hola

Precis hemkommen från Villevalla. Mitt första besök där! Himla mysigt ställe. Det är en liiiiten villa med några bord, fårk anske plats högst 20 matgäster där, sen ett soffbord där man kan sitta å dricka öl. det är ett ölställe! Dom har MASSA öl, blev lite imponerad. Så vi åt lite mat (dom har alltid en dagens å sen typ fajitas/tacos. Idag var det pasta med kyckling å annat. goooott!). sen beställde jag någon öl! sa att jag ville ha en god. inte för bitter å inte för söt. så då fick jag det. den vad GOD! En av de godaste jag druckit, vet dock inte alls vad den hette. Sen spelade vi spel; med andra ord! Mitt favvo. Älskar. vi spelade 2 ggr å jag å Anna vann 1 av dom. sen spelade vi ett spel som hette typ Tjejerna mot Killarna. Sämsta spelet någonsin. Då var jag natta å anna på ett lag å sen Jeppe Ogge å Emil på ett annat... å killarna fick "tjejfrågor" tex "hur många grader ska det vara i ugnen när man gräddar bullar?" (250 grader tydligen) å vi tjejer vi "killfrågor" typ om bilar å sånt. YÄÄÄH! vi slutade spela efter ett tag..det blev lite löjligt. har skrattat så mycket ikväll att jag nu har typ magrutor (okejdå, inte alls.. ölen å pastan vägde visst upp det).
Älskar när jeppe skulle förklara ordet Bamse; "En sån vill man krama". åhsåsöt.

Tisdagar är inte så dåliga ändå.

TISDAG, fast det känns som onsdag.

Har lite saker jag vill dela med mig av till ER och till mitt jag som någongång kommer läsa det här igen hehe..he.
1. http://svtplay.se/t/102814/vetenskapens_varld se den dokumentären! asballt. blir alltid imponerad av hur vi människor fungerar både fysiskt och psykiskt. 
2. vaknade imorse av att jag blödde näsblod. mysigt..
3. Har hamnat i grupp med Sveriges Drygaste Och Oskönaste Tjej; "jag skulle kunna köra över er.. men det gör jag ju inte" säger hon till mig å natta.. jaHAA MEN TACK DÅÅÅÅ, Schyysst å ödmjuk är du...
4. Har gått på LARM idag å ätit gratis fika, godis, tagit gratis pennor. MmmM. 
5. Ska på Villevalla å äta å spela spel idag, wihow.
6 Är "ledig" imorgon och tordag! Ska hinna med MASSA. eller ska hinna plugga. Sen inga vidare planer...
xoxoxo

you were such a P.Y.T.

kommer till storstan om cirka fem veckor. ska nämligen gå på JUSTICE! kommer nog bli rätt hett och fett å allt! wihow. 
Känner ni för att gå med..gå med!! blir fest!

den här helgen;

fredagen var förfest och flamman. alltid kul på flamman! stod inne och var DJ-hjälp ett bra tag också med Rickard. hoppas han gillade det....... eh.
igår var en trött lördag. orkade mig varje fall upp för att hämta chips och dip. sen kom Anna och räddade mig och vi åkte till Tornby å handlade Tacos. Maggan och Natta kom och åt. vi kollade på the descandants. inte så bra film. mest...konstig?
idag tog jag mig till stan och mötte upp Anna och Svante. vissa par bara gillar man väldigt mycket, eller hur? Såna som man inte känner sig som ett tredje hjul med och som är roliga och fina med varandra också. så. vi gick promenix vid Stångån och sen Kaffe i tornet. Fint där! Sen var vi hungriga och då blev det pizza... värt det! 
Nu är jag sjukligt trött. Funderar på att typ..lägga mig och kolla på nåt tråkigt och somna. zzz. ärjöfaktisktendagimorgonocksåååååååå. har föreläsning 15-17 imorn. vilken BRA tid.. ehhhhhhhhhh. segt.
Fin helg helt enkelt! Den här veckan kommer bli bra. Har inplanerat ett Villevalla-besök och så är det VSR på lördag. Pulkåketävling med fest på NH sen! Kan bli kul. Annars ska jag nog mest plögga.
xoxo

Sista helgen i januari

Åker iväg till landet under helgen, måste vila upp mig! Min sömn är ju helt förstörd.
Jag har bara 4 bestämda pass kvar på Vintertullen nu. Sen börjar jag på st göran!! Dock kommer jag sakna Vintertullen, funderar på om jag kanske ska jobba där med?
Eftersom jag gillar pengar så är det kanske en bra idé?

