vår12 eller

jag blev så lycklig när jag vaknade imorse och tittade ut genom fönstret och såg solen skina på grusig asfalt! det var så fantastiskt att jag satte på mig converse och skinnjacka på väg till jobbet.
nu har jag varit så där himla glad ända sen i fredags (alltså sådär vårglad liksom) och hoppas att det ska hålla i sig ett himla bra tag.

blir förövrigt rädd när jag tänker på att jag har ett "viktigt" jobb. alltså herregud. lilla jag ska ta hand om sjuka patienter, undrar ibland vad fan jag gett mig in på. kommer typ glömma hälften av vad jag ska göra på dagarna. på måndag är det tänkt att jag ska jobba själv och jag har 2 pass kvar på min inskolning, inskolningen är alltså klar på fredag!! som tur är jobbar jag med väldigt snälla människor.
men sen ska jag liksom upp på HIA för ännu mer inskolning inför sommaren. åh.

kan någon svara på när jag ska ha semester i sommar? jag är sämst på att bestämma sånt i så lång tid i förväg. jag vill liksom ta ledigt när jag känner för det (eh ja, jag har glidit runt dom senaste somrarna)..




ps. nu när jag har lunkans kamera igen så kanske, kanske det kommer mer bilder ds.


live fast die young bad girls do it well.

okej, vart är den där lovade solen jag väntat på HELA VECKAN? Solen har visat sig hela veckan, men då har jag ju varit fastklistrad vid en ful dator i en ful datasal. kom hit lilla sooolen! i need you.

men så festligt

jag ska möta lisa om 2 timmar så jag ska snart börja packa tror jag nog. jag var så sjukligt trött igår när jag kom hem från lunkan, somnade liksom kl 22. hård vecka med sjukdom och jobbbbb.
ångrar mig inte speciellt mycket över att jag inte gick på personalfesten igår, men jag är fan sjukligt nyfiken på allt skvaller! hoppas dom delar med sig på måndag. även fast jag inte vet vilka alla är så är det ju ändå sjukt kul poch få veta vem som gick hem med vem (det händer tydligen sjukligt ofta på st göran).
som tur e kommer det ju en till fest redan i maj, den stora sjukhusfesten. hehehehe
nog om detta! Snart blir det LINKÖPING.

och idag är det första löningen sen i augusti och öven första lönen som undersköterska! tjoho! det ska firas!

"jag har blommor i mitt hår som bara jag kan se"

Seminariet idag gick bra! Vi fick lite feedback som vi fixade till lite snabbt (3-4 timmar är tydligen lite snabbt??) (och allt är inte helt klart än..)
Det är så utomordentligt fint väder och jag blir SÅ GLAD! så åkte ner till stan med Natta. Hämtade ut skor, gick och kollade i lite affärer och köpte 2 flaskor vin och en flaska cava (FREDAG IMORGON!).
Nu väntar jag på Anna och en madrass!
fan vad jag är en VÄDER-människa. Jag är så GLAD nu på ett sådär LYCKLIGT sätt.. ! Och allting känns.. lätt! Sen kommer Ida och Lisa imorgon, tur för mig och alla runtom eftersom jag tjatat å tjatat om det! hehe.
xoxo

my love is your looooooove

- jag har varit sjukligt trött idag
- gick på utbilning och lärde mig en himla massa nya saker
- har börjat lägga mitt schema för maj-juni(!!!)
- har ätit mackor till middag
- längtar till sommaren efter attt jag såg 'tunnelbanan'
- blahaa


imorgon ska jag jobba, städa, packa, sova.
på fredag ska jag åka buss och ha kul i linkan.

hejdå


im so tired...

