en dag i sänder.

seglingen igår var spännanade. Oskar kom och hämtade mig vid nio ungefär, sen åkte vi och hämtade Robban och David och mötte upp Adam. Sen styrde vi mot Vissvass. Vi åkte ut ungefär två timmar innan vi stannade till för att äta och bada och sola.. men Robban nöjde sig inte med inte, nej nej. Han skulle testa sin båt-gunga. Man gungar utanför båten, men Robban får ju för sig att han ska försöka svinga sig runt heeela. så efter några varvs försök hör vi andra bara ett AAAAAAAJ. Då har han ju, förvånanasvärt nog, gjort illa sig.. Det blödde rätt mycket och när vi torkat bort det mesta såg vi att det var rätt djupt så det var bara att hissa segel och segla hem igen! Men vi var ute på havet i minst fyra timmar, så det kändes helt okej.. Dock är ju Robert skyldig oss alla en segling nu.. Det blidde varje fall 45 minuter på vårdcentralen och två stygn. Så sen åkte vi hem till Oskar för lite kortspel, pizza, kortspel. Sen åkte jag David och Robert hem till David och kollade på en inte så där jättebra film, unknown. 

Nu väntar jag på att Ida ska komma och bada med mig här i Sköna dalen. Sen gröna lunden. Sen utgången.

nu ska jag lyssna på underbara claras sommarprat. sommar i p1 är något av det somrigaste som finns.


jag är ledig ledig ledig sitter bara brevid brevid brevid gör ingenting ingenting alls tar det bara bara nice....

min första semestardag "avklarad" och den var riktigt trevlig. jag robban oskar å david åkte å lunchade med oliver först och sen åkte vi ut till wågström och spenderade hela dagen vid poolen och badade i havet. bästa på hela dagen var ändå när jag vann i kortspel.. då var man nöjd.
imorgon fortsätter semestern med lite obligatorisk segling. och på onsdag blir det grönan. alltså... den här semestern ser ju ut att ha en riktigt bra början snart.
och ja; midsommar var bäst!
nu ligger jag utslagen i soffan (jobbigt med sol och bad).
xoxo

ALLTING BÖRJAR OM

det är snart höst igen och allt börjar om från början. nystarten eller vad man nu ska kalla det. ibland längtar jag och ibland får jag sån ångest att jag vill glömma.
fast jag vet ju exakt hur det kommer bli. precis som alla andra år. det börjar med depp någongång där i september-oktober för att sen gå över till att tycka att livet är helt ok och sen känns det bra igen. det sjuka är att det här gäller för varje höst, min hjärna borde ju lära sig snart kan man tycka.

försöker förbereda mig.


MIDSOMMARHELGEN

Helgen är officielt slut om ca 1 ½ timme. Den här långhelgen kunde inte ha börjat bättre! tog mig till tyresö för att äntligen få träffa Lisa och det var precis lika fantastiskt som jag hade tänkt mig.
Det blev lite öl o lite middag för att sen lämna ett regnigt tyresö för ett lite torrare sköndal. drack ännu lite mer öl med max, jocke, anton och marre. snackade skit och övervägde utgång, dock åkte jag hem för jag kände att jag inte ville må allt för dåligt på självaste midsommarafton.
vaknade upp till ett halvsoligt stockholm på fredagen. fixade oxh trixade för att bli fin och sen tvärbana, buss och promenix för att äntligen komma fram hem till Sebbe där alla andra befann sig.

Vi skålade, pratade, skrattade, åt, snapsade, lekte lekar, badade, drack lite till, bekantade oss med nya vänner, tog en massa kort, dansade, kramades och allt annat viktigt man gör på midsommar.
kvällen slutade ganska abdrupt pga illamående och sånt där som framkallas av alkohol. jag blev rädd för alla tjejer och till slut tog jag mig hem (kan ha varit den jobbigaste hemvägen någonsin).

hur som helst, jävligt rolig dag och jävligt rolig kväll.

en vecka kvar, sen börjar jag jobba. eeeeeeh.. och samtdigit flytta hemifrån. inte sådär jättevälplanerat har jag kommit på såhär i efterhand.


<3

en midsommarnattsdröm

idag är det midsommar. och den skall firas med dom människorna som är bäst och betyder mest i mitt liv (minus familj). och det känns så HIMLA trevligt. det kan inte bli annat än bra?



säkert.

Annika Norlin var lika fin och bra som vanligt, men det var lite väl lång tid man fick sitta o lyssna på, ibland, tråkiga frågor med ganska så tråkiga svar. Ser henne hellre på en konsert måste jag ju säga.
vi tog en liten promenad genom staden för att sen ta tunnelbanan till slussen där jag handlade lite mat.
och den här staden är ju perfekt nu och luktar något så fantastiskt gott!!! det luktar sommar, utomlands och kärlek.

