nu när allting är grönt

igår var jag på Herrgårn (HG) med lite söta tjejer. började hemma hos alexandra med nathalie och lite vin och mötte sen upp ellen å julia. blev massa dans, hotshots och öl. mycket trevligt!! Idag var en halvtrött dag i skolan, men vi kämpade på i några timmar. sen åkte jag hem kollad på vänner tills robban var hemma då gick jag dit istället och hade det soft med han och carlberg sen åkte killarna på bandy å frida kom hit istället. nu sitter vi med varsin dator och är sociala...
imorgon blir det utgång! wiehow.

KANSKE VÄRLDENS TRÅKIGASTE

BRUKAR DU KOMMA I TID:
ja för det mesta.

HAR DU BRA KONDITION:
hm.. nja. eller jo. eller ne? gå kan jag ju göra hur långt som helst men springa är jag sämre på

NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
i helgen av min syster

HUR KÄNNER DU DIG NU:
lite sisådär ärligt talat.

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
svart fast jag älskar orange

BLIR DU BRA PÅ KORT:
haha, ne

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
tror att det var efter fridas fest men jag kommer inte riktigt ihåg.

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
ne

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
ja jag fick ju träffa Adela <3

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
te eller kaffe

KAN DU LAGA MAT:
såklart jag kan!

ÄR DU NYTTIG:
ibland. ibland inte

ÄR DU BLYG:
nej

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
9 typ

VILKET TV-SPEL SPELADE DU SENAST?
oj, det har jag ingen aning om

VILKET TV-SPEL ÄR DITT FAVORITSPEL?
super mario nintendo 64

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL?
några glas vin

HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
ja

JAG SOVER:
just nu ganska dåligt

VAD SA DU SENAST?
"ring om det är nåt och ha så kul i helgen"

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?
neeeeee

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Den jag känner för att prata med

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
sova, plugga, sällskap

HAR DU SNYGGA SKOR:
ja men inte alla

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
kommer jag inte ihåg

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
japp

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
ja

HAR DU KÖRKORT:
nej

ÄR DU ENSAM NU:
ja

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
skriva provet på fredag (äntligen klar med kursen) och helgen




äh

igår åt jag och adela middag, drack vin, tog en promenad till fridhemsplan och drack lite mer vin. sen mötte jag upp kim och åkte hem.
idag var jag som vanligt världens bästa tjej! hjälpte kim att hitta jobb (som han sedan SJÄLV sökte, kan ju inte gör allt åt killen) och sen middag hos mamma och pappa med moster och kusiner.

jag tror att jag har prov på fredag. ska nog plugga.

you need some bruises to know youre alive


can i be with you tonight?

hello.
överlevt även andra dagen på liu. har redan fått ett grupparbete som vi ska ha seminarium om på fredag, spännanade. besrkiva ett socialt fenomen (vänskap, mobbning etc) och förklara det utifrån sociologiska perspektiv med sociologiska begrepp.. hehe..
nu har jag bara tagit det lugnt med vänner i sängen. måste dock duscha snart och sen ska jag iväg på en öl med några klassisar! och imorn skulle vi också öla.. och...på torsdag. HEJ ALKOLIST?? Nejdå.

en vattenkran & första skoldagen.

I lördags(söndags) när jag och Frida sov så fridfullt i sängen vaknar jag av att det får vatten på mig. jag vaknar till liv och inser att det REGNAR in!!! Helt sjukt vad det regnade. Frida vaknade också och vi konstaterade båda att det lät som om någon hade en vattenkran på utanför fönstet. jag har aldrig hört ett sådant regn???? trodde jag skulle få springa upp vilken sekund som helst för att inte drunkna. kunde inte ens somna om för det lät för mycket??? oj oj.
MEN! Idag har jag haft min första skoldag här på Liu. Bor ju himla nära, det tar ca 5-10 min att cykla.
VARJE FALL. Liu är ju rätt så stort, så tur att jag varje fall kollat ut vilket hus jag skulle vara i innan... hittade dock rum D38, och en trevlig tjej som jag kunde prata lite med innan. så var man av med nervositeten. idag pratade lärarna bara om lite nödvändigheter... imorn börjar det på allvar. onsdag grupparbete och fredag seminarium. det är snabba puckar här varje fall, det är ett som är säkert.
xoxo

EN MÅNDAG

jag hostar, snorar, svettas, har ont i huvudet och ryggen.
vill äta kakor kakor kakor kakor kakor. men jag får ju så ont i magen så fort jag äter så kakor blir det inte. jag vill gå ut och gå runt sjöarna men jag hostar för mycket. det går inte.
jag vill åka in till stan men jag får inte göra av med mina pengar, dom ska sparas.