idag blev vi klara med vårt teoretiska PM vi skulle vara klara med idag. så det var ju tur att vi var det. ibland känns det som man aldrig ska bli klar med saker och ting, men allting har ju alltid ett slut - hur det än blir (filosooof! hehe)
jaja. efter att vi var klara cyklade jag och Natta och mötte upp Skatt och Elin. vi åkte till Domkyrkan där vi tände ljus och kände oss andliga. typ. sen så kom vi på att vi missade semmel-dagen igår och åkte till ett konditori och åt mini-semlor. Mmmm! sen åkte vi och spenderade tid på Myrornas. köpte inget där, prioriterade att köpa mat istället. s m a r t !
Nu är jag så jävulskt trött, vill nästan bara sova. men måste läsa igenom den andra gruppens PM. och duscha. zz.
snart är det fredag och det ska bli så kuuuul..T! har massa planer. eller nä. eller jo. mest vill jag typ köpa Minttu och göra goda mint-drinkar. Och rödvin och äta någon asgod mat. Och dansa på The Flame! Lördagen är lite planerad. Men inte för mycket, tur nog.
nej.. plugga bör man annars dör man..
xoxo

jag har inte berättat allt om mitt nya jobb än så jag kommer fortsätta tills jag sagt allt..

idag tog jag mig faktiskt till jobbet, kände att 2 sjukdagar fick räcka faktiskt. man jobbar ju i team på mitt jobb och idag var vi fan ett bra jävla team måste jag säga! unga uskor och manliga ssk! så det ska va jö.
vi fick semlor idag på jobbet men jag orkade liksom inte äta när jag kom tillbaka från min utbilning jag var på idag.. jag ångrar det lite nu faktiskt. sugen på semmmmmmmla.
imorgon ska jag på EKG/arytmi utbildning. jag vet redan hur man tar EKG.. så jag förstår inte varför jag ska på utbildning för? har förövrigt fått en bok som heter EKG någonting som min chef tyckte jag skulle läsa. kommer ju fan inte fatta nånting, jag behöver ju inte ritkigt veta vad alla olika vågor betyder.
fast eftersom jag bestämt att jag en vacker dag ska bli ssk så kanske det e lika bra att lära sig lite extra redan nu.
kom hem från jobbet och kände mig kladdig. hur fan blir man kladdig? spritar mina armar så mycket att dom blir kladdiga kanske.

imorgon jobbar man då, jobbar lite på torsdag, sen ska jag hem och städa, packa etc etc.. för att på fredagen ÅKA TILL LINKÖPING MED LISA!!!!!!!!!! (taggad) jag vill ju jättegärna åka tåg, men bussen är ju liksom 100 gånger billigare typ. fast alltså veolia är ju ett måste när man ska till linköping.

Dom gångerna jag pratat med mina chefer (japp jag har 3 st) så säger dom alltid nåt himla bra/roligt/spännande och idag kom en av dom och ville att jag skulle säga till när jag vill ha semester i sommar. men änligen får jag betald semester. har fan väntat i flera år på det här fantastiska tillfället.

HALLÅ DÄR!!

Kollade precis på Får vi följa med? med Filip och Fredrik! Jag blev så himla taggad på att åka upp till Västerbotten. Skulle ju vara helt fantastiskt om vi gjorde det i sommar. Det här tåls att tänka på, min kära vänner. Men jag tror att jag skulle behöva lite extra solljus i sommar faktiskt och kanske en liten glimt av ett norrsken. Och självklart dialekten. Och männen.

Mmmmm Norrland


big brother

nu har big brother börjat. igen. blir typ som en drog, vill kolla på det.. det är bra underhållning och avbrott från studier! Men mina största undringar är; VARFÖR ställer man upp om man har ett litet barn? och VARFÖR är typ alla som ställer upp (kommer med?) från skåne?
k o n s t i g t . 

faaan. hittar inte kanal 11? fml.