Imorgon skriver jag mitt sista prov för terminen, sen ska jag inredningsshoppa! på onsdag är det avslutning med min klass (kommer ju inte gå med någon av dom längre) och på torsdag ska jag äntligen få träffa lisa fisa.

Midsommar också ju. hur den dagen kommer utspela sig har jag absolut ingen som helst aning om. men kul blir det nog!

Puss!!!!!

om sanningen ska fram

igår vaknade jag kl 12. väldigt sent för att vara mig. Tog en sväng i sickla köpkvarter med mamma, köpte godis och gömde mig för regnet. kom hem igen, kollade på twilight, åt middag och sen somnade jag. sov sov sov för att sen vakna kl 20 igen. sen låg jag vaken till kl 5 imorse när mamma och pappa tog sitt pick och pack mot arlanda.
det var en såndär jobbig söndag igår. då jag bara tänker på tråkiga saker som gör mig ledsen.

ny vecka med nya tag.
jag har en lista på saker jag måste ha gjort innan flytten. haha, vilket skämt

puss


JAG SLÄNGER NER EN NYCKEL IFRÅN FÖNSTRET I KÖKET, JAG BOR TRE TRAPPOR UPP OCH DU ÄR VÄLKOMMEN IN

det känns som att 2011 är/kommer bli året då allt hände. och det, kära ni, är ju himla roligt!
alla flyttar lite hit o dit, pluggar lite ditten o datten, för att till slut kanske bli vuxna(?).

juts nu planerar jag inredning i min lägenhet. känns ju braaaaa. och lite läskigt. för tänk om det blir fult? fyfan.
imorgon är det helg, då blir det paketletning sen en lördag som ska spenderas på Ikea och hos Malin i högdalen.

återkommer när jag har nåt vettigt att skriva kanske.
Pöss

14, 13, 12, 10 (because I slept for so long those days)

hade en bra bakisdag igår. vaknade upp hemma hos emma, låg och åt upp deras pasta för att åka till lunkan och möta upp honom och oscar. hos lunkan såg det ut som att det varit slagsmål? blod, krossat glas och ja ganska så allmänt..äckligt.. hehe. sen gick vi och badade och kollade på grodyngel. blev fundersamma över hur förvandlingen yngel till groda ser ut? man har ju aldrig sett mellantinget? Hmm..
sen blev det pizza innan vi åkte till nästa sjö, nu med Robert som chafför. på väg ner mot sjön hittade Robban en groda och jag skrämde slag på killarna med min panikattack. JAG SA JU ATT JAG ÄR LIVRÄDD??? öh.
sen åkte jag hem, åt choklad till middag och kollade ca 30 min av the green hornet innan jag somnade. och sov till alarmet ringde imorse. då hade jag nog sovit i ca 11 timmar... finemang.
Efter jobbet idag mötte jag upp Robert för att ge blod. det gjorde lite ont, faktiskt. men jag klarade trots att jag är lite rädd för sprutor. men hon lyckades tyvärr sticka in den lite fel, så när vi satt och fikade efteråt och jag klagat på att jag hade sjukt ont i armen gick Robert fram till en av de som jobbade där. Han kollade armen gav mig lite salva, miljoner plåster och en trisslott! med 25 kr vinst. Sååå... jag fick: kakor, saft, mackor, en termos, järntabletter, miljoner plåster, en trisslott, andra småprylar, ett gott samvete och en ond arm av detta..
xoxo.

KÄRLEK

när han lär sig svenska för hennes skull, när han väljer att sitta brevid henne istället för killkompisarna, när dom utbyter blickar, när en försynt puss blir till en kyss osv osv osv osv osv osv.....


(ja jag är en tönt och älskar alla par)

JAG TROR NÄR VI GÅR GENOM TIDEN ATT ALLT DET BÄSTA INTE HÄNT ÄN

det blev en ganska så otippad fredagkväll. en kväll som började med middag och vin på balkonen och som sen slutade med snack och ciggaretter på en bänk i hammarby sjöstad.
så himla tråkigt när vissa beter sig som idioter och gör andra ledsna. jaja, hoppas dom löser problemet.

lördagen var mysig med sol o bad, för att sen bege oss mot gustavsvik! examenskalaset var jättetrevligt. mycket god mat och ännu godare sällskap!! så synd bara att emma och benjmin skulle ha sin inflyttningsfest samma kväll, så vi var tvungna att dra från malin tidigt för att hinna med fest nr 2. som också var himla rolig såklart! kul att alla är samlade i stockholm igen.

ser framemot veckan som kommer väldigt mycket. skola, prov och fira 2 födelsedagar!


