en av världens roligaste bilder som tagits. någonsin.


vi måste vara andra för att kunna vara oss själva

men hejheejhej. vad dåligt det går att skriva idag då! blev lite ofrivilligt (men gladeligen!) barnvakt åt Oliver idag. han hade ont i magen och föräldrarna hans skulle på annat håll. Klart som korvspad ska han komma hit. vi låg i soffan och kollade på Shrek 4 (den va bra!) och sen spelade an Wii medan jag lagade våfflor. Och sen har han mest varit inne på internet och spelat på radioapan.. HmHm. och hur långt har jag kommit? Jomenasåaatteeeäääeäeä...
jaja. kämpar på nu! Nu är mamma hemma!

visit australia

sitter här och tänker på lisa och hur gärna jag vill åka till henne. precis då skriver james på facebookchatten.. hans kompis har precis åkt hit för att jobba som skidlärare i hemavan. vad fan? james förstår inte varför jag vill åka till australien och jag förstår inte varför han vill åka hit? herregud. haha
men visst, gillar man snö så är väl sverige perfekt. vi har ju världens snyggaste tjejer också! och om man gillar sol så åker man till australien där dom även har världens snyggaste killar. helt logiskt egentligen.

nä fan vad jag vill åka härifrån. jag ska åka, men inte just nu. när jag varit duktig och sparat pengar! då ska jag åka och hälsa på finaste lisa och mannen till mina barn.
det är så bra att ha någonting att se framemot.

puss


sista oktober

nu kör vi på en hemtenta till! vi hörs när vi hörs.

inkompetenta idioter

man kan ju blir så arg på vissa människor ibland och just nu är det 2. och båda är så himla dumma i huvudet. imorgon ska jag träffa kim, men jag fattar inte riktigt varför eftersom han ändå inte lyssnar på vad man säger. inget går in i hans huvud och då känns det ju ganska meningslöst.
människor som tycker att dom själva är så jävla fantastiska och tycker att man kan skita i alla andra runt omkring en. tack för att jag fått en bra uppfostran och för att jag har helt jävla fantastiska vänner också.

när det gäller dom 2 så är det ju samma sak. inga vänner och tänker bara på sig själva hela tiden. ger aldrig någonting tillbaka..
dem kanske inte tycker det är viktigt? kanske inte bryr sig om att livet blir så jävla tråkigt utan vänner. för det blir det ju, jävligt trist.

förstår inte?! jag kan verkligen inte förså hur man själv inte inser det stora problemet hos sig själv. hur kan man bara skita i vad andra säger till en? strunta i att lyssna på andra och bara prata om sig själv hela jävla tiden.





hurra hurra hurra!

idag fyller min LILLAsyster 20 år. GRATTIS till henne. (Och vad gammal jag är)

MEN KAN DU BARA VA TYST NU?!??!??

ja men det var ju en bra kväll igår i alla fall. middag hos blomqvist, förfest på lunkans jobb (bästa förfesten), sen cp kö till handels, sen bar, sen dans, sen hemgång. och en nästan borttappad jacka. fan vad lack jag blev först när jag inte hittade den. men däremot har jag ingen halsduk :(
jaja full vart man ju och det är alltid trevligt.
och älskar att se andra hångla och så står man brevid som nåt jävla fån. fyfan. usch. äckligt. dör ensamhetsdöden.

och nu är jag arg på kim igen. är det ganska ofta faktiskt, men det beror ju på att han är så jävla cp i huvudet. herregud vilket jävla mongo. och mongot kan ju inte ens ringa upp så jag kan skälla ut honom och säga att jag tycker han är dum i huvudet. ååååh.
en jag gillar att jag skrev till honom igår att han va en hora. fan bästa på länge ändå! hahahahaha
jag ska börja va elak tror jag. trivs som bitch

och nu är jag så himla hungrig men jag orkar verkligen inte röra på mig. så jäva synd om mig nu!
och mina kanaler funkar inte? blir man lite less då eller.. och jag orkar inte ladda hem nån film heller. livet idag alltså. inte okej någon jävla stans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KANSKE kommer ett trevligare inlägg sen. när jag inte e bakfull, deppig, arg, ledsen, trött...etc etc

