MAN SKA SE LIVET FRÅN DEN LJUSA SIDAN. FAST IDAG VAR DET GRÅTT UTE.

haha jag älskar fan mig själv. det är ju asbra att ha en blogg för då kan man gå tillbaka några veckor och skratta åt sig själv. herregud. börjar undra om jag är schizofren!
höhöhhahahihi.

1. cissi bakade scones till frulle.
2. pappa lagade sjukt god middag.
3. jag har p l u g g a t (!!!)


DU KAN DRÄNKA DIG I MINNEN ELLER LITERVIS MED VIN. DU KAN SJUNKA NER I SÖRJAN OCH VÄNDA DYGN MEN ALLT ÄR GJORT

jag gillar inte vad söndagar gör med mig. jag gillar inte att va på dåligt humör, jag hatar det. jag gillar inte vad hösten gör med mig heller.
jag vill bara ha sommaren tillbaka. jag vill leva i min lilla fantastiska bubbla och tro att livet ska va fantastist jämnt. precis som det var bara för några månader sen.
fast mest av allt vill jag kunna njuta av kyla och höstrusk lika mycket som jag njuter av sommar och sol. men vad fan, det går inte. jag försöker hitta bra saker med hösten och vintern, men ingenting. ingenting. inte ens julen. eller jo julen, men julen är ju typ bara några dagar sen är det också över och kvar har vi rester av mat ingen vill äta och snö.
jag vet nog inte ens om jag ser framemot min födelsedag.
Men en sak som jag vet att jag kommer uppskatta är Annika Norlin. skulle ju va så typiskt mig att stå där och storböla bara för att jag älskar hennes senaste skiva så himla mycket. den kom så himla lägligt.



LET'S HAVE A TOAST

ja. jag vet inte, jag har nog inte så mycket att säga egentligen.
vi firade cattis igår och det var ju himla trevligt. jag fick en jättekonstig fylla, jag har liksom glömt bort att goran gick. fast jag tror inte han sa hejdå. och sen så vet jag inte alls hur jag kom till gullmarsplan. hmmm.
jag gillar killar som kan tillgodose mina behov, av alla dess slag. typ mat! från och med nu ska jag bara umgås med killar som ger mig mat.




Let's have a toast for the douchebags,
Let's have a toast for the assholes,
Let's have a toast for the scumbags,
Every one of them that I know
Let's have a toast to the jerkoffs


stan är full av tanter & tragik.

såg precis psl på svtplay. ett program där dom åker runt på olika festivaler under sommaren 2010.. den här gången var det way out west. och bästa håkan. så nu har man suttit i 28 minuter och gråtit. känn ingen sorg för mig, någon.

come in to my bed i got to know know know you.

känns bra att jag å ida besämt att den här veckan ska gå snabbt. känner mig verkligen sjukt omotiverad (till jobb å ansvar). så därför vill jag ha fredag. är även inne på min tredje vecka av extrem förkylning - inte kul. men fredag blir bra. ska smida planer till syster-yster som fyller år.

BLAHA

Det var en jättekul kväll igår, kanske för att det var en ganska så spontan utgång. Jag kände inte alls för att gå ut till en början men sen blev jag så himla uttråkad. Lite vin på malmen så var jag igång igen. Och jag gillar verkligen övervåningen på Marie laveaue! Skön stämning liksom. Idag har jag dock varit död. Det var inte en nådig eftefest vi hade!! Haha! Goda köttbullar. Tack Anders! Kaffe behövs. Puss

Tough Alliance vad är det jag hört om koka kola vener Ta det lugnt pojkar ni e bara halvvägs ner

började precis äta på en satsumas. hade glömt skala den dock. är man lite trött då? lite kanske. blir väl så när man jobbar typ 50 timmar i veckan. min lilla arma kropp klarar det icke.
jag är besatt av satsumas. har ätit fler än 10 st idag.
jag är besatt av helger. räknar dagar. timmar. minuter. sekunder. nej. där överdrev jag. räknar nog bara dagar. men. ja. jag kan inte skriva! jag har för mycket i huvudet och då går det verkligen INTE. jag måste städa. fixa. dona. men när man kommer hem vid åtta nio efter att ha jobbet som en dåre ORKAR MAN INTE. ångest & depression. nehrå så illa är det inte. än.


sjukt sugen på irish coffee.