NWA.

jag är så sjukt trött igår. anledningen är: åkte till Ryd vid halv 8 och gick på en väldigt trevlig förfest! drack rödvin och goooood drink (oboy med mintu,..MMmm!) och öl. och hade det allmänt jättemysigt och skoj! Vid halv ett tog vi oss till NH och afterski. Var väldigt Afterskiigt. Vissa gick omkring med skidkläder etc å på ena dansgolvet stod ett band och körde cover-låtar, å sen spelade DJ:n riktiga afterski-låtar (på 90-tals pop, rock, hoffmaestro.. nivet). Sjukt kul. Träffade massa roliga människor också, tex Oskar och Martin. hehe. Ja... Idag har jag myst, kollat på film och sovit. helt ok söndag..
nu måste jag snart göra någonting tror jag.... tröttheten är olidlig..

vill ha chips till middag.

oh no god damn i missed the last tram. i killed the party again.

okej. det slutade snöa förut. men. det började regna istället. Inte alls bättre... Zzämst. nu är det dock uppehåll tror jag?
jaja. Mötte en granne (?) i trappuppgången förut. Jag skulle bara springa upp och hämta någonting och han var väl på G ut eller någonting liknande.. Men han typ stannar och STIRRAR på mig så säger han "Och vad är du för märklig tjej då?" Jag ba.. ehhhh hjäälp "vad sa du??" "Vad är du för märklig tjej då, sa jag?" "Jag är jag" svarar jag och springer in till mig själv.. HJÄLP alltså vilket jävla Reeeet? nu är jag rädd. buhu.
nej. ska ta tag i mig själv.. Pöss! Trevlig Lördag!

jag ska viska på bussen hem; kan inte längre skilja rätt ifrån fel så du får lura i mig vad som helst.



NÄSTA HELG KOMMER DOM (NI!) Ska bli så himla himla kuuul! och typ alla människor är taggade till en helhelg nästa helg? har kanske att göra med att det är csn-helg? Men fan vad kul det ska bli! redan astaggad.
måste få festa av mig lite. trist att klockan bara är tolv.. eller kan man dricka öl till frukost?

howlin for you.

det snöar så jävla mycket ute. SLUTA SNÖA DÅ! det är läskigt att cykla, man blir FUL.. å ja. dåligt.
Igår när jag cyklade till Ladan för att träffa Skatt så var jag klantig.. (för ovanlighetens skull). Vi gick in å handlade å yada yada.. sen när vi kommer ut så kommer jag på mig själv att inte ha låst cykeln. Eftersom låset ligger i cykelkorgen (med hemmanycklar å allt) å ja.. cykelkorgen är BORTA? Å det märkte jag inte alls när jag stannade utanför Ladan. bara gick in.. Så det var bara att cykla tillbaka hemåt å hoppas på att korg nycklar å lås skulle ligga där någonstans. Å som tur va gjorde dom det! GLAD! Men hur klantigt är det inte att TAPPA en CYKELKORG???? och speciellt utan att märka det?????
I torsdags tappade jag bort min ena vante också. Fick gå till baljan å leta å sen typ halva A-huset. Där den tillslut låg. Så. jag har haft tur i ooooturen. hehe.
jaja.

men jaq kan inte dansa, jag kan inte dansa så fint som du.




lördag! <3 
ibland finns inget skönare än att vakna utvilad, icke-bakis och bara kolla på nyhetsmorgon. det jobbigaste just nu är att jag inte orkar laga frukost... frukost..sen ska jag ta mig ner på stan.
xoxoxoooxo

we are gonna be friends,

Hej hej hej.
Duggan igår gick bra! Man fick rätta den själv direkt efteråt..  och så fick vi en ny uppgift så det var bara att gå direkt från duggan till bibblan... Fast.. där var jag ju inte alls duktig. Så gick till Torsdagskröket i baljan istället. Såg massa roliga människor... hehe.
Sen cyklade jag och Robert hem till honom och jag fick MAAT! Älskar när folk vill göda mig (Eller.. okej jag tvingar dom att göda mig).
Idag har jag gruppat & det gick helt okej.. sen var jag tröttare än alla i världen men åkte hem å tvättade och städade!!!!!!!!!!!!! Duktig. 