barn till varje pris

det går flera prorgram på tv som handlar om att skaffa barn. dem paren som är med kämpar, kämpar och kämpar. dom gör på normalt vis från början för att sedan övergå till IVF behandling, surrogatmamma, adoptera etc etc.
tänk att vilja ha barn SÅ mycket att du gör ALLT för att lyckas. sitta där med ett graviditetstest för hundrade gången och fortfarande inget barn. vilket jävla slag i magen det måste va och hjärtat måste ju gå sönder varje jävla gång.
eller om du blir gravid, får missfall, utomkvedhavandeskap... och måste börja om från början och vara ännu mer nervös pga att det kan bli fel igen.

barn är ju faktiskt det viktigatse och finaste som finns.

bästa cissi och bästa lisa

inom loppet av 5 min så har jag pratat både med Cissi och Lisa. kan ju inte bli bättre! älskar att vi lever nu och inte för typ.. 10 år sedan. hur fan klarade man sig utan alla bra saker? som typ iphone, facebook och skype?
crazie thought.

snart ska jag gå ut och gå eller nåt. måste ha frisk luft efter all tid inomhus!
puss och sånt

HIHI !



hihi, nu är jag plötsligt himla nöjd? vill sitta på ett golv och dricka rödvin med mina vänner. ge mig helg!

Och från misslyckande till misslyckande, vi vänjer oss vid att aldrig komma förbi iscensättningen av de grova skisserna. Livet är bara ändlösa repetitioner av en föreställning som aldrig kommer äga rum

efter mitt förra peppande inlägg kollade jag på en film; my sisters keeper. den handlade om en familj och sen får den lilla (typ 5-åriga) dottern leukemi. så sjukt sorglig! grät och grät! När robert kom förbi för en kopp kaffe undrade han vad fan jag gjort eftersom jag hade mascara-sträck i hela ansiktet och såg väl allmänt söndergråten ut. haha! men det var skönt att gråta och efter det mådde jag bättre? så vill ni någon gång gråta så är det ett hett tips.

alla dom murar jag byggt, baby nu rasar dom ner.

tisdagar är mina hat-dagar. många har tydligen just tisdagar som hat-dagar, så det känns ganska befogat att ha det så (det majoriteten gör är rätt..öh). varje fall.. idag känns som en grå, tråkig och fullständigt värdelös TISDAG. fastän det är onsdag. ingenting är bra. vaknade med huvudvärk = typiskt dålig början. sen är jag nog allmänt höstdeppig. ingenting känns roligt. känner mig omotiverad, ful, tråkig och grå. vill helst ligga hemma bara. gjorde det igår, låg i min säng och lyssnade på musik. sen när jag skulle sova gick det bara inte. var trött men låg bara och stirrade upp i taket. men hade ingen ork att göra någonting annat heller (teve, läsa bok..) ville bara sova. uäsh. sprider mycket kärlek.. hela min grupp är lite höst-deppig och vi sitter mest och suckar högt, gnäller och är allmänt depp istället för pepp... hemskt är vad det är. vill ju vara GLAD! brukar tycka att jag är en glad människa. nu känns det som att allt är motvind (okej bor ju i linköping och här är det fan alltid MOTVIND?? på riktigt liksom).
blir kanske mer pepp imorgon när jag ska på kravall! är faktist väldigt taggad för det! och på fredag kommer jag hem.
monty - gloria.

