one, two, three, four, five, six, nine, or ten money cant buy you back the love that you had then.

jag vet inte om det är som folk säger att våren är på väg. att det är vår i luften. men jag känner mig GLAD! inte för att jag känt mig så ledsen..men jag känner att nu är vi på väg här. nu är det bara februari (och mars men skriver jag det också låter det så mycket) vi måste överleva. och det blir nog en lätt match. det är måndag och jag har redan två helgrymma planer för helgen! på fredag ska jag äta middag hemma hos Bson med Ida och Karl. Lördagen är det festligheter. Då blir det till att ta på festblåsan och gå på fest hos Malins kompis Anton. Mmmhhhm!


xx.x

-


LIFE AS WE KNOW IT

helgen var bra om än lite konstig. fest hos felix som slutade med att jag tydligen är jävligt tänd på felix(??) hur fan han får min otrevlighet mot honom till det är för mig ett mysterium.
lördagen spenderades med min mamma och min syster. åt brunch, spelade boule (JAG VANN!!!!), kollade på konst, drack vin på NK (viktigt) och åt en fett god middag på tabbouli <3. Sen blev det vin med cissi och malin på pet sounds ju. finemang.
och resten av kvällen har ju cissi beskrivit så fint. dock försvann man ju, alltid.. herregud! sluta bjud mig på shots!!!

livet är roligt nu


i just want you closer, is that alright? baby lets get closer tonight.

gillar när man ny-upptäcker något. i lördags ny-uppäckte jag Nouvelle Vague. det spelades på Petsounds bar. Och det är himla härlig musik. idag ny-upptäckte jag Paolo Nutini. Det är himla härlig musik. Plus att han är helt söt.
jag är typ kär.
xoxo.

RECONSIDER ME BABY COME ON.

Note to myself: gå aldrig mer till Pure. Det är hemskt. Det finns 3 tjejtoaletter (Vilket 2 var urfunktion igår) och tjejer är så jävla sega att gå på toaletten. Folk SPYR PÅ GOLVEN?????? Fy fan. Dålig musik. Människor som är helt osköna. Om du går dit igen kommer du känna dig helt felplacerad och bli arg och bitter och börja tjura. Men! Gå tillbaka till Petsounds bar. Det gillar du! Härlig musik, bra toaletter (aldrig kö!), och ja även om det inte fanns sittplats så kunde man hänga av sig jackan och hänga. (Plus att du måste gå ner och kolla vad som finns på nedre våningen)
Nu ska jag vänta på Ida som kommer med mat. Sen blir det filmkväll på dan och te drickande. Det behöver jag. 

x0x0.

hon har ett sätt att säga uhum jag inte trodde fanns

fredag imorgon!

imorn ska jag vakna springa äta frukost plugga gå till skolan åka hem till patricia gå på jobbfest möta upp ida och lunkan åka till felix bli full(are) och ha roligt.
ikväll har jag ätit pannkakor med ida och lunkan och kollat på solsidan spelar mario hängt lite med max och joakim och simon också snackat strunt försökt lära mig matte .
nu ska jag läsa lite och försöka sova.

SOLSKEN

Bra saker med denna onsdag:
* Vaknade utvilad
* Hade en helt ok dag på praktiken
* solen sken
* fick min försenade mens (himla skönt, slipper alltså föda australiensarens barn)
* fick lön (hur nice? hade liksom glömt att jag jobbat)
* käkat choklad

tack o adjö.

