Kvalborg valborg

Uppsala är precis som det ska vara. AS NICE. hängt hos Oscar och druckit rosé och nu med Malin hos fredrik. Älskar livet som vanligt och är fett nöjd. Nu ska jag dricka lite mer rosé och umgås med alla härliga. <3

finns det en så finns det flera


DET HÄR ÄR VÄRT ATT DÖ FÖR JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER,


Blablablanbalnbaa

haft bra dagar i solen och bra kvällar. bra jävla dygn helt enkelt, även fast jag missade debasers uteservering x2. ska i alla fall bli fett jävla kul att åka till Uppsala på fredag. har ju inte firat valborg sen vi gick på gymnasiet! alltså ska det firas extra mycket det här året. och jag får helt enkelt leva utan gästleg.

puussokram




du vill föreviga allting & fast jag också vill vet jag att vi bara kan hoppas. tro och hoppas är allt vi kan. jag är namnet som du har på armen, det kommer alltid vara vi. för jag är namnet som du har på armen vi kommer alltid ha paris.

satan i gatan.

skyll dig själv inget händer här men det gör ingenting om dina händer är här. & dom säger blablabla du fattar ingenting..å du svarar chachachacha ni får mig vart ni vill. vi är förlorare, vi två, sen vi var 17 år.

(I want you to make love, not war, I know you've heard it before)

safari disco club.

seriöst. har haft en av de bättre veckorna i mitt liv!! har varvat plugg i solen, med chill i solen, grill i solen, dricka i solen, skratta, prata, leva.. alltså fan!!! är så jävla nöjd just nu bara.
lördagen spenderades i sköndal med grillning å jävligt bra sällskap i form av robban max jocke anton rickard å marre. vi åt å vi drack. åkte till stan lite senare å mötte upp folk. lördagen var jag bara helt slut. så jag tog det lugnt med mig själv som enda sällskap. tror det var behövligt. igår var jag dock redo igen! mötte ida i sjöstan, vi åt glass. gick till tanto å träffade adela. åt en glass. igen. man får göra det när det är fint väder nämligen. sen gick vi åt skilda håll. åkte hem å pluggade. tog en liten flaska rose å begav mig till Ida. när flaskan var slut blev det lite limoncello. när den var slut gick vi till göteborg och drack en öl. sjukt snabb visit hem till goran (toalett-lån å whisky-shot). åkte till medis. drack vin, såg en söt kille. så kom två gulliga 92or. vi gick till lilla hotellbaren. efter ungefär 5 minuter blev man uppraggad. efter ytterligare fem minuter fick man hångla.... sen umgicks jag å ida med våra tre nyfunna vänner (samt 92orna.) åkte till ohlssons skor. and rest is history.... när jag vaknade imorse gick jag hem till ida, som turligt nog hade kommit hem. det var närmst och bäst kände jag. vi tog vårt pick å pack å for till tegnerlunden för lite häng med malin anton å calle. 

det har alltså varit 22 grader idag. i skuggan. jag har haft enbart shorts. INGA JÄVLA STRUMPBYXOR. å jag är så jävla nöjd över det.
bäst!!!!

seven days a week

finast väder igår! Satt hemma hos mamma å skrev klart en till fråga (3 kvar bah jejey!) gick ut å sprang lite eftersom det var så himla fint väder. sen bestämde jag att det var en så fin dag så den förtjänade att firas med vin. Emma kom å hämtade mig. så åkte vi hem till henne å billab å åt god middag, drack vin. robban, oliver å david kom över. sen åkte vi in till stan (minus oliver å david). gick till debaser slussens uteservering å där satt lunkan, goran, harry, erik å tobbe. sen beställdes det in vinflaskor efter vinflaskor, å det röktes en hel jävla massa å alla var nog mest fulla å glada! väldigt trevlig kväll. 
idag har jag kurerat mig med lite banan å cola light. det funkar utmärkt, å nu e jag fitforfight för lite uteservering i solen. BRA PÅSK! heheh.
xoxo

