STOCKHOLM BLUES - MINA DRÖMMARS STAD - STADENS LJUS - ALLTING JAG VILL HA - OCH HÄR KOMMER JAG TILL STOCKHOLMS FÖRSVAR.

jag älskar stockholm. för lite mindre än ett år sen hade jag sagt att jag hatade stockholm. jag ville flytta. åka till australien och gömma mig. men jag älskar ju stockholm. ibland tänker jag "nej nu är jag klar med dig, stockholm" men sen inser jag att jag knappt börjat. jag älskar stockholm. "jag gillar malmö å jag gillar göteborg jag bor i stockholm och jag känner ingen sorg"
idag har jag ätit på vapiano med budala. skitsnack och pasta hör bra ihop. imorgon blir det skitsnack och öl. torsdag får bli vilodag för sen är det fredag. på fredag vill jag dansa. och lördag. då är det date-night.



zåzå

TISDAG. TIIIISDAAAAAGGGGG

imorgon ska jag jobba. KUUUL. nemen kul, på riiktigt alltså. börjar bli lite lite trött på att göra tråkiga saker som att: städa, tvätta, laga mat och söka deltidsjobb. blö.
NK alltså. fett creddigt måste jag ju säga. hahaaaa! inventera på NK. jag dör. jag kommer ju fan tappa allt i golvet.

inte långt kvar tills skolan börjar i alla fall. hehehehee. taggad. jag kommer nog va taggad i ca 1 dag sen.

imorgon ska vi ut med cattis. stackars har varit i nordnorge hela sommaren! fast jag vill också mysa med vargungar. hur söta?
sen är det ju typ helg igen. jo men tiden går ju snabbt när man har roligt(?).


mat vare ju.

ENDLESS SUMMER

jag ska väl skriva att jag hatar måndagar och att helgen var grym nu?  typ så är det ju också.

det var en fin upplevelse att gråta inför folk och inte va asfull. killarna vid bordet bredvid kollade lite konstigt, men däremot killarna vid vårat eget bord sa fina ord och var snälla.
rom, cigg och spotify vid vattnet gjorde ju allt bättre igen.
frugan tappade bort plånkan, men sånt händer ju när man är ute och slirar!
kvällen avslutades med att jag fick agera element. inte mig emot.. hehe

lördagen var som en lördag ska va (?). middag, sång och fylla. och krossat glas, såklart. det går ju inte att undvika med dom där.
vi trodde att sommar! hade sin sista kväll så vi ville verkligen dit för att avsluta sommaren på det sätt vi startade den, men imorse fick jag ett sms av cissi att det inte alls var deras sista helg. hoho jaja. alltså är hösten inte kommen än. eh

DET BLIR INGA BILDER FÖR JAG HAR INGA.


you and i hadn't even met 24 days ago i must have been so low and i didn't even know

xOxO

& if a double decker bus crashes into us to die by your side is such a heavenly way to die & if a ten ton truck kills the both of us to die by your side well, the pleasure, the priveledge is mine


jag har vunnit & förlorat jag har sett mig själv i spegeln jag har vaknat i fel säng jag har varit kär

hello.
körde en tredagars den här veckan. & alla tre dagar har jag haft så kul! jag har fått se Annika Norlin, spelat pingis, boule, åkt en taxi vars taxameter tickade i takt med sekunderna, jag har varit på Sommar, badat vid stadshuset (iputtadavgoran) stukat foten, ätit kött potatis bea (pyttipanna), druckit en massa rödvin, shottat på Baltazar, druckit ännu mer vin på Mosebacke, dansat på ett konstigt ställe i gamla stan, åkt nattbussen heltåthelvetes fel och därav fått gå hem i 45 minuter, sovit alldeles, alldeles för lite och älskat livet. Nu ska jag äta köttbullar på IKEA.

kärlek,

HÖG PÅ LIVET

jag älskar livet just nu. jag gör det på riktigt. men det är nästan så jag inte vågar uttala orden för tänk om det händer nåt som gör att jag hatar livet då? nejfyfan.
igår var jag lite otaggad men tänkte att vin och kaffe gör alltid allt bättre. och så rätt jag hade va! men vi var som vanligt på sommar! och det var fint igår. fiiint. älskade finste max var med gick hem precis när det blev som roligst.
dansa till håkan. det är livet det.

jag sitter här i köket och håkan sjunger. kaffet är ljummet men det gör inget. solen tittar inte fram men det gör inget.

jag vet  att jag om några veckor/månader kommer va så jävla deppig så jag måste skriva nu hur nöjd jag är. jag får liksom inte glömma bort känslan.
jag hade inte ens tänkt på det om inte cissi påmint mig om hur bra man faktiskt har det. tur att jag har henne. hur skulle det annars gå?


cissi återkommer med bilder. tack och adjö

FRIDAY, IM IN LOVE

bakfull och trött på en fredag. äh vafan!
frågan är om jag orkar va helt ärlig i den här bloggen. jag kommer nog framstå som en ganska knäpp tjej då. orka.

