take it to the stars

har precis kommit hem från en liten sväng på söder! åt lunch med Emma som berättade fetaste nyheten, förlovning och grejer! nu börjar man bli vuxen när ens vänner stadgar sig ordentligt.
och så köpte jag något blått tils ikväll då stora sjukhusfesten är, hehee..
ska snart göra mig iordning och åka till jobbet för att ta någon öl innan vi beger oss mot Alvik.

i helgen hade jag en mycket bra helg trots 3 jobbpass, hann med en hel del ändå. i tisdags var det ju vårruset som vi peppat för i flera veckor. det var jätteskoj och supermysigt att hänga med tjejerna från jobbet. trivs så himla bra där på st göran! och vikariatet blev förlängt :)))
fick ett sms av min chef imorse där hon skrev att jag inte behövde jobba imorgon så jag har FYRA dagar ledigt. helt sjukt! så mycket ledigt har jag inte haft sen i december! halleluja
men på måndag gäller det att visa sig från sin bästa sida! upp på fjärde våningen ska jag och härja under sommaren och inte dit förfan. vill inte se nån jag känner där..

NU, smink och kläder på
SEN, festttttt

puss


det er for vildt.


in every breath i take im breathing you.

den här veckan ska det vara trÅÅÅÅkigt väder vilket inte gör så mycket för tänkte ändå kötta sista rapporten som ska in den 5e. å förhoppningsvis vara klar med den torsdag/fredag nu i veckan redan. sen är det festfestfest sista veckan! vill ha LÖRDAG nu. SOMMAR-x. det ska vara regn står det nu..men det gör ingenting, jag har ju faktist en regnjacka? eller så går man bara in...
den 5e ska vi ha avslutning med klassen
den 6e är det nationaldagen å Anna å Maglo ska ha födelsedagskalas
den 7e är det sista skoldagen å vi ska gråta å fira det
den 8e är det sista dagen i linköping för i VÅR å jag kommer gråta å fira
den 9e åker jag hem å jag kommer gråta
den 10e är jag hemm i 2 månader och 2 veckor i sthlm.

saker jag ser fram emot i sthlm; dricka en kanna Pimms på Trädgården <3


NU MÅSTE JAG PACKA! packar ihop mitt liv å min tid här på Skedagatan nu. Flyttar till Snickaregatan i 1 vecka snart.
xoxo.

LÖRDAGEN:


Jobb till 15
Häng i rålis
Hem och duscha
Tbana och buss till Elin
Dricka öl
Ta tbanan till uni
Lyssna på musik som var mycket bra
Dricka billiga drinkar
Till hotellet
Taxi till Sköndal
Efterfest
Gå hem tidigt, låna en tröja och ta bussen mot gullmarsplan
Sova några timmar
Jobb till 21:30

Det var kul igår och jag dansade till euphoria x flera


fuck you.

har hängt i trädgårdsföreningen hela dagen. å nu är det grillning på G. INTE TRÅKIGT NU I DESSA DAGAR. hoppas ni har det lika bra som jag.

euphoria!

blev lite Loreen-dans ute igår. Dock hörde jag aldrig Euphoria å blev JÄTTTEbesviken :( 
men lika mycket dansade jag för det! 
nu vill jag ut i SOLEN. d-vitamin! har smörat mig med spf 20. så det här ska jag nog klara utan att se snyggt röd ut.

dance dance dance

jag blev så trött på att ingen hade tid med mig så jag ringde syrran och tänkte ärligt talat mest bara åka dit och hänga men så säger hon att dom (elin tommy o linus) ska på dans dakar ikväll. fick en chock och bestämde mig på studs att jag också skulle med såklart, för när tommy och linus festar till det måste man nämligen vara med. så är det bara! dom är ju gamla gubbar nu förtiden..
så ikväll hoppas jag på att familjen är bättre än va han var i linköping och att jesper dahlbäck är lika bra som sin kusin.
mmm spontanitet. haha.. oj vad töntigt det lät

längtar efter riktig sommar nu! när alla är hemma och man faktiskt kan umgås på riktigt och inte behöver åka i över 1 timme till varandra.

Puss.

När sommaren kommer ska jag lova dig bättre dagar

På väg hem från ytterligare ett jobbpass. Jag känner aldrig att jag är trött förens jag gått från jobbet och det gått typ 15 min.. Nyss höll jag på att börja böla inne på mataffärn för att det luktade Australien?! Enbart trötthet.
Jag undrar verkligen hur länge jag kommer orka det här.. Eller hur lång tid det kommer ta tills jag förstått hur jag ska lägga upp mitt liv. Låter ju fruktansvärt deprimerande..

