ring klocka ring ge mig en ny chans jag vill ingenting - ta allt jag fått bränn upp varje lycklig lott. bara ring in nått nytt.


1 bild 12 månader.


Så här såg det ut förra nyårsafton! 

Så här såg det ut förra januari på Amba.

Dom flyttade till Sverige <3

Mars Örebro Håkan.

bakishäng i sköndal.

VALBORG I UPPSALA! <3

Hade världens bästa midsommar också!

Oliver fyllde år och jag och Cattis kidnappade honom och gick på zoo/tivoli. Han vann och blev gladast!

Vi färgade håret

Förfest till drat i spat.

innan sittningen!

Köpte nya glasögon

december.



NU ska jag vara hundvakt, fixa mig snygg, åka till oliver och fira in det nya året! XOXO.

in the dark

igår hann jag med att luncha och fika med Ida och Adela. Adela jobbade så jag och Ida lämnade henne och åkte till söder för att gå på bio med Emma och Benjamin. Vi såg två kändisar, en man inte vet namnet på men vet att han är skådis..så såg vi även "Nils Bjurman". Kul att se den sista då filmen vi skulle se var The girl with dragon.... Den var bra, men svenska Män som hatar kvinnor är bättre. Kul också att dem ska snacka svensk-engelska. hehe.
sen åkte jag och Ida hem hit och gjorde mat. å sen kom Robert och David och vi spelade lotto, med andra ord och kortspel. Sen skrev vi listor och planerade. gillar att planera...
nu sitter jag och fyller på musik-nyårs-listan som ida började med igår. Idag är näst sista dan för i åååår då. heheheh...
xoxo

girls girls girls

att vänner betyder så mycket som dom faktiskt gör..
märker nu att jag är mycket gladare än vad jag varit på hela hösten! så himla skönt att ha alla hemma i stockholm igen och det spelar ingen roll att det bara är över jullovet eller för ett tag.






sista sammanfattningen

oktober: 
hamnade i höst-depp och orkade inte göra så mycket alls. ville mest vara arg, lyssna på arg musik, kolla på sorgliga filmer och absolut inte kärleksfilmer. haha. Men hade även roligaste sittningen. Det var verkligen en bra kväll från fördrink hos Elin till middag på HG till efterfest på G-punkten. Hade även en storslagen rödvinsförfest som blev ett fint minne. Sen åkte jag till sthlm igen.
november:
i november mådde jag så himla himla HIMLA mycket bättre. Höstdepressionen var BORTA! så skönt. Hade en himla rolig utehelg också där vi hade för mycket shots i oss och för mycket dans i oss också för den delen. men fin var den! för mycket hångel kanske det var också.. 

december:
Firade jul med vännerna från linköping och nyår helgen efter. så fint. sen hem, firade ida. sen fira jul. snart fira nyår. summa summarum är väl att jag firat mycket denna månad!

xoxo

blaaahaaaaa

jag läste precis igenom några inlägg som vi skrev för ett år sedan och herregud så pepp jaga var då. glad över allting typ? kanske ska försöka få tillbaka samma tankegång som för ett år sedan. haha

ikväll kommer malin hit på middag och imorgon blir det lunch med cissi och adela. jag älskar mina fina tjejer och jag älskar mat så det blir ju helt fantastiskt!
sen är det typ nyår? det kommer bli mycket trevligt och mysigt tror jag allt. det brukar ju bli det! och sen börjar jag jobba. känns så jävla konstigt att börja jobba på riktigt nu! nu måste man ju bli vuxen och grejer..

nu: möta lisa
sen: städa och laga mat


TJING


men när hjärtat vill slå på stort är det lättare sagt än gjort.

Har firat jul hela helgen och varit non-stop-mätt. Det finns liksom något ätbart ÖVERALLT. och jag är inte den som är den, speciellt inte när det kommer till mat. 

