mot alla regler, vett och etikett.

okej! så förra fredagen var ju urkult! jag helena å hanna såg ett rån (Typ. va några meter från dörren när dom sprang ut från ica). läskigt var det! så lite skärrade började vi sakta men säkert dricka en liten öl. spelade ölkubb (Eh typ obligatoriskt?). sen vare the flame som gällde! det var asskoj. hände med pol.kandare bara så alla pratade politik och undrade var man röstade på. försökte som vanligt lära alla på flamman "STOP DONT TOUCH.." mm. en av dom jag försökte lära visade sig vara FI!:are så han drog jag hem. jag kan berätta för er att det roligaste/jobbigaste i hela skollivet var på onsdagen efter när det visade sig att jag skulle hålla i en redovisning för honom,,,,,,,,,,,,,,
ville..springa..därifrån... gjorde det inte. det var lite stelt... gudars. 
 
igår var det fredag igen! bullermiddag med korren! alla var FINA för vi bestämde innan att vi skulle vara det. så.  goood middag. beställde in en flaska "champagne" och hade bara så fint som vi alltid alltid har. sen fest på saras rum eftersom spanjorerna hade fest i koren och vi är rädda för dom (?).
 
nåväl! gick ner med andre och beställde lite drinkar och öl. och skulle gå till Harrys men insåg att vi borde bara DRICKA ÄNNU MER PÅ FLAMMAN. smart och gjort! Så det blev massa långa-ö-teer och andra drinkar. 2 drinkar för 20 spännn. mums. när kvällen närmade sig tre (antar jag?) ropade någon mitt namn och där stod NJ med nån kompis som va den som ropat (wingman!) hehe. ja så kvällen slutade med Angels och en söt kille. mys.
 
tänkte ta det lugnt ikväll. men nu har jag fan ångrat mig. orka ta det lugnt.... puss.
 
ps. finaste himla låten: Anders Wendin - 1952. jag DÖR vad fin text!!!! 

i won

HAAAAJ!

okej! nu ni. nä skoja! men ska försöka berätta om mina dagar. torsdagen 8 maj när jag kom hem kan vi börja med. För då började jag med hamburgetorsdag där vi gjorde ALLLLT from de beginnin (bröd å allt!) mumsigt som tusan. Sen åkte vi på förfest där det var INGEN alltså inte ens hon som bor där så då gick vi in å festade tills en tv åkte i golvet. då åkte vi iväg till Platå! Hade en så kul kväll, dansade massa pga fett bra dansgolv där ju! sen hade jag nåt slags seriözsnack med DDD again. vi dansde tills stängning och sen dansade vi hem å sen hångla å låg vi. MM. ja
dagen efter vare Elinpiaden! Klädde mig i ett lakan och började stöka! lyssnade alldeles för mkt på På Zoo. så nu har ju den låten förföljt mig ett tag..gah. Åkte på nån mellanfest i två lägenheter innan kårallen-dax! dansade runt och snackade strunt innan jag åkte hem! va en död hjälte på lördagen men kom ju på att jag blivit bjuden på middag hos Petra petra jesper! Fick älg! så gott! vi spelade kort å drack bubbel, sen drack vi goooda hallondrinkar sen gick vi ut. igen. Nh den här gången! Också kul! träffade massa man kände = vinnande koncept?

MM. sen regnade dagarna bort. tills torsdagen då kom sol å värme igen. vilket var så perfekt det kunde bli för då vare ÖLSTOPET! Gick dit med Signe. vi hörde om en kö ner till keyhuset från blåhavet (= flera hundra meter) Så vi tog med egna öl att förtära utanför. men vi hade tur å ingen kö alls! men vi drack upp våra egna vilket nog va bra för inne på området började all öl ta slut? Ställde mig i brew dog baren där den billigaste ölen kostade 70 kr å va en 9,5a. GoTT sa jag å träffade petra petra å henke vilket gjorde mig superglad! Sen träffade jag Ode och då kom Axel framspringandes! blev GLAD såklart, sen hängde vi lite från å till tills stopet stängdes då pussades vi å sa hejdå för han skulle åka hem dagen efter. 