Imorgon ska jag träffa Adela och sen kanske Max. Man vet aldrig sånt.
Och på söndag ska jag hem till sickla, lämna något fint till mamma och sen åka till jobbet.
Jäääääävlar vilket tjat. Jobb jobb jobbet jobbat.


En sån dag

Fick reda på i onsdags att mitt vikariat förlängs och det känns ju mycket bra! Och vi fixade även så att jag kan gå på sommarfesten på torsdag!!! Kommer bli skojigt!

Igår var man ju ledig och självklart supertrött som alla lediga dagar.
Jag jobbar hela helgen men nästa vecka jobbar jag bara 3 pass! Åååååh Hehehe
Nu ska jag möta lunkan och luncha lite va :))

Puss


troublemaker.

det är så SOLIGT OCH FINT OCH BÄST ute just nu. funderar dock mkt på vad jag är för humörberoende-människa egentligen. nu e livet frid å fröjd pga sol å värme? jajaa, funkar för mig.
igår försökte jag än en gång plugga lite i solen.. men det är ju så VARMT att man blir helt matt å trött å ja.. så jag åkte hem å sov lite istället! sen gick jag robban olle oliver å carljohan till HG å åt Tigerburgare. GOTT, men lång tid. fast det tare alltid på studentställena.......... sen satte jag mig på en sten med Natta å filosoferade över en cigg. en helt okej onsdag liksom!
idag har jag INTE suttit i solen eftersom jag ändå har min tenta imorgon... måste ju vara seriöst någon gång....
bra... nu e jag hemma å pluggpausar lite.
vill ha imorgon efter 12. då är tentan klar. öl står på schemat sen ska jag å Prans äta middag sen Sommarfest hos Pidde sen vill jag på Klubb din Mamma. å kanske lite charken på det.

en gång är ingen gång!

helgen var FIN. Ida kom hit på besök. först åt vi lite MAT sen kom weppso å natta hit å så åkte vi till Pidde med olle oliver å robban också. sen blev det flamman å lite mellanfest där också. Jag å natta snodde en påse med öl... sen dansade vi! på lördagen var det lite bakfylla som botades med grill (korv, majs, godis) i trädgårdsföreningen. sköNt häng. åkte hem, ida sov lite å sen fixade vi oss. pidde natta å jeppe kom å så satt vi på Berget. Efter det drog vi till Flamman! Bra dans än en kväll. Söndagen var inte lika bakfull så det blev häng i gräset med en pizza sen åkte vi till Wyd å kollade på flamman vs hg. Kul span vid fotbollsplan blev det (jag har hånglat med en kille i kortare shorts än mig själv?) sen åt jag en glass med robban å olle vid Stångån, åkte hem till mig vi drack te sen ville alla sovAa. fina helg! Igår var jag i skolan å skulle plugga, men blev att jag brände mig på benen i solen istället. sen åkte jag maggan anna å jeppe till Norrköping å kollade på fotboll i kvällssolen. Idag har jag faktiskt pluggat på rätt bra.. sen gick jag hem å städade, tvättade, lagade mat å nu e jag VÄRD EN ÖL I SOLEN! Elpan å Johan hämtar förhoppningsvis upp mig snart (HAR INGEN CYKEL. IGEN. BLÄ!)
XoXo

morgonen efter

Morgonen efter, den är nära nu.
Så låt oss passa på att vara kära nu.
I natt finns inga hämningar min vän,
men i morgon är vi främlingar igen.

Hemma hos dig så blir vi ensamma till slut.
Du sätter på musik det börjar ljusna utomhus.
Det spelar ingen roll om det kan bli du och jag,
vi kan älska varann den lilla tid vi har kvar.
Jag vill va din i natt,
om bara för i natt, om bara för ett tag.



Lilla Sällskapet – Morgonen efter - Mash Up International Remix


jag kommer alltid älska dig och det håller jag fast vid när jag nu släpper taget


MÄNSKLIG VÄRME, SNÄLLA KOM NÄRMRE, MÄNSKLIG VÄRME 37 GRADER CELSIUS ÄR ALLTING SOM BEHÖVS.