Igår satt jag hemma och tänkte ta det lugnt men fick sms av Emma som tänkte att vi kan ju gå ut och ta en öl. Och så blev det. Eller fyra öl kanske det blev. Började någonstans på söder med Emma och sen kom Lisa och joinade. När dem sen stängde så gick vi till Scandic/Lilla hotellbaren och jag såg min 2011-års kändiskärlek; Sverrir. Mm så söt.
Sen mötte vi upp the boys och skulle gå till Patricia.. men ja det var ju faktist Måndag (röd dag så kanske räknas som söndag?). Inte så mycket öppet helt enkelt så vi gick till Harry B James. Stället i sig är väl inget jag skulle vilja gå till igen men alltid mysigt att umgås med sina vänner. Fast det var kul att det var kareoke och folk gick verkligen in för det. Bäst!
Idag ska vi fira jul igen med Gabriella och co. Fast utan julmaten..
XOXO

näst sista veckan 2011

den senaste veckan har varit mycket bra. har hunnit med skola, varit på stan, varit ute en sväng, varit väldigt glad och firat jul såklart.
måndag: pluggade och åt en väldigt god middag hemma hos min syster.
tisdag: skola, skrev sista provet. fick förvörigt mvg på sista kursen, sjutkligt nöjd med det! sen gick jag på bio med cissi, oliver och cornelia. MYS.
onsdag: tog det väldigt lungt, fick äntligen träffa lisa och malin igen! hade det väldigt roligt hos calle, på bara vi och baba sonic.
torsdag: var bakfull, åt thai, kollade skidfilmer (ne vet inte...), åkte till landet och hängde med mormor.
fredag: en sväng till sandviken och långpromenad i snön på landet.
lördag: firade juuuuuuul! åt åt åt, kollade tv, åt, öppnade julklappar, däckade.
söndag: åkte spark, läste "jag är zlatan", kollade på film och åt lamm.
måndag: vaknade upp till lunget efter stormen. jävlar vilken storm det var! en massa skog bakom huset ba låg ner. haha mycket roligt! och sen 97 års kalas i sandviken.

kollade mina mail när jag kom hem och blev så himla glad. både för mina betyg och mailet från HIA. så nu håller vi alla tummar i världen för att jag ska få jobba på st göran!!!!







typ.


there is no getting over you

VA! det är alltså dagen innan julafton? Vad va hur när vart va vava.. oj. förvirrad tjej som inte alls hängt med. Men har lite jul-feelings ändå. Mamma har kokat fudge å det luktar gott å paketen står i hallen redo att färdas till Dalarna. Mm. Mysigt ska det bli! Även om jag är 23 så är jag nog mer 3 när det kommer till julafton. Vill ha risgrynsgröt, långpromenad, Kalle Anka, julmat och en Tomte som frågar efter snälla barn...
Nä men ojoj. Om lite mer än 1 vecka är det ett nytt år!! Så himla knäppt! Blir nostalgisk redan nu.. 2011... Nä ska inte skriva om nå nyår och så än.
Julafton imorgon alltså.. Nu ska jag skriva klart på min uppsats sen packa sen till Cattis jobb sen till MORFAR! 


Ha världens bästa julhelg! xoxoxoxoooooox!!

221211

igår fick jag träffa lisa som jag saknat en himla massa. mötte upp henne och ida för att sen bege oss till Calle. Där var Calle, en kanadensisk kille som hette typ Rob? och Fredrik. Var himla kul att träffa dom igen faktiskt. Sen kom Anton och Malin och Gustav! Malin hade jag också saknat massa, hon har ju varit i bästa Paris i flera månader. finfint.

när vi skrattat och pratat och druckigt och rökt så gick vi runt hörnet och Bara Vi där Emma och Benjamin och Robert och Olle var. Drack en eller två öl tills dom stängde. Då sprang vi ut till en taxi och skrek kör oss till Mariatorget. Och så gick vi till Baba Sonic. SÅ himla fint! Var så länge sen jag var där. Där blev det en eller två eller tre (kanske fyra?) öl och massa massa massa dans. det var bäst. 

Sen stängde även dom och då blev det en ny taxitur hem till Calle igen. Där spelade vi in en musikvideo och så. 

SUMMAN AV KARDEMUMMAN; en så himla bra och rolig onsdag. idag vaknade jag bakfull men glad.
xoxo

dan före dan före dan före dopparedan

längtar tills ikväll då jag äntligen får träffa mina tjejor som varit borta alldeles för länge!! jag ska bara diska all disk sen i lördags, duscha och laga mat så är jag redo för helkväll.. 

puss då

Mars 2011



dom här två bilderna är tagna den 26 mars. dagen innan hade vi varit hemma hos cissi på förfest med malin, sara och alla killar, sen blev det debaser. jag och lunkan vaknade upp till vårväder!
tog oss till söder för att äta lunch och ja var mycket glad eftersom jag cissi och cattis skulle äntligen äntligen åka till örebro för att se håkan hellström.
förövrigt så började det snöa dagen efter igen.. det var alltså inte rikigt vår än.