JANUARI, JAG GILLAR INTE DIG

har ju faktiskt inte skrivit någonting alls sen vi kom hem från linköping och det är ju mer än en vecka nu.
på helgerna har jag så kul att jag helt enkelt inte har tid att blogga och på vardagarna är jag så jävla trött och uttråkad att jag inte orkar blogga. verklligen synd med tanke på vilka historier jag sitter inne på...

förstår inte varför januari måste va såhär? just nu finns inte ljuset i tunneln. det kommer, men alldeles för långt bort just nu. jättelångt bort faktiskt.
spel
pengar
kärlek.
har hört att man har en av dom sakerna. jag har då inget. jävligt underligt

återkommer när livet känns bättre och när januari är förbi. hejdå

spice up my life,

ska jag dö ensam i den här jävla lägenheten
haha de är inte kul
jag vill gråta
jag har inte gråtit på hur jävla länge som helst skulle var skönt
reta mig tills jag börjar gråta
Vet inte om jag är helt fri från känslor eller så extremt uttråkad just nu..men jag skratta så jag grät åt det XxX (RObban) skrev nyss.

oooooohhhhlalalajagvillhadig!

Satt och lyssnade på lite deppiga svenska låtar (fanfanfan med thåström är ju bland de bättre depplåtarna? Kollade samtidigt bilder från i somras. Blandade känslor! Saknar det och sommarn, men är glad att jag har så fina minnen därifrån. Men började såklart längta något så otroligt. Tror alla längtar lite extra i januari? Men kom på att jag ändå har sommarn att se framemot! Den har inte varit, utan den kommer att bli. Snart (Allt är relativt) Så då satte jag på en av mina favorit åhsommarfestdrinkarsol-låtar: Ulf Lundell - oh la la jag vill ha dig. Okej..töntigaste låten, med töntigaste låttiteln. Men den låten gör mig GLAD! Så nu ska jag gå och lägga mig i min säng. Läsa lite (inte socialpolitik, utan väljer nog en vanlig skönlitterär bok nu vill inte förstöra mitt härliga mood) Ledig imorgon men ska ställa klockan på lite tidigare så man hinner göra nåt av dagen.
XX.

imorgon är det måndag. då är det skola.


JÄVLAR VAD OKLART.

HEJ!
Igår hade jag och Ida en jävligt oklar kväll. Vi började med en klar middag hemma hos Ida. Laxpasta, rödvin och trevligt sällskap (HarryMalinAdelaLunkanIda&Jag då) Sen drog vi in till Amba och kollade på battle of the pole. Det va ganska tråkigt att se på massa tjejer hänga i en stolpe. Så då drack vi istället. Sen kom Max Simon och David, dom hälsade vi på sen gick vi in på vippen och shottade med Harry, försvann ner igen och hängde med Jonte etc. Sen tillbaka till vippen där BBs kompis började skrika på att jag hällt öl på henne, som jag såklart inte gjort. Rolig tjej! Så då fick vi komma in på vippen före henne HA! Sen är det lite fler oklara saker som hände tex att Ida fick mitt kort för att betala men hon glömde betala så bartendern blev skitarg och började skrika på oss. Så gick vi ännu en gång och hände med Jonte och co, och här bland alla RBV har vi tappat bort typ alla. Sen åker vi taxi (med typ asbra taxichaffis!) till Lundagatan och där dricker vi öl, spelar musik och Ida fäller en tår av oklara anledningar. Nu har jag gjort av med 1627 kr och ligger i min soffa och borde plugga men är alldeles för bakis...
XX.

oh let the sky be grey cause if it's ever gonna get any better it's gotta get worse for a day


vi dricker det rent för det är sant att vi är unga ännu en vacker dag kanske det är försent.

Snart tar jag helg. behöver tänka på annat än socialpolitik nu. det snurrar i min skalle, å det är fanemej inte alkoholens härliga påverkan.

jag går när ni kommer,

jag sprang imorse. nu ska jag äta frukost. ville verkligen bara säga det.
xx.