Å ikväll har jag varit med Skatt och ätit fruktsallad å glass å kollat på en film (den var bra) lyssnat lite på musik å sen kollat på youtube. Nu är jag så himla himla hiiimla trött.. Sova å slippa vakna tidigt imorn, bäst!


oxox

HEJ

igår när jag slutade trodde jag att jag skulle dö på vägen hem. kändes som om jag blivit sjuk och NEJ tänkte jag, det vill jag inte vara så jag la mig och sov det första jag gjorde när jag kom hem. pappa kom sen och hämtade mig kl 19, åt middag hos mamma och pappa sen sov jag i 12 timmar till. vaknade upp imorse och kände mig frisk igen! dock ont i halsen, men det får man ju leva med.
nu väntar jag på att Lisa ska ringa så vi kan gå en promenad och sen köpa middag (tacos jö) och sen kommer Adela också.

såg en kille på tunnelbanan som hade på sig supertrasiga converse på sig (alltså värre är cissis rosa)!! förstår likosm inte hur han kunde ha det? han lär ju förfrysa tårna. stackarn. dock var han mycket söt så det kanske inte gör någonting om hans tår trillar av?

trevlig helg!


spana åt vänster, kolla åt höger å gör det en gång till. går det upp eller ner eller fram eller bak eller står det alldeles still?

SNART HELG. håll uuuuut! imorgon har jag bara dugga & introduktion till en uppgift. Sen tar jag nog helg. Firar kanske det med Torsdagskrök i baljan och sen utgång. vem vet? fredagen ska jag försöka mig på att tvätta och göra andra tråkiga nödvändiga ting. Lördag är det Afterski. Mmmmm..... men just nu.. HÅÅÅLL UUUUT! Plugga eller kolla på teve? det sista tror jag.
OKEJ. det är 10 meter snö och så ute.. men nu vill jag ha sommar! Så rullar ner rullgardinerna (persienerna, men lät inte lika bra) och lyssnar på Peps Blodsband - upp eller ner. BRA sommarlåt.

livet den 14 feb

idag har jag j o b b a t. så ni vet.
det var kaos fram till lunch och det var ju sådär va. men jag jobbar ju tydligen med värsta grymma människorna som löser alla problem som uppstår! och det är ju nice.
fick lite godis av cheferna och ett peptalk när vi slutade. har alltså aldrig haft så bra chefer som jag har nu.
sen har jag suttit i soffan hela kvällen, orkar liksom inte göra någonting.

MEN snart är det helg igen och då är jag ledig igen ju! tacos och inflyttningsfest tror jag väl att det blir, om jag nu inte får för mig något annat vill säga.

puss <3 (förresten, lite irosniskt ändå att operera in en pacemaker på alla hjärtans dag.. heheehe)

jag är för full du är för ung jag ser dig prata men hör inte ett dugg letar mig ut blinkande ljus andas andas allting snurrar runt jag är så svag ger dig en kram

GLAD ALLA HJÄÄÄÄÄRTAAAAAAAAAAAAAAAANS DAAAAAAAAAAAAAAAAG !!!!!!!  eheh. har firat denna dag genom att vara i skolan 8-18. å sen hem till Jesper och Oskar med Natta och Maggan och laga mat. Jättegott var det. Sen åt vi nya Marabou chokladen med lakrits. också god. Mm. så. Fint också när Oskar kollar på oss där vi sitter och börjar garva över att ingen av oss har någon dejt eller nåt utan sitter där. Med varann. Alltså. Tänk om man var ensam! Helt ensam utan vänner? Ibland när jag tänker på det kan jag tycka så himla himla himla synd om såna som är så läskigt ensamma. Fy fan.
Nej. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på 30 grader i februari (KOLLA på SVTPLAY om ni inte kollat! Bra serie!). Måste kötta sönder i skolan imorgon igen. LÄNGTAR till torsdag. efter det är det några dagars lugn, ska bli fint..
xoxo <3

dagen är kommen då jag äntligen får bära vita byxor varje dag

ja men helgen spenderades i göteborg där jag hänge med min släkt, gick på stan, käkade sjukt god mat, kollade in deras nya (feeeett fiiiinaaa alltså) hotell vid centralstationen, var i alingsås en sväng för att hälsa på brorsan, gick på museeum och ja, gjorde en hel del annat också.
det var i alla fall mycket trevligt! jag fick ju träffa elliot, ellen och viktor. det viktigaste typ.