2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
jobbat inom vården!

Har du några nyårslöften?
inte än. får se om jag kanske kanske ska ha nåt under nästa år.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
två av mina klasskompisar och en gammal jobbarkompis. mycket fina barn :)

Vilka länder besökte du?
räknas Åland...? haha

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
25-26 februari, 29-30 april, 24 juni, 2 Juli, 9 december, 20 december

Vad var din största framgång 2011?
att jag har fått så bra betyg, att jag gjort väldigt bra ifrån mig på båda mina praktiker och att jag flyttade hemifrån.

Största misstaget?
misstag och misstag.. allt jag har gjort under året har ju inte varit supergenomtänkt

Bästa köpet?
mina möbler och att jag lagade min iphone 2 gånger (värt nästan alla pengar i världen juuu!!)

Vad spenderade du mest pengar på?
alkohol och mat.. som vanligt

Gjorde någonting dig riktigt glad?
jag blir oftast ritkigt glad va med vänner och med mina vänner.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
veronica maggios hela satan i gatan skiva, SHM - save the world, eric amarillo - om sanningen ska fram, timbuktu - resten av ditt liv, ansiktet - x, den svenska björnstammen - vart jag mig i världen vänder, adele

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
typ samma. fast hösten har inte varit lika glad tror jag?

Vad önskar du att du gjort mer?
jobbat (pengar pengar pengar)

Favoritprogram på TV?
ensam mamma söker, danne och bleckan, klubben, så mycket bättre, musikhjälpen, greys anatomy

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
åt middag med min familj

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
as coooool?

Den bästa nya personen du träffade?
Kim! vi ahr ju gått igenom alla stadium av relationer på bara några månader. riktigt bra gjort!






20 december 2011

ojoj vad året gått hörni. ojojojojojoj. nu är man hemma i stockholm igen! Här är det lite dyrare att röra på sig (sl måste ha mest pengar i hela världen. hela sverige varje fall) och lite trängre (alla ska visst handla julklappar samtidigt som JAG?) och massa mys å kärlek (vänner och familj, finfint) mmMm. varje fall..i fredags hade vi en jättefin nyårsafton. var hemma hos elin först och sen gick vi till hg. stod utanför och räknade ner 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 och skrek sen GOTT NYTT ÅÅÅÅR så alla trodde väl vi var lite halvt knäppa. men fint vare. i lördags åkte jag till sthlm. det blev mys och sen förfest hos ida med folk man saknar när man inte är med dom och sen debaser som jag också saknat. tyvärr var det inte lika roligt där kanske pga att det var flat-kväll? fast jag dansade tills fötterna värkte och det är ju kul. idag var jag på bio med oliver cornelia och ida. vi såg happy feet 2. söta små pingviner det där! Nu är jag så SATANS trött? förstår nada...... kanske man ska ta å sova snart? så går jag upp tidigt imorgon, pluggar pluggar pluggar... å sen hörde jag visst skål?

Januari 2011

Jag glömde januari ju! Här är två bilder från den kvällen jag träffade Malins killkompisar för första gången. Middag hemma hos Calle och sen Strand! Riktigt rolig onsdagskväll var det i alla fall.



Smärtsam fredag

Skulle ha jobbat min sista dag idag på st Göran men jag vaknade kl 7 imorse med migrän. Sov till kl 11 och tänkte då göra mig i ordning för att va på sjukan kl 14, men jag mådde ännu sämre och sjukskrev mig. Spydde lite, sov lite och sen kom pappa med voltaren. Då äntligen gick det över! Fyfan för migrän!! Har inte haft det på flera år..

Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa i sickla. Mitt huvud vilar, kände inte riktigt för att gå ut och göra saken ännu värre.
Känns som om min hjärna kollapsade efter 4 veckor med nya saker att ta in och lära mig och sen stress och ingen sömn på det.