this is the first day of my life i think i was blind before i met you,

idag började skolan. var mindre nervös än vad jag trodde jag skulle vara. har ju en sån härlig förmåga att jaga upp mig själv för minsta småsak. Hm. men det gick bra och verkar kul (Eller OKEJ, socialpolitik..kanske inte så kul.. eller inte tråkiga böcker om det varje fall). Sen har jag hängt med IDA och ADELA. vi har pratat om Adelas pojkvän (HEHE du måste visa honom dina roliga vänner) Adela har klippt mig, nu e jag fanemej korthårig. Men fint! Gillar inte långt hår längre. jag är en periodare. inte inom alkohol för det gör jag mest helatiden. Men hår. ibland vill jag ha längst hår i världen ibland kort. Skitsamma..
Nu skall här drömmas bra fina drömmar så jag orkar upp å SPRINGA imorn (tror jag ens på det själv att jag kommer img till å göra det? Får se imorn. måste skriva klart om socialpolitikstjossan också.
XoXo.

jag tyckte hon sa lönnlöv

men hon sa lönlöst

vad har du gjort av dig för dig med dig själv?

Fortfarande sjuk. det DÖDAR mig. är slitsamt och jäkligt trist att vara sjuk. kom hem idag första gången sen lördags. Vi lämnade ju allt väldigt bara sådär i lördags för att hinna med tåget. Så pizzakartong, glas, kläderna som låg i en fin hög på golvet är nu i en lite mindre fin hög på golvet. Har hittat en spegel idag! Äntligen! Ramen skall dock målas om, vet bara ej i vilken färg. Vit, turkost eller något blir det. Imorgon börjar skolan. wiie!

-


<3

vilken fantastisk helg!! så himla rolig och spontan.
började med lite shopping i fredags med max och lunkan, sen hem til catrin med malin för lite förfest med en massa brudar som var tråkiga så då tog jag med mig mallan brallan till felix och sen drog vi ut. lunkan va fullast och det var väldigt nice att bära honom hem. malin och max fick till det och det gillas ju såklart.
hängde lite med simon från itella på lördagen, men jag var fan mest bakfull och jobbig (?).
drog hem till cissi och då kom vi på den briljanta idén att ta tåget till linköping. kan ju varit det bästa någonsin för fan vad kul vi hade i linköping! b ä s t a
och söndagen spenderades i deras soffa med en mysig carlberg. det behövdes!

det är så kul att leva när man har så fina personer runt omkring sig.

jag hade hammaren beredd under kavajen när du klev ut i sidenscarf och sa goddag!


over and over.

okej sista dagen på jobbet. buhu vad jag grät. kände mig lite lätt töntig, men jaja. kollegorna retades lite, grät med lite. kommer sakna allt. massvis. även om jag vet att det kommer bli bra å kul att plugga nu.
nu är det torka tårarna och på med partyblåsan. typ.
xx.

over and over.

okej sista dagen på jobbet. buhu vad jag grät. kände mig lite lätt töntig, men jaja. kollegorna retades lite, grät med lite. kommer sakna allt. massvis. även om jag vet att det kommer bli bra å kul att plugga nu.
nu är det torka tårarna och på med partyblåsan. typ.
xx.

KAN DU INTE VARA TYST NU?

`
bilden har inget med rubriken att göra.

XX.

FREDAGLÖRDAGSÖNDAG




SLUTET PÅ TORSDAGEN

känner mig ganska nöjd just nu faktiskt. Känns som den värsta ångesten har lagt sig. prov och inlämningar är skrivna, betyg satta och efter praktiken har jag två prov till sen är första steget avklarat.
imorgon ska jag städa och sen göra stan med Lunkan. kan ju även hoppas på att mina kära systrar gett mig pengarna dom är skyldig mig. Tur att dom har en lillasyster som kan betala..

(och lite ful tumme har man ju nu också. toppen är liksom sne, men det blir väl så när man hackar potatis och kollar på en snygg kille samtidigt)


hello

hej hej hallå dagboken.
inatt har jag vaknat sisådär femtusen gånger. har haft så svinont i mina bihålor så jag inte kunnat sova. SKÖNT! hoppas det går över snart.. nu ska jag bege mig till jobbet för näst sista gången.
xx.