DYMMELONSDAG OCH SKÄRTORSDAG

fick ett ryck och bokade tåg till landet precis. tåget går om 2 timmar och jag har inte ens gått upp ur sängen.
igår var jag på huddinge sjukhus för att lära mig ta lite venprov och annat skoj. det gick bra och jag känner mig lite mer säker. sen gick jag och hängde lite med malin och sara i skolan och sen åkte vi hem och åt maaaat.
var sjukt sugen att gå ut igår men det var ingen annan tydligen. inte så kul så jag åkte hem och drack te istället.

nu mina vänner ska jag plocka ihop lite kläder och duscha och sen draaaaar jag till holake! ses på söndag.

GLAD PÅSK!!! <3


vi kommer alltid att ha paris.

måndag: mötte ida & robert för att gå och ge lite blod (för testning så att man senare kan typ..tömma mig på det) gick runt å lekte på söder, i gamla stan, till djurgården (å nånstans här mötte vi upp Lunkan). Gick till något ställe på djurgårn å åt lite fisksoppa. åkte båten till söder för att sitta i en park & äta mjukglass. tröttheten tog över och vi gick till gullmars. på bussen ringer kalle. (hade för en sekund råkat glömma att jag skulle hänga med honom.hehehe)
ba å vända år. hängde med kalle i tanto & sen promenix till gullmars. sen: sömn.
tisdagen: gick upp & pluggade lite. åkte till oliver å solade lite. åkte hem, skrev klart första frågan på tentan. gick ut å sprang. ida kom till mig. mat. köpte godis och åkte hem till oliver. spelade spel. sen: sömn.
idag: vaknat med ida. gått till farsta. åkt till skolan. åkt hem till mami (skulle skriva ut en sak, så gick ju inte det inte.. bahhhhhhhhhhhh h hh h). nu sitter jag å har snart skrivit klart 1 till tentafråga. bara 4 kvar.....

vill höra veronicas nya. dom spelade en ny idag på p3 som hon skrivit tillsammans med marcus krunegård. den va väldigt bra, å jag har fastnat på den fast jag hittar den ingenstans att lyssna på igen så jag börjar bli lite arg..

nej nu ska jag skriva klart frågan å sen: sömn.

BILDREGN

bra helg som fan med världens bästa väder. uteserveringar och parkhäng, det kan liksom inte bli bättre.
orkar inte riktigt skriva nånting så jag slänger upp bilder istället.






















vill du ligga med mig då, om sanningen ska fram

jag kan fan LOVA att det här kommer bli årets sommarplåga. jag kan typ sätta min högra tumme på det? den &

GÖR MIG LYCKLIG NU

vågar nog påstå att jag haft den bästa helgen hittills i år. fredagen som va bra & härlig som skrivet. och igår+idag...
igår började dagen vid 1 då jag träffa robban, vi mötte upp ida vid halv två. åkte in och åt korv på medis. sen blev det systemet. gick och köpte glass som vi åt vid nytorget. gick upp till vitabergen för att dricka cider, chilla och lyssna på musik. simon kom och joinade. jag och ida drog från pöjkarna. gick till debaser slussen där uteserveringen öppnat! underbart, varmt, sol, grym musik och rose. sen skulle vi bege oss till adela för födelsedagsfirande! vi gjorde ett stopp på toaletten innan dock och... råkade ha sönder presenten.. he he he. jaja. vi kom till adela! Där bjöds på grymma drinkar, ännu grymmare mat, bosnisk musik och snack! finfint.
sen åktes det in till stan, jag och ida åkte till debaser slussen (igen). mötte upp lunkan, olle, olle, robban, oliver, putte, oscaroscar. det  var så trevligt att när det tog slut ville vi inte sluta festandet så vi åkte hem till mig. festade till jag vet inte ens när? till slut däckade väl alla, utom jag. var ju trött men kunde INTE somna? konstigt.
idag har vi (ida jag lunkan olle robban oscar) hängt i sköna sköndal. ätit glass, lekt roliga lekar, solat, varit allmänt jävla glada. sen åkte jag till stuvsta till familjen för att ta oss till annan plats för att titta och heja på oliver på hans första fotbollsmatch. så himla söta var dom!! och vilka målgester dom hade sen! hihi. sötnosar. nu har jag ätit mat, fortfarande inte sovit = är inne på min 34e timma som vaken? krejsigööörl.
nä men... om man skulle ta och...sova?
xoxo