Jaja, imorgon blir det till att fira mig själv!
Puss!


jag borde nog lugna mig, dom kommer döma mig.

idag var sista skoldagen för i år! nästa vecka ska jag bara sitta hemma och skriva på uppsats. woohaa!
Ikväll är det även sista dagen för Linköping i år. vemodigt. men! det kommer bli en riktigt fin utgång tror jag. Eftersom vi firade julafton förra helgen är det inte mer än sjukt logiskt att vi denna helg firar nyårsafton! så nu ska jag sminka mig och sätta på mig en klänning och sen blir det cava och finfest hela kvällen för att sen dansa på flamman.
imorgon tar jag tåget mot stora staden. då ska Ida firas, kommer också bli sjukt skoj! länge sen jag var UTE i sthlm!!! 


xoxo

en bild från i lördags


musikhjälpen

sitter här i min soffa och kollar på musikhjälpen! har ätit risgrynsgröt till frulle också.
alldeles nyss visade dom upp håkan hellströms scenkläder som man kunde buda på. 11.000 låg kostymen på nu! så jävla coolt att ha den. och alla pengar går ju till musikhjälpen! så jävla bra!!!!!!!

hejdå

för ett år sen


saknar dig fast du står här mitt framför mig.

haft en himla mysig lucia. massa plugg i skolan, fast det är KUL just nu. ska skriva en uppsats om självskadande beteende. sånt är ju väldigt intressant!!
efter skolan åkte jag hem, lagade matlådor och sånt tråkigt. sen till Natta för glögg, mys, mat, rödvin. sen gick vi på bio då jesper hade 6 biljetter! såg drive. jag gillade den, dom andra...inte. typ. nu får jag inte välja film nå mer...
imorgon är det onsdag. sen torsdag. sen fredag. sen HEM! ska bli himla mysigt det med! storstan.
xoxo

jag minns;

(juni; viktigaste var väl ändå att Lisa kom hem?)
Juli:
var på sommarfest på långholmen. var lite konstiga folk där, men hade en mysig sommarkväll vid vattnet med cigg och vänner (ida å lunkan). mysig hemgång var det också vill jag minnas. morden i norge hände och skakade om världen.
augusti:
Lunkans årliga fest! var en väldigt rolig fest. och en rolig dagen-efter med bad, pizza, film etc. Jag Ida och Lisa en en sån fin helg med fest och övernattning och..som förr! och jag flyttade till Linköping. hittade ett roligt citat från första dagen "hittade dock rum D38, och en trevlig tjej som jag kunde prata lite med innan. så var man av med nervositeten". den trevliga tjejen är min blivande roomie!
september:
Mest minnesvärda var nog Drat i spat som var en av de roligaste festerna på Kårallen! så himla himla kul!!! sen var det nog mest; lära känna folk, lära känna skolan.. ja lära va väl helt enkelt temat.

GLAD LUCIA!

Lucia gillar jag så himla mycket! så himla mysigt och fint.
När jag jobbade på itella så kom jag tidigt till jobbet just den dagen, satte mig på min plats och där låg det pepparkakor och så tändes det ljus. jävlar vad mysigt det var!
sen började jag jobba på dagis och fick uppleva dem bästa luciadagarna nånsin typ. världens finste ungar som inte riktigt förstår men försöker ändå. förra året jobba jag inte men jag gick ändå dit för att kolla och precis när dom tog första tonen så började snön att falla, det hände även året innan. sjukt bra timing!
men i år... så befann jag mig ju på HIA och alla sjuksköterskor och några usk:or körde stenhårt på lusicatåget. mycket fint och patienterna blev lite gladare.
jag gillar lucia helt enkelt.

har fått vara med på en pacemaker operation och en CT-röntgen av skalle. mycket skoj och mycket lärorikt!
har hängt runt och pratat med patienter som är så gulliga så gulliga. sen när jag var på väg hem så fick jag sms av Lisa. då blev jag jävligt glad!

3 pass kvar på st göran, sen firar jag min födelsedag i dagarna 3, skriver sista provet, Lisa kommer hem, julafton, nyår. och lite jobb där i emellan också!