TREVLIG HEEEEELG!!!!! <3


if you wanna be happy...

- sätt dig aldrig i en situation så du måste ringa till ett företag eller liknande och sen stå i kö. "ALLA KUNDRÅDGIVARE ÄR UPPTAGNA JUST NU MEN DU BEHÅLLER DIN PLATS I KÖN" tut tut tuuuut. 
blir g.a.l.e.n. på sånt här............................
Andra saker man kan bli galen på...
- Att gå igenom 2 långa, mörka korridorer för att komma till tvättstugan. det är läskigt och det är långt och jag gillar inte att tvätta. jaaaaaaaaaa.
- Att sitta och läsa ett och samma stycke i 45 minuter. känns bra.
- klassikern när man har svårt att somna.
- klassikern när man har svårt att välja kläder.
- klassikern när man är hungrig men inte orkar laga någonting att äta.
- klassikern när man inte kissnödig men inte orkar gå och kissa.
- alla jävla klassiker.
oxox

FREDAG!


ett filmtips. se den. lova?

såg precis filmen Warrior. Den var väldigt bra, så se den! Den handlar om två bröder med en död mamma och en alkoliserad pappa. Av olika anledningar så ska dom vara med i Sparta som är en MMA-tävling...
Låter kanske inte så bra? Men den var verkligen gripande och fin. Om kärlek. typ. gah. satt å grät typ sista... 45 minuterna?? nä men.. jag lovar. väldigt bra film! (okej ni har nog förstått det nu..)
Om ni efter den filmen har lust att gråta ska ni nog kolla på My sisters keeper, om ni inte redan gjort det...
ah.. såsåså.... nu blir det kanske lite plugg? låter lockande.

l i f e g o e s o n .

dagarna går och är rätt.. inte tråkiga.. men inte roliga heller. väldigt vardagliga? Igår var jag i skolan på första föreläsningen. vår föreläsare är väldigt bra, känns fint. vi är så himla många i klassen! Dubbelt från förra terminen. efter skolan satt jag kvar lite..... svårt att slita mig...ehhj........ 
sen åkte jag bara hem och slappade...... kul....... vid sju cyklade jag till Jesper och Oskar å natta å maggan sen kollade vi på musikalen Hair. Rolig, men fan vilket slut! :'( lite ledsna som vi var piggade vi upp oss med i en annan del av köping-klipp på utube. hehe.
idag sov jag ut (till 9) å sen SKOLAN! jag anna maggan å jeppe tänket plugga. gick riktigt bra. men mest blev det kanske snack om annat.... oj då. kom hem vid halv sju å var väldigt trött å zzzeg.
imorgon är det torsdag. det vet vi väl alla vad det betyder? Pannkakor! föreläsning, plugga och sen pannkakor. hur bra som helst!

på fredag är jag ledig. ska kanske se till att läsa lite.. å sen fixa FINT eftersom jag ska ha inflyttningsfest följt av flamman! kan liksom inte bli dåligt!
xoxoxoxoooooxxxxx

23 januari

idag har jag påbörjat min nya kurs i skolan; pedagogik 2. köpte 3 böcker för över 1000 spänn sen, yes! nu ska jag lära mig allt om företag, organisationer och sånt....
har även åkt med Anna och Svante och storhandlat på Maxi idag. Nu har jag ett lite bättre matutbud hemma varje fall... Kom dock på att det skulle nog varit bra om jag hade skrivit en köplista. men fan vad mkt billigare det blev!
nu kollar jag på guldbaggegalan på ettan och har precis ätit årets första semla, <3
puss å hej!

örfila dig själv

till och börja med så gick jag upp lite lite för sent imorse, me han ändå med tunnelbanan. dock han jag inte sminka mig och sätta på mig normala kläder (tur för mig att jag har jobbkläder på jobbet).
måndagen började med att en efter en på jobbet frågade om jag mådde bra, eftersom jag såg trött och blek ut. dom trodde helt seriöst att jag var sjuk, men egentligen var det ju bara så att det var första gången jag kom till jobbet helt utan smink! hm.. borde tänka över solarium kanske?
sen fortsatte denna måndag med att jag fick en utskällning av en boende pga att en sjuksköterska hade gjort fel med hans insulin i helgen. vad jag hade med det och göra för mig en gåta.
sen fortsatte det såhär under hela dagen ungefär. inte en enda jävel var nöjd, alla klagade på allt, hela tiden.

efter lunchen, då vi alla klagat på det mesta, fick jag reda på att en av timmisarna fått sparken. herregud tänkte jag! kan det ens hända här? tydligen händer det.
men efter vad jag sen fick höra så var det kanske inte så konstigt. både sjuksköterskorna och flera boenden hade klagat mucho på henne. stackarn!
hon förstod inte sånt där helt självklart tydligen och då är man fan ganska lost som vårdbiträde.

