Update från mexico

Just nu när jag skriver detta så ligger jag på en strand i mexico! Det enda jag hör är vågorna och vinden. Tänker på 2013 en del och tror att nästa år kommer bli fint. Det känns som om det kommer hända något stort. Jag vet inte vad eller ens vem men något stort! Mig, familj eller vänner.. Men det känns liksom. Lite pirrigt nästan! Förstår ni?
Har även hört ABBA - happy new year två gånger idag. Och då vill jag bara le lite extra.

För att inte bara prata om ett nytt år så kan jag även meddela om vad vi gör här. Solar, badar och äter mat. Har dock i omgångar mått illa, haft ont i magen och tänkt på saker man inte ska tänka på, men det går över med tiden.
Vi har haft en dejt med Anton Wågström, hans flickvän Cissi och Robbans jobbarkompisar Sara och Anna. Åt middag och drack tequila innan vi såg Avicii på stranden. Dock världens sämsta för-dj i 3 jävla timmar. Så när avicii väl gick upp på scen kl 01:30 var vi inte alls lika pigga som innan. Fortf jetlaggade också..
Imorgon kommer Oscar hit och joinar oss! Och på måndag är det ju nyår som ni vet, men vad vi ska göra är ännu lite oklart. Festa men vart vet vi ej! Det finns ändå en del att välja på.. Dock måste man ha biljett till alla ställen.

Puss


dan före dopparedan då!

nu har jag varit i sthlm sen i torsdags.. vad har jag gjort? i torsdags chillade jag nog mest hemma i stuvsta. sen på fredagen var jag med oliver å cornelia, vi bakade chokladbollar och mös. sen åkte jag hem till ida å vi åt tajmat å spelade spel. älskar att spela spel? kanske för att jag är så jävla bra på't!! hehe.. på lördagen så åkte jag och fixade med min lägenhet i sköndal å sen hem för att fixa inför gäster med mat å paket å så. badade med oliver å cornelia, dom skrubbade mig fin inför mexico. så folk skulle gilla mig...hur smutsig brukar jag vara!? sen kom gabriella joel å farmor å så åt vi kalkon, öppnade paket, åt hemmagjord glass å sånt. sen kom mathias hit. det var jättemysigt! hade faktist saknat honom fastän vi sågs i torsdags. alltså bara 2 dagar? Mmmm. snart ska vi åka!!! jag kommer få vänta ett tag i centralen på pendeln, men kom på att jag ju kan kolla på dagens avsnitt av julkalendern! det gjorde mig himla glad! 
nu ska jag snart gå. ska.bli.kul.så.himla.
 
kommer inte sammanfatta året. hinner ju inte? har inte tagit mig den tiden. men det har varit 12 månader. vissa bra vissa dåliga. det här året var bättre än förra varje fall!!!! mkt bättre! förra året var ett himla mellanår. i år var ändå ett år.... mitt nyårslöfte till 2013; fortsätta träna, springa milen åtminstone 1 gång, äta mycket mer vegetariskt, spara pengar (typ till barca), vara snäll som en karamell.. ha världens bästa nyårsafton med mina bästisar (minus adela å anders:(( )
 
 
puss å kram ät en banan nu ska jag fara in till stan 
där ska jag ej kolla på en gran utan ta pendeln till arlandaa'n
 