hängde lite hemma hos mamma och pappa igår när vi anlände till stockholm och tog mig sen hem för att typ njuta av ensamheten för en stund.
imorse sov jag tills jag vaknade, duschade, käkade frulle och sen tog jag mig till jobbet. känns konstigt att liksom jobba på RIKTIGT nu.
nu ska jag sova, för imorgon börjar jag kl sju. får liksom inte glömma att hämta kläder.

kram!

fan vad jag har gått lös varit hopplös varit en milllimeter från förfall.



så.himla.bra.låt. längtar till Lördag då sak jag ha på den här på repeat på förfesten!!! kommer bli älskad. Mmm!


fallskärm;

sunday blooody sundaaay.... ey. nä sjukt fint väder ute! Ska tvätta ut hårinpackningen ur håret och dra upp Robert och ta tag i dagen. FÅNGA DAGEN!
i Fredags bjöd jag hit Elin på middag och rödvin och skitsnack. Var himla mysigt. Sen cyklade vi till förfesten. Som låg typ 2 minuter från där jag bor, men tog väl oss 5-10 minuter att hitta. Typ. hee. var också kul! Sen gick jag och Elin på en till förfest, på Flamman. Men dom som var där hade typ...ost och vinkväll. och dit kommer vi lite rundare under fötterna... hehe. Sen gick vi till the Flame. Elin jobbar ju där så det var bara att gå före hela kön och leka askoool! Fint. Var himla kul på Flamman! Som alltid. dansade massa och det var mycket folk man kände där, vilket alltid är roligt.hittade en söt norrlänning som fick följa med hem (snäll tjej).
igår var jag tröttast i världen typ. jag skatt och maggan lagade en chokladtårta för att fira 112-dagen. kollade även på postkodmiljonären och mellon (jag vet, vän på alviska. koooolt haha). Melodifestivalen är ju ganska så värdelöst..men vi hejade på typ Ulrik Munther för att han var sötast i världen, Di Leva för att han är Di Leva och nån David för att han också var söt <- inte alls utseendefixerade? Sen vid halv ett dog jag trötthetsdöden och för att undvika att somna i soffan och kanske skrämma slag på dom andra som bor i korridoren så åkte jag hem.
Mmm.
carpe diem vare va.

is she more beautiful than me?

tar nu officiellt HELG. tänkte plugga lite (Från idé till verklig förändring heter vår bok, typ som linköpings slogan.. så jävla fint.. hehe). MEN JAG ORKAR INTE helt enkelt. Så då får jag skita i det och ta det på söndag istället, eller hur?


Mm.. Tack.
behövde bara få tillåtelse. känns som att jag fick det nu.
Nu ska jag lyssna på den ultimata fredagsmixen; Stirra ner, när jag går ner, ledig.. "Stirra ner stirra ner stirra ner stirra neeeer, när jag går ner när jag går ner ber du om mer men jag vill vara ledig ledig ledig bara sitta brevi brevi breeviiiiid..." <- jag borde bli låt-mixare.

womän



















så.jävla.fina. eller hur?