Jag hade ju himla kul igår. jag sög på både pingis och boule. men det gjorde inget, faktiskt. jag fick ju hångla och det är alltid det som är de viktiga. det vet alla!!
jag fick fan dricka pimms också. aaaaaaaaaaaaaaaaaaah!


Jag borde duscha. känner mig äcklig


JAG ÄLSKAR TOVE STYRKE FÖRÖVRIGT. ELLER NEJ, HENNES LÅT MILLION PIECES. MEN DET ÄR NOG BARA FÖR ATT LYKKE LI HAR SKRIVIT DEN. HOHOJAJA

casual friday

fin kväll. åt sushi. sprang in på systemet 1 minut innan stägning. sen till vitan - Annika Norlin & Emil Jensen. Och Bob Hansson. he he. några cider, sangria och massa godis senare går vi vidare till trädgårn. Där får man reda på att man blivit groupie. Sen pingis och boule. nu måste jag springa! allt för bloggen.

DET ÄR SANT ATT INGENTING ÄR EVIGT. SOM GYMKORT TEX

jag skulle köpa ett gymkort idag. jag gjorde inte det. jag tänkte att jag var i mer behov av en ny väska. man behöver alltid nya väskor. speciellt när dom är i skinn och inte kostar hundra flera tusen kronor.
men jag är värd en väska, för jag ska ju förtusan börja plugga. då måste man väl ha en väska? att ha pennor och block i. typ.

Cissi skrev att vi skulle på bio. inte helt sant där va. Vi ska till vitan och lyssna på Annika Norlin. och jag ska fan äta sushi. så himla suuuuuugggeeeeennn.


i cant say that you are pretty that would make me a liar but you turn my legs to spaghetti

& imorn är det torsdag. jag gillar torsdagar. för när dom är slut är det äntligen fredag. och om jag gillar torsdagar så ÄLSKAR jag fredagar. så. imorn blir det bio. på fredag då blir det rosé och nya minnen att skratta åt och minnas.

puss.

HELG


det här va den enda bilden jag tog i fredags. innan helvetet bröt löst. höhö

på söndagen åt vi pizza. i sköndal.

sen gick för att hyra en film.

jag brände mig i fredags också. lite ont gör det allt

åt helvete med himlen!

Musik. Vad det gör med en va? Kan inte alls förstå människor som inte lyssnar på musik. Vad det än är! Man behöver inte lyssna på det jag anser är bra. Men såna som inte lyssnar ALLS? det är ju bara jättekonstigt. Musik är nästan som bilder. Minnen. Man lyssnar på en låt och känner en känsla som var. Jag älskar musik. Att hitta nya låtar att förälska mig i. Ett tag slutade jag hitta musik. Lyssnade bara på musik ibland. Musik jag kunde utan och innan. Tror sånt kallas depression. Nu lyssnar jag på musik igen. Hittar nya låtar. Nya minnen. Är alltid lite schitzofren i mitt lyssnade. Från att ha lyssnat på fina Melissa Horn kan jag plötsligt sätta på Teqkilla med M.I.A. och vilja festa hela helgen och känna livet i mig. Till att i nästa stund igen sätta på A man from Argentina och tänka på gymnasiet.
Jag gillar att jag börjat lyssna på musik igen.



FANTASTISKA TISDAG

det är en fantastisk tisdag idag!!!
jag blev så trött på mig själv igår så jag tog mig i kragen och gick till arbetsförmedlingen. nu ska jag tydligen plugga till undersköterska. ja. trevligt. ja. sen när jag känner att jag är mogen så tar vi nästa steg. jag har lärt mig att man ska gå i trappor. låter helkonstigt, jag vet.

FAN, jag är glad idag. även fast det regnar och sånt där va. jag ska börja träna också. sa det till david idag och han såg ut som et frågetecken. herregud, jag KAN träna.

måste bara komma på hur fan jag ska fixa med bilder. vem vill läsa en blogg utan bilder.




juste, det dåliga med att jag ska plugga är ju att jag inte riktigt kan flytta hemifrån. det skulle väl va om morsan och farsan ville köpa en lägenhet till mig. men ne. jag vet inte. såååå jävla snälla är dom inte.
tack o hejdå

LOVE THE WAY YOU LIE


SANNINGEN

nu ska ni fan få veta sanningen.

livet är ju inte helt slut än om jag nu kan uttrycka mig så? jag menar alltså att jag fortfarande går i semestermode (även fast jag är arbetslös sen några veckor tillbaka). meeeen, ångesten kommer väl komma sisådär i nästa vecka ungefär och ungefär då är livet också slut = ångest. jaja.

snart sjunker jag så lågt att jag söker jobb på mitt gamla jobb. ähfyfan. DET är ångest.

Nu är det sol. det betyder att man ska va ute. iaf sa mamma det när jag va liten..
men idag ska städas för det skulle komma en tant från swedbank för att checka in det asfina huset i hökarängen. värdering även kallat. sälj skiten och flytta till stan, det är vad jag tycker.

Sen. Cissela och Adela time.


ps. jag ska köpa en kamera ds.

säg bara till när var hur

allt som skrivs här är sanning och endast sanning.

RSS 2.0