Fred och kärlek.

Igår såg jag dada life vilket var svinkul å
Dans. Sen såg vi roxette vilket var nostalgi (it must have been love!) sen såg vi sound of arrows det var bra å sist Lars winnerbäck. Inte hela. Men det var bra!!! Bättre än på länge, när jag sett honom.


gotland!

igår var jag och kollade min syn, så nu ska jag få glasögon! börjar bli gammal tydligen..
idag har jag lunchat med lunkan och nu är jag hemma och ska städa och packa innan jag åker till gotland med malin och sara. ska bli mycket skoj!
kollade precis spelschemat på p&l och blev så sjuuuukt sugen på att åka dit. det är ju så kul med festival ändå. glömmer typ bort hur kul det faktiskt är!
 
kompisbord på trädgården nästa helg?
puss
 

midsommar

idag är det onsdag och min tredje semesterdag! hittils har det regnat och jag har tagit igen all min förlorade sömn under dom senaste 4 månaderna.
men det har ju faktikst varit midsommar också, som var mycket rolig.
Jag packade ihop mina grejer i fredagsmorse och tog mig till vasagatan där jag mötte upp Cissi för kaffe på espresso house, sen km anton johan och maria för att hämta upp oss. vi körde gamla vägen förbi alla köer till nyköping där vi mötte upp alla andra! dom andra handlade mat medans vi åkte till max och åt mat. tillslut kom vi ia alla fall fram till Björkvik där vi skulle fira midsommar.
upp med partytält, ut med bord och stolar, fixa sillunch, fram med ölen.. osv..
sillunch, kubb, öl, rose, musik, kaffe, kortspel, prat, skratt, grillning, mer mat, mer dricka, mer musik och dans på altanen! jag och cissi ville ju självklart bada men det gick ju åt helvete. alldeles för långt och så tror jag att jag kanske hade dött om jag faktiskt hade badat i mitt tillstånd.
kvällen slutade till slut väldigt bra och jag vaknade upp både glad, pigg och icke bakfull! jag cissi och malin gjorde ordning frukostpicknick, gick och gick tills vi hittade vatten och satte oss ner. då bröjade det regna.
resten av midsommardagen spenderades på altanen med musik och lite korv och majsätning. och vi kollade så fint på när dom andra städade. har lite dåligt samvete för att jag inte hjälpte till med tanke på hur irriterade jag själv blir på folk som inte hjälper till hemma hos mig. men jaja, jag skyller på trötthet. eller nåt.
sen åkte vi hem till stockholm igen! jag och cissi åkte hem till henne, åt mat och sen somnade jag. det var den helgen!
 

UPPDATERING

förra helgen var en sån där helg då det bara regnade och regnade.. och jag jobbade och jobbade.
på lördagen jobbade jag till 15 sen gick jag till Anders jobb för lite förberedelse inför födelsedagsmiddagen på trädgården. Cissi kom och vi drack mousserande och lite öl innan vi satte oss på 4:an till skanstull.
hängde på trädgården och efter 1 timme kom en väldigt glad Malin! mycket trevlig middag och födelsedagsbarnet var mer än nöjd.
sen tog jag cissi och max vårat pick och pack och drog till observatorielunden! drack lite gin och sen kom även natalie + vänner. då gick vi in på handels, drack öl, dansade, träffade gamla klasskompisar! Vaigur var väääldigt glad över att se oss. kul tyckte vi såklart! och så fick vi höra lite gyllene tider också, men det var nog bara jag som tyckte det var töntigt (eller så var det jag som var töntig).
sen försvann alla och jag tröttnade på att leta så då gick jag hem. jag gick till slussen faktiskt, och herregud vad mycket folk det var.
sen nu i veckan har jag jobbat! har lärt känna nya härliga människor som jag ska jobba med i sommar. kommer nog bli ritigt kul på HIA!
 
idag gick jag på semester och imorgon drar jag och cissi till björkvik tillsammans med malin och hennes vänner.
 
GLAD MIDSOMMAR!!!!!

Sommarstockholm

Nu har jag jobbat 6 dagar i rad och får äntligen lite ledigt!
Men egentligen är det inte jobbigt, mest bara väldigt kul. Igår ville jag knappt gå hem?! Kanske kommer bli min död..
Sen tog jag 4:an till gullmarsplan och Stockholm var så jävla fint igår kväll.

Och midsommar på fredag!


Im back, back in the new york groove

Hej hej hallå dagboken! Idag är det torsdag å jag har varit hemma i Sthlm sen i lördags. Förra onsdagen var det fint nationaldagsväder. Vi åt lasange & tårta å gick en fin promenad. På torsdagen hade vi sista seminariet & på kvällen hyrde vi en film å åt massa massa glass. Fredagen kollade vi på flak i stan å drack öl i gräset. Sen köpte vi pizza å kollade på Polen-Grekland å drack öl. Sen dansade vi. På lördagen åkte jag som sagt hem. Gick ut på trädgårn å sommar! Söndagen spenderades i stuvsta <3. Fick migrän på kvällen å mådde skit. Sen började jag jobba. Mys å träffa sina barn igen. Kollade på fotbollsmatch på kvällen, tisdagen firade jag söta studenter & igår efter jobbet köpte jag jordgubbar å satte mig vid vattnet med natta. Hemma så klappade jag på sötaste harungen som Cattis har hemma nu. Just nu sitter jag å väntar på läkaren. Har fått en sjuk ögoninflammation!!! Såå jävla vidrig. Kunde inte öppna ögat i morse. Å nu är det svullet som fan å rött å kliar å geggigt. Usch!!!!!!
Xoxo.