RÖSTHUSK

Jag vill va i australien nu. sol, värme och fina människor.
det är bara höst här. höst höst höst hösttttt. jag har konstant huvudvärk och är trött mest hela tiden. fattig är jag också, fast det kommer ioförsig nya pengar om en vecka.

nu ska jag leta fram varma jackor, skor och annat tråkigt man ska ha på sig. sen ska jag plugga! kanske det enda som är roligt just nu.

(Jack Johnson - Better together)

KAFFE.
puss


vad jag bryr mig om,



att jag ska se håkan hellström i oslo 12 november.


har stått i regnet så länge att jag börjat krympa,

vill nog bara säga tack håkan för ännu en fantastisk skiva.


UPPSNÄRJD I DET BLÅ

1. solig morgon
2. lärt mig nya saker
3. lagade tydligen en himla god middag till mamma

imorgon ska jag till skolan några timmar sen träffa cissi och lunkan. på fredag kl 12 åker jag till göteborg. happy day!

<3

FÖRSTA DAGEN PÅ UNDERSKÖTERSKEUTBILDNINGEN

första skoldagen avklarad. gick ju som smort! jag var där i 1 timme och ca 30 min. kanske världens kortaste skoldag! men det var så gemytlig stämning, ska jag säga er.
Det var typ 7 brudar och en kille som hette något jag absolut inte kommer ihåg, men alla tjejr kommer jag ihåg. En hette Ida och henne träffade jag redan när jag var på Infotjohejs.
sen var det en tjej med en 6 DAGARS bebis. jesus vad liten ungen var. tyst var ungen också, märkte inte ens att det var en unge med förens den gnydde lite tyst och då undrade jag vad det var för vuxen människa som lät så där.

Våran lärare heter Gunvor och det kommer jag nog aldrig glömma för min mormor heter nästan samma sak.
Hon skrattade jättemycket när hon berättade att vi inte hade några lov, what so ever (men det visste jag redan). Dock skrattade ingen annan! haha. Gunvor, skön tant!
Hon gav oss tre uppgifter tills imorgon också och dom har jag redan gjort(!!!).
1. Vad är Farsta Gård?
2. Vad är hälsa?
3. Vårdpersonal - vad behöver man ha för kvalifikationer etc

Vilken dag va! men jag längtar mest tills vi ska läsa Medicins Grundkurs och får göra den sista APU:n.
tack och hej.

LIVET SOM DET ÄR

Söndagkväll i oktober.
jag sitter och lyssnar på Säkert, tänker på gårdagen och känner hur jävla trött jag egentligen är.
På tisdag börjar jag i skolan igen efter 3 års avbrott. just nu vet jag inte riktigt vad jag har gett mig in på, men det löser sig. Jag vet exakt hur jag fungerar. Men jag hoppas verkligen att min självdiciplin har blivit lite bättre än vad den var för 3 år sedan. och att jag har mognat på i alla fall något plan.

På fredag åker jag till göteborg med mamma och pappa. resorna dit kommer alltid lika lägligt. slår liksom aldrig fel! det är när jag som mest behöver det.
jag saknar min faster. hon är en av dom finaste personerna jag känner.


jag är så nyfiken på framtiden. nyfiken på livet


working for my piece of bun.

NU NI! Nu ska vi ut å slira. Ida jag Adela Lunkan Emma. Mmm! Kommer bli en helkväll utan dess like va.
man vet aldrig vad som väntar. så spännande!!!!

JAG BLIR SÅ DUM AV DIG

sjukt mysig och trevlig kväll igår! så otroligt fina människor. dom har en helt annan syn på saker och ting.
Kul hade jag i alla fall men god mat och himla massa vin.

men när jag kom hem var jag så trött att jag fastnade i hallen med alla ytterkläder på. jag orkade verkligen inte. det är ju på fyllan man tänker som bäst. och det är även på fyllan man blir som mest deppig.
tur att det kommer en morgondag och nyktert tillstånd.
Jag bryr mig alldeles för mycket om människor runt omkring. och jag tänker för mycket.
det här kan nog va det tråkigaste inlägget. någonsin. och jag kommer ju bara bli arg på mig själv när jag om kanske 1 år läser det jag skrivit. men jag har faktiskt inget annat att säga. just nu känns allt..bara.. jag vet inte.
det känns som det gör varje höst. hösten är inte alls en bra årstid. jag blir typ arg! på vad vet jag inte. mest på mig själv antar jag. jävligt tråkigt att gå omkring och va arg dock.
kul att va snart 22 och mer bitter än en 64årig förskolelärare.