såna där bra saker jag lärt mig under året som gått

Året är snart slut och då tänker jag alltid igenom året som gått.
Det här året har jag lärt mig en hel del, på jobbet har jag självklart lärt mig så mycket nytt att det inte får plats att skriva (och ingen är intresserad av detta). Och i mitt privatliv har jag lärt mig en hel del..
Att allt alltid löser sig har jag vetat ett tag såklart, men den meningen är viktig att tänka när livet känns jobbigt eller man sitter i en jävligt jobbig situation. För att det löser sig faktiskt! det gör över och det löser dig. Inte av sig själv, man måste ju göra någonting åt det men försöker man så brukar allt lösa sig till det bästa.
och så finns det någon som lärt mig att inte vara negativ. Jag gillar inte snö och jag gillar inte kyla, men ärligt talat så kan jag inte gör någonting  åt det. då får jag helt enkelt bli glad av snön, för det är så jävla fint istället för att bli sur för att det snöar! som det faktiskt gör varje år i det här landet.
och det här med att inte behöva umgås med människor som inte berikar mitt liv eller vad jag ska säga. såna som inte ger mig någonting och såna personer som jag nästan mår dåligt av att umgås med. Att ha lärt sig det! lärt sig att det inte behövs. man måste liksom inte hålla fast vi gamla (eler nya) vänner bara för att..
en sak till jag lärt mig är att peppa andra! att berätta för andra hur fina, bra och duktiga dom är. för sånt är så himla  himla viktigt!!! man känner sig så himla mycket starkare efter att få höra något sådant.
 
Imorgon åker vi til Mexico och det kommer bli helt fantastiskt!!! jag längtar så otroligt mycket nu!
Tack för igår kära ni!
 
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

semester!

NU har jag äntligen tagit semester och det känns så jävla skönt. har varit så himla trött den här veckan pga en hel del massa saker såklart.
I tisdags fyllde jag år! jag jobbade på dagen och sen skulle jag ha middag för famijen. jag var så himla trött när jag var påväg hem men det var bara att börja städa och laga mat när jag väl kom hem. Till slut kom dom iaf och jag fick fina presenter och massa kärlek.
när dom gått så åkte jag in till stan för att dricka öl med Olof. pratade om en massa viktiga saker som vanligt och sen kl 3 åkte vi hem. berättade den där viktiga grejen och han tog det precis så bra som jag hade hoppats. kan bero på att han är en normal och vettig person.
idag har jag jobbat mitt sista pass för det här året och 3 veckor framåt. Vi åt julbord till lunch och det var så himla gott och det blir liksom den enda julmaten jag får äta i år. efter jobbet skulle jag egentligen gå på julpuben men jag var så himla trött att jag verkligen inte orkade gå. det var typ ingen som orkade eftersom vi har jobbat så himla mycket allihopa. Innan jag gick från jobbet kramade jag alla flera gånger och önskade en god jul. kommer sakna dom!!
jag åkte in till stan för att.. jag egentligen för att inte åka hem och somna. köpte solskyddsfaktor för 360 kr!!! vilket jävla rån och sen gick jag till hm där dom hade rea. jag är bäst på att reashoppa kan jag meddela!
 
OCH IMORGON GÅR JORDEN UNDER!! så det blir väl egentligen inte så mycket mexico för vår del..
 
<3

LOVE IS ALL I GOT, ONLY LOVE IN MY LIFE, LOVE IS ALL I GOT.

TJIPP Å HAJ! 
 
 
Har INGEN pluggro alls. ingen motivation. så jag typ..struntar i det. igår missade jag näst sista förel. pga illamående och ont i (vänster sida av) magen. låg i sängen och pluggade ändå, så fick lite gjort. bratjej. sen strunade jag i plugget och spöade mathias peter å maria i kortspel, å sen gick jag å m ner på stan för att handla julklappar. det blev en skjorta till m istället........ varför är det så lätt att handla till sig själv vid julklappsshopping? Sen åkte vi hem å jag sov å han pluggade å sen kollade vi på MODIG å sen åkte jag till Signe för julemys! vi åt julmat å hade jättemysigt! synd bara att jag fortf mådde lite illa? Idag mår jag bättre! Tillåmed bra. hohojaja.
 
Nu har jag börjat packa ihop mig från lägenheten i kärleksköket. H A T A R (!!!) att packa? Så SKITTRÅKIGT. måste även packa ihop mig hem till sthlm? Min hjärna blir ju smått förvirrad. samtidigt har jag ändå rätt mkt i skolan som BORDE göras... men som jag inte gör? kör på nåt 2cool4school grej just nu tror jag..jaahaja. 
så idag ska jag egentligen bara packa och plugga. kult. kanske ner på stan å köpa en julis till cornelia. resten av familjen får nog fina grejer från mexxan istället? typ tequila. hehe. NåvÄl.
 