ANDRA ONSDAGEN PÅ 2011 (FÖRSTA ONSDAGEN VAR JU FET)

jag börjar nästan tro att jorden ska gå under 2012 och det känns ju inte alls ok. då måste ju jag åstadkomma en jävla massa under det här året innan jag dör. shiiiit.
nä men seriöst.. mest lite ledsen över översvämningarna i aus. det finaste landet i världen typ (jaja jag har inte varit i hela världen) med dem finaste människorna. och så är ju Lisa där och det blir ju inte bättre av det. Akta dig för vattnet, lisa!

ingen skola på 4 veckor då. känns ju helt ok måste jag säga. Jag ska ju ta hand om gamla gubbar och tanter. jag är typ mest nervös över att jag inte ska trivas med min handledare. typ att hon är en bitter kärring (som vissa förskolelärare är). jag vill ha en glad och livfull person som ska lära mig allt hon kan.

Snatr helg och den ska spenderas med er antar jag. och lite 92or. höhöhöhöh.

PUSS


SVÅRT ATT SÄGA NEJ

Män dom söker kvinnor, kvinnor söker män.
Söker efter någon som kan följa med dom hem.

Jag har förändrats, kanske just på grund av dig.
Du vet att jag har svårt att säga nej.

Jag vet jag aldrig kommer leva hundra år.
Jag nöjer mig med en minut brevid dig om det går.
Och träffar jag någon annan då tänker jag på dig.
Du vet att jag har svårt att säga nej.

Jag kanske inte bryr mig tillräckligt om ditt liv.
Jag håller på att lär mig och ibland så tar det tid.
För vissa går det aldrig men jag tror det går för mig.
Du vet att jag har svårt att säga nej, till dig och dig och dig.

pepptoppen!

jag är förjävla täppt i näsan, har ont i bihålorna, har ett huvud som vill sprängas typ nu, är sinnessjukt trött hela tiden, ont i högra sidan om magen sen i måndags, mår illa konstant och ännu mer när jag äter, har fortfarande ångest, sitter och ska börja plugga matte B just nu. Sannolikhetslära. Ska nog ta och räkna ut sannolikheten för att man ska må så som ska mår nu. Det blir dagens mission.. juste! Icke att förglömma är min hosta som jag iofs haft i snart två månader men som nu börjar gå mig på nerverna. Kommer antagligen hosta så mina lungor flyger ur mig snart. Men.. Håkan släpper 2 till extra konserter på circus i april. bilj släpps imorn å jag ska fanemej ha en bilj dit!!!! får jag en bilj imorn så kommer jag nog börja må bättre snart. är helt säker på att biljetter till håkan kan bota illamående, magsmärtor, etc etc.
XX.

JJ - LET GO

jag sitter uppe nu, en måndagkväll/natt och skriver klart det som skulle vara inlämnat i fredags. lite ångest? lite stressad? nejnej.
Så himla skönt att fika och prata av sig med Adela idag. det behövdes för oss båda! så himla tråkigt bara att vi ska tycka att livet är så jävla jobbigt just nu. fan, det går ju över men jag orkar inte när man är just uppe i det. Jag vill tycka att allt är fantastiskt, jämnt. La vita è bella liksom.

hatar att må som jag gör för min mage klarar inte av det. den strejkar nu och jag dör för jag hatar min mage när den inte vill samarbeta. helvete.


Så, slutklagat.


paus

det är ju härligt att man varje fall är i samma mood som sina nära & kära. nu sitter jag på jobbet och mår skit. gillar nog inte riktigt mig själv just nu. eller så gör jag hönor av små fjädrar, men ändå. blaahhhh. vill vara en björn å gå i ide just nu.

xx

FÅ MIG ATT KÄNNA DET DÄR JAG KÄNDE I AUGUSTI.. ?

jag vill ta en paus från livet (tack adela för att du satte ord på det jag knappt visste vad jag tänkte). jag är trött på att plugga redan och jag vill inte alls praktisera. jag vill resa bort och träffa konstiga och roliga och snygga människor. jag har alldeles för lite tålamod till att vänta på att utbildningen ska va klar och allt annat som jag ska prioritera innan roliga saker. vad fan. ge mig lite lust till livet. eller livet har jag alltid lust till, men ge mig lust till alla måsten.

jag gillar verkligen inte januari för varje jävla människa sitter med ångest.