veckan

i tisdags träffade jag Malin på söder! hon fick en liljekonvaljbukett av mig, sen köpte vi cigg i rosa paket och där någongång ringde Anton. han bjöd med oss för att kolla matchen och äta middag på Allstar vid norra bantorget. vi tog tunnelbanan dit, åt popcorn, drack öl, åt god mat, kollade sverige-serbien, pratade, skrattade och allt sånt där. när dom andra gick upp till Anton för förfest så gick jag och Malin till Gården för rosé och tjejsnack.
sen gick jag till fridhemsplan, köpte godis och tog tunnebanan hem.
igår jobbade jag kväll, idag är jag ledig, imorgon ledig, lördag jobb 7-20.30, söndag jobb.

snart är det midsommar och semester.

puss


sommarkryss

sommar-x var himla himla kul. förfesten var hos magglo och det var en hel del människor där och vi tepjade, drack och hade oss.
sen cyklade vi till skolan & det var ungefär världens längsa kö för att komma in! väl inne så lyssnade jag på Björn Rosenström en liten stund, sen drog jag med mig Sara ut för att dansa, sen in för att köpa öl där tappade jag bort Sara (tror jag?) men hittade John, så vi drog upp och dansade till dom sista låtarna med Björn. Inte så bra ide att gå in i mitten med en full öl. kom ut som en blöt människa.
sen dansade vi ute igen eftersom Richard var DJ där, sen gick jag och Natta & hittade Pysslingen och Kristoffer, så hänge jag med Pyssling och tepjade folk och var med på någon oklar vimmelbild (har inte hittat den än så hoppas den INTE FINNS.. typ.)
sen hittade jag nån tjej å hängde med henne å plötsligt var det Stad i ljus.
Natta hade hittat nån kille å så skulle vi på efterfest, men den verkade inte så kul så vi tänkte cykla hem å han följde efter oss så vi tejpade fast honom i en lyktstolpe i Rydskogen..... Natta cyklade därifrån men jag kände att jag inte riktigt ville att han skulle få stå där okänd tid så jag tog losss honom, så följde han med oss å vi mötte upp Tyrberg å så hittade vi en efterfest med massa psykologer. psykologer e lite läskiga fast en av dom hette FRANS å kom från LUND å det var ju sött. Sen gick vi å jag råkade sno med en psykolog-hatt.
sista festen. sorgligt men så himla kul hade jag.
i Söndags åt vi Canneloni å kollade på BB-finalen (har inte sett NÅGOT av BB innan, men det var kult ändå)
i Måndags åt vi pasta å drack Pimms å Öl å gick ut på måndagsklubben - där vare bara STUDENTER. alltså såna som tar studenten, småsmåsmååå. Snodde varje fall en till hatt!

i går var det tisdags å jag vet inte vad men mitt humör var kasst, skulle vara på villevalla å ha klassavslutning men jag var där i kanske en halvtimma sen åkte jag hem drack te å kollade på satc.
idag är det Nationaldagen! Ska firas.
xoxo

glatt och regnigt


torsdagens festligheter var mycket mycket roliga! började med mouserande på jobbet med alla tjejer + sebb sen tog vi rullstolstaxi till alvik och klampade in. jävligt god mat med jävligt god champagne! vi fick lära oss dansa av något par från lets dance, mycket underhållande måste jag säga. sen en jävla massa dans och sen kom andreas johnson upp på scen och körde sina 3 kända låtar.
jag dog typ 1000 gånger under kvällen för att alla killar va så jävla snygga. dock vet ju jag vilka som är fjantar/singlar/upptagna etc etc..
sen efter vi stått ute i regnet, rökt alldeles för många menthol och snackat alldeles för mycket skit så gick vi in igen och dansade skiten ur os dom sista timmarna.
när mina fötter gått sönder och jag var trött så tog jag mig ut och åt KORV. ååh, det fanns liksom korv.
och så fick jag ledigt på fredagen.
eftersom det hade regnat i över 1 dygn så bestämde jag mig för att åka till landet under helgen. eftersom jag inte är ledig förens om 3 veckor så kände jag att lite ren luft och lugn helg skulle göra mig gott. vet ju att jag hade gjort av med mina pengar på starka drycker annars.. hehe

nu ska jag jobba i 3 veckor med några få dagar ledigt och SEN semester i 2 veckor. skönttttt

WE COULD NEVER LOSE

i onsdag var jag för sista gången på Flamman för i år, sommarpub - hammburgare och sommaröl. Innan var det D-cup (Som fina Hata göteborg vann) och öl vid Amfi-teatern. 

i går hade vi Taco-kväll å åt marängsvisskakor. sen cyklade vi till skolan & målade om Ling-hunden! fast det regnade bort..så nu står det fortfarande LÄX 11/12.. :(
IDAG blev vi klara med rapporten! så sKÖÖÖÖÖÖÖnt! sen har jag bara vilat mig i soffan, bor nu på Snickaregatan igen. Ska snart på Pannkaksmiddag på kaptensgatan.. bara det att det ÖSREGNAR. så vill inte alls ge mig ut just nu.... väntar ut vädret.


imorgon är det sOmMmArKrYZzz! ska börja med en liten öl på amfi, sen hem å cHilla? Hem till magglo kanske VV och en mellanfest i WyD. sen ska jag DANSA!
xoxo.

Oh the bitter winds are coming in, and Im already missing the summer. Stockholms cold but I've been told I was born to endure this kind of weather.


RSS 2.0