Dagen efter va UK! vilket jag såklart taggat sönder till och på magiskt vis fått biljett till. vi åt en brunch vid 10 och åkte sen till märkesbacken vid 12! där satt vi ¨å drack i solen, spelade ölkubb mot chalmers (och vann!) och sen gick vi på fredagspub där det var svettigaste varmaste ever. sen stilettrace, å fredagspub igen innan hemgång! Hemma var vi glada å roliga så vi fortsatte med ölen innan vi åkte till Naomi! Där va mkt folk men vi älskar bara varandra så vi satte oss bakom en buske å umgicks! Sen spelade vi kubb med ölburkar och jag stukade foten som gjorde helvetes ont! Mellanfest på en kulle där de mest va pateter och annat löst folk. sen cyklade vi till UK-området! Där dansade jag nog mest. hånglade lite med Ode...........ja det va nog det! 

jaha lördag. tänkte ta det lugnt. kanske. nä. låg ute hela dagen å chillade varje fall! men när kvällen kom blev vi utmanade av fylleryd på kubb å så körde vi fyllekubb vilket gjorde att jag blev ju full. igen. Flamman denna gång å de va fäääb! ÄN en gång massa kul folk tex träffa henrik! sen träffade jag david som jag skulle hitta en kille till. gick sämst! träffa min nya bästis maria å hennes pojkvän! den här kvällen hånglade jag som tur va bara med typ 3 pers såatte,man va ju lugn! nä. gud vad bra att åka hem snart för mig kanske? hej hej lilla levern lever du?
snart fredag.
vad.
ska.
jag.
göra.
då?
jo men grilla. kanske dricka en öl. eller två. MEN PÅ LÖRDAG ÅKER JAG HEM FÖR JAG SKA SKRIVA KONTRAKT på lägenehten i Blåsut!!!!!!!! 
 
wi! 

Puss!

hej hej hemskt mycket hej!

Det har hunnit vara påsk fest å valborg å tenta å allt sen sist.
vi kan börja med påsk:
var ute på landet! första gången jag sov på nya landet! så mysigt. vi var vid havet, i grisslehamn, grillade, fixade massa i trädgården etc etc :)

fest sen både fre å lör. fredagen gick jag å grillade hos jesper med lundaborna. det var mysigt och tillslut var vi alla väldigt glada (eh fulla) och gick hem till mig i korren där det var fest å sen ner på Flamman. jag lärde mig en låt som jag sen glatt lärde vidare (om ni ber så lär jag er med....) mmm. festade till fem och sen var det bums i sängen! 
På lördagen var det födelsedags fest ala bubbel! Så det var bara att korka upp den och fortsätta festen! massamassa folk som satt på balkongen och mös fullt ut. gick till Harrys, där det faktiskt var kul. träffade mina korrisar där av en slump och kvällen blev lyckad som tusan! Vi gick hem å festade till klockan 8 med Ginochmjölk-drinkar samt jävla massa musik. sen sov jag med simon som kommit å festa med oss. 
BÄSTA MED HELGEN: DET VAR HÖGSOMMAR TROTS BARA APRIL! alltså. det var SÅ jävla varmt och skönt och bäst. Andre hade sina vänner där och jag blev nästan kär i en av dom pga BÄSTA MÄNNISKAN JAG TRÄFFAT? alltså verkligen en sån som i första anblick inte är så...snygg... men alltså! sån himla fin och kul. synd att såna alltid har görlfränd. jajaa! 
Söndagen å måndagen vilade jag men sen var det åter påt igen för Kvalborg! Vi kom fram vid 1 och började med ölen då. sen sittning ,men alltså i:are?? dom sjöng SERIÖST en låt som gick vd vd vd hela dagen, bonus till dom stora och skatt till dom små..ville spy på dom?! Gick med Maria till David å David istället och vi dukade upp ett ölbord på Subway innan vi gick till Snerikes! SÅ JÄVLA KUL DÄR! bästa dansgolvet etc! Dansade fett mycket och kanske flörtade jag lite med David. När vi gick gav jag han en Kram så sa han Tönt och gav mig en puss. JAG ORkAR INTE KILLArrRR! dom är så jävla. jobbiga. seriöst.
 
Well. Valborg! Champagne-frulle hos OscarOscar! Det var också helt mysigt, sen ekonomikum, fetfylla, hem å dricka öl, fest i en lägenhet med egen jävla hiss in, å ja... där nånstans fick kvällen sluta pga maria blev full.
 
Hem på torsdagen tentaplugg fre lör sön tenta mån å NU SITTER JAG HÄR! tisdag. ska hämta Cornelia och så. puss!

RSS 2.0