SITTER, VÄNTAR, ÖNSKAR

fan jag orkar inte mer. verkligen inte.
jag är så himla less nu, jag vill bara göra något nytt.

deppig tjej, kuuul. nämen jag är bara på lite kasst humör. känner mest att jag vill göra nåt kul och nytt typ. känner mig trött på stockholm bara och kanske tillomed sverige...
jag är trött på snön. jack johnson får mig att må sämre dock. ska kanske sluta lyssna och sikta in mig på en svensk artist istället.
jag är så uttråkad att jag helt seriöst börjar fundera på att börja träna. då blir man ju snygg i alla fall och vem vill inte va snygg?

jaha, vad ska man göra med livet?


någon dag är jag din jakttrofe som du övergav någon dag kanske jag kör över dig här utanför

tisdag jobb. onsdag jobb. fick ett samtal av lunkan halv sju på morgonen när jag satt på bussen på G till jobbet. Han var full. Jag var nykter. Så klart!!!!! Slutade klockan tre. Då blev det till att tvinga hit Robert å Adela.. Vi kollade i hela 28 minuter på I rymden finns inga känslor. den verkade helt superduper. Vill se! Men jag hade laddat hem lite fel så det blev som det blev. Så då kollade vi Harry.P. Sen Super Mario i några timmar. Californication x2. Sen somnade vi. Vaknade och åt frukost till Madicken. Åkte in till stan. fikade med Elias. Sen kom Ida och Lunkan och joinade oss. När vi gick hittade vi Adela på vägen. Jag Adela Lunkan åkte hem hit. Kollade på bästa serien (Våra vänner liv <3). Nu är jag fast!!
imorgon är det fredag.
xx.

VÄRLDENS BÄSTA LÅT


åren har nog slitit hårdare på mig.

igår gjorde jag en sån där typisk Cissi-grej. Och även en ganska otypisk Cissi-grej. Den typiska hade med min oförmåga att åka buss och den otypiska min oförmåga att orka umgås med någon jag knappt känner i nio timmar. typ. haha. dagen började med att jag slog huvudet blodigt i väggen medan jag läste listan med all kurslitteratur. sen åkte jag in till stan. vi gick till 3 bokhandlar innan vi fick bege oss enda till skrapan för att köpa någon nörd-bok. sen promenad till hornsgatan och fika i flera timmar. bio, the town. den va bra! rolig och spännande. sen vandrade vi hela vägen till Fridays. en helt klart bra måndag. men sen åker jag till norra sköndal. när jag går av inser jag att jag inte har några nycklar hem, dom har jag ju lyckats låsa in. Och jag har inga linser eller glasögon så jag MÅSTE hem. Men ingen annan än jag har nycklar till porten så jag får åka hem till mamma och sova där. Jag får åka till Gullmarsplan, missar tunnelbanan med 1 sekund typ, får vänta i 10 minuter. Sen hinner jag precis med en buss i Slussen. Jag sätter mig på den och känner mig rätt nöjd ändå. Tills jag kollar upp och inser att jag åkt förbi Henriksdal och måste plinga för att gå av i Sickla Bro och gå hem. Så.. Den resa SL sa till mig skulle ta 19 minuter tog i själva värket 70 minuter. Tycker jag är jävligt dumt av SL att ljuga.
xx.

WILL TOU TELL ME ONCE AGAIN HOW WE´RE GONNA BE JUST FRIENDS?




If you're for real and not pretend then I guess you can hang with me.