små lätta moln ser jag på min himmel min himmel som är blå.

det är så fint och vårigt ute. överallt är det blommor och träden knoppas, snön är borta, människor överallt! så underbart! fredagen började bra! klarade tentan som mer än hälften fick underkänt på (såkävlaskönt) redovisningen gick bra, match på stadion som dom iofs tappade men jag hade lite kläder på mig och frös ändå inte = riktigt trevligt. fick ju vara med min gullegutt också. som ska ha sin första fotbollsmatch imorgon mot bajen. moster ska dit å heja!
sen åkte jag till tyresö och sleipnervägen. det var som sommar! underbart.
idag har jag hunnit med en springrunda och inte så mycket mer. ska snart ta mig i kragen och ut på byn för att äta glass och dricka lite alkohol. sen hem till Adela för födelsedagsfirande. kan ju inte bli annat än en bra jävla lördag?

XOXO!

sunday bloody sunday.

har verkligen tänkt att jag MÅSTE ge blod. jag är dock himla rädd för sprutor? alltså. löjligt rädd. men men. nu är man 23. bara att övervinna sina rädslor. gillar inte att vara rädd. att vara rädd är att vara begränsad och det gillar jag verkligen inte! jag vill kunna göra vad jag vill utan att jag själv ska stå i vägen. okej, att ge blod är väl inget jag verkligen vill, men det är något som man borde göra om man är frisk och kry. kanske behöver någon som håller mig i handen bara.. eller ger mig en knuff i ryggen så jag går dit ens.. hehe.

its friday friday gotta get down on friday


nu sitter jag å äter frukost. dock absolut inte så fin som på bilden... hehe.

sen ska jag klä mig 

Gå till skolan.

hem till mamma och äta middag

sen är det match! första på stadion. tjoho.

sen ska jag inte åka båt med dom här tre. fast det hade varit ruskigt trevligt!!!!


Trevlig fredag!

FREDAG IMORGON DÅ

köpte ju fan en hel del nödvändigt idag? solskyddsfaktor, ljus, linnen, skor, mat, present.. fett bra. fett bra att man kan göra av med pengar ändå.
har precis kollat på Mitt i naturen som utspelade sig i australien, alltså satan vad fina djur dom har i det där landet. har liksom glömt? var tvungen att kolla igenom alla bilder från vår resa och blev så glad så glad. och så kom jag på att det är exakt 3 år sedan jag såg en koala och känguru för första gången :)

imorgon är det fredag igen, då ska man kanske göra nåt kul? eller så gör man inte det och så gör man det roliga på lördag istället. funkar ju det med va.

Nu mina vänner ska jag äta nåt för jag vill bli lite tjockare än vad jag redan är. fast det är ju lungt, ska ju fan ta en liten runda runt sjön imorn. hoppas man möter en svettig amin igen. hehehehhaahha.