Nu blir det fredagsdusch innan förfest & the flame. Mmm, its friday im in loooove !

män





















(but then a strange fear gripped me and i just couldn't ask)

hej hej hallå blöggen.
nu mår jag bra igen. Toppar och dalar vaaaa. för det mesta mår jag bra, men man kan ju inte alltid gå runt å vara glad ju....
herregud, har fått nackspärr idag. sitta vid en dator precis ovanför trappan i HumSam är inte så bra. Alldeles för mycket att spana på.. :||||

herregud vad jobbigt

läste signes blogg och hon var tydligen i thailand tillsammans med mina ingifta släktingar (på skitlångt håll) och fan i helvete vad jag också vill åka! gick in i kollade bilder på morgans facebook och blev lite lite ledsen. skulle ju va så himla trevligt att åka NU. alltså NUUUUUU.
tänkte precis tanken att om jag fortfarande hade bott hemma och inte betalat nästan 6000 i hyra varje månad så hade jag ju lungt kunnat dra till thailand nu. frågan är ju om det är värt det att bo med mamma och pappa för att kunna dra till thailand i x antal månader....... eeeeeh

jaja.. livet är inte alltid som man vill att det ska vara. inställningen jag har till jobb är fan inte bra, den borde ändras. jag kommer aldrig orka jobba tills jag blir gammal och får reinfeldt som han vill kommer jag jobba tills jag dööööör. så jävla deppig tanke.
men så kanske man helt enkelt ska slå sak i saken och ba gifta sig med en rik kille. och där kommer ju det här med jobb in igen. jag ska ju hitta honom där, på jobbet.
fast det är ju nu jag vill åkt till thailand, göra precis som jag vill och låtsas att det regnar (haha roligt) inte om 20 år.

herregud vad jobbit det blev nu hörrni.


22 juli 2011

såg precis på nyheterna när dom rapporterade från oslo, omhäktningen av anders behring breivik, och fy fan vilken hemsk människa han är. att han inte ångrar någonting. att han kommer in i rättsalen och det första han gör är en hathälsning. att han hånler.
började gråta bara jag såg hur han såg ut. har inte tidigare sett honom i rörlig bild..


last word

jobbade min sista dag idag på vintertullen! jag har tyckt det varit ganska rolig att jobba där och har trivts med alla som jag jobbat med... fram tills i eftermiddags. helvete vad arg jag blev!
först så får jag ett jävligt argt samtal från en av undersköterskorna som vill att jag ska jobba över 2 timmar, hon försöker övertala mig med att ingen annan kan och att jag är den enda från dagpasset som fortf är på jobbet (vilkt bara var skitsnack). när jag väl säger nej (för andra gången) så blir hon arg och lägger på luren i örat på mig. jag känner alltså knappt denna människa! och det är inte mitt problem om dom som jobbar kväll inte kan lösa problem med personalen. speciellt inte när jag slutar, min sista dag liksom.
sen efter detta ska jag hem till en väldigt sjuk kvinna som jag och en sjuksköterska ska hjälpa. vi ska få upp henne ur sängen och sätta henne i hennes rullstol. så fort man rör henne gör det ont och det är alltså inte alls speciellt lätt det här och tar tiiiiiid. man kan alltså inte stå och vara stressad runt den här personen för hon är redan så skör psykiskt att hon inte riktigt klarar av detta.
liften som hon tillslut sitter i fastnar i rullstolens nedre del på nåt vis och jag får inte bort den. då börjar sjuksköterskan skrika på mig?!?!? att jag tydligen inte klarar att använda en lift? hon blev skitsur på mig och tyckte att jag var dum i huvudet. men hon kunde fan inte hjälpa till..
hon blev så stressad av situatuonen att hon blev så jävla arg på mig när det var lika mycket hennes fel. och förövrigt fixade hon ett sår på den boendes tå som troligtvis nu kommer bli ett bensår. duktigt.

härligt att jag äntligen efter 4-5 veckor fick se det som alla andra sagt. att denna sköterska är dålig, bara gnäller och gör fel och att undersköterskan är en otrevlig jävel.


wingardium leviosa!

