna hålla koll på mig. det är fint att hon verkligen bryr sig om sitt jobb. sådan sjuksköterska vill jag också bli!

fast det där jäkla sjukhuset påminner mig om abort och almen. alltså inget bra. ååh det var så kallt då. det var 20 minus ute och tunnelbanan gick inte. det var så kallt ute att det hela tiden låg en 'dimma' över stockholm. längtar inte alls till det.

sökt csn och skickat in allt till folksam har jag också gjort. pengar. ge mig.

torsdagen ska jag spendera hemma med min dator. SÖKA JOBB!
sen ska jag snacka skit och dricka vin med Malin. hon har ju tydligen 'haft kul' med Petter Huusko. roligt? ja!


PUSS


KNARK ÄR BAJS I THAILAND

såg precis programet 'thailandsturister i trubbel' och herregud vilka jävla puckon det finns. Alla vet väl att man inte ska knarka i thailand eller göra något annat olagligt? vem vill sitta i deras fängelse liksom?
dom filmade i Pattaya på den där äckliga gatan. fyfan, jag får ångest över att jag ens vistats där.
så lisa och frida, när ni kommre till thailand, knarka inte. haha! men åk gärna till Nimbin i australien.


THÅSTRÖM - KÄRLEK ÄR FÖR DOM

jag vill hellre va superduperkär och bli dumpad och få vara ledsen än att bli intresserad, börja tycka om och sen att det ska avslutas av olika orsaker.
jag ältar, jag vet. men jag tror jag måste det. jag tappar tron på allt..
jag tror inte längre att det kommer bli som jag vill. helt seriöst alltså, jag gör aldrig det längre. just för jag vet att det inte blir så som jag vill. det är någon förbannelse över mig, eller bara min otroligt dåliga karma
(bla bla bla bla bla bla bla..)

Imorgon åker Lisa till australien. (har fortfarande inte fattat än..)
På onsdag ska jag till södersjukhuset och prata med min sjuksköterska som jag typ älskar.
På torsdag är det 1 år sedan farmor dog <3
sen.. är det tamejtusan fredag igen. hm

lev livet.

TORSDAG FREDAG LÖRDAG








Han var nog långt mer ensam än han trodde på kvällen när han tände alla ljus och kröp inunder täcket i sin bädd och gnällde för sig själv, för han var rädd.

"Därute gick hemulerna med stora tunga steg
långt borta hördes mårrans tjut på nattens mörka väg
och dörrar stängdes överallt och alla lampor brann
hos alla stackars skrämda kryp som tröstade varann.
Men vem ska trösta knyttet med att säga ungefär:
på natten blir det hemska mycket värre än det är."




















19 sep 2010

helvete vad jag skäms. det är hemskt hur folk i vårat land kan rösta som dom gör. hur FAN kan man va så jävla pantad i huvudet och rösta på SD? och gör du nu det så stå förfan för dina sjuka åsikter (!!!!!!!!!).
jag blir rädd.

jag är uppvuxen i en politisk familj men jag tror vi aldrig pratat så mycket politik som vi gjort nu dom senaste veckorna. tack för att ni uppfostrat mig rätt!!


riot,

kollar på valvakan på svt. tycker det är så sjukt att SD kommer in i riksdan att jag nästan börjar gråta. på riktigt. jag blir LEDSEN över hur okunniga folk är. Vi måste verkligen verkligen ge mer pengar till skola. Mer utbildning! Mer stöd för folk i ung ålder så man inte går ner sig i rasism för att man inte passar in någonstans. fan jag är bara arg just nu. Så jävla pinsamt.

Fint dock att Miljöpartiet har stigit från sjunde till tredje största partiet.

det här är det enda som plågar mig helt och fullt kan du aldrig bli min för aldrig kan jag och aldrig ska jag träda in i ditt skinn och det här är vad som äter mig helt och hållet ska vi aldrig smälta ihop och det här är vad som äter mig.

jag har glömt skriva tre goda ting som hänt ett tag. men jag TÄNKER varje dag på de 3 bästa sakerna med den dagen.
1. har röstat. känns lite stort och fint på något sätt att rösta. så JO, det är en himla bra grej med idag. miljöpartiet i mitt hjärta. hehe.
2. umgåtts med fina fina fina fina fina vänner.
3. träffat lillasystern min. och mor. och mister.



pussar till världen.