And for you I keep my legs apart

jag är trött men somnar inte förens kl 02 och sen ska jag upp efter 5 timmar och det gillar inte min kropp så då försover jag mig istället. trött och helt förstörd kommer jag till skolan bara 5 min sen, bra jobbat.
min lärare tyckte sen att vi skulle ta rast för att "Ida måste få dricka kaffe.. NU!".
sen efter en helvetisk tråkig föreläsning om diabetes så åkte jag hem för att hämta telefonen jag just nu har. Åkte till kth för att möta upp goran som btw blivit snyggare sen jag såg honom senast. mmm killar med fint hår :)
sen åkte jag till kim för att.. äta mat.. typ. sen gick vi och kollade på sexleksaker.

kom hem. åt sallad och glass. somnade. vaknade nu och är så himla trött, fast ändå inte. ni vet.
måst gå ner och boka en tvättid. fyfan vad trist

puss


bara några månader kvar av kyla.


good feeling..

jag älskar det att när man ÄNTLIGEN är klar med någonting (typ sin individuella upgift man skulle skriva om feminism) så är man ändå inte KLAR med någonting för det finns alltid någonting att göra när man pluggar. Borde läsa i två olika böcker tex, men nej.. nu är det fan sex and the city....

bajs

sjukt seg dag idag. kom till skolan en timme för tidigt, satt och läste det jag trodde vi skulle ha föreläsning om men icke. han bytte helt spår idag! äsch, jag har i alla fall läst det..
kom sen hem till äckligaste lägenheten ever. det ligger kläder exakt överallt och världens jävla berg till disk. nu är disken borta och snart även alla kläder.

måste bara plugga också. mitt huvud får inte in mer just nu! och jag är måttligt trött på min skola som fortfarande inte har fixat någon praktikplats.

vill ha fredag nu.
blah.

kommer bli en fin bussresa hem till stockholm. lite för att jag längtar till storstan och mycket för att jag ska åka bakfull i en buss i tre timmar. Kravall på torsdag!

Kvitto

LINKÖPING Fjärrbussterm- STOCKHOLM Cityterm

Fr 28 Okt

08:00- 10:55

Studerande

89 SEK

SUMMA

89 SEK

Varav serviceavgift

5 SEK

Varav moms

5,04 SEK

 


du kanske var på Holmön?


cause you never were and you never will be mine


Tre bilder utan någon mening som helst.

00:03

det har varit en helg med då jag umgåts med mina killkompisar.
max hämtade mig med hans pappas fantastiska bil, kanske världens skönaste. vi åkte till sköndal, gick på förfest med anton och hans kompisar. dom var väl roliga och.. unga. åkte in till stan, mötte upp kim och jonas. drack öl, snackade skit, åkte till sveavägen, drack väldigt mycket mer öl, spelade jag har aldrig med tre nyfunna tjejer födda 92. fantastiskt. dom undrade hur det var att va 22/23 och vad vi gjort sen studenten och hur det är att flytta hemifrån. gulligt, haha.
jag och kim åkte i alla fall till slut hem. när vi kom till solna var vi jävligt sugna på mat så vi gick till max. men helvete vilken äcklig cheeseburgare jag fick. Blääää.
vi hade ett mycket viktigt samtal och kom inte fram till någonting, som vanligt.

i lördags var jag levande död men tog mig ändå till stan för att träffa min syster som var på besök. gå lite på stan och äta lunch.
förfestade sen hos jonas med kim. det var inte alls speciellt roligt så jag bestämde mig för att jag hellre ville umgås med anders, harry och felix. och det gjorde jag ju så himla rätt i! eftersom felix inte hade några kalsonger alltså. skinnbyxor utan kalsonger. kräks lite.

jajajajaja. jag gick i alla fall hem himla tidigt för jag ville bara sova sova sova.

Imorgon ska jag till skolan, sen städa och tvätta(?). på tisdag får jag middagsgäster x 5!
Puss på ER

3 bra saker med den här torsdagen

1. Pluggat - Jag hann skriva allt och det fick plats på 4 sidor.
2. skypade med cissi
3. mina nya ljus.

bra att man kan bli glad av tända ljus i alla fall!
imorgon är det fredag, jag ska till skolan och sen hoppas jag att jag hittar på nåt roligt/mysigt. typ!

