?

 

in a bubble on a stream,

igår köpte jag biljetter till skanka loss i sommar! såhimlataggad!! tror det är bästa festivalen. evehrr.. wow vill jag ju på också. såklart. vore fantastiskt att få gå på både skanka och wow i sommar.. ska kolla med diakonia om man kan få åka på wow med dom........ YEZ!
 
 
 
 
nu ska jag läsa lite mer Platons Staten. den är liksom rätt bra? 

its a bitch girl,

hej hej hej.
 
i fredags var det begravning för farmor. den var fin. farmor var en av dom bästa. hon var en riktig krut-gumma som alltid bjöd på gödis och våfflor. har nog haft många vänner som fått äta farmors våfflor! så fin. älskar dig farmor! kollade mot oliver i kyrkan och såg att det rann några stillsamma tårar på hans kinder. farmis hade verkligen många som älskade henne! och det påpekade även prästen (och syftade på att hon haft många män, hehe). 
mm. sen på kvällen var jag bara trött så då kollade jag på captain phillips. den va bra.
 
i går var det lördag och jag gjorde inte så mycket på dagen. gick ner på stan och picklade sen grönsaker...
sen satt jag och spelade lite tvspel och drack rödvin innan jag fick cykla snabbt ner på stan! åt middag på yellow fellow med lite roliga brudar! sen gick vi vidare till BK och idag har jag varit TRÖTTTTTTT.. så jag har bara gjort ingenting ungefär. gått en promenad och chillat i soffan..
 
 
nu är jag så supertrött men får ju inte somna kl sju. får.ej.
 
puss

jag trodde att jag kunde känna igen, men det kan jag inte.

Har haft en alkoholfylld helg. i fredags började vi nere hos Helena. Hånglade lite med Marcus, shottade absinth och dansade i en säng. Sen gick vi upp till kärleksköket. där mikrohånglade jag med jacob och sen tog jag med mig anton upp till mitt rum för att.. ja........ sen gick vi ner å dande på flamman igen.
 
lördagen spelades game cube å sen började vi dricka lite öl. spelade massa spel typ namn-i-pannan å drack öl å så! sen ner på stan en sväng.
 
 
Idag var jag lite trött, men gick upp å till simhallen för lite bad med signe. sen gick vi hem till henne och friterade fisk i hennes nya fritös och gjorde fish-tacos!!!!!!

nu är jag tjock efter denna helg och ska pga det träna imorgon. börjar även min nya kurs imorgon! statsvet. så sen kan jag allt om politik! ska få hänga upp i a & c-huset = med alla tek.fackare = häng i baljan = torsdagskrök och fredagspub!


Puss å Hej! Mitt nyårslöfte går helt ok just nu.

140115

det är snö och iskallt ute just nu. eller varje fall minusgrader. men massa snö. snöar hela tiden. 
 
idag hade jag och Signe framläggning av vår uppsats. den gick bra!
igår hade vi opponering på andras uppsats, gick också bra.
 
 
hej hå.

flightless bird,

en fredag som gick ut på att tvätta och titta på På spåret. roligare kan man väl ha men ja. helt OK...ändå.
en lördag där jag pluggade och så på dagen. på kvällen åkte jag till anna och svante och åt pizza å drack vin. sen åkte vi till bjärk och fortsatte med det (minus pizza). sen nh. en bra lördag med andra ord! hånglade lite med bjärk.
sen åkte jag hem och sov.
bakfull idag........ har pluggat ytterst lite eftersom jag somnade istället.
har åkt pulka i valla massivet. och sen har jag gjort 2 pannkakstårtor till söndagsfikat.
 
har inget mer att säga.

visst vore det kul att göra så? undra om det nånsin kommer att ske.

 

Sometimes it's like, someone took a knife baby edgy and dull and cut a six-inch valley through the middle of my soul

är hemma igen. i fredags åt jag fondue med signe och johanna.
i lördags pluggade vi tills vi tröttnade. då drack vi rödvin tills jag mötte upp anna. anna och jag drack rödvin tills vi skulle se på bio, vi såg på 12 years a slave. BRA FILM! rekomenderas! i söndags...gjorde..jag..nog...ingenting... 
idag har jag pluggat i 12 timmar :))))) SEN SKICKADE VI IN VÅR UPPSATS!!! Heja vad skÖöÖönt. 
 
nu ska jag kolla på mästerkockstjossan och sista avsnittet av gurlz. såg ju att det var ny säsong på g om typ 1 vecka. ÄLSKAR GIIIRLS! såklart. 

tvåtusenfjorton HEJ!

lockat hår, hårspray, snittar, champagne, hummer, oxfile, rödvin, red velvet cake, öl, musik quiz, taxi, fest, champagne, raketer, pussar, champange, kramar, kyssar, snack och prat och dans, snubbel, blåmärken och en jävligt snäll kille som stannar sin bil och skjutsar hem mig (och putte till sig). 
 
Ja men tvåtusenfjorton känns ju som att det började bra varje fall!
igår var jag trött, sov å kollade på film å sen var jag hos syrran och sov över där. pizza och film. klassisk start på året. 





RSS 2.0