Egentligen tänkte jag inte ALLS skriva om mitt himla liv nu..utan;

GRATTIS PÅ DIN DAG IDA! Du betyder så himla mycket! Ibland (som typ NU!) kan jag bara få såna panik längtningar HEM! vill bara hem å hem å hem, för det är ju där du (NI!) är!! Speciellt den här hösten som varit så himla upp å ner hade jag önskat att sthlm låg i linköping. eller tvärtom. Eller så är det kanske alldeles mest å bäst att det ligger lite längre bort. NÅVÄL! GRATTIS på din födelsedag! 24 är ändå himla bra, har ju själv testat den åldern ett tag nu! VI SES PÅ FREDAG! puss å puss å pusss <3

den helgen innan vi åkte till mexxan

i fredags hade i en helvetesdag på jobbet. alltså herregud? ibland förstår jag inte hur vi lyckas ta oss igenom pasyts som är såhär utan att saker och ting går åt helvete.
ëfter jobbet så gick vi iaf och drack vin för att typ PRATA och inte gå hem och tycka att allt bara är jobbigt. efter några glas vin så åkte jag till treat för att dricka  öl med Lunkan med vänner. efter några öl och lite önskelåtar så gick vi till sue ellen och då kom Malin!!! och gav mig en födelsedagspresent :)))
under tiden vi är där så somnar både simon och lunkan, riktigt kul killar att hänga med. sen åker jag och malin till malmen istället. sen åker jag hem och somnar med alla kläder på. i lördags åkte jag hem till Malin, skulel hjälpa henne att packa ihop hennes lägenhet, men jag var så himla trött och på dåligt hurmör så jag låg i hennes soffa och kollade på musikhjälpen istället. vid 7 åkte vi till stan för vi tänkte att vi var tungna at äta så det gjorde vi på vapiano! Idag har jag sovit nästan hela dagen. har varit vaken i 4 timmar nu och kommer säkert inte kunna sova inatt.. och jag som ska upp och jobba imorgonbitti.
 
På tisdag fyller jag år så då ska jag fira mig själv och sen ska jag jobba lite. och så lite julfest på jobbet på torsdag. och på fredag vi ju ses!!!!!!!! åh så kul och mysigt!
 
 
 
"Det kommer ordna sig, det gör det alltid,
jo, det löser sig, så brukar allt  bli,
det kommer fixa sig till slut,
det är inget tvivel om, fast nu känns  skiten sur,
och flera mil ifrån, det ordnar sig."

vädret och peppen.

HELLO HELLO DAYBOOK! 
 
SÅ! Igår fick jag äntligen mitt sista VG så jag får vg i psykologi! känner mig bäst i Sverige osv... Nä. inte direkt. men nu slipper jag oroa mig för tentan den 17e januari och VERKLIGEN koppla av i Mexico! 
Igår var det 20 (!!!) minusgrader här! så HIMLA kallt. ansiktet gjorde ont i kylan och andningen likaså. 
idag när jag vaknade var det snö-regn som föll och termometern visade på 0 grader? HUR kan det vara 20 graders skillnad? GAaAaAd! krejsi-dejsi. Mmm.
 
ja. nu ska jag ner på stan å möta Annapyttipanna. Sen ska vi hem till mig å laga eget naan-bröd å fisk tikka-masala..MmmMmm! goTT å hott! 
 
är så sugen på att åka HEM NU! vill HEM! pratade med Cornelia i telefon idag om vad hon önskade sig i julklapp "Men det kan jag ju inte säga jag vill ju bli överraskad??" OkeEjj! sry.. önska kan en ju göra ändå, vill jag säga.. Men det örat ville hon icke höra på! hoho jaja. Tomten får väl vara kreatik i år då? Å Oliver önskar sig EN TREVLIG JUL...... Min lilla känslo-kille alltså? haha... 