<3


Sand is overrated. It's just tiny, little rocks

vill ligga hemma och kolla på eternal sunshine of the spotless mind. den är nog min favoritfilm.

det mörker du ser gör att stjärnorna syns lite mer.




idag va

IDAG har jag vaknat sjukt tidigt, skulle tvätta men orkade verkligen inte gå upp kl 7. det var alldeles för tidigt för mig. jag somnade helt enkelt om och gick upp några timmar senare.
vid halv 1 tog jag mig till söder för att möta Kim! vi tog en promenad till sture-p, fikade och sen tog vi tunnelbanan till hornstull för att sedan gå den fiiiiina vägen från hornstull till skanstull. himla myckte höst nu i stockholm!
jo men man lär sig ju en hel del om både sig själv och om andra människor när man spenderar tid tillsammans med Kim.


tydeligen så är hela min kära släkt på besök också. förra helgen var det pappas sida och från och med ikväll är det mammas. dock för något jävligt tråkigt, men ändå. Min kära kusin Lisa ligger på sös pga utomkvedshavandeskap. sjukt tråkigt och ledsamt.



godnatt!


come on baby light my fire,

seminarium imorgon, bio med min fina grupp och sen hem för att packa. på fredag ska jag åka FLYGPLAN! till tallinn... eh eh. är inte så taggad mer än att få träffa min fina familj <3

löven föll ner, elementen slogs på, himlen blev färglös, oföränderligt grå.


lyssnar på satan i gatan och tittar på bilder från förr.


en present vi snodde tillbaka. vi kände att den varken uppskattades tillräckligt eller skulle användas tillräckligt.

pneumothorax, asystoli, hypovolemisk chock, takykardi, AV block, arytmi...

har varit i skolan idag frpn 9-15 och nu har jag så mycket i hjärnan att jag knappt orkar tänka. så sjuuuuukt myckte man ska kunna då! jag blandar ju ihop allt hela tiden.
om 5 veckor har jag praktik igen och då ska jag fan kunna det här. alltihopa ba. ska fan va bäst!

idag ska jag städa nåt så in i helvete. Jag har världen diskberg som stått sen förra veckan typ, ganska äckligt alltså. och hoppas på att det finns tvättid imorgon bitti. imorgon och torsdag ska jag plugga plugga plugga.




hejs

ringde jag till dig?


på en betonglagd äng stod vi du bad mig ta kärlek lätt som en vind,

usch idag regnar det. och är iskallt. och jag måste snart cykla till skolan. jag vill just nu bara ligga i min säng och lyssna på musik.. men icke! jag ska gå till skolan och få identitetskris. man får nämligen det av det här momentet och böckerna vi läser och gubbarna i dom (det är just nu enbart massa gubbar vi gått igenom och läser om deras jävla teorier. har kanske lite ytterst lite om Jane Addams också).
jaja. cykla till skolan var det ja. vi har liksom stressigt i några dagar, sen lugnt, sen superstress, lugnt.. Zzz. men det är kanske bra att man kan (i viss mån) slappna av på helgerna. satt och pluggade hela söndagen iofs, men endå. Nu i helgen ska jag ta med mig en fin bok och ha tid att läsa eftersom jag ska bege mig till Tallinn. kommer ju bli.,kul..t

jag svamlar

varför känns det alltid som saker och ting förändras när det blir sommar respektive vinter? det är ju bara vädret som ändras. vi ändras ju ingenting.. lite gladade kanske men inte så mycket mer än så.
Att värmen och kylan kan spela så stor roll på oss människor. speciellt vi som bor i nordliga sverige.

för jag kan ju inte påstå att jag var en annorlunda människa för ett år sen som sen blev någon annan till sommaren. jo men det där glada då.


Vad fan försöker jag säga? jävla ljug.

Sommaren är alltid bäst och gör livet så jävla mycket lättare att leva.
för jag blir fan en annan människa så fort kylan och mörkret kommer. jag blir arg, bitter och ledsen. och det klär fan ingen.

så frågan är ju nu om jag bara ska genomlida det här som varje år eller på nåt väldigt konstigt sätt försöka få fram känslorna jag har under vår/sommar halvåret? men hur bär jag mig åt? dricker rödvin, tar på mig stora varma halsdukar, vantar, ser hur kalt det är genom att bara andas, ha filmkvällar... osv osv osv.
HUR? HUR lär man sig att leva med det här? jag har bara behövt genomlida det i några år. stackars pappa som har upplevt det här 63 jävla gånger. fyfan.