imorse när jag cyklade till skolan blev jag så GLAD när jag kom till märkesbacken! För vilka stod där om inte; Harry, Ron, Hermione, Snape, Voldemort, Umbridge mfl? Och temat på Snuttefilmen är; HARRY POTTER!!! måste gå måste gå måste gååå! När det är bilj.släpp har vi en dugga.. men funtar ändå på att köa till biljetter. HARRY POTTER liksom. Måste ju vara bästa temat NÅGONSIN???
å samma helg kommer Ida och Lisa! Jag tror nog att dom också vill gå på nå så roligt. Annars blir det legendariska flamman dåå.
men tänk er själva att få klä ut sig till det?? Mmhm!!

weekend wars

fredagen tog jag det bara lugnt hos Maggan med Natta också. Maggan har flyttat in i korre i nya irret precis. Mysig å fin korridor! Blev sugen på att själv bo i korre då... heee. vi åt allt man kan äta typ och kollade på Brides Maids.
lördagen kom och jag Anna och Natta åkte till Vallaskogen och kollade på "pulka-tävling". Chalmers kommer hit också å sen tävlar dom för fullt alla lag. bygger sina egna "pulkor" och åker fulla och galna. Va skoj att kolla och blev taggad inför kvällen! Sen åkte vi till staden och gick på Babetts och fikade. Mmmm. Hämtade min fina ugn också, ska bara laga ugnsmat nu....
Sen blev det förfest i Maggans korridor, himla kul blev det! Massa skitsnack och vin öl shots... taxi till Kårallen och sen in och dansa. Minns att jag såg lite av Melody Club. Säkert..bra. Men en väldigt rolig kväll, har ofta skoj på Kårallen! 

Igår var jag mest bakfull och tog det lugnt. Robban natta maggan å elin kom hit å vi lagade semlorrrr, världens godaste. mmm.
Har insett att jag verkligen måste börja ta MER KORT! har 2 bilder från i helgen, å dom är astråkiga...

åren går in i varann och jag inser att tiden är kort

Igår vaknade jag upp till snökaos! det var mycket trevligt att jag var ledig och inte behövde ta mig till jobbet. jag städade hela lägenheten, tog typ hela dagen och sen åkte jag hem till Lisa för att bli upphämtade av Emma. dock var det svinmycket köer så jag och Lisa åkte till söder, tog en öl, köpte vin och sen kom äntligen Emma!
käkade kebab till middag och en massa rödvin på det.
kollade på bilder på oss och vi var mycket mycket mycket fina! jävlar vad söta vi var. det är vi ju nu också, fast på ett annat sätt.
och sen kom Ante, Frey, Lars och Niklas. det var ju liksom tiotusen år sedan vi träffade dom. kändes konstigt att man inte vet någonting om dom, men så blir det ju med åren.

jag skulle egentligen ätit middag och kollat på melodifestivalen med malin ikväll, men hon ringde nyss och var jätteledsen pga jävla Gustav! herregud vad han velar. han har ju tydligen jävligt svårt för att bestämma sig för vad han vill. han verkar inte inse hur mycket han sårar henne varje gång..
så nu ska jag i alla fall sitta hemma själv en lördagkväll. inte superjättekul men man måste ha tråkigt ibland också för att uppskatta det roliga.. hehe

jag ska nog handla lite mat nu. det kan ju behövas när man blir hungrig liksom!
pussokram

OCH ALLT SOM ÄR BRA MED MIG HAR JAG FÖRMÅGAN ATT GLÖMMA BORT.