IDAG

det har varit en jättebra torsdag idag, hade en skön lektion i skolan och fick sen reda på att jag antagligen kommer befinna mig på antingen södersjukhuset eller karolinska i höst. känns jävligt bra måste jag säga!
sen bestämde jag mig för att ta en sväng förbi dagis. precis just då så sprang den första klassen från jensen södra ut. herregud vilka jävla rysningar jag fick, det var så fint och dom var så glada.

när jag äntligen kommit in på paletten och hälsat på alla barnen så får jag syn på sofie och hennes MAGE. så himlahimlahimla fin och jag blev så glad att just hon är gravid. blev tillomed lite avis, har liksom alltid sett upp till henne på nå vis. hon kommer få världens finaste unge!

Och seeeeeeeeeeen tog jag mig till stan för att åka ut till stuvsta! mycket mysigt med bus, fotboll, middag och snack. tack fam riddez för allt!

det jag egentligen villa säga va att det har varit en bra dag. bra bra bra bara.
imorgon är det helg (igen???!??!?). blir väl lite vin, mat, examensfest och inflyttningsfest.
puss!

summerlovin'

jobbandet flyter på..efter jobbet idag mötte jag upp ida och robert och så begav vi oss till koltrastvägen för grillning och häng. min syster hade bjudit in till en spontan grillmiddag! älskar (!!!) grillat. det är mysigt, socialt, gott och allt som är bra med saker man kan äta. hehe. blev även till att spela spel, hoppa studsmatta och spela fotboll. dock skadade sig både jag och oliver i matchen.. tillslut var cornelia så trött att hon gick upp i sängen och la sig och sov. bara sådär. min lilla snuppa.. åh.
nej men imorgon är det FREDAG! sommar och fredag... fan den BÄSTA kombon? Lite rose på det sen är jag i HIMLEN!
hoppas vi inte hörs förrän efter helgen (=BRA helg!)

xoxo

jag hoppas att ditt vin blir till vatten,

har börjat jöbba nu och det känns helt OKEJ! det är ju alltid SKÖNT att få sova lite längre än till strax innan sju..men.. Gratis frukost, gratis lunch, gratis kärlek... och på ett ställe jag KAN. som typ varit/är mitt andra hem. kul att få vara med gamla kollegor, barn och föräldrar igen. och om 2 ½ vecka har jag semester igen.. men just nu är jag glad att få vistas utomhus mesta tiden och få massa kramar.
snart helg! kommer kanske uppskattas dubbeltupp nu när man jobbar? xoxo.

SOMMAREN I CITY

det har varit en fantasisk vecka! jättefint väder, jättefina vänner, god mat, god dricka, bästa kvällarna etc etc etc. sommaren är äntligen här och jag njuter verkligen.
hoppas att den här sommaren bli snäppet bättre än förra (i sånafall blir det en GRYM sommar med tanke på hur bra den förra var).

kommer nog lite bilder senare.
pusss


första helgen i juni.

har haft en grym jäkla helg! måste uppdatera bloggen lite så man minns den..
i fredags gick jag hem till Ida. Ida och Robban satt och solade på ett berg utanför Ida. Vi satt där ett tag och solade, lyssnade på musik, spelade kort och drack öl. Sen gick vi in och började dricka lite rbv och laga mat. sen kom olle olle och fredrik och åt och drack med oss. sen joinade adela och lunkan. när tiden var inne gick vi, äntligen, till sommar. älskar sommar! dansade skrattade och drack tills dom, till vår besvikelse, stängde kl TVÅ. då åkte vi till sture-p och gick runt ett tag (?) men bestämde oss för att åka hem. och alla åkte vi nånstans men inte många av oss vaknade upp hemma hos sig själv.. bra gjort.
lördagen var det bara att gå upp tidigt då vädret inte tillåte något annat än att vistas utomhus. så jag ringde ida, och sen robert. vi möttes upp och inhandlade jordgubbar och annat smått å gott. gjorde en sallad, tog med oss pick å pack å la oss på en brygga. badade chillade solade hade det jävligt trevligt. max och lunkan slöt upp. vi hade lite kesella-insmetning också. mums. sen hem till finnboda och förfestning. så gick vi till trädgården! där hade vi det också sjukt kul. vaknade upp i en loftsäng och resten av dagen spenderades med någon jag inte känner och en hel del How i met your mother-avsnitt. finemang.
idag var det nationaldagen! firades med minigolf, bad, jordgubbar, pizza, solning, båt-åkning, promenad, glass, vänner.
VARFÖR ÄR DET INTE ALLTID SOMMAR? jag älskar sommaren. tjoa

älskling jag är hemma nu hemma som en hemmafru.

nu är vi hemma från snabbvisit på åland. vi hade mysigt och spelade spel, bastade, klappade kossorna, ÅT, tittade på film.. ja vanliga landet-things va! idag är det fredag och det ska alltså vara SJUKTJÄVLABRA väder i helgen. jag blir lycklig som få!! så nu tänkte jag ta mitt pick å pack å dra till F-boda, ska nämligen vara där i helgen å ta hand om lilla katten.. ehe.
xoxo

RSS 2.0