BLAH

jag är så jävla hungrig, trött och uttråkad. jag har ingen mat hemma så jag måste handla men alltså jag orkar verkligen inte. kan typ kanske orka gå och köpa thai. och sovit har jag gjort alldeles för lite.. skulle behöva sova tills jag vaknar imorgon men jag ska till skolan kl 9 och ikväl ska jag läsa 4 kapitel i med.grund boken. kommer bli as nice.

och så kan inte jag o cissi prata med varandra. våra telefoner gillar inte varandra! jättekonstigt med tanke på hur mycket jag och cissi gillar varandra. telefonerna borde ju tycka samma sak.. eller?

blev i alla fall mycket glad när jag fick sms av lisa igår och hon berättade att allt hade gått bra :)
jag saknar dig, lisa!
kom hem igen.. du behöver inte komma snart för du måste ju leva lite först men sen. kom sen?


Puss

jag har lurat mig själv för många gånger nu, jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu.

läste precis michaela fornis blogg och hennes inlägg som heter repris.
helt ärligt. det där samtalet hade jag & ida för 1 vecka minus 1 dag sen. "jag vill inte bli kär, jag orkar inte".
sviken besviken. det tar för mycket energi. det orkar man inte. hinner man inte. man man man. det orkar jag inte. det hinner jag inte. jag vill inte! på riktigt.
nu ska jag läsa en bok. det orkar jag hinner jag och blir absolut inte besviken på (eftersom jag tycker den är helt jävla underbar).
xoxo.

set fire to the rain

men fan vilken bakisångest jag haft idag. helt jätte jätte hemskt! jag kan ju komma på tretusen anledningar till det...
det var i alla fall jättekul att träffa alla igår hemma hos david. minus alla skittråkiga tjejkompisar till honom, alltså seriöst vad är det för fel på dom? skittråkiga och jättekonstiga.

idag hatar jag att killar tar mig för givet och tror att dom kan göra som dom vill. jag är ingen jävla docka!



varför vill man alltid ha det man inte kan få?

she fucking hates me and i love it.

hade en fin bakisdag igår. cyklade till elin vid 3 och parkerade mig sen i soffan till 12. fick våfflor, bullar, pasta, te och fint häng serverat. johan kom och hängde lite med oss också, vi såg filmen k-pax- väldigt underlig... sen såg vi några Sunes jul-avsnitt också.
nu måste jag läsa lite Goffman innan jag får se på 500 days of summer på Kaptensgatan. feint.
xoxo.

i know that life won't break me

bakfylla hej.
rödvin på: lakan, vägg, kylskåp, matta, golv, bord. rödvin under: mikron.
salt: överallt.
sjukt bra förfest!
dans, öl, drinkar. sjukt bra flamman!!!

skulle få mig i trubbel längre fram när jag sprang för mitt liv.

bara att ta på sig alla kläder man äger och har igen då. det är SVINKALLT ute? det var frost på min cykel imorse. buh. fällde en eller två tårar och sen cyklade jag till skolan för att gruppa. vi pratade dock mest om hur roligt språket var i boken vi skulle använda oss av var, om människor som tänder sexuellt på att bli upphängda i krokar och jehovas vittnen. och vin. var väldigt mycket snack om rödvin.
xoxo.

torsdagen den 13 oktober tvåtusen11.

