gunshot.

WOoooWOOoW! vilken sommar det var. SÅ BRA att jag inte skrivit på ungefär en månad för jag har helt enkelt inte haft tid??? Det här är ungefär första gången på en månad jag sitter vid en DATOR. oj oj oj. Ja meen! sommaren:

Skanka dårå. Sen roadtrippade jag å robban runt i södra sverige. ÄLSKADE Kivik å österlen + SMÖGEN. alltså smögen smögen smögen! vill dit igen! 
Sen har jag hängt på diverse landställen å BADAT ihjäl mig. hade träningsvärk av "för mkt" badande... ehe.
 
nu är det augusti men redan höst? det är ISKALLT (alltså det är kallare än vanligt i augusti... så sämst.) (dock vare ju varmare än vanligt i juli när jag prickade in min semester så..fair enåff). 

Jaja. nu jobbar jag å det är så jäkla trist. vill inte. så jag saknar linköping .... korridorslivet.... this too shall pass. saknad är väl bra eller nåt...
 
nu ska jag möta signe å annaL å gå på abba theeeeee museum!  har en EXTREMT lugn helg! så skönt! Igår firade vi mammi så då hängde vi där hela helgen å möz å så idag har jag tränat med syrribyrri å nu museum å sen vill jag typ bara se film å äta godis med signusen. imorgon ska jag på bio med min lilla Oliver.
 
 
Ahjsute! en så kul grej: Cornelia har fått huvudrollen i en serie på svt. haha! mitt lilla trolll!!!!

RSS 2.0