öööööööööööööööööööööh.

it sends my future into clearer dimensions

igår hade jag en hemmafredag. tacos, fanta, cola, godis, chips & dip, glass..you name it vi hade det. typ. idol också. fast vi var nog rätt så jättedåligt på att kolla på det. vi pratade och hade kastade gris istället. när vi istället kollade på kungarna..då var det tyst. kungarna..jag är så glad att det finns! bästa. sen bytte jag å adela goran å lunkan mot max och simon. dom drack öl och rödvin. jag somnade i soffan. sen var myskvällen slut!
nu blir jag snart hämtad av min lillasyster sen ska vi åka någonstans. himla skönt när hon har bilen! vi är så bra på att cruisa hon å jag.

you had to know that i was fond of you.

MEN VAFAN. jag har försökt skriva ett inlägg i en halvtimma nu. det går ju för fan inte. det är tomt. fast fullt. I huvudet är det fullt så det är konstigt att det i bloggen blir tomt då.





to be continued,

CURIOSITY IS MY DAILY DRUG

jag älskar när folk säger saker som inte någon annan förstår. när saker och ting liksom är menat till mig och ingen annan. det är mitt liksom.





SKANDALER SOM EMMA SKULLE KALLA DET

det enda "roliga" jag kan komma på från helgen var väl att alla blev skitfulla, cissi hånglade och jag fick ligga. tack linköping!

det som händer i linköping hamnar i bloggen.


VEM VET

när vi satt där utanför Sommar! så trodde jag nästan att sommaren aldrig skulle ta slut. dagarna skulle fortsätta precis sådär som dom var då.
det var mörkt ute och små lampor lös upp staden och på flemings spelade dom Lisa Ekdahl - vem vet som sistalåt.
så varje gång jag hör den nu tänker jag på när vi satt där och sjöng med. och hur cissi kom på att bad vid stadshuset skulle vara bra.


med dig blir jag mindre som GUBBEN I LÅÅÅÅDAN!

AHA. men jaha. det är snart fredag. SÅ JÄVLA TREVLIGT. är sjukt trött på att jöbbaa jöbba å jöbba. de e tråkigt nu. eller nä. men jag vill ha lite friiiiiiiiiiitid. friii tid. jaa............................................ kommer ju varje fall inte kunna plugga jävla skitbajskuk socionom eller något annat kul heller eftersom man ska ha matte b. kunde ingen sagt det i trean till mig? så hade jag faktist gått till lektionerna trots en ful hamster och bakfylla.


bahjz / Mogen_tjej88

"NÄR VI INTE KAN FÖRKLAR HUR GÄRNA VI VILL SITTA KVAR, PRECIS SÅ HÄR"

jag längtar tillbaka till sommaren då nätterna var varma och livet bekymmerslöst. så fort det blev varmt så släppte alla på sina hämningar. det var fantastiskt.
värme, glädje och kärlek. lite kläder och mycket fest.
nu däremot.. nu finns inte riktigt orken längre. men livet ska man alltid ta vara på, även fast det inte är varmt och soligt jämnt.



MEN ERU BENG ELLER

VILKEN HELG. tack för att ni är så roliga, gulliga, söta, snälla och underbara.
vi hade helt enkelt en himla trevlig helg i Linköping. Så himla bra stad, folk pratar liksom med en.
myskväll på fredagen och innebandymatch på lördagen som sen övergick till förfest med laget och sen en utgång som slutade med mat. jävligt god mat förövrigt.
tågresan hem var till en början jobbig, för hon som stod i kassan i restuarangvagnen var så seg så jag typ ville slå henne. men efter det vart resan så bra att jag faktiskt inte ville gå av tåget. det bästa var nog ändå att Lunkan slog Oskar på pig rush. herre.gud. eller nej, det var ju när grisen blev megastor.

just nu lyssnar jag på hoffmaestros nya skiva. eh alltså. den är ju liksom inte så jättebra om jag ska va ärlig. fast det kanske ändras om jag lyssnar igenom alla låtar några gånger till?
blir ju lite ledsen faktiskt. jag hade förväntat mig mycket mer än såhär! yeye. 
ERU BENG. ne men man skriver inte en låt som går så. inte ens på skoj. haha


nä men godnatt.

vi är förlorare vi två.

uppe innan tuppen. sitter och dricker kaffe. snart måste jag springa till bussen. går in och kollar om nya filter kommit ut. och så är det håkan hellström på framsidan! jag måste springa och köpa typ..nu! förra gången var det ju Annika och nu är det Håkan. Filter är definitivt min nya favorittidning.


xoxo

RSS 2.0