Ja. Vill ha torsdag å åka hem å mysimys å frdagen blir så jävla bra! är tagg på en utekväll i STHLM! på lördag ska jag äta middag med familjen å på söndag måste jag nog visst packa ??? Ida.. vad tror du om att ta ut ca 3000 på forex innan vi åker? 
 
Juste. Ner på stan vare visst.. HEHE.. vill köpa FLER LJUS FRÅN INDISKA? Köpte ju å det doftar fantastiskt gott om jag blandar det blå med det gröna... Mmm..........
 
xoxo

för här sitter jag och lyssnar på hiphop

idag.... har jag jobbat. från kl 07.00 till kl 21.45
ni förstår min trötthet just nu va?
 
dagen började med att jag kom upp på HIA där min chef hade luciakläder på sig. så himla söt så jag dog! All personal på HIA gick i ett luciatåg och jag efter med lussebullar och kaffe. patienterna blev så himla glada, såklart.
sne gick hela dagen så där snabbt som den gör ibland. skrev på mitt nya anställningsavtal, fick reda på att jag får löneförhöjning i februari. tack!
efter jag ätit min mat så gick jag ner och såg ett till luciatåg. det var också fint såklart! sen vid 2 tiden gick jag ner till 55an för att.... jobba lite till.
kvällspasset började så obehagligt lungt. då vet man att det absolut inte kommer fortsätta så. en av våra patienter blir dålig och vi har varit hos henne i flera timmar. det tog liksom aldrig slut..
när kl va 21:30 och jag äntligen skulle få gå hem så kommer det en ny patient. då orkade jag fan inte mer. till slut gick jag för att byta om. hade jag inte jobbat med världens finaste tjejer och killar hade jag aldrig orkat.
på vägen hem ringde sophie och frågade om jag kom hem ordentligt. alltså.. jag jobbar ju med fina människor.
 
jag har ont i varenda liten kroppsdel. och jag mår illa. och jag är trött. och ledsen.
men imorgon är det fredag och jag ska verkligen försöka vara på mitt bästa fredagshumör.
 
måste verkligen sova men just nu sitter jag här helt apatisk.

12-12-12

idag har jag varit hemma, kollat på musikhjälpen och varit hemma hos mamma och pappa. skulle baka pepparkakor och göra knäck, men det var så tråkigt så jag sket i det. kanske någon annan dag..?
imorgon ska jag jobba på HIA på förmiddagen och 55an på eftermiddagen. jag får ju se ett luciatåg och det är ju viktigast!! hoppas att jag själv slipper vara med dock.
på fredag, då ska jag också jobba men efter jobbet ska jag dricka sprit på treat har Lunkan sagt. sen när jag blivit full ska jag även hänga med Malin och Sara.
sen fyller jag år på tisdag, då tänkte jag ha middag för familjen! och SEN ska jag fira mig själv på fredagen, vara bakfull på lördagen och på söndag tänkte jag åka till mexico... typ. hehehehehe
 
kan inte riktigt förstå att vi ska till mexico? vet inte varför det är så svårt att förstå heller..
innan jag och Emma skulle åka till Australien så hade jag sån jävla resfeber. jag ville knappt åka dagen innan. fick panik och trodde vi skulle missa planet eller nåt.
men nu, icke sa nicke. känns himla bra bara! Detta kan ju bero på att jag är 5 år äldre.
och ska bli jättemys att få hänga med Cissi i 2 veckor :))))
 
jag kollar förövrigt hela tiden på Musikhjälpen. börjar bli knäpp i huvudet. tar ju en paus imorgon och det är nog bra. så jag inte börjar tro att jag också sitter i den där glasburen i Malmö.
 
 
 
PUSS <33333
 
 
 

jag har väntat så länge på just den här dagen...

 
 
ikväll ska jag få se The Hobbit! hihi. åh. Kan klockan bara bli åtta? kan jag bara sluta vara en tönt? NÄÄ!

saker jag behöver

Fina skor vill man ju ha! tex dom här från nelly.
 
Skinnväska från Zara.
 
Glittrigt nagellack från gina tricot! älskar glitter.
 
 
Doftljus i olika färger och lukter från Indiska.
 