PUSS <3

drittlei.

fick klagosms från adela igår om dålig uppdatering. jag skrev att hon skulle ge mig förslag på något att blogga om då, men inte fick man svar på det inte. HALLÅ! jag kan väl inte uppdatera vareviga dag om ingenting? ge mig förslag, lilla kvinna.
jajaja.
idag har jag fanemej hunnit: en springrunda, en ikearunda (köttbullar), en shoppingrunda, en tunnelbane&bussrunda, en pluggrunda, en tvrunda, en facebookrunda. nu e jag helt slut efter alla dessa rundor. klockan är tjugo i nio men kunde lika gärna vara tjugo i.. nåt sent. så trött är jag. å nysig, snorig & jätte ont i hövve? alltså.. väldigt synd om mig. ska nog lägga mig och läsa en bok.
imorgon är det fredag.
xoooo

Hurra for deg som fyller ditt år! Ja, deg vil vi gratulere! Alle i ring omkring deg vi står, og se, nå vil vi marsjere!


youth knows no pain.


ALLT DET BÄSTA HAR INTE HÄNT ÄN!

har varit en fantastiskt fin dag.
har städat lite, sen var jag å handlade mat, åkte hem å lagade mat å sen kom familjen över och åt lite födelsedagsmiddag. å blåbärspaj. tårta är inte så mycket för mig..hellre blåbärspaj (älskar blåbär).
gick ut å lekte lite i parken utanför med Cornelia och Oliver (och joel å gabriella). oliver å cornelia uppträdde (oliver dansde till popular, cornelia sjöng in the club). fin dag.
när alla hade gått å allt var städat igen hade jag för mycket rastlösthet i mig å det var så fint väder så jag gick ut å sprang. det var inte så jobbigt! såg massa fina vårtecken. jej.
nu: nu och film. ih.
Åh! när jag sprang vid vattnet var det någon som grillade någonstans. det luktade så jävla gott. och så var det så varmt. och man såg blommor. och fåglarna kvittrade. och det kändes faktist som en sommarkväll! och luktade som en sådan. det var fan härligt. och jag påmindes om att allt den bästa årstiden ligger framför oss. och det är så jävla fantastiskt.
xoxo.

HELA LIVET VAR ETT DISCO

kan ju bara hålla med cissi om det hon skrev om fredagskvällen. en bra och trevlig sådan! och lördagen var mest bara jävligt chill. mat mat och film film. behöva ju ibland, en sån där hemmakväll när man bara ligger i soffan liksom.
kanske finns en och annan bild man kan ta och lägga upp.

var på ikea idag med elin och tommy. herregud jag blir helt matt när jag tänker på allt jag måste införskaffa! och så blev jag ju ganska så nöjd när jag insåg att det bara tar 13 min till söder från solna. tack gud, jag behöver alltså inte känna att jag bor på andra sidan jorden.

ikväll blir det lite familjemiddag. söndagsstek och jordgubbar till efterrätt, gött


Pussokram mina hjärtegull


fyra hjul som rullar, fyra moln på himlen, när fyra stjärnor faller kan du önska vad du vill...pojkar pojkar pojkar här kommer ett hundår till!

hade en fin fredag! det var jätte trevligt på mamas n tapas med god mat god dryck å fina presenter! alla va glada å trevliga (fast lite väl fästa vid sina mobiler ibland). precis när vi skulle gå från m&p kom emma å benja, så då satte vi oss ner å tog ännu en drink. väldigt trevligt att träffa dom, det var länge sen! sen gick vi. ida försökte smuggla ut en cider.. precis när hon klev utan snubbla hon (på sina fötter) å tappade cidern... f a i l . ehehehe.
sen gick vi till debban som va dött å då blidde det marie L som jag ändå inte riktigt börjat gilla? tycker det är ett konstigt ställe? måste kanske ge det en chans till, jag vet inte. jajajaaaaa. det var trevligt! hade svårt att sova igår så gick upp vid halv nio. åt, städade å åkte in till stan å gick promenad med ida. sen åkte vi hem å..åt. å åt. åt. kollade på film å teve. och var HEMMA. en lördag! lite förvånad över mig själv, skall medges.
nu ska jag iväg!

xoxo.