DEN HELGEN

det blev middag med alla hos cissi. lisa fick en liten åka-bort-till-aus-ganska-länge-present av oss. hon blev nog mest glad över osthyveln (?). 
vi drog hem till malin på lite kth-fest. det var väl trevligt med gratis alkohol och en liten strippshow av värdinnan själv. sen hade jag och adela serioustalk och sen åt vi falafel.
efter mat tog vi en taxi till sköndal där vi somnade sött till annika (såklart).
finns inte mycket att säga om gårdagen. vi var liksom hemma och kollade på film, helt knäppt. vi som alltid är ute, vad hände? haha

vad jag älskar att folk är engagerade i valet, så himla kul tycker jag. man ska bry sig om hur sverige styrs, man MÅSTE rösta. vi bor ju förtusan i ett demokratiskt land!
och om SD kommer in i riksdagen kommer jag nog fälla en tår eller två. fy. usch.



"tog mig in i dröm inatt
smög runt i din hjärnbark
kröp intill varenda nerv du har
sa "tänk på mig, tänk på mig, tänk på mig, tänk på mig"


teenage dream,

gårdagens 3: 1. köttbullar på ikea till lunch. 2. när jag skulle beställa sa jag "hej 2 köttbullar" och menade såklart 2 portioner. han tar en tallrik lägger upp 2 köttbullar och ger vidare tallriken till potatis-uppläggeren. Jag sa men hallå, jag vill ha fler! Tror du jag bantar eller? nej men du sa ju två.. JA två portioner! Fan. undra om han skojade eller ej? Han fick mig att skratta. 3. Fick köttbullar till middag. (4. att allt bra som hänt mig idag är köttbullar) 1. Fina kramar av fina barn. 2. När Dani smyger sig bakom mig och säger jag älskar dig. 3. Hedda och Clara-mys. (4. att allt bra idag varit barn)

OH SUSIE SAY WHAT'S ON YOUR MIND

gårdagens
1. kollade fucking åmål
2. åt bullar
3. min namnsdag (som exakt ALLA glömde)

dagens
1. såg remember me
2. ... eh
3. pratade med cissi i 45 min.



jag har inte gjort något alls idag. kollat på film, lagat mat och tagit en promenad. helt sjukt skönt!!!!
fast jag tycker det ska bli kul att börja plugga. ser faktiskt framemot det :)

imorgon blir det pannkakor hos bästa lunkan, på fredag vin och middag med gamla jobbet och sen utgång för att säga hej då till lisa. Lördag, bartömning på trädgården och sen vilodag som även kommer innehålla röstning!

Kärlek.

CLOUDS ACROSS THE MOON

igår var jag deppig och trött. idag har jag varit glad och ganska pigg. det känns ju bra att jag inte sitter helt fast.
jag har däremot fastnat på Säkerts nya. satan i gatan vad bra hon är den där Annika Norlin!
hon får mig att tänka på bra saker. jag satt och log på bussen hem tidigare idag.

det är fortfarande något som känns fel. kan inte riktigt sätta fingret på vad det är.
det löser sig


"& hur i hela världen skulle dessa små svarta bokstäver kunna motsvara något av det ni kommer höra?"

"Morsan sa till mig för ett tag sen att jag ville dra tillbaka "Känn ingen sorg..." innan den kom ut. Jag hade förtvivlat frågat om jag kunde ta ett lån på banken eller liknande och betala av till skivbolaget och sen bara glömma allt, gå tillbaka till trummorna, plugget, skiten - tryggheten."