Satt på stadsbiblo och hade en oeffektiv plugg-session med Anna igår. Blev mest prat om livet och lite om organisationer.. rätt dåligt.
sen åkte jag hem och slänge i mig mat å cyklade till Villevalla. det är SÅ JÄVULSKT KALLT ATT CYKLA i 12 minus... man dör kallhetsdöden varje gång. buhu.
på Villevalla jobbade både Johan och Natta. Elin satt där å vi pratade och softade. Sen kom Robban Olle Oskar Oliver Calle och Frida. Så spelade vi spel hela kvällen. Älskar att spela spel! Världens roligaste är det. Mmm.
blah, har en dum svacka nu. Har verkligen glömt allt som är bra med mig.. Varför är det så lätt att vara elak mot sig själv och tänka dumma saker?
zozozo

MATTE B




ungefär såhär såg det väl ut när jag skrev matte b nationella i höstas.. så ni vet

stunder som den här

jag trodde imorse att jag typ skulle dö när jag var på väg till jobbet. för det första så började jag kl 7 och jag visste att jag skulle få ett jobbigt kort (det kallas kort, liksom vilka man går till och så va) så jag var ganska less redan innan jag ens kommit fram.
Men när jag väl kom till jobbet så visade det sig att vi var 3 styckna som började 7, alltså behövde jag knappt göra någonting. mycket trevligt! sen när jag väl såg att jag fått kort 5 så ville jag typ dö. det är alltså ett ganska jobbigt kort. alla som personerna tillsammans blir väldigt krävande och speciellt för mig som knappt varit hos dom personerna förut. en av dom har en väldigt långt framskriden tjocktarmscancer. hon är väldigt smal, kan inte gå, har börjat få svårt att prata, har urinkateter, stomipåse och har ingen lust till någonting eftersom allting gör ont och hon vet att hon aldrig aldrig kommer bli frisk.
det är alltså ganska mycket att göra hemma hos henne och man behöver hjälpa henne väldigt mycket, men det gick superbra hela dagen och hon var nöjd (faktiskt det som är huvudsaken).
sen att dom andra är helt dementa och inte kommer ihåg någonting är en annan sak. allt tar extra lång tid hela tiden, men jag lyckades ändå vara klar med allting hela 20 min INNAN jag slutade. och jag som hade varit jävligt less på morgonmötet.. hehehe

några andra mycket bra saker:
- fick på mig mina jeans från 2004.
- hade mina adidasskor med fjärilsmönster (sket i snön bah)
- prickade in både bussar och tunnelbana så jävla sjukt bra.
- fick min mens (ja jag ska va lite mer noga med sånt där preventivmedel kanske)
- såg första avsnittet på californication säsong 5 (tuuur att fredrik berättade det för mig, inte kul att ingen annan berättat detta dock)
- tog HELG idag istället för imorgon
- 11 dagar kvar tills jag börjar på 55an på st göran (ni ska ba veta hur nöjd jag är)
- linköping -> cissi
- göteborg nästa helg

och så tänkte jag tatuera in detta:


tack o hej.

FULL FÖR KÄRLEKENS SKULL

det snöar ute. jättemycket.
snart ska jag åka till IKEA. Igen. Cyklade dit imorse å handlade lite diverse ting. Nu ska jag dit igen snart.. gillar.ikea.mycket.... kanske äta köttbullar?
Vill ha HELGEN då.

GODNATT!

idag är jag så glad för att jag inte behöver gå o lägga mig kl 22! heheeh, passar på att vara vaken extra länge!
imorgon ska jag till st göran (igen) för att träffa mina chefer, skriva på mitt anställningsavtal, fixa kort och kläder. sen på eftermiddagen ska jag på en hälsokontroll också, för att se att jag inte har nån jobbig smitta. typ MRSA.
tror inte att jag har det? verkar ju dumt liksom.

ähmen jag har liksom inget att säga. det enda jag gör på vardagarna är att jobba och sen kanske jag orkar umgås med någon i typ 1 timme innan jag måste hem och sova, för att jag är så trött. herregud! men jag börjar komma in i tiderna nu så jag är inte liiika trött som jag var för 4 veckor sen.
får sån ångest när jag tänker på hur jag mådde den 1 januari och med vetskapen att man skulle jobba 07.30 den 2 januari. det var hemskt ska ni veta!! h e m s k t.

nä jag orkar inte va vaken längre. avlider ju nästan!
godnatt!


RSS 2.0