jag ska plugga.
hejdå


moves like jagger

lördagen blev grillning och utedisco.bästa den kvällen var att jag och frida lyckades stanna upp hela läkarkåren. finfint. igår var det ps3-spel, filmer, godis... sen cyklade jag och frida hem till henne för att äta söndagsmiddag med sara också. vi fick sen sällskap av Cissi (sjukt jobbigt när nån annan heter så?????) och Signe. två fina tjejer.
nu ligger jag i sängen och borde göra mig iorning då jag ska cykla till skolan any sec now. liiite lite nervös faktist. men så ska det nog vara. längtar faktist också!!
xoxo

dancing under influence

igår: förfest hemma hos CJ med robban, robban och horne också. sen gick vi till Flamman. där utanför var det några som hade kräftskiva som vi joinade ett tag, vilket var bra för jag hade inte ätit än så jag tog mig lite paj och kräfta.
sen blev det flamman och en hel del dans. fick även en mobil slängd i ansiktet (tack frida) så blev ett litet jack, blod och nu en ståtlig blåtira på högersidan nu.
nu är det kaffe i sängen innan vi ska ta hojarna för att se vart skolan ligger.

kanske hjärtat börjar revoltera,


testing testing..

.. test från linköping. fungerar det att blogga härifrån?
närå. har ju faktist testat det förut - annars hade jag aldrig flyttat hit?
HAHA. tror typ jag missat att jag ska FLYTTA? trodde typ det var nå slags påhälsning, som vanligt.
men icke det.
nu håller jag på att bara vika in kläder. det är så satans trist???
försöker mig på det beprövade knepet att ta på lite bra låtar så det ska bli roligare.
ikväll blir det en utgång. återkommer imorgon.

var är du ikväll?

igår hade jag ida malin och sara en hejdå-middag. sara och malin åker till Paris på måndag. jag åker till linköping på fredag. efter middan åkte vi till karlberg och tog ett glas vin. det efterföljdes av en öl på söder med gustav och co.
ett väldigt bra sätt att spendera en tisdag på, kan jag tycka.
idag jobbade jag min sista dag på jobbet. alltid lite tråkigt, men det ska bli så kul att börja plugga igen!!
nu ska jag packa. imorgon blir sista dagen i storstan. den ska främst spenderas med cornelia och oliver. cornelia hade redan förvarnat på dagis att "på torsdag kommer cissi och hämtar mig. det är min tokiga moster det. hon är så skojsig hon".  sen ska det bli en middag.
oxox.

hur ska det gå

just nu ligger jag i soffan pch pluggat. det är ju verkligen upplyftande att läsa om vård vid livets slut. jag hostar lungorna ur mig också. fick helt plötsligt ont i halsen och hosdta igår.
idag har jag varit hemma, sovit, sovit och sovit. sen handlade jag mat och sen städade jag.

Imorgon blir det hejdå-middag med cissi, sara och malin. till helgen flyttar cissi och på måndag drar sara och malin till paris(!!!).
har börjat fundera på hur jag ska få lisa att stanna i svergie. har dock inte kommit på någon plan ännu, men jag har ju i alla fall 1 månad på mig till hon också åker.
nu får jag ångest.

I helgen var viu ute en liten sväng. jag och cissi åt middag hos mig, hade på oss jättefina peruker och drack fireball. den drog vi till gustav för lite förfest, sen tiki room då även kim och tomas(?) joinade. sen blev det faching! och då kom lunkan.
sen ville jag tydligen gå och som vanligt sa jag inte hejdå.

jag återkommer.



allt tillbaks. allt tillbaks. nu kommer allt tillbaks.

hösten är på G. det är äckligt regn och tråk-väder ute. och jag älskar sommarn. vill inte att den REDAN ska vara slut? men, och nu får man väl stryk, är inte hösten rätt mysig ändå? eller.. jag gillar nog ändå på nåt sätt hösten.
nu är jag hundvakt. han försöker ragga upp mister till lek. det går sådär, han får några käft-smällar ibland. hehe.
allting börjar om igen,

i got a right to sing the blues.

det är fredag och jag ligger hemma och har planerat att fortsätta med det. har nämligen gått å blivit sjukt - vilket jag kan tycka är MYCKET onödigt. men nu ska jag kureras. så jag blir frisk och kry till imorgon. då blire nämligen rödvin å firebaLL.
xooxoooo

heart skipped a beat


2 VECKOR DÅ

jag har ju inte skrivit någonting på år och dar känns det som. jag har haft roligt så då bloggar man inte. förstår väl vem som helst egentligen.
herregud, kollade nu och insåg att det var 2 veckor sen.. och jag vet inte alls vad jag gjort i två veckor.
eller jo jag hängde med Frida senast och då bestämde vi utgång på lördagen som hon itne ens var med på till slut.
jag lisa o cissi hade en såndär asrolig helg som vi alltid hade förut. vi gick ut, såklart och tog en vända i pridetåget som var helt fantastiskt! jävlar vad kul vi hade.
förra tisdagen så hade vi hejdå-middag för oliver och oskar som just nu befinner sig i usa. jävligt trevlig middag men lite sorgligt ändå. dom kommer inte va i linköping när jag kommer dit men det kommer däremot cissi och frida vara. crazzziiieeee.