Håkan. om du hade gjort det..vad hade JAG gjort då? villjaginteenstänkapå. vilken tönt man är ibland. men håkan. du är bäst.

sånt som jag inte orkar tänka på längre, så jag måste få det ur mig

"det händer alltid mig" sa jag i fredags när han sa förlåt. och jag sa det till adela och cissi. och sen sa lisa det till mig. oturen finns liksom alltid med mig!
att vara ledsen över allt det som hänt det senaste året gör allt bara ännu jobbigare. det gör tusen gånger ondare. hade allt annat inte hänt så hade det som jag fick veta i fredags (och lördags) inte varit någon big deal. det är som om någon står och skriker i örat på mig hur ovärd jag är. åh jag vet, det är inte så.
sen får jag kanske ta och skylla mig själv också för att jag faller lika lätt som en jävla 3åring.


BARCELONA!!

kom precis på hur jävla lack jag är över att min väska blev snodd i  barca. FAAAN!
den fina fina väskan, telefonen med minnen och kameran med alla bilder från veckan. :(
åh herregud vad deppiga vi var dagen efter. helt jävla sjukt! kan ju dock ha varit för att vi var otroligt trötta och sjukligt bakfulla.

haha, ja vilken resa det där var ändå.


DANSA FASTÄN HJÄRTAT BRISTER, DANSA FASTÄN DU INTE ÄR HÄR.

1. Jag slapp tvätta håret imorse. Själv alltså. Åkte till frisören istället.
2. Jag har apelsiner, vindruvor, banan, clementiner och passionsfrukt att frossa i.
3. SÄKERT! har äntligen släppt Facit.


Att Facit skulle komma nu i september fick mig faktist att längta till höst i somras. Nu e skivan släppt. Sommar har haft sin bartömning. Löven är röda. Och jag har redan druckit 2 glas te idag. HEJ höst. Och tur är det att det itne bara är FACIT som kommer göra denna höst sjukt bra. jag är nyfiken på Daniel Adams-Rays debut också. Och..13 oktober. Håkan. Sen kan man även boka in sig att se Håkan, Oskar och Robyn live. Så gör man hösten lite bättre.

Nu är hösten ett faktum och det är bara att gilla läget. 3 bra saker varje dag.

DANSA FASTÄN HJÄRTAT BRISTER

deppiga Ida är i farten. hohoohoho
men det är fan inte mitt fel, det är typ alla andras. inte alla, men det finns ganska många som gör mig deppig. hur tråkigt är inte det? nej. den icke existerande kärleken gör mig lite nere. fast ska jag va helt ärlig har hösten också jävligt mycket med saken att göra. helvetes.

fast nu blev jag glad. säklerts nya på spotify!!! får jag. gillade den från första stunden, som var för 3 veckor sen.
vilka tre veckor också.

tre bra saker med dagen:
1. Jag fick på mig mina jeans. NAJS
2. Jag drack chailatte. aus aus aus
3. Säkert nya skiva finna på spotify. iminlove



PUSS!

jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals,

och ibland måste man påminna sig själv om att man inte ska ta livet så allvarligt jämt va. och ibland har man tråkigt och mår depp utan förklaring. men man får tillåta sig själv att deppa lite men sen får man fan ta sig i kragen.

lite så precis exakt typ så ska livet vara. oftast.



please dont think that this was easy,

satte precis igång brandlarmet. skulle tända ljus å få lite söndagsmys. jag blev livrädd. hittade inte brandlarmet först heller. nu ska jag lugna ner nerverna lite.



this is because I can spell confusion with a K

bajs

det var kul igår. trevlig kräftskiva, kul förfest och rolig utgång. älskar utmaningar! haha. fantastiskt kul.
dock tröttnade jag och gick hem himla tidigt. det var tur, annars hade kvällen slutat med nåt helt annat som hade varit astråkigt. ibland tänker jag faktiskt till.
just nu är jag bara så himla trött. åh vad trött jag är, jättetrött. jag vill sova sova sova sova typ hela dagen.
jag orkar inte. ne fan åh

jag vill lägga mig ner och dö lite. jag mår illa. jag mår liksom dåligt idag, undra hur fan alla andra mår.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. jag är arg