ALLT SOM ÄR SÅ BRA
+ det luktar blommor och gräs ute!
+ går bra i skolan
+ vår, grilla, öl.
+ spana i skolan.
+ få den man spanat på i skolan. (jag är 13 å går på högstadiet)
+ lyssna på mänsklig värme, snälla kom närmre i en bäddsoffa med någon man inte känner  som sjunger den lite tyst..
++++++++ att jag inte är deppig idag.
+ alina - flytta på dig för att den får mig PEPP istället för DEEEPPP. hehe
+ 3 dagar i skolan sen HELG.
pözz.

WHY DONT YOU

igår var jag hemma hos Anna & Svante å åt rostade mackor och drack oboy till middag. man får nämligen det om man vill (jagkanomjagvill, ha ha)

MEN FINNS DET EN SÅ FINNS DET FLERA!

jag har tvättat all min jäkla tvätt idag! så nu har jag kläder att ha på mig i helgen, så jag slipper gå omkring naken eller i smutsiga kläder i linköping.
nu ligger jag i soffan och laddar hem filmer, sen när jag sett på en film ska jag antingen ut och springa eller laga middag. kommer antagligen göra både och men kan inte bestämma i vilken ordning.. beror på hur hungrig jag är kanske. nu vet ni det.
och så har jag pratat med Lisa på heytell idag :)))

på fredag får jag träffa Cissi. och alla andra i linköping.

P U S S O C H K R A M









jag bygger bygger upp & du river river ner.

har haft en helg som känts jättelång & som varit väldigt bra!!!
i fredags körde vi förfest hos robban, gick till flamman å tog en stämpel å sen till Tobbe på mellanfest. efter mellanfesten avvek jag å drog till NH istället å mötte upp Natta. Så himla bra nh va då! Klubb din mamma spelar bara bra musik (håkanX4 tex..).. dansade sönder mina ben å sen gick jag hem. i lördags var det utgångsdax igen. började med fin middag hos Maggan med Ogge & John. väldigt roligt vid middagen var när vi satt där å åt så pekade jag å sa "där bor min kompis Olle!" å precis då kommer han där i kejsarens nya kläder. haha
sen gick vi till NH för där var det Hawaii-fest! när vi kom dit var det ganska dött (typ vid halv tolv?) så jag, maggan, john, fille å ogge drog till Charken för en liten öl. men när vi kom tillbaka var det lååååång kö...massa roliga människor på nh, å dansade mest ännu en gång. såg jagkanomjagvill än en gång (fredan också). tänkte lite vilken tönt.. men sen började vi dansa (hej femi3ragg) å the rest is historia.
igår hade jag sovit 2 timmar, gick å väckte robban (flytta på dig på högsta volym är effektivt!) sen väckte vi emma å benjamin som var här på besök. gick en omväg till stan åt brunch på Pitchers, gick förbi trädgårds å hälsade på folk å fä.. hem... sova i soffan.. sen grillade jag med Ogge Maggan å Fille å spelade kubb.. jag var KUNG på kubb! avgjorde båda två gångerna å sprang segertåg.. sen gick vi upp till Maggan.. kröp upp i hennes säng å pratade å slutade med att Fille låg å läste spökhistorier (med väldigt varierande kvalite) för oss...
det var en bra helg å vilken tur att vi har en blogg så jag kan komma ihåg den! Idag är det världens mest trötta måndag känns det som. snoozade i nästan en timma... nu måste jag halvskynda mig till skolan å LÄSA.. kommer ju fan somna. XOXO

kom våren, kom skrattten

jag blir så himla ledsen och grinig när jag är trött och det är så himla tråkigt. idag när jag var på väg hem från jobbet så var jag så trött att jag var sjukligt nära på att börja grina, det är fan inte okej.
jag har nu jobbat 3 jobbiga pass och har fått sova ytterst lite.
och jag förstår inte hur jag ska orka jobba så här mycket helg? det tar som fan på krafterna måste jag ju säga. jag får ju liksom aldrig helg. min "helg" blir ju 1 eller 2 dagar mitt i veckan och då gör man ju inte så himla mycket kul liksom..
åååååååhorkarintevaratrött.såhimlatråkigt!
fast jag gillar ju mitt jobb :))))))) även fast jag blir trött.
blev inbjuden på familjemiddag av en patient idag. haha, höll på och dö när hon sa det. herregud! (har ju redan träffat hennes barnbarn och ingen var speciellt snygg).

nu ska jag kanske bli lite gladare.
typ äta mat
sen sova så jag är glad imorgon!
pussokram

typ en vecka.


bara en konstig bild från Lund.


söta grill-pojkar.


Fina på öl-stopet <334355677


kära!