den här helgen hade lunkan sin fest. det var väldigt skoj skoj skoj. på många roliga sätt såhär i efterhand.

sön-tis har spenderats med kim, kollat på film, ätit och typ sånt. var även på en liten mattelektion idag. då sa min lärare att om man villle kunde man gå på studiestöd, det var nämligen kth elver som var lärare där och dom är SÅ HIMLA BRA på matte.
nähä? är dom? äre sant?

nu ska jag dricka te.
pöss
.


vart jag mig i världen vänder

i helgen hade lunkan sin traditionella (ja jag tycker det ska bli en tradition så då får man skriva så) fest. blev lika kul som förra gången! vi rökte för många cigaretter i rad, drack pims och hade det fint.  sen gick vi upp vid halv åtta dagen efter (eller jag ida å lunkan gjorde det dom övriga 8 låg å försökte sova). vi gick och badade och sen cyklade vi till affären. sen blev det svensson svensson innan bad igen. och sen film och pizza. jag och ida gick hem till emma, drack kaffe med henne och lisa å åt lite mat. sen kom lunkan. vi tog en genväg hem till honom (som gjorde att vi fick hasa oss under ett stängsel) köpte chips, grönsaker å dipp å sen kollade vi på film. då var man lite lagom trött... igår var det söndag å jag agerade hundvakt åt figge medan cattis red. han är så gosig. nu orkar jag inte dagboka mer, ska nämligen kolla på entourage. men kände att bloggen behövde en uppdatering. man vet fan aldrig vad för hemskt som kan hända annars.
xoxo

JAGHARTRÅKIGTSÅJAGSKRIVERETTMENINGSLÖSTINLÄGG

ikväll kommer mamma och pappa hem från deras långa långa semester. har knappt träffat dom under dom här veckorna! idag ska jag städa ders lägenhet för att sedan åka hem till mig själv och städa där också. Imorgon börjar jag skolan igen, det känns väl helt ok.

men snart är det helg. så. himla. trevligt.
och förövrigt är jag så trött på killars tjejkompisar. så himla knäppa. tur att jag inte är sådär konstig med mina killkompisar.
vad är grejen med att alla tror att jag är så jävla kär hela tiden? jag har fan inte varit kär på flera år..




städa skulle jag göra ja..

berätta för mig om det är sant

sitter och äter frukost i soffan, ska snart klä på mig för att gå till jobbet. börjar 10. eller egentligen halv. men sånt orkade jag inte bry mig om riktigt idag...
det är så himla skönt att jobba på sommaren jämfört med typ alla andra månader på året... helt klart vill man ju alltid hellre vara LEDIG.. men det är ju rätt skönt att hänga ute med mina mini-vänner och bra kollegor också. jaja..
igår AW:ade jag på Lunkans jobb med några av hans kollegor också. det var trevligt och mysigt att sitta där ute och dricka rose. sen gick vi till trädgårn. man kunde inte spela boule, dom hittade inte kulorna. jag blev lite arg.... sen tänkte jag det är en dag imorgon också och gick hem. tog typ 30 minuter. rätt trevligt att bo hos mamma alltså.. haha..
nej men..imorgon är det fredag! och fredagar är ju ändå alltid fredagar.

AUGUSTI







:(

igår var jag med kim, gjorde nödvändiga saker sen åkte vi till rålis. sen mötte jag cissi, åt glass, träffade lunkan, träffade frida, åkte lite båt, handlade mat, lagade mat, kollade på allsång och sen gick jag typ o la mig.
idag har jag pratat med min skola 2 gånger, blivit skitarg och nu sitter jag här och skiter i allt. dom får fan lösa problemet. jag tänker fan inte gå i skolan i solna. det räcker med att jag bor där! jag kan väl inte spendera all min tid där heller.
förstår liksom inte hur dom får "jag vill INTE gå i solna" till "jag vill JÄTTEGÄRNA gå i solna". jag är inte ens folkbokförd i solna.



nu är jag sugen på godis och bullar.
jag är väldigt suge på att gå ut också.
och så vill jag fixa min lägenget.

men NÄÄÄ juste. jag har ju bara 4 kr på mitt konto. 7000 gick ju åt till sånt där viktigt som hyra, räkningar, försäkring, mat, presenter, medicin.. 

jävla skitdag. bajs.


i mitt huvud just nu;

jag måste verkligen klippa mig.
mitt hår ser ju ut som ett kråkbo och känns som svinto. riktigt otrevligt med andra ord.
JAGMÅSTEVERKLIGENKLIPPAMIG!
sen så var det inte så mycket mer i mitt huvud just nu. men sen så är det ju måndag också.. då kanske man inte behöver tänka så mycket.

tiden går om hundra år är vi stjärndamm min vän.


RSS 2.0