Jag är i Skåne och semestrar. Här har vi lite bilder:


man måste genom skam man måste genom drömmar man måste dö några gånger innan man kan leva

Nu har ännu en sommarvecka gått till sitt slut. det har varit en så himla rolig vecka med världens göttigaste väder.
I söndags förra veckan så åkte jag hem till Kim för att få lite sol på min bleka kropp, sällskap och mat i magen. det var mysigt och jag tog 1:an hem genom ett så himla fint stockholm.
I tisdags efter jobbet mötte jag upp Cissi för att sedan möta upp Mathias och Natta för vi skulle nämligen till Allsång på skansen. Just Allsången var inget att jubla över, men Håkan var så fin och bra. Efter middag, vin och sång så drack vi lite öl med Mathias kompisar. När vi åkte hem var det mörkt ute igen.
I onsdags var jag på jobbet och sprang runt, som vanligt. Vi satt på expeditionen och kollade ut på allt regn. När jag slutade gick jag och åt glass med killen på jobbet. Under tiden vi satt i entrén så kom mer personer man tycker om så vi satt där länge och väntade ut regnet.
I torsdags hade vi bestämt att vi skulle ut och dricka lite öl med alla personer jag tycker om. Jag och Emma träffades kl 16 och åkte till mosebacke. Vi drack vin i solen, pratade om viktiga saker och sen kom alla andra också. efter öl och vin på mosebacke och ännu lite mer öl på beefwater så tog jag tunnelbanan hem igen. Det här med att ge personer en andra chans är viktigt. Både för en själv och andra.
I fredags efter jobbet åkte hem för att byta kläder och bli upphämtad av Elin och Tommy. Vi åkte först hem till dom där jag tog en liten nap till tonerna av Tommys favoritlåt.
Vi gick sedan den korta lilla vägen till Boule och Berså där vi skulle träffa upp fam Larsson/Hammarberg. Vi åt kanalburgare, drack öl, skrattade och spelade boule tills vi tröttnade. När vi tröttnat gick vi hem till Elin och Tommy igen för vin och kaffe. Under tiden vi satt runt deras köksbord och beundrade solnedgången så kom Malin förbi. Vi läste Tommys journaler från när han var liten och så berättade Johan och hans jobb på psyket som var väldigt intressant.
Vid 10 tiden så gick jag och Malin till bussen som skulle ta oss till söder. Vi skulle nämligen förbi thaibåten där vi skulle träffa Anton, Fredrik och deras kompisar. Jag tog en öl i sanden och tänkte att "nej nu får det vara nog, jag ska faktiskt jobba imorgon".
Igår som var en fantastisk lördag så jobbade jag fram till 14 och sen åkte jag hem till Adela på Lilla Essingen för sol och middag. Efter mycket om och men så tog vi oss hela vägen till Tyresö och hem till Oliver. När vi kom blev det kramkalas med alla fina människor runt bordet och bytte ut min karaktär mot ett glas rosé. Efter mycket prat på altanen så gick vi in när det blev kallare. Eftersom det var ett tag sen vi alla var på en tyresöfest så var vi alla tvugna att ta upp där vi slutade och det var så HIMLA KUL. Jag förstår ju varför vi fortfarande är kompisar allihopa, för vi har så jävla roligt tillsammans.
Kl 3 kollade jag på klockan och tog det mogna beslutet att åka hem efter mycket hets om att åka direkt till jobbet.
Hade under kvällen tänk att jag skulle åka hem till Mamma och Pappa och sova för att kunna vara kvar längre, men eftersom jag skulle träna efter jobbet idag gick det inte.
Jag vaknade 07:08 i mose av att Emelie ringer och väcker mig. Jag hetsar upp och ut ur lägenheten och in i en taxi som kör mig till jobbet. den värdaste taxifärden jag någonsin åkt faktiskt.
Efter jobb och på 2 avdelningar, ett pionrött ansikte och skitsnack så gick jag ner till källaren för att träna med killen på jobbet. Killen på jobbet har ett namn, men det är inte lika kul.
Jag kan nu efter 1 1/2 timmes träning inte röra armarna. Imorgon kommer jag nog inte kunna ta mig upp ur sängen. Men vi hade kul! roligaste träningen på länge, men detta kan ju bero på mitt sällskap.
 
Och nu har jag ledigt i två dagar! Imorgon ska jag träffa mina föräldrar och kanske äta middag med Kim. På tisdag ska jag se Känn ingen sorg med Emelie som har gratisbiljetter. ska bli mycket skoj!
 