(K)UK!! åhh.


hångel i mörkret....




give me a second I need to get my story straight

idag har jag varit ute och joggat/sprungit/gått runt råstasjön 2 varv! måste ju bli lite fit inför vårruset. nu har jag precis diskat all disk och ska snart handla middag! jag får finbesök av bästa Adela ikväll.

jag jobbar i helgen och det är ju himla bra för då gör jag inte av med pengar. jag ska ju liksom till Cissi nästa helg och då måste man ju ha pengar.
förövrigt är det väldigt skönt att vara ledig två dagar mitt i veckan, man hinner liksom med grejer då. imorgon hinner jag ju tillomed tvätta innan jag ska till jobbet.


här har vi en bra spring-låt!

Movits! – Äppelknyckarjazz

bra tempo och ibland sjunger dom ju "spring" så man blir pepp. hehe

om ni inte sett så ska ni se den NU NU NUUU! har sett den tre gånger på typ tre dagar.



and i will try to fix you.

things that makes me happy;

vänner.

glöm det där jag sa om huvudet i sanden!

fredagen var heeeeelt jävla mest-bäst!
förfesten hos Tobbe var finast. alla va där å alla va glada å massa dans å sång å ja tror det var en av de bästa förfesterna i år! sen cyklade vi till blå havet.. där är mina minnen nog mest; sitta vid ett bord å dricka öl, gå till dome-tältet å dansa dubstep med svante å bjärk, se på en rätt så klen familjen (ljudet sög!!), antar lite mer dome-tält-dans.. sen gå omkring med jackan å träffa folk - shotta jäger - gå till dansgolvet å träffa ännu mer folk.. tappa bort jacka i fyllan å villan men träffa annan vän.. å nånstans där blir det fan mörkare.. men träffade ju även maggan. sen antar jag mer dans....... å dans.. å till slut..STAD I LJUS! gå till märkesbacken å lägga sig på en madrass med nyfunna vänner... vart ganska kallt.. så bege sig till Ryd för lite sovande... vakna upp i ett (tveksamt) kollektiv men med fina människor.. bli bjuden på brunch.. sömn.. kolla på film...hem.. må väldigt oklart (börja blöda näsblod..) försöker skriva för att jag själv ska minnas men det är mest svart känns det som. men hade så himla HIMLA kul. var som en festival. Typ. idag har jag åkt till Robban å varit väldigt borta å konstig. åt lite lunch sen gå till stan å fika med gulliga personer.. hem till R igen å se på film.. sen gick vi till trädgårdsföreningen å spelade lite volleyboll, basker å fotboll med Natta Tyrberg och Danne.
herregud, får man ens ha ångest när man haft det så bra?? men det är ju för att man haft det så bra som man får det! nu ligger jag ju här ensam.... det känns...ENSAMT.....
oxox.

jobb och ledighet i bilder



DET SNURRAR I MIN SKALLE!!!!!!!!!!

ölstopet var FINT. robban övertalade mig (Svårt) att gå ut med honom Gustav Erik och Torsten (oscars vänner från U-sala). körde förfest å sen utgång i ett klent Linkan. Antar att de flesta var hemma å peppade för IKVÄLL!!! UK UK UK!


ska snart iväg på förfest hos Tobböööö å det här kan bara bli så himla finfinfinfint!!!!!!

jjaaaag gjorde oooppp en ääld for daaaj!

he said something i didnt understand, cause he was from the south of sweden, he spoke just like a dane.


Framme i LooOuund!


i skåne heter allting konstigt.

skatt och magglo 

Maggan och Wogge.

patrick och olivör.

"vi tar en bild på oss själva för att se hur vi ser ut just nu..." Rätt snygga....

okej nu ska jag till Ölstopet så lägger upp en bild på fina blommorna utanför vårt hotell... 


PS. har bränt mig idag.. mina armar e röda å fula :( buhu.



valborg 2012

spenderat de senaste dagarna i Lund. Älskar nog Valborg. Och årets valborg i Lund levererade verkligen! Det var svinvarmt, svinmycket folk, svinfina människor, musik, kärlek, icke-kärlek, häng i park, häng i trädgård, häng hos Migge, kramar, pussar, snack, champagne, rose, öl, solbränna, solglasögon, fin dialekt, cigg, glömma-äta-mat.. och en extremt trött bussresa hem (dock inte så jobbig!)


Bilder kanske kommer..
xoxo. Nu måste jag typ sova.

RSS 2.0