skulle ju som sagt köa inatt för pallen-bilj. men. såhär. vi gick dit vid 11..och kände fan det är väl ändå inte så mycket folk? vi kommer hit lite tidigare imorn (närmare bestämt 6) så blire bra. sagt och gjort. klockan ringde 05.15 imorse och med extrem sinnesförvirring vaknade jag och klädde på mig (samma kläder som dagen innan. minus underkläder). cyklade i ett kolsvart och svinkallt linköping till skolan. sen satt vi där. gjorde några tappra pluggförsök (jag läste en hel sida) och sen vid åtta gick vi upp för att bli uppropade (man får ett nummer). ja ja. så. jag är nummer 135 de andra är då nummer 134, 133, 132. vid nummer 125 (?) tar biljetterna SLUT!!!!!!!!!!!! jag skrek fitta fat handgranat, dom andra kollade lite skumt på mig. men sen köpte vi ändå till kravallen. så snart får jag gå på min första kravall! kommer bli skitsoft (lovade en av sex-lingarna..) hm. ja.
+fick biljetter till kravallen, ska låna en sjuksköterskeoverall troligtvis!
+BRITTSOMMAR! satt ute och lunchade i sisådär 2-3 timmar.
+fick VG på tentan! kände mig typ bäst i världen. eftersom det är det bästa man kan få så är jag nog det också.
+åt mannagrynsgröt till middag.
+imorgon är det fredag.
-inga biljetter till halloweenfesten. men å andra sidan...så gör vi en egen då. feeeiiint.
xoxo.

DANSMUSIK

lyssnade precis på den svenska björnstammen - vart jag mig i världen vänder och maskinen - krossa alla fönster så nu är jag sjukligt festsugen.

men imrogon är det fredag. igen. äntligen. tack gud

snygg


gooooooood life

tyckte att livet va lite trist och tråkigt idag, sen drog jag mig i kragen och städade lägenheten istället. Sen ringer min lärare för att påminna mig om att jag ska till skolan imorgon, hur gulligt? jag visste ju redan det (såklart!) men vilken snäll lärare som ringer för att påminna!
sen kom pappa över med en byrå som jag velat ha länge länge nu. drack lite te och berättade roliga historier om folk vi känner.

Nu ligger jag i soffan och kollar på 4 stjärnors middag och Alex från kniven mot strupen är med. han är fan fantastisk!! han är galen. jag gillar galna människor



puss då

krossa alla fönster

idag hade vi ett seminarium om socialisation, stämplingsprocess och identitet. får sjuk identitetskris när vi pratar om det här? väldigt jobbigt... men ändå kul?
jag har även hunnit städa, dammsuga, diska, tvätta & plugga idag. känner mig grym. sitter och dricker kaffe och äter bullar i detta nu. laddar upp inför ikväll.. ikväll ska vi nämligen KÖA. hela natten. 12 timmar. har aldrig köat så länge till nåt ? Eller kanske till lars winnerbäcks konsert på skansen för flera år sen förresten. men endå. känns lite som att man är en nöRd som köar för nå sjukt spektakulära biljetter? men mjä. det är ju bara till Pallen. Halloween-fest. kommer nog vara rätt trött på föreläsningen som håller på från 10-12 imorgon? men sen ska jag SOVA. mMMmm.
Ja jaaa.. vad ska man ens ha med sig när man köar till nåt en hel natt??? Täcke? Kudde? Pyjamas??
xoo.

få mig av den här jävla gatan, har stått i regnet så länge att jag börjat krympa. att drunkna är inte så illa om det får en att drömma och hoppas på att en seglande båt ska komma. vi går ut & brinner upp i natten och fyller allt på vårat fyllehuvud.


nu kan du få mig så lätt

Och jag undrar vad som händer
i vår del av stan
Vinden håller tal vid en hamburgebar
Den har blåst sig trött
och alla flickor har gått hem
Och du va sötare än dom
men jag slängde bort dig igen
jag slängde bort nån slags vän

Det va så mörkt
den kvällen jag gick hem
jag hade hoppats på något, hoppats på något

Om du vill ha mig,
nu kan du få mig så lätt



jag är namnet som du har på armen, det kommer alltid vara vi


80 år på slutet kanske hjärtat börjar revoltera jag är aldrig ledsen mera känner inte mycket längre.


det är fint att åka tåg. men det är inte så lätt att få med det på bild

& hur fint är det inte i stockholm (kungsholmen) en sommardag i juli/augusti..

shake it out.