PÖÖSSSSSS



standard


en fredag en lördag och en söndag

fredag blev det förfest hos jesper och oskar och sen flamman. blev en hel del dans på flamman, men eftersom det var tenta-p så var det inte så mycket folk. men kul ändå!
lördagen.. dagen jag väntat på i en mindre evighet kändes det som. det var ju JULAFTON! vi var 23 personer som i lördags samlades på kaptensgatan. alla hade med sig något att bidra med till julbordet och en julklapp. Så vi åt oss tjocka och sen väntade vi (kanske mest jag..) som små barn på julafton att få börja julklappsspelet. Julklappsspelet är alltså det bästa spelet NÅGONSIN. Allas julklappar läggs i mitten och sen har man två tärningar som man slår. Får man två lika siffror får man ta ett paket annars. När alla julklappar sen är utdelade så börjar man om, men nu med tid. och får man nu två lika siffror får man TA en julklapp från någon. Det hela slutade med att jag var 1 kaktus 1 påse med plackers samt 1 tavla där det står stockholm på rikare. så sjukt rolig och kaosig lek! woho! sen var det fest och dans och sång tills vi tog cyklarna och begav oss till NH.
söndag..var så himla himla TRÖTT. så jag vilade. kollade på film och åt. orkade mig upp vid 8 och då tog jag mig till jesper och oskar för lite söndags-mys.
summa summarum: en väldigt bra helg. en av mina absolut finaste julaftonar någonsin.
xoxo

Det som e roligt just nu


svalkar vinden.

förresten, kom in på pedagogik 2 till våren. i linköping. så himla skoj ska det bli och många från min nuvarande klass ska gå samma! hur bra? bäst. MmMMmm.
sista seminariet idag. gick säkert bra. spelar typ ingen roll har redan fått mitt vg. känns SÅ JÄVLA BRA. (sKryYytaaaaaaaaaaaaa).
nu ska jag till jesper. umgås med massa lundensare.. Mm! kan bli skitkul. och flamman. 


fortsätter summera.

April:
Jag fyllde år. Gör jag ju alltid i april. Adela också för den delen. Fann även mitt favvodjur; björndjur. åh. Vi var på debaser och hade sen en riktig pang-efterfest hos mig. Champagne och allt. Fin dagen-efter dag också. jag spådde vill du ligga med mig då och save the world att bli sommarplågor.. kanske borde jag bli sierska? Hade en sjukt bra påsk, det var mest fest. Och vi träffade Kim o co första gången. Sen åkte vi till Uppsala för att fira Kvalborg&valborg.

Maj:
Vi hade det bäst i Uppsala. 2 dagars fylla, ingen mat ingen sömn bara dans och massa cigaretter. Och så vänner och fiender på det. bra så. Och när vi kom hem från Uppsala fortsatte vi med en studentskiva. Vi var på quarnevalen på kth. Och alla rubriker är veronica maggio. tror vi lyssnade på henne ganska mycket.
Juni:
jag Ida Robert tog vårt pick å pack och åkte till mitt landställe. vann pengar på båten också, sjukt roligt var det! Första helgen i juni var; sommar! och trädgårn. konstiga killar och massa kul. Det var examensfest och inflyttningsfest. hade den bästa midsommaren jag kan minnas. Sen seglade jag en dag. åh. sommar.

Take another picture with your click, click, click, click camera.

eftersom jag gillar både bilder och sammanfattningar så blir det helt enkelt sammanfattning med bilder. kan bli oklart ibland kanske. cissi kör text i år och jag bilder. jävla bra teamwork!
börjar med 2 bilder från januari!

Fina harry på amba. den där kvällen då cissi gjorde av med 1627 kr. det här var då vi såg att baren öppnat efter en väldigt lång väntan...

en fredag eftermiddag hemma hos goran innan fest hos felix. var ju tvungen att ta bilden för att visa cissi!

mer än du ser;