:)

helt sjukt hur deppig man få va då. jag blir liksom ledsen när jag tänker på lisa. jag blir ledsen när jag tänker på att sommaren är slut. jag blir ledsen när jag tänker att vi ska sälja huset. jag blir ledsen när jag tänker hur livet bara går vidare.
fan jag var verkligen ledsen igår. men det går över. det gör det alltid. det har jag fan lärt mig.

jag blir tokig på mig själv! jag orkar inte med mig själv. jag orkar inte med mina egna tankar längre, jag tänker alltid alldeles för mycket.
FAN. jag hatar att va deppig. så sjukt ovärt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


So please please please let me get what i want this time,

500 days of summer. Varför har jag väntat så länge med att se den filmen? jag vågade inte se den förut. jag är ju bra konstig ibland. var rädd för att filmen skulle kännas som det göra på riktigt. och det gjorde den. igenkänningsfaktorn är hög. jag älskar när han sätter på the smiths please please please let me get what i want så att hon sak höra. höra att han sitter och lyssnar på the smiths. då kanske hon blir kär. men icke! kärlek va. its friday im in love, XoXoXo.

last nite she said "oh baby i feel so down" -- on top of this, i ain't ever gonna understand.

jag älskar när man ibland tänker och kommer på att man har ingen aning om vad livet har att erbjuda. vad som ska hända imorgon. vem kommer vara den man hånglar med nästa gång? bara såna simpla småsaker. som man inte vet alls. sånt är kul, tycker jag. och man vet ju att man inte bara kan sitta på sin rumpa och tro att saker och ting ska komma till en och bara hända. man får ju ta tag i mycket och ofta. det gäller att våga. testa. lyckas. misslyckas. mod. mod hopp och kärlek!

I LOVE IPHONE

Så himla glad jag blev när jag kom på att jag kan blogga från mobilen!! Hur bra liksom?

LISA

nu är det såhär va att lisa ska ju snart åka till andra sidan jorden igen dvs australien. och eftersom hon inte ska vara helt ovetandes om vad som händer här hemma i sverige ska jag tamejtusan skriva om allt intressant och ointressant. allt för älskade lisa. sen hoppas jag ju självklart att hon själv kommer berätta alla smaskiga (äckligt ord) detaljer från aus.
jag ska även lägga upp bilder. typ på den första snön och på hur blå himlen är. hon kommer sakna det, det vet ju jag. och kanske på alla snygga killar jag och cissi kommer träffa. allt från söta 17åringar till coola killar på KTH (hahaha).

jag ska även berätta hur det går för mig och mina studier och man vet aldrig, kanske även cissis (?).

åh. lisa. JAG KOMMER SAKNA DIG. jag gör det redan nu.
fina du

LESS

något av det värsta som finns är människor som tror att dom är bättre än andra. hemsk egenskap!
"när ska du skaffa dig ett riktigt jobb?". att jag ens lägger ner tid på den människan. fyfan! tål. honom. inte.
sverigedemokrat. säger ju att man inte kan lita på dom.



ge mig mitt liv ge mig mitt liv nu.

jobb 12 timmar i 3 dagar. jag kommer ju vara döendes på tordag. pannkaks-torsdag.

THOSE WERE YESTERDAY'S FEELINGS.

söndagsångesten letade sig fram igår. typ en av dom jobbigaste känslorna för jag vet inte exakt varför jag känner som jag känner. jag vet bara att det känns jävligt fel.
samma ångest som återkom varje söndag för 2-3 år sen. jag vill inte känna den känslan. hatar den


ITS THE FREAKING WEEKEND BABY IM ABOUT TO HAVE ME SOME FUN,

äntligen fredag. nu jobbar man bara från 9-5 (halv 6. men man kan ju få gå tidigare tycker jag)
så nu sätter jag på lite musik, hoppas i några sunkiga kläder och springer iväg till jobbet. sen blir det rödvin, tack.

let's go all the way tonight, no regrets just love. we can dance until we die, you and i will be young forever





RSS 2.0