Sen när jag äntligen kom hem så satte jag mig ner för att göra mitt schema. kändes mycket konstigt att bestämma vilka vardagar och helger jag ska jobba i APRIL.


p u s s

höstmusiken

har nu lyssnat på min lista från hösten 2010 ett antal gånger de senaste dagarna och låtarna är fantastiska med världens bästa minnen.
jag fick även för mig att hösten 2010 var för några månder sen men kom sen på att det är ju faktiskt över ett år sedan. tiden gick så fort, saker och ting ändrades..

äh lyssna vettja, höst10




mycket bloggande i dessa dagar?

tänkte cykla till Ikea (3 km). men det snöar för första gången i år typ? så jävla tråkigt. gah. kanske vågar mig ut på vägarna ändå... ..


jag är förövrigt väldigt sugen på Sushi efter att ha ätit det igår? Godaste sushin jag ätit! och jag som eg. inte gillar Sushi så mycket.
sitter och funderar över livet lite. typ över mitt liv, fast inte i så dramatisk anda direkt. mer över att jag fan inte har några hobbyn eller nåt. känner mig lagom tråkig? vad fan gillar jag, liksom? vilka jävla söndags-funderingar! och om jag säger musik.. vafan, vem gillar INTE musik? och så följdfrågan; Vilken musik? Typ ALLT? Just nu lyssnar jag helst på; Elton John - Rocket man, Lil Wayne - How to love och The naked and famous - young blood. Vad går det under för kategori? Känns ju jävligt blandat.. eh..
jag vet fan inte själv varför jag skriver det här.. har nog bara väldigt tråkigt just nu.
xoxo

(bara en väldigt fin dag där målet var att bota bakfylla och ha kul)


Smoothies som ett första försök att bota bakfyllan.

Lite häng och öl/cider som ett andra försök att bota bakfyllan.

Mer öl plus boule. här börjat bakfyllan försvinna vill jag minnas.

Rödvin gör dig fin.....

Några kannor Pimms, utmärkt bakfylle-dödare.

Ni ser själva! Här är livet kul igen.

Och efter allt bakfylle-dödande blev det rätt suddigt.

photoshop handsome,


such great hights

jag älskar musik. speciellt musik som får en att tänka tillbaka och som verkligen betyder någonting. musik som påminner en om någon kanske. Honey and the moon var tydligen den låt som fick david att vilja bli tillsammans med mig, sa han en gång. "Don't know why I'm still afraid If you weren't real I would make you up now".

satte på such great hights idag och en människa jag knappt känner sa att den låten påminde honom om mig. jag vet inte varför? har kanske sjungit på den nån gång? jaja.

är bakfull. ska cykla till jesper och oskar å mysa med mat och film nu. å godis. har sjuka godis cravings just nu!!!!! <33333333


Puss.

vi ses

jag har inget att säga men jag ville ändå skriva nåt.
jag är sugen på att dricka alkohol och gå ut men jag har varken pengar eller orken till det tyvärr.
blev jättesugen på att gå ut igår när jag var påväg hem.. lukten av parfym, alkohol och ciggaretter! mmmmmm
det lät som om jag inte menade det där men jag tycker det luktar göttttttt.

måste typ få mig själv ut soffan men jag vet inte hur det ska gå till!? orkar verkligen inte resa mig upp eller åka någonstans. jag måste liksom ta mig hela vägen till tyyyyyresöööö. svinlångt. kommer kanske dö på vägen?
jag tror jag har fel i min kropp. den behöver sjukligt mycket sömn och vila. förstår inte ens varför, helt onödigt ju.
men imorgon ska jag sitta och knopa ihop ett schema för 11 veckor. kommer ju fantastiskt!

och så undrar jag vart kim har tagit vägen. antingen har han tappat sin telefon eller så är han borttappad.
hejdå

längtar så himla mycket utomlands just nu!! vill till mexico och dricka tequila och till new york för att äta hamburgare.