hade en fantastisk helg! älskar när man bara hänger. ligger på ett golv och kollar på film & äter. och flamman var ju lika fint som vanligt. blev ju en hel del öl & dansöl. fint.
igår när jag cyklade till skolan blev jag påkörd av en bil, tanten som körde glömde se sig för innan hon åkte ut så hon åkte rätt in i mig. blev väldigt rädd, hon med och en annan som såg när det hände. var helt skakig efteråt och hamnade väl i nå slags chocktillstånd. cyklade till skolan efter att blivit "tvingad" att lugna ner mig lite av de båda "tanterna". när jag kom till skolan började jag gråta. i klassrummet. nu är man inte koolast längre... kul också att vår föreläsning handlade om avvikande beteende och hon tog som exempel att det ansågs avvikande att gråta på vissa platser & runt vissa människor (såna man itne känner så bra, för dom vet inte anlednignen).
hehe. nu ska jag cykla till skolan & gruppa! har läst in mig lite nu imorse.. så får hoppas jag kan något..
xooxo.

nu när helgen är slut och det är måndag igen

vaknade av ett sms från cissi, där hon sa god morgon! gick upp och gjorde gröt för att sedan kolla lite på tv. tände ljus som luktar så himla himla gott.
det är jättekallt i min lägenhet för elementen vill inte riktigt funka, bara det i köket. och bladen på björken utanför fönstret har blivit gula under tiden jag har varit i linköping.

det har varit en jättebra helg i linköping. fredagspub med cissis klasskompisar och sen förfest hos jackan och sen flamman. jag älskar flamman! kan man ha tråkigt där?
i lördags åt vi tacos, kollade på film, gick världens längsta promenad och sen sov jag sött. i söndags kollade vi på innebandy och åt mat.
sen började det regna.

tack cissi och robban! <3

leonardo dicaprio <3


jag var lite kär i leonardo i gamla dagar. jag hade MASSA affischer från när han är med i just Romeo & Julia. men titta bara så söt han är? får nog återfall.

blivit sparkad runt några gånger som endel måste bli för att fatta vad som betyder nåt och vem som går att lita på. men när du va med mig..musiken slutade aldrig. du bara får mig att hänga, hänga kvar.

fortsätt.

but i couldnt stay away i couldnt fight it.


genom eld - bara för ikväll.

fredags pub - check.

jag var hos frisören cornelia förra veckan och blev väldigt nöjd med resultatet. hon fick dock inte använda sig av sax eftersom hon har förmågan att tänka more is less när hon klipper.


making love in the afternoon with Cecilia up in my bedroom (making love) i got up to wash my face when i come back to bed someone's taken my place


Det var kanelbullensdag i tisdags. jag & robert BAKADE fina bullar.

Levis <3

Några delar av klassen:)

Dagens outfit

12324568461321684865 xy abc

arg och ledsen på mig själv. fan, jag vill verkligen förstå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

älskade älskade mattebok, sluta gör mig förvirrad och gör så att jag förstår istället.


kom ihåg att det går över

här sitter jag nu med en uppsvälld mage gånger 100. varför envisas jag med att äta pasta? det går liksom inte, min mage tål inte pasta.. eller nåt annat heller för den delen, men pasta är värst.

har förövrigt märkt att jag inte är ensam i min höst/ingen vill ha mig/hatar killar-depp. alla gör sorgliga playlists på spotify och är allmänt deppiga på bloggar. det känns skönt att man inte är ensam iaf! ja förutom blondinbell då, hon är alltid JÄTTEglad. sjuk människa.

på fredag ska jag först göra en jobbig sak, som jag har sån himla ångest över just nu. Men sen åker jag till LINKÖPING(!!!!!!!!). har liksom inte varit där sen i februari jö. och nu ska jag få hänga med cissi en hel helg igen! och få träffa robert också, som jag inte träffat sen augusti??


filmtips: Empire records
låttips: Rod stewart - the way you look tonight

kom hit ska du få en puss.