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja. tex flytta till linköping. Har du några nyårslöften? i år skulle jag lära mig gilla sushi. och inte spreta med fingret när jag drack. båda är det fail på. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? kanske? Vilka länder besökte du? Sverige. Finland? Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? valborgshelgen, när jag flyttade till Linköping. Vad var din största framgång 2010? Skolan. Största misstaget? Tänka för mycket på oviktiga ting Bästa köpet? eh. min glasögon? HAHA Vad spenderade du mest pengar på? Alkoholen och mig själv. Gjorde någonting dig riktigt glad? VÄNNER. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Svenska björnstammen - vart jag mig i.. Timbuktu - resten av ditt.. Shm - save the world.. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Vilket år? Vad önskar du att du gjort mer? chansat, jag vet inte.. blah. Favoritprogram på TV? ensam mamma och bonde söker....våra vänners liv. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? åt tapas på mamas n tapas med bästa. Den bästa nya personen du träffade? Alla i Linköping. Mycket kärlek på så liten tid. Åh. <3

white coat syndrome

har haft en riktigt bra dag på praktiken idag! har gjort lite allt möjligt, hängt med läkare och kört en nsygg patient i rullstol omkring på sjukhuset. mycket sköj. ja läkarna... herre. gud. en AT och en underläkare som är fruktansvärt snygga. helt sjukt! och så fort någon läkare kommer in på avdelningen så hör man hur alla ssk och usk börja fnittra och slratta åt sjukt tråkiga saker. jag trodde det var nåt jävla påhitt att det var såhär, men icke. helt jävla sant.

om tiden vill ifatt.

eftersom jag måste plugga så gör jag inte alls det. kände att det nog var viktigare att skriva här istället.. jag vill sammanfatta året som om jag hade en jättestor blogg! hade jag haft det hade jag kanske gjort det för läsarna. men nu är den här bloggen för mig. och ida. och typ lisa och adela. så sammanfattningen är faktiskt för mig (och er men är nog mest ego i den här saken..). tycker det är kul att sammanfatta och roligt att läsa sen om någon månad. nåväl. Januari: Första dagen på året spenderades med vänner, film, pizza och andra nyttigheter. Bra start! Resten av januari Sen var det tydligen big-depp i cirka två veckor. Livet var tydligen inte alls så roligt. När vi tröttnat riktigt ordentligt en lördag, låg på golvet i min lägenhet och hatade allt så tog vi oss i kragen, beställde tågbiljetter och rusade till en taxi sen vips var vi i Linköping. Sen började jag på SU. 23 januari spenderade jag 1627 kr på amba. Hade en sjukt konstig men rolig kväll med Ida (Och övriga! Men kändes som det mest var jag & Ida). Och den sista januari trodde vi tydligen våren var på väg. Februari: Vi såg "Ove Sundberg" och mitt skratt skrämde norrlänningar. Annars var det längtan till sommar, klag på vinter, fylla, middagar och sådant. Rätt bra tidsfördriv en i februari. Sen åkte vi tydligen till Linköping igen <3 Mars: Okej mars var tydligen helt värdelös? Verkar inte hänt något kul alls. Den 8e var det tillräckligt varmt för att enbart ha vårjacka varje fall! och två gånger failad jag och ida filmkväll för en utekväll istället. rätt asbra om jag får säga det själv. Såg även bästa Håkan och Säkert på en och samma helg.

let it snow X 3

inatt har det snöat för första gången den här terminen. fint! ser även cykelvänligt ut. xoxo

Sol och grönt gräs

Jag förstår inte vart alla får all snö ifrån? Har inte sett någon snö överhuvudtaget.. Dock så trodde vi att det skulle snöa igår. Satt där och tittade ut och försökte analysera molnen över st Göran. Men Ne, det kom ingen snö.

OCH DET ÄR JAG JU JÄVLIGT GLAD ÖVER!!!!


& vi ska sluta när planeterna stannat jag lovar och svär det blir bra.

fick en hemsk uppgift i skolan idag. vi ska analysera och skriva skriva en rapport utifrån 7 sidor transkriberad intervju som är från vår föreläsares doktorsavhandling. till på torsdag.. 2 dagar på oss alltså. men vad kul. helst med powerpoint presentation också. tror han är väldigt överförtjust över sin egna doktorsav.. MmM. spännande. 

det är ISKALLT UTE!! ska tydligen snöa i veckan vilket oroar mig mycket. hur ska jag kunna cykla? till skolan är det raksträcka - uppförsbacke - raksträcka - nedförsbacke - slingerväg; FRAMME. alltså. kommer inte gå att cykla i snö.. ska man behöva GÅ till skolan som en annan medeltidsunge? jaja.
har gjort någonting idag som jag nog inte gjort förut? insett att man inte bara kan sitta och vänta på att saker och ting ska ske, utan att man kanske måste göra saker ibland för att det ska bli så. så då gjorde jag det. har inga förväntningar eller nåt alls, vill väl bara att någonting ska hända.
xoxo

hemma i stockholm igen om två veckor.