Högt upp!1086 över havet. Taffelberget i Kapstaden. Så himla fint var det!! Älskar att besöka nya länder. alldeles för länge sen nu! senast var i Barcelona (<3) för snart 2 år sen!!!

big bad wolf,

Hade en så jävla fin fredag. Började hemma hos Calle med rödvin och vänner. Blev glad att få träffa Frida igen. Sen blev det bästa Flamman. Framför oss i kön stod en kille jag hånglade med på P&L för typ... JÄVLA länge sen (Vill inte skriva hur länge, låter så gammal då.. hhehehe). Nä men det var ju kul. minns inte vad han heter eller nåt, men tror vi kallade honom Köping. Ja. Sen satt vi och pratade över en hel del öl, som det sig bör. Sen sprang jag in i min gamla vän Richard också. så himla skoj! Så då blev det en hel del dans sen. finelifinfint. Vaknade vid nio idag. så kul att inte kunna sova när man druckigt.. nu ska jag duscha och göra mig...eh...fin. ska försöka sminka över min bakishet. Brukar fan inte funka. Så. ikväll ska jag äta GODIS OCH DRICKA TE OCH KOLLA PÅ FILM:................... xoxo

alone, jealous and stoned.

här har fan inte många knop blivit gjorda idag. min största kraftansträgning var nog nog när jag tog mig till systembolaget. i Oskars bil...eh.. mm.. nu får jag väl orka mig till att fixa mig. kanske lite kaffe först?

i really see you upside down, but my brain knows better.

packade inte upp ett endaste dugg förrän alldeles precis. har fortfarande en resväska kvar... zzzz. istället så ringde jag robert, han kom hit. vi blev upphämtade av oskar och calle. sen åkte vi för att välkomna olle till linkan. adam och atto hade bilat ner honom, så vi hängde lite med dom också. sen hängde vi i min lilla lägenhet (minsta jag bott i!). tycker sånt är skoj å mysigt å så. sen var det handboll så då gick vi till calle istället å jackan lagade varm smörgåstårta till oss alla (faktist gott). jah. sen skulle dom spela fifa. då kände jag att det kanske är bäst om jag får lite ordning på lägenheten istället för att titta på... eh. så nu ligger jag här... känns..ensamt. men bra. jag gillar att vara ensam ibland. på mina egna villkor. ,mmm. imorgon är det fredag! älskar fredagar även fast jag själv varit ledig några dagar nu.. jag hoppas på att få åka till Tornby. å sen hoppas jag på Flamman. får inte bli för full eftersom det inte riktigt är läge att bli asbakis på lördag. xoxo

my baby is good to me

hoj hoj! Flytten gick bra igår. Sen blev det ju Flamman och burgare å öl. Väldigt trevligt! God mat, god öl och gott sällskap är det bästa en onsdag tror jag. Sen cyklade jag hem till Skedagatan! Så himla nära å bra. Till allt. hehe.
nu borde jag ju packa upp saker och ting. men jag orkar ju inte... så jag gör nog någonting annat.
oxox

comptine d'un autre été


en bild från nyårsafton.

å en till. söta söta Lisa!

Narnia på nyårsdagen.

En Oliv och en Prickikorv (Cornis med

will you talk if i listen?

sov i en säng för första gången på länge inatt. har ju sovit i Nattas soffa sen 1 ½ tillbaka. Men inatt tog jag hennes säng då hon åkt till sina föräldrar i Schweiz. Vaknade väldigt utvilad halv tolv! Nu ska jag egentligen diska och plocka ihop mina saker samt fixa mig iordning lite. MEEEEEEN. som vanligt... roligare med facebook, spotify och att läsa bloggar va.
xoxo

in need you, boo. im gonna see you boooo.

YEY! Har nu 6 dagars L E D I G H E T ! Hade sista seminariet idag för sociologi. opponering från 9-15! sen sa vi adjö till Oliver som flyr staden (buhu) och sen lite fika i baljan. nu sitter jag hos Robert och väntar på mat (mjölkmakkisar och köttbullisar..och ärtor) MmMUuMmss. hehe.
imorgon flyttar jag till Skedagatan! Sen ska vi äta Flammanburgare. å sen är jag LEDIG. och på fredag vill jag till Flamman, ska försöka få Robert etc att också vilja dit.