har varit på ett så himla dåligt humör i dagarna två. allt sög & jag ville bara lyssna på ARG musik och fortsätta vara arg. inte ens bullbak, bullätande & filmtittande kunde muntra upp mig igår. jag stängde av efter halva filmen och fortsatte lyssna på raise against the machine. stackars robert..
men idag mår jag bättre! gick upp vid åtta för att åka till stan och nathalie. vi skulle gå ut med sötaste moppsen Levis. så jävla tjock och söt. så blev jag glad. sen åkte jag till skolan och träffade Helena studievägledaren.. så himla skönt att kändes sen! Hon gjorde mig smartare och gladare och min framtid känns ljusare.. haha 

snart ska jag svida om till blodig skjorta och en kniv som rekvisita - ikväll blir det sittning!!
xoxo.

solna <3

jag gick en promenad i solna idag och fick se ännu mer fint! hittade berts mormors hus och det var precis så fint som det är på film. sen gick jag vidare till hagaparken, gick i skogen, tittade ut över brunnsviken och kollade på haga slott där kronprinsessan och prinsen bor.
Är solna lite fint? överallt finns det fina villor eller hus med fina fasader. parker som är gigantiska och hur mycket skog och vatten som helst.


WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE















pengar pengar pengar.. det kommer alltid nya

skulle betala tågresan till linköping nyss och gick in på min bank. och så ser jag att allt är draget från i lördags. var tvungen att räkna ihop hur mycket jag gjort av med på alkohol under den här helgen, det blev 1700 kr.
alltså vad fan?! vart var jag i helgen? drack jag allt det själv? det kan jag fan inte ha gjort? herregud.

av 1700 kr är 63 kr från systemet. det är fan ännu mer sorgligt.

fast jag hade ju kul, hehe

jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än i dig, hurså? det blir fel hur man än känner.


and it goes like this

vilken helg det har varit då! en sån helg då jag tror att det är söndag på en måndag.
fredagen utspelades på lokal, olssons skor och storstad. mycket skratt, alkohol och roliga vänner! full vart man och det var jävligt kul dagen efter då jag upptäckte att jag filmat det hela också. jag tjatade om att jag var hungrig och när jag väl fick äta så får jag en jävla mc FISH!?!?!?? herregud. fortf ledsen över det.

lördagen spenderades hos lunkan och sen åkte jag hem, åt mat och sen förfest hos kim med han och jonas. eftersom kim säger en hel del konstiga saker satt vi mest och skrattade åt honom. drack lite öl, spelade lite ring of fire och snicksnackade.
drog till pure och hade roligt. det tar emot att säga att jag hade kul på pure, men det hade jag faktiskt. dock slutade ju inte kvällen så bra, men vad fan.
mötte upp lunkan istället och sen tog jag en taxi(!!) hem.

igår kollade jag och cissi på 4 dåliga filmer och åt tacos. hur vi lyckades med enbart kassa filmer vet jag fan inte! så se inte: en kärlekshistoria, jag saknar dig, away we go och eva och adam - fyra födelsedagar och ett fiasko

Men däremot så kan man se på: Fucking åmål


never enough,


MEN STOCKHOLM FÖRBLIR ALLTID MIN STAD.

BORTA BRA. MEN HEMMA BÄST.
om fem timmar sitter jag på tåget till linköping. väl där hamnar man väl i linköpings-bubblan igen = man glömmer hur mycket man gillar och saknar stockholm. det är nog bäst att en sån bubbla finns. men just nu känns det lite vemodigt att lämna sthlm.
xoxo.

And in the forest someone is whispering to a tree now this is all i am so please don't follow me


hon vill va blind

man tror att man äntligen står upp. typ inte kan krossas igen för man är ju så jävla grym, ingen kan rasera den där osynliga muren igen. men jodå, den kan fan slås ner 100 gånger om. jag vill tro att jag kan klara allt, hela tiden, men det är fan inte så.
jag tror att jag ska kunna ta vad som helst, när som helst.. men va?

jag är ledsen, på riktigt. orkar liksom inte ens låtsas längre.


LUNKANS TELEFONBOK


RSS 2.0