 
 
Alltså denna soffa!? den dagen jag har råd med detta.. <3 josef frank
 
 
 
 
Glasen jag velat ha länge nu, från lagerhaus eller grandpa. dom är inte det lättaste att sno kan jag meddela.
 
Kalender från Ordning och reda. hur fint med orange?
 
 
 
och kanske tusen saker till. som en klocka i roséguld.
 
 
 

HALLÅ DÄR!

vet ni mina kära vänner, att jag är ledig i dagarna 3. det känns som semester! igen. men tanke på att jag var sjuk alldeles nyss också.
i lördagskväll fick jag sällskap. vi kollade på film och drack sånt man dricker på lördagar och typ hade det bra. dock glömde vi bort att kolla på fucking åmål pga var tvungna att prata om viktiga saker.
på söndagen så gick jag till jobbet sådär okristligt tidigt!! det var helt sjukt hur trött jag var men jag lyckades hålla mig vaken och ta mig igenom hela passet med bravur! sen åkte jag hem till mamma och pappa, dock var jag kanske världens sämsta besök för jag sov, åt och sen åkte jag hem. kunde inte hålla mig vaken, helt omöjligt.
kom hem till slut i alla fall och såg på 500 days of summer och grät som ett barn. gråter ju ganska mycket när jag är trött.. precis som ett barn.
 
igår var jag hemma hela dagen, sen åkte jag till Adela för att äta middag. så himla gott med hemmagjord pizza! vi kollade på nobelfesten och musikhjälpen lite om vartannat. lärde oss en hel del om nobel också.
snart ska jag laga mat. lite carbonara är man ju sugen på!
 
på fredag ska jag jobba och sen ska jag dricka sprit på treat! kom och va med vettja? vi ska fira. vad vi ska fira kan i hitta på då.
 
Puss

-


11 december 2012.

hej hej hallå.
hade en helt skönt helg. i fredags var vi ute. det var himla kul! först satt vi här hemma å sen gick vi ner på stan. var bakis på lördagen. först mådde jag dock BRA.. bakade mjuk pepparkaka och kollade på film.... men sen ville jag spy. så gick ut på en promenad och sen hem och sov.. när jag vaknade gick jag ner och köpte TACOS! bästa maten när man är bakis och bara ska sitta hemma..MmmM! sen kollade vi på Harry Potter och hade det mysigt. Spelade kort och sen sov.... i Söndags vet jag knappt ens vad jag gjorde? oKlArTtTttTt............. hade det väl slappt då.
 
Mmm. ja. nu är jag inte utfreakad längre. NU ÄR ALLT BRA.....på fyllan var jag ju tvungen att fråga. och det var bra svar. han var mest arg, eller ja tyckte hon var töntig nu för hon hälsar inte eller någonting på honom. och ja mig säger hon hej till men det är nog så stelt det bara kan bli ungefär. Igår när jag kom hem och satte mig brevid honom i soffan så gick hon....... hohojaja. skönt att jag inte bryr mig. vet ju vart jag har honom nu, och hon får göra vad hon vill ungefär. jag är glad! och det är det som räknas faktiskt. punkt slut.
 
 
 
vill dock ha Mexxan rätt mkt just nu!!! Vill ha den 20e å åka hem å 23e.. eller nja. helst den 24e kanske!!!


xoxo.

önskar att någon.............

okej lite bara;
 
- har huvudvärk. himla trist. hatar det.
- det är SÅ MASSSA SNÖ UTE! asmysigt. gillaree så länge jag inte drabbas av det på något dåligt sätt.....
- Har känt att allt varit så bra och gått så bra ett tag nu men igår vände det utan anledning och nu kan jag inte få bort den där gnagande dumma känslan. Lite som att jag gillar honom mer och mer... och förstår inte hur någon kan gilla en tillbaks, och väntar på att NU..SNART.. så kommer "sanningen" och allt förstörs. Förstår ni? Och som att VILL JAG VERKLIGEN? vill jag vara som beroende av någon annan? Bli glad och ledsen pga någon annan? är kärlek värt någonting egentligen? PLUS att jag tänker om han fortfarande tänker någonting på henne..Har dom där himla 99 % han glömt henne förvandlats till 100 snart eller??? Eller finns det fortfarande någonting där, och vad betyder det i så fall? Hur skulle han hantera det om hon nu kom och sa att hon gillade honom?? Förstår ni? klart ni gör smartisar. 
 