94 hade jag ett fast jobb på pååls bagerier tills jag började med tequila

Igår: hämtade mamma på arlanda, gick en sväng i sickla köpvarter med Elin. tog bussen hem till Emma för att äta middag med henne och Lisa.
Idag: vaknade kl 6, åkte till jobbet, skrattat en del, fick ett samtal från min blivande chef(!), åkte hem
Imorgon: jobb till 4, sen bio
Onsdag: jobb från 7 sen möte på St Göran, sen bio igen.

sen är det ju typ helg igen?

hejs.


drack en liten drink men vi hoppade dessert

mycket bra kväll igår ju!! middag hos mig, förfest hos kims kompis, en tunnelbanetur och lite promenad för att sedan möta upp malin, gustav, calle, fredrik, anton och några andra killar. och vi gick till Ett ställe! ÄNTLIGEN. efter flera års väntan får jag äntligen komma in och det var himla himla kul!
träffade carro, som jag inte sett på tusen år! kramkalas! sen träffade jag Noah inne på toan och han fick för sig att jag var lesbisk.
jaja hur som heslt, bra kväll ba.

idag har jag dock legat hemma med migrän. så jävla jobbigt att inte kunna göra någonting. Kim kom hit i 20 min för att göra mig lite sällskap innan han dejt han skulle på.



you cant buy it, first class riot.

HEJ HEJ HEMSKT MYCKET HEJ!

Hade en så in i helvetes jävla trevlig utgång igår!!!! Började lite smått hos Natta (och mig) sen tog vi oss till Emil. Förfest i världsfin lägenhet. oj oj. Sen NH! Och det blev så mycket dans. och fest. och alla  var där! Fick kramas med Oskar igen, väldigt fint. Ojoj. vilken fin kväll!! 

Idag har jag slöat hos Robert och sen Jackan å sen hem igen för lite med slöning. nu är det middag hos Jesper å sen en jävla utgång igen. nu kör vi!

im not the one you want baby, im not the one you need. no no no it aint me, it aint me youre looking for, babe.

känner mig något så extremt söt, sexig och snorig just nu. gör inte så mycket annat än tar det lugnt (och skriver som satan på uppsatsskitjäveln). äter nyttigt (kiwi, blåbär, ingefära, citron..u name it i eat it..) MEN INTE FAN BLIR JAG BÄTTRE? känns det som. måste klaga............................................ känner mig friskare då......................
vill lägga mig och kolla på en film nu. men nej juste.. uppZZZats vare jah.
2bec0nt1inu3d.

och här börjar min karriär som uska

den 13 februari börjar jag jobba på avdelning 55 på st göran fram till midsommar då jag kommer börja jobba på HIA istället fram till september. och sen mina kära vänner hoppas jag på att dom ger mig ett fast jobb. om jag nu inte får för mig något annat vill säga.
det var nog den lättaste intervjun jag varit på i alla fall. dom berättade om avdelningen och allt runtomkring i 40 min för att sedan fråga 3 fårgor om mig själv. eftersom dom redan hade bestämt sig för att anställa mig fanns det liksom inte så mycket att säga från min sida. jag visade mina betyg och min blivande chef blev imponerad! hon verkar förövrigt riktigt bra!
hur som helst är jag mycket glad över det här eftersom alla mina lärare plus dom jag jobbar med nu har berättat för mig hur svårt det är att få jobb på sjukhus som undersköterska, men skam den som ger sig!!!!!
eller jag gjorde bara jävligt bra ifrån mig på praktiken.

efter detta väldigt givande möte så ringde jag kim för att äta lunch. det blev sushi och jag måste verkligen lära mig att äta med pinnar. skäms lite..
sen åkte jag hem till malin för att hjälpa henne sätta ihop en byrå, det tog sin lilla tid men fint blev det ju. sen åt vi mat, kollade på bilder från i somras och hängde även lite med gustav. 

så, nu vet vi vad som hände den 10 januari 2012.

två som låtsas att det är okej att vara själv

har bara legat hemma idag eftersom min kropp fått för sig att bli sjuk. så himla ovärt... :( har verkligen INTE bra dagar just nu. Mår psykiskt bra men..... 1) Jag är sjuk. jag hatar att vara sjuk. och det är verkligen INTE LÄGE. 2) Trampade sönder min mobil igår. vilket jag skyller min sjukdom på eftersom jag blir så himla fumlig då... :( 3) nathalie råkade radera halva vår uppsats. Alltså. jag dör. Hade det inte sparat någon annanstans än på google docs där hon råkade ta bort massa meningar, ord, hela stycken samt kapitel. arbetet ska vara klart på torsdag kl 12. HEJ MYCKET ATT GÖRAAAAAAAAAA. 4) Nej nu hade jag nog inte så mycket mer. och tur är väl det? Nu ska jag PLUGGA. äta choklad dricka te tycka synd om mig själv samt lyssna på Säkert! oxox.