haft en fantastiskt rolig helg. blir mycket fest nu på helgerna. i fredags fyllde johan som sagt år och sen gick vi till HG. var en väldigt rolig kväll.
igår så började vi med lite glögg hemma hos Anna innan vi for till Norrköping. väldigt fin stad! vi gick till petra och förfestade ännu mer. sen blev det trappan där det var nåt dubstep-event. känns som om det är sånt överallt nu? det var varje fall himla kul och bra musik så vi dansade nog mest hela tiden.
idag har jag ätit. och kollat på film. nu tänkte jag fortsätta med det och sen sova. ladda inför en ny vecka. nästa helg ska vi fira jul, ska bli så himla mysigt! sen är det bara en fredag kvar å sen storstan igen!
ringde till gabriella idag för att fråga Cornelia och Oliver vad dom önskar sig i julklapp. Oliver var på träning så fick prata med Cornelia. hon önskade sig hård mat som man kan laga med i sitt rum. sen la vi på.
10 sekunder efter ringde gabriella upp "Cornelia glömde säga en sak" "okej" "Jag saknar dig. Hejdå!" Ååh. lilla älskade.. sånt kan man leva på för alltid tror jag..
xoxo

visst vet du att jag skiter i allt?


without you

man vet att det var en bra kväll igår när man vaknar upp med träningsvärk i kroppen. det blev en hel del dans. och filosofi
oxox

det går en vind över vindens ängar det fladdrar till i en tyllgardin




bara för ikväll.

igår var jag hos Elin och färgade håret. Väldigt tjejigt, tre tjejer som färgade håret, snackade skit och åt cheescake.. varje fall.. när jag skulle skölja ur färgen ur håret så gjorde jag illa ryggen. när jag ställde mig upp igen var det väl nåt knas som hände. så sen hade jag så sinnessjukt ont i längdryggen att jag inet kunde sova på hela natten typ. kunde liksom inte vända mig utan att skrika och typ gråta. vaknade vid 4 igen å då var jag tvungen att ta mig upp, vilket tog 5 minuter, och hämta värktabletter.. SKÖNT! Skönt att man är en gammal tant nu.. kvinnan på apoteket sa åt mig att gå till en sjukgymnast eller nåt. Det får dock bli en annan dag för nu ska jag svida om, ta på mig en nyköpt klänning och sminka till mig. MmMM!

xoooxo

all of me;

vad man kan komma på sig själv med att man håller på med vissa speciella grejer ibland. som att jag ALLDELES för ofta säger HÄRLIGT. Visst, bättre än vissa andra ord kanske.. men.. om man säger härligt i var och varannan mening blir det lite..tjatigt? har ju även en jobbig tendens att jag ALLTID sjunger? HELA tiden!! Så fort någon säger ett ord så sjunger jag det. och däremellan sjunger jag låtar jag fastnat på. Igår var det All of me med Frank Sinatra och idag Auld Lang syne vilket är en sång som sjungs på lågskotska (eh?) så det låter nog fint när jag sjunger det..
igår när vi var på HM så ställde jag mig i kön och tänkte mig inte för utan börjar sjunga, tar verkligen i från tårna, en jullåt. kommer på mig själv vad jag håller på med så jag vänder mig om och ber om ursäkt till hon som står bakom... men hon sa att det är ju bara trevligt med lite sång och att hon blev glad. "HEHE, joo ja det är ju det" Säger jag. jag får betala och går därifrån. Kul att kunna glädja andra ibland...
imorgon är det FREDAG! det blir inflyttnings-/födelsedags-/utflyttningsfest hos Johan då. Kan nog bli riktigt trevligt. ska bara klara av ett seminiarum med "opponering" först. sen party. på lördag ska jag för första gången få förgylla Norrköping med min närvaro.
xoxo

:)

jag e trött. väldigt väldigt trött.

cissi, kom hem snart!!!!!!


det finns inga ord... men bra kväll var det i alla fall!






RSS 2.0