 
 
 
 

hej här kommer massa bilder för jag har ingenting att skriva.

Jesper jag och Anna lite salongsberusade?


Min första fest in lovekitchen.


På riktigt farlig katt....


Bästa köket. :( 


Söta Vän! 


Glitter-drinken.



Kinatecken.


Tandlös.


Rätt taggade!!


Rätt otaggad?


Budskap på väggen.


Drinkfesten när allt var bra. 


Jesper robert  å jag är koola som vanligt.


Sibiriska soppköket.


GULLIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Himla påhitt med HÖSTstjärna? det är en JULstjärna. 


Hösttjejen <3


Nån är glad över att moster hämtar.....


God drink och god vän. 


Myser med C.


jag och anna lite överförfriskade på förfest. Vi skickade tydligen runt den där bilden till folk.. ehm..


Tror jag och Anders tog denna för att skicka till ida? Gjorde vi det? blev du glad??? haha


Stryker TROR skriver VET stryker DIG skriver ER. puss.


HEJ VI ÄR SÖTA:..Lurvetussen och sötsnubben.

i want a hippopotamus for christmas, only a hippopotamus will do.

HEJ! jag ligger i min säng och läser hälso psykologi. och ska sticka lite nu och kolla på nåt kul. sen kommer kompisar hit för att laga lite julgodis. och igår gjorde jag min första egna julgröt och min första egna julskinka!!! himla gott! åh. känns som att jag visst blivit tomtemor? vad hände? HmHmHm... 
 
Det snöar så himla massa ute att jag är osäker på om en ens kan ta sig ut? tror inte det. vågar inte kolla upp det närmre... 
 
Känns sjukt konstigt att snart Mexico kommer ske! Oj vad mycket mexxxan det blir här på bloggen i dessa dagar... Men känns som om vi kanske skulle kunna göra listor på vad vi ska tänka på innan och vad som skall packas! (Bara för att sånt är så himla kul.. och ja nödvändigt för en sådan klant som jag!!!)..
 
Att tänka på innan: 
1. VILKA HIMLA HOTELL VI SKA BO PÅ! Skriva ut papper till det..
2. Skriva ut biljeter till flygen?
3. Växla pengar!!! Kan vi kanske göra på Arlanda eller hur funkar det??????? 
4. SÄKERT KOLLA UPP massa mer... åh.. när lär en sig sånt här? Mammaaa! hehe.......
 
Okej packlistor är mycket roligare!!
1. BÖCKER! Ida! Ta med den där "porr-boken!". vill jag läsa.. hehe!
2. Kamera! 
3. PENGAR PASS BILJETT. de givna 3 liksom.
4. 2 klänningar?
5. 2 par shorts?
6. Några linnnen och t-shirts.
7. 1 par skor.
8. Smink å hygiensaker å solskyddssaker å tabletter. knark ger mig stark!
 
9. Handduk kanske hotellet ger? behöver vi packa nåt mer då? 
 
 
 
 
MmmMM.. Såjaa. känner mig tryggare nu........ haa! xoxo.