GLORY


"livet är som en påse, det blir tomt och innehållslöst om man inte fyller det med något" sa han sen.

idag satt jag länge och pratade med en av de boende på servicehuset. han är från samma lilla stad som min farmor, han påminner om farfar lite. han var sjöman i flottan som ung och sen träffade han sin fru och flyttade upp till stockholm.
jag berättade om min farmor och hennes föräldrars pensionat och han visste precis vad jag pratade om. jag blev så himla glad och saknade farmor så himla mycket just där och då i hans kök.
sen pratade vi om livet och hur det är att leva ett helt liv med någon som sen försvinner ifrån en. han sa att det var ledsamt och förjävligt.



en måndag i januari.

hej hej hej. sen sist jag skrev här har jag bytt ut sthlm till linkan. tror att det bara är det. hade en väldigt rolig utgång i fredags; påbörjades på Marion´s Gastro Diner sen till Anglais vidare till Olearys promenad till Olssons Skor, Anchor (note to myself att aldrig mer gå dit, haha) avslutningsvis Patricia! Mådde lagom dåligt på lördagen då det var dags att åka tåg till Link. älskar att åka tåg bakfull.. yes.... orkade inte göra mycket alls utan satt å drack cola medan dom andra drack rödvin, kände mig rolig. efter det har jag känt mig allmänt seg. igår blev det mest soffan och film (såg Frida, den var väldigt bra! se den! handlar om Frida Kahlo). Idag var jag i skolan i två timmar men åkte sen hem. kollade på breaking dawn. SÅ JÄVLA DÅLIG. haha. vilket skämt till film!! jaja.. måste nu plugga lite nu... :( :( inte alls sugen.. xoxo

Det e ba bra

Skönt att jag ljuger i min egen blogg. Jag var inte alls på väg hem igår när jag skrev det senaste inlägget. Jag väntade faktiskt på Kalle.
Full var man ju och vaknade upp mer bakfull än efter nyårsafton, alltså hur går det till?
Mycket mycket kul att hänga med alla man gillar extra mycket!

Idag har jag köpt present till älskade mamma, sovit och sen ätit födelsedagsmiddag och druckit viiiiin.

<3


NI

På väg hem från en "sista" utekväll med Cissi i storstaden! Saknar henne redan. Glömmer att hon ska åka hem och tar för givet att hon är här.. Alltid. Precis som det var förr. Förr och förr..

Det jag egentligen ville säga var att jag älskar er mina fantastiska vänner!!!
Äh vad fan, orka bli sentimental.
Pussssssss!!!!!!


en dröm ger åt tanken vingar,

den här veckan har jag alltså jobbat. har varit så väldigt mysigt att mysa med alla barn igen. har även varit väldigt trött. INTE van vid att gå upp halv sju.. måndag och tisdag spenderades således på jobbet å sen hemma. för trött för allt. I onsdags hade kroppen vant sig lite dock så då blev det bio med Lunkan Adela och Max. vi såg på Simon och ekarna. bra film! efter bion gick jag lunkan och max till Limerick. dom drack öl och jag tittade på. No bakfylla på jobbet igen... hehe. igår åkte jag hem till familjen i stuvsta för att mysa lite och sov även över eftersom att vi idag skulle gå på Disney on ice. Det var fint, Prinsessor och hjältar. Nu ska jag snart fixa till mig och äta mat (obligatorisk fredags-tacos!!). Sen blir det BOWLING, öl och utgång. TREVLIGT! imorgon åker jag "hem" till Linköping igen. OXOX

do what you like and do it often


När allt bara rullar på.. Som det ska

Kan inte sova som vanligt. Tur att man har en blogg att skriva i.
Det är trevligt på jobbet. Roliga och snälla undersköterskor. Och peppande sjuksköterskor.
Det är liksom ganska behagligt. Inte jobbigt och inte speciellt tråkigt heller. Dock är det väldigt mycket "samma sak" hela tiden. Men det gäller bara för januari.
På tisdag nästa vecka ska jag till St Göran för att prata med cheferna för dom avdelningar jag ska jobba på, om dom nu vill ha mig vill säga..