JAG BORDE PLUGGA MEN SÅ SÅG JAG DEN HÄR LISTAN OCH TÄNKTE "JAG HAR ALDRIG GJORT EN SÅN FÖRUT SÅ NU SKA JAG NOG SLÅ TILL"

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
japp!
Har du några nyårslöften?
Sluta röka och lära mig att äta senap.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Bekanta från den gamla goda tiden i hökarängen
Vilka länder besökte du?
Sverige och Spanien
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
24 feb, 12 Juli, 31 Juli, 18 dec, 31 dec
Vad var din största framgång 2010?
att jag började plugga och hittils lyckats jävligt bra.
Största misstaget? 
allt dumt jag gjort mot mig själv och det är nog en hel del faktiskt.
Bästa köpet?
resan till barca och allt annat jag la pengar på i sommras ;)
Vad spenderade du mest pengar på?
helt klart alkohol och taxiresor
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mina otroligt sköna vänner. på riktigt alltså! ni har gjort mig mest glad under året.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Säkert - dansa fastän, Robyn - Dancing om ny own, Tommy körberg - stad i ljus, Duck sauce - Barbra Streisand
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 
gladare(!!!)
Vad önskar du att du gjort mer?
Jag har gjort precis det jag har velat det här året. skulle väl va att träna eller nåt sånt tråkigt då.
Favoritprogram på TV?
Våra vänners liv, PSL, rebecca och fiona
Vad gjorde du på din födelsedag 2010? 
Hade middag och förfest hos mig och sen var vi fulla på debaser. bästa.
Den bästa nya personen du träffade?
Lunkan skulle jag vilja säga men vi träffades inte för första gången 2010. Harry goran malin kanske? jag har liksom inte träffat några andra nya (??).



VÄLKOMMEN

Cissi har redan skrivit om nyårsafton men jag känner att även jag måste säga ett par väl valda ord eller bara berätta hur jävla kul jag hade. Det var en fantastisk nyårsafton!
vaknade upp med en bakfylla från helvetet och det blev inte alls bättre av att åka ända från Kargstalund hem till mig själv i Sickla. det tog mig 2½ att komma hem och jag trodde jag skulle spy varannan sekund typ. Men, det vare fan värt kan jag säga.

Ett bra avslut på ett riktigt bra år. vad mer kan man önska?

Nästa vecka börjar 2011 på riktigt. skolan börjar igen och sen ska jag sättas på prov. praktik i 4 veckor på äldreboende. Jag är SVINnervös.


Puss!

newyears

Jag har inte många bilder från nyår. Men här kommer några bilder från förfesten.
Vi spelade Party Alias. Jag och Lunkan vann. Överlägset.

En hysterisk Cissi
Två söta pöjkar.
Bästa paret!
glada tjejerna!
Malin knyter Lunkans slips. Lite väl lång tid tog det dock....(av förklarliga skäl)

2010 2011

Vilket nyår! Det var perfekt från förfest som innehöll spel (party alias) champagne och lite västerbottenpaj. Sen till LADAN i Täby. Där strök vi runt lite innan det blev dags att sätta sig till bords. Det blev lekar och god mat och bara jävligt trevligt.  Middagen avslutades och alla gick runt lite innan det blev dags för 12-slaget. Massa champagne, One med SHM och Vänner. Vi gick in och fortsatte med champagnen (Det fanns ju så mycket kvar några va tvugna att ställa upp och dricka upp den!) Sen skulle det dansas. Då blev det strömavbrott. I cirka en timma. Hela Täby var tydligen mörklagt. he he. Men det var inget att hänga läpp över. Lite stearinljus och folk som skrek Barbara Streisand fixade det. Sen är det en herrans massa timmar som gick åt till att dansa, stå utklädd i baren, dricka en hel del, hångla, slåss, skratta och ha ett underbart jäkla nyår. Halv åtta ramlade jag Cattis och Lunkan in på Finnboda Parkväg. Förde ett jäkla liv, somnade. Sov i hela två timmar. 1 januari spenderades i goda vänners lag på Branten. Det blev pizza godis nudlar cola ramlösa harry potter x 2 patrik 1,5 sebbe och fångarna på fortet.
jag tror jag redan gillar 2011.
xx.

RSS 2.0