när fredagen är slut å du ska gå ut är det glassigt

Fredagen börjar närma sig sina bästa timmar. har precis gått en promenix i sköna sköndal (det var soligt å fint såg blåsippor å blev väldigt glad. såg även 2 döda daggmaskar). har dsuchat. sitter å dricker kaffe nu (MMMM!!!!)
älskar fredagar!!!
om 2 timmar bär det av mot mamas n tapas å där ska jag banne mig fira mig själv. hörs imorgon!

xoxo.
har hittat ett nytt favvodjur: björndjur.
så nu är listan; liger, axolotl och björndjur. till dom mer normala djuren är det flodhäst, sjöhäst och människa. eller inte det sista.. dom e ju fan idiotiska

du vet att du har fått nog när du vill ha mer


OCH VI GÅR UT OCH BRINNER UPP I NATTEN OCH SKYLLER ALLT PÅ VÅRA FYLLEHUVEN








DU ÄR RIKTIGT DUKTIG, DU ÄR AMBITIÖS. JAG ÄR BARA SNURRIG OCH ALDRIG SERIÖS

ligger i soffan och kollar eva och adam - fyra födelsedagar och ett fiasko. LITE BRA FILM?! jag tvättar också. massa massa tvätt.
har även fått blanketterna från csn, äntligen.

Och imorgon kära ni ska vi fira Cissi. Tapas, rödvin och fina vänner. Kan fan inte bli en bättre fredag!
Puss



OCH SOLEN SKINER INTE HELLER..

känner mig otroligt jävla trött på typ.. allt just nu. jag har fortfarande inte fått mina pengar och jag kommer inte få dom den här veckan heller. troligtvis kommer jag få vänta ännu en vecka. då har det gått TRE jävla veckor.
skolan är skittråkig, det är fan inte normalt att inte plugga och sen få mvg i alla jävla kurser. oj vilken utmaning.
och så lägenheten också. alltså vad fan. jag kommer ju få sitta inne och äta nudlar tills den dagen jag börjar jobba och med mina mål så kommer det inte ske på x antal år eftersom jag vill plugga. Åh.

behövde klaga lite. tack


GRATTTTIIIIIIS!!!!!!!!!!!!!!!!! <3


(hohohohoho lite snyg va?)

& everything seems the same but i worked something out last night that changed this little girls brain. a small piece of advice that took 23 years in the make and i will break it for you now, please learn..

känns som om en liten update är på sin plats..
i lördags gjorde jag varje fall högskoleprovet. sen åkte jag hem, bytte kläder etc, mötte upp Lunkan. Vi åkte till harry å malin och åt mat, med Noah också. sen kom gustav och max. sen styrde vi stegen mot Fashing (the place 2 be en lördag?). lunkan kom inte in, han va för full. så han gick till El Amir å en timma senare fick han komma in. tycker det kan kännas ganska oklart.. haha.
söndagen spenderades i sängen tills jag orkade förflytta mig till soffan. lunkan kom. vi kollade på film (blue valentine) och åt (nudlar, godis). kollade på gynekologen från Askim (bra jäkla serie haha).
igår var satte allsvenskan igång å familjen samlades å hejade. tyvärr vart det 0-0. ganska lam match, tyvärr. får hoppas det går bättre den 15e när det är första hemmamatchen på stadion mot Malmö. då ska jag dit & heja.
Idag fyller jag år! whehey! känns...inget speciellt. har hunnit springa, äta, kollat bloggar, facebookat & pluggat ytterst lite. vet inte riktigt vart min motivation är just nu? känns jobbigt me jaja.

Vill ha fredag! då ska vi äta tapas & dricka rödvin. å kanske en caiprinhia! muuums.
xoxo.

& your heels so high that you cant even have a good time.

jahåpp. ännu en vecka har gått. ännu en fredag. denna blir lugn utan dess like...ska nämligen göra högskoleprovet imorgon.
men efter det..då är man väl ändå förtjänt en eller två glas rötjut va?
xoxo,

RSS 2.0