Är det konstigt att säga att livet är behagligt? Det är bra liksom. Bra start på det nya året.

Imorgon eftermiddag får jag helg, härligt.


Andra dagen på detta fantastiska år 2012

Jag är också precis lika nöjd som Cissi över nyårsafton hos oliver! Jag hade mycket roligt men har nu i efterhand tänkt över min alkoholkonsumtion. Hur som helst hade jag mycket mycket roligt ända fram till halv 10 då jag insåg att jag var tvungen att åka hem.
Förstår dock inte hur trion + Olle höll så jävla länge??!? Sjukt.

Mådde så himla dåligt igår, sov HELA dagen för att sedan få sån jävla ångest. Den gick dock över imorse när jag insåg att det inte är superjobbigt att jobba.
Helt okej dag ändå som avslutas med tv och häng i soffan.

Tack för ett bra 2011! Och nu är det dags för ett nytt år med nya möjligheter!!

Pusssss!!!!!!


NYÅRSAFTON!

Nyårsafton! jag älskar det. har ju (nästan) aldrig haft ett tråkigt nyårsafton. och detta var absolut inte inte ett undantag! Jag Ida och Lisa fick skjuts hem till Oliver. Vi kom dit prick fem (vilket var den tid man skulle komma. står det 17.00 är det 17.00, eller hur?) Började med snittar och champagne. Alla fick även uppdrag som skulle utföras under middagen. Min var att klaga på att det var för mycket salt i maten. Sen fick vi sätta oss och då vart det en himla fin tre rätters middag. Först toast skagen, vilket jag verkligen älskar. mumz. sen Oxfile, rödvinssås, haricoverts (okej verkligen stavningen på det.. ingen aning alls!) och potatisgratäng. Efterrätten var världens största bit cheesecake.. gah, matdöden! massa rödvin utbyttes efter middagen till Rbv. snack, dans, sång. Vi hade även 2 till lekar. båda var laglekar. den ena var att vardera lag skulle presentera någonting; var som helst. Vi fick se en liten scetch och leka en lek. mitt lag.. ja vi glömde det helt enkelt i dimman där men vi skulle visat upp en powerpoint om Scoville (vilket mäter styrka på mat..). den andra var musicquiz. ja sen blev det 12-slaget. jag var så glad! champagne och fyrverkerier och finaste vännerna runt omkring en.. kan inte varit bättre! 
sen fortsatte det med massa dans, prat och rödvin/rbv. Efter att ha varit vaken i nästan ett dygn och klockan således blivit halv nio tänkte jag det var dags att åka hem. Vid bussen kom Lunkan på att han glömt sitt busskort, så jag tvingade tillbaka honom för att hämta det. Tur, eftersom nycklarna också låg där. Kom hem vid 10. Säkert fortfarande full då. Sov, vaknade klockan ett igen. Värmde en pizza. åt halva. och ja resten skrev jag ju igår.

idag har jag jobbat! Så himla fint kändes det, gillar ju verkligen dem där barnen så mycket så mycket.
xoxoxo xo.

första dagen på 2012

hade så himla kul igår, men det skriver jag nog om imorgon istället. idag är jag Bakfull...
kom hem vid 10-11 idag och då hade vi fortfarande inte gått och lagt oss. sen sov jag till ett. åt lite av en ugnspizza. kollade lite på kill bill 2. försökte sova igen men vaknade bara hela tiden och mådde så sjukt illa. gick upp och gick en promenad med Figge och nu sitter jag här. Det är kalle och chokladfabriken på teve. den är lite kul så där. men det var inte så länge sen jag såg den. är.så.himla.trött. ska duscha snart för imorgon måste jag upp tidigt. ska jobba heeeela veckan (Utom fredag så klart eftersom det är en sån där spec.dag.. ska istället gå på disney on ice med Oliver och Cornelia). 


vill sova!!! borde typ äta men är inte alls sugen eller hungri. bara extremt sugen på coca cola... har man ju ingen.. får bli vatten... ku.kk,,,,,,
xoxoooxoxo.
(TROR ATT 2012 BLIR SVINBRA, som alla andra också tror hoppas jag. Vore så himla trist att tro att året ska bli tråkigt och dåligt? Så.. 2012. Nu har jag stora förväntningar!)

RSS 2.0