Och snart är september slut!

En ny vecka och snart även en ny månad. Tiden går verkligen snabbt?!? 
Förra veckan jobbade jag, hängde med Andreas och åt middag i Sickla. 
I fredags var jag hemma hos Andreas för första gången! Vi åt mat, drack vin och kollade på film.. Sen somnade lilla jag. 
I lördags åt vi lunch med Elin, Zara och oliver på söder. En himla långlunch blev det och sen lite shopping. 
På kvällen blev det middag med Max och lunkan för att sedan gå ut en liten sväng. Dock blev det inge Debaser pga så jävla lång kö. Den var liksom i klass med trädgårdenkön och det brukar ju inte va så kul. 
Sen hämtade Andreas mig i Solna centrum. Så jävla bra att ha pojkvän (för det är han nu nämligen)! 
Igår följde jag med Andreas och hans familj till en åker utanför Södertälje där Andreas och hans bror skulle skärmflyga.. Eller vad det nu heter. 

När vi var i Mexico så sa jag att det kommer hända något det här året, jag kände på mig det. Trodde dock att det skulle vara att min syster blev gravid (önsketänkande) men det gällde tydligen mig själv? Inte att jag är gravid alltså, det skulle va så jävla onödigt. Men jag är ju kär!!! Och det är ju så kul att jag dör för han är så jävla gullig :) 

Jajaaaa... Annars är allt annat ganska tråkigt. Orkar fan inte jobba! Så tråkigt ju. 
Och jag är världens fattigaste person :)))))) och det är ju kul. Jag skulle kunna byta jobb och flytta, men det är fan ett för stort projekt just nu känner jag. 

Puss! 

sista dagarna i september.

har uppdaterat väldigt sämst. tror att jag själv mår lite si så där. i omgångar. ibland bra, men ibland kan jag inte ens ta mig ur sängen och ligger å kollar in i väggen och gråter. har alltså varit skitjobbigt och verkligen mått skit. nu har jag köpt nå tabletter på apoteket. får se hur det blir nu då.. hoppas bättre!

Just nu mår jag bra! det är fredag. Gör just nu pulled porkkk. ska bara chilla ikväll pga drink-fest imorgon. Ska bjuda på någon vanilj-rabarber-citron drink. 
har fått ett jobbbbbbbbbb! ska jobba med Jeppe. typ som "montör"... Hm. inte så kul. men pengar är kul! 
 
vad mer? jag ska börja skriva in C-uppsats typ nu. Har precis börjat uppsatsförberedande kurs. Den går typ ut på att läsa artiklar och komma på va man själv vill skriva om *gÄÄÄÄÄÄÄÄÄsp*

 
MVH / bergochdalbane-flickan.

Helvetesvintern

Det är kallt ute nu. Så fort det blir kallt ute så blir jag ledsen. 
Det är ett sjukligt hat jag har mot vintern, jag vet det, men jag vet inte riktigt hur jag ska lösa detta. 
Jag har ogillat vintern så länge jag kan minnas. Jag gillade inte ens snö när jag var liten. Jag ställde mig och skrek för att jag frös och tyckte snön var i vägen. Stackars mina föräldrar! 

För övrigt värdelöst att fylla år i december. Absolut inget att se fram emot ju.. 
Andreas sa en massa saker som skulle göra att jag skulle börja gilla vintern. Allt lät dock skittråkigt?! 

Tack och hej. 


HEJ HEJ!!!!!!!!!!!!!

Jag måste ju uppdatera bloggen!? jag vet inte riktigt vad som hänt sen sist... ska försöka minnas.
Vi var ju på popaganda som Cissi skrivet om. The xx och Håkan var BÄST!! mmmm så fint och bra. dock mådde jag dåligt, men  sånt får man ta bara. livet är inte alltid nice, kroppen mår inte alltid bra.. liksom.
Helgen eftr så hade Oliver 25 års fest som var rolig och jag drack för mycket vin alldeles för snabbt så jag åkte hem vid 2. Andreas var med och fick träffa alla!
sen har jag väl jobbat kanske..?
Nu i helgen som var så hängde jag med Malin på fredagen, sen kom andreas och så drack vi öl alla tre och sen åkte vi hem. i lördags var jag med mamma och pappa...eller nåt.
helt seriöst kommer jag inte ihåg vad jag gjort?! herregud!!!! min syster har varit på besök också, det var jättemysigt.
 
hur som helst är livet rätt trevligt och hösten är fin. har det bra på jobbet också, hade en dålig dag igår och en jättebra dag idag. dom där brudarna är ju såna jävla guldklimpar!!!
 
uppdaterar bättre någon annan dag. är ledig i två dagar nu :)
PUSS
 

11 september

jag å ida har tydligen skaffat oss liv? Eller? bloggen är typ döende...
 
i helgen hade gökboet drinkfest å det va väldigt kul! jag hade som mål att bli fett full å lyckades nå målet! scoooore! sen åkte vi på rave i vallaskogen å ja. på lördagen va jag INTE så bakis som jag trodde att jag skulle kunna vara med tanke på gårdagens alkoholkonsumtion. jag å mathias gick på bio på kvällen å såg på läskig film. på söndagen gjorde jag typ ingenting mer än lagade mat; Carnitas med pico de gallo å mangosalsa å guaca. kände mig duktig.
 
nu är jag hemma å pluggar statistik vilket är apabapatråkigt. m å s t e  plugga. men det är så tråkigt att jag dör ibland. 
 
förresten så är det september men har varit typ väldigt varmt ändå. bra att veta kanske om några år när man läser bloggen å undrade. såjaaa.
 

RSS 2.0