Puss och kram!
 

sommar sommar sommar sommar sommar sommar

I fredags jobbade jag till kl 14, vi hade så himla lungt att jag inte orkade stanna längre. åkte hem för att äta och vila inför en kväll på trädgården.
vid 7 så mötte jag upp emma och benjamin i skanstull. vi gick till trädgården där det nästan såg ut som vanligt. lite annorlunda, men ändå samma. det blev en himla massa öl och skitsnack som sig bör. efter några timmar kom kalle, texas och texas flickvän. då blev det ännu mera prat om bästisar, giftermål och annat roligt. halv 1 fick jag nog och gick hem. var så jävla hungrig så jag köpte en SALLAD på 7/11, var tydligen inte sugen på mcdonalds eller något annat heller för den delen.
i lördags låg jag i hagaparken och sen under kvällen hemma i soffan.
Igår jobbade jag från kl 7 men redan kl 10 så skrevs min enda patient ut. kändes så sjukt vettigt att sitta på jobbet och göra absolut ingenting fram till kl 14. vilket jävla skämt. Jag skulle inte ens ha jobbat i söndags, kändes så jävla onödigt. inte ens värt pengarna med tanke på hur tråkigt jag hade.
Imorgon ska vi till skansen för att se Håkan!!! tjoohoooo! ska bli skoj.
på torsdag nästa vecka går jag på semester igen!!!!!!!!! ååhååååhååhååhå. lyckan i det!
 
 
Snart ska jag sova för jag ska gå upp jalv 5 imorgon. puss o kram

fiesta och festa

aaaaaaaaaaaaaaah denna helg. så jävla kul!
i fredags vare fest hos malin som var mys och så. hon fick fina presenter och vi fick mat och dryck. det blev en hel del alkoholhaltiga drycker tydligen med tanke på fyllan.
efter mat, sangria, drinkar och skitsnack så gick typ alla hem förutom jag, cissi, cissi och malin. vi tog en taxi till oxid och det var väl ett bra val så här i efterhand. dansade mig SVETTIG. och alla hade ett gammalt ragg där. tyckte ju jag var väldigt festligt. herre. Kul hade vi i alla fall men klockan halv 3 så vare dags att tänka på refrängen eftersom vi hade ännu en fest att attenda på lördagen.
på lördagen vaknade jag upp hyffsat pigg och en gnutta bakfull. jag tog mitt pick och pack hem till cissi! vi hängde, drack öl, sminkade oss, bytta kläder och sånt. sen åt vi pizza med lunkan i sköndal.
Efter pizzan och ett jävla gnäll från mig om min mage så gick vi hem till David och Jessica där alla var. wii! lite snittar och bål och vin senare var man ju full igen. tack!
David fick också fina presenter och mitt lag vann NÄSTAN frågesporten. tur att jag kunde 3 frågor...........av 25.
efter en jävla massa prat med alla så tog vi bussen till staaaaaaaan. elller nä, till Gullmarsplan. för sen åkte vi tunnelbana.
Vi gick i alla fall till Patricia och jävlar vad KUL vi hade. först skriksång och dans till alla låtar man kan, lite ja må han leva för David, lite spríng runt på båten som jag tappar bort mig på hela tiden. jag ville ta en gruppbild på alla men det gick verkligen åt helvete. sen hittade jag mina jobbarkompisar, det var himla kul tyckte jag. sen tappade jag bort alla och då hade dom tydligen blivit utkastade. hittade sen olle och niklas så dansade vi till carola och sån skit. men det gjorde inget för vi hiphopade innan det.
när klockan blev halv 5 kände jag att nu får det fan räcka. jag klippte soluppgången när jag väntade på bussen och det var så himla fint. dock saknade jag lunkan! vi är så himla bra på soluppgångar.
 
Igår kom min mamma hem! gullepluttmamma! hon vill gärna adoptera dig förresten Adela. hon skrev ett svar på din lapp. du får komma hit och läsa!
PUSS
 
 

I think I'm losing where you end and I begin

hade en himla bra helg! livet är nog lättare på sommaren! det är inte ens jobbigt att jobba (undantag finns alltid). det är så mysigt att jag kan göra saker efter jobbet!!!! idag träffade jag upp ida å lunkan å handlade presse till storasyrreeeeeen å sen åt vi fett goda köttbullar å jag drack tydligen hipster-öl. sen promenerade vi (lite halvt ofrivilligt) runt på söder. jag å ida vi fett trötta så vi åkte hem.
 
MEN! det abso bästa med hela jävla dan är att jag köpte Popaganda-bilj till mig å lunkan!!!!!!!!!!!!!!! FÖR HÅKAN KOMMER! jag sprang å hämtade min plånka å biljetterna va mina på någon minut!!!
jag får se the xx, håkan å jens lekman... å alla tre har varit typ mina favvosar live. hot chip har jag sett i en extrem feberyra, så det ska bli najsigt att se om! Å sen är det tyyp BARA bra artister resten också! åh himmelskt!! så skoj!

så. nu ska jag hoppas på att the xx spelar Basic space eftersom dom måste typ glömt den när dom spelade förra g..... !!!!! 

Åh på onsdag ska jag å ida å malin äta mexxi, det sak bli maxxat.. Mmm! på torsdag ska jag kanske träffa Anna, om vi inte ska ses på fredag istället! å det avgörs av när matte behagar komma hem!!!!!! s a k n a r .
imorgon är det 3 veckor sen vi sågs!???!?!? hur ser han ens ut nu? Nä.. kom hem kom hem kom hem.

RSS 2.0