den perfekta födelsedagspresenten

Herregud jag har ju en hel helg att skria om! ojoj!
I fredags var jag hemma från jobbet pga sjukdom, som ni vet. På eftermiddagen kom mina kära föräldrar för att hämta mig. Åkte till Farsta för att köpa julpynt till mig, mycket fint, sen hem till Sickla för middag. sen däckade jag väl eftersom sova är det enda jag har lust med när jag är sjuk.
Vaknade sen upp på lördagmorgonen, gjorde fetaste frukosten till mamma och pappa. På med kläder och så in till stan där det ar så himla mycket folk. Kollade på en himla massa fina och dyra kläder inne i Mood gallerian. det kändes juligt och så.
Vid  halv 2 åkte jag hem till Elin och Tommy för att laga mat, alltså världes bästa födelsedagspresent!!
När jag kom så hade Tommy gjort margeritas, som jag surplade i mig på 5 sekunder pga sketagod. sen börjde vi med att göra iordning ankan som vi skulle äta till middag. Efter ankan gjorde vi förrätten som var Ceviche med Champagne! har aldrig ätit det förut och undrar verkligen varför eftersom jag älskar fisk och koriander?! dock vet jag inte om det är koriander i all ceviche men den vi gjorde hade det i sig i alla fall. sen gjorde vi risotto för Tommy tyckte att jag verkligen skulle lära mig det. och det ska jag ju lätt bjuda på när jag får nå fina gäster! (Adela, du gör precis lika god risotto som Tommy. på riktigt alltså. och att vara lika bra som Tommy i mina ögon är en himla komplimang)
Middagen blev tillslut: Ankconfit och rödlöksrisotto med champagnevinegrette, tryffel och egengjord rostad lök som tilbehör. sjukt gott!!?!??!?!
drack gott rödvin till och sen gjorde vi efterrätt som var karameliserade bananer med kokos och glass till. sen fick jag bestämma drink själv och då ville jag ha RBV med guldvodka. hahaha, alltså att dom har det hemma är bara konstigt. vem köper det? ganska tacky........
sen så där vid 4 tiden somnade jag på deras soffa! vakande kl 9 och då gick vi till hotellet brevid dom och åt frukost.
 
i söndags låg jag i soffan och var trött, sen kom momor! då snackade vi skit, åt mat och så åkte jag hem. När jag kom hem så hängde jag upp en ljusslinga i köket, tände första adventsljuset och njöööööt av min egna lägenhet. herregud så skönt det är att få komma HEM.
 
igår kom jag till jobbet lite innan jag började, som vanligt och det var så mysigt! fick kramar tillomed! mys.
 
19 DAGAR KVAR  TILLS MEXIKO!! blir så glaaaaaad :))))))

as long as you need me.

I fredags skrev jag min sista tenta för den här terminen. så.himla.skönt. no stress no more. på ett tag. fick även en lägenhet på flamman, gökboet. så ingen lägenhetsstress heller. SKÖNT.
 
 för att fira tenta-skrivandet så gick jag och M ut och åt mat, drack en öl och gick på bio. på legends har dom erbjudande mat+bio så får man typ biobiljetten för 40 spänn. helt bra! sen gick vi nog hem och sov mest.
på lördagen var det första december och jag var taggad inför det! så vi gick upp och gick på julmarknad, sen hem och softade lite innan vi gjorde julgodis och kollade på polar expressen. en promenad ute (höll i fem minuter sen frös vi ihjäl!) och gick hem och sov. vaknade vid halv elva idag och kollade på julkalendern och åt sen julgröt till frukost och spelade kort. sen mötte jag jesper och pidde och gick på julmarknaden (igen). nu ligger jag under mitt täcke och värmer mig. om 20 minuter ska vi göra pepparkakshus i korridoren! åh vill åka hem och ha lite julmysigt! har typ bara föreläsningar mån och tors mån å tors mån å tors nu. 6 föreläsningar kvar alltså.. sen åka hem! sen MEXICO! alltså? hallå. ska bli bästa någonsin! direkt när jag kommer hem från mex måste jag dock åka till linkan igen..börjar skolan 8e... när vi landar igen...... så kommer ha lite hemma-stress 20-23e! vill hinna med ALLT. såklart. men 21a är det fira ida. å 22a har jag planerat middag med familjen. 23e drar vi. Åker vi med Arlana Express Ida? Måste vi beställa bilhjetter till det NU då? HUR FUNKAR DET? vi kanske borde snacka, å fixa oss lite koll.. :) 
 
xoxo

Hej advent, julkalender, snö, lucia, födelsedag, Mexiko, jul och nyår


RSS 2.0