Utkast: Juli 30, 2011

nu sitter jag här i finnboda och njuter av sommaren. njuter av att jag är ledig (!!!). vi har vilat lite, pratat om torsdagen och gårdagen. nu lagar cissi middag, sen ska vi dricka drinkar o viiiiin.
lena ligger ute o sover. hon o min mamma är precis likadana, så fort det är sol så soooolar dom. hela tiden. crazy people.
igår tog man en sväng till trädgårn, det var helt ok. det bästa var typ fireball! och självklart att bson var där. sen gick jag till snaps och på vägen träffade jag både david o maxie.
shottade lite på snaps, tog en svängom på dansgolvet, snackade skit med kim o jonas för att sedan gå in på kellys, gå runt o sen gå ut igen. då va kim så full att jag drog honom hem. herregud så snäll jag är som tar hand om honom.
ikväll ska vi hänga med andra fina killar.         mmmmmmyyyyys.

mad world,

vet inte vad jag ska skriva egentligen. befinner mig nu på landet. kollade på nyheterna igår. en byggnad som hade sprängts i Oslo. "ojdå, jobbigt, konstigt" tänkte jag väl. och lite senare kunde man höra om att nån hade varit och skjutit på en ö med en massa ungdomar. 10 döda sa dom då. "det är ju som en skräckfilm" sa jag till Cattis. Satte på nyheterna halv nio imorse. stängde av vid elva, då orkade jag inte kolla mer. 85 döda, där majoriteten är 13-26 år. Mår dåligt och blir ledsen när jag tänker på det. usch, det är för sjukt!! den 32-åriga massmördaren åker bara ut till en ö, med massa ungdmomar på ett politiskt sommarläger.. och skjuter ihjäl så många han bara kan? börjar nästan gråta varje gång jag sätter på nyheterna. det här blogginlägget är skrivet av en som var med på ön och överlevde. hemskt att läsa, gråt-varning på den också.
nu ska jag gå upp och kramas lite med farmor. livet är så underligt.

HEY BABY

Jag har jobbat i veckan, kollat på film och umgåts med nya människor. jag trodde att jag skulle jobba idag, men så var det tydligen inte. Så igår tog jag en flaska vin av syster och drog hem till kim för att äta friterad ost (låter ju så himla äckligt) och spela ölspel. sen joinade elena och hon blev kär i chännethä, precis som alla andra blir!
sen kom även kims kompis calle som är en välsigt speciell person.
vi blev fulla till slut och tog oss dom få metrarna det är ner till medis för att dricka öl på kvarnen. där fanns det 40 åriga tanter som ville ha lammkött och snygga bartenders. trevligt.
imorse åt vi våfflor till frukost, sen tog jag mig hela vägen hem till sickla.

nu har jag äntligen skrivit klart mitt arbete för att få mitt sista betyg innan hösten börjar med en ny termin.
ätit lite jordgubbar och snicksnackat lite med amin.
ikväll blir det nog bio med kära kära lunkan!

pöss


Livet ba

går liksom omkring i min egna lilla bubbla och tycker att livet inte alls är speciellt roligt. jag hatar att känna så! det är den värsta känslan osm finns. jag vill vara glad och njuta av livet, men just nu känns det så himla.. jag vet inte ens?
min lägenhet ser ut som helvete (jag orkar verkligen inte städa), jobbet är typ sådär.. dom 2 första timmarna på varje pass vill jag ta livet av mig (sen efter det går det skitbra av någon konstig anledning) och skolan vill jag nog inte ens gå till när den väl börjar och det vet jag inte ens varför. sjukt irriterande.
Jag är så himla van vid att kunna göra vad jag vill en hel sommar och ha skitkul 24/7 i 3 månader och den här sommaren blev precis tvärtom. fattig och jobbar.

Jag hatar att tänka att man inte duger eller att ens liv är så tråkigt. jag måste ändra tankemönster helt klart.

i lördags när jag kom hem varja ledsen.. tänkte först säga att jag inte vissta varför men såklart jag vet. vem fan vill va ensam?


jag vill inte va i solna så nu åker jag hem till en tom lägenhet i sickla isället.
<3

But I thought you said summer is going to take the pain away











VILL DU LIGGA MED MIG DÅ

Nu är det fredag igen och jag sitter hemma. sjukanmälde mig igår och kände att min kropp mår fortfarande helt kasst. tror dock att jag misskött min diabetes alldeles för mycket. får helt enkelt sköta mig för det är jävligt jobbigt att må illa hela tiden, vara konstant hungrig och cptrött.

Jag har i alla fall haft en grym vecka. utgång i fredgas som var mycket trevlig och sen jobb på lördagen som bytter ut mot häng med Kim och middag nr 2.
på söndagen efter jobbet tog jag tåget till landet för att umgås med min fina familj. det var jävligt mysigt och dom 2 dagarna jag var där gick läskigt snabbt. åkte hem, jobbade och sen ut o dricka öl med kim och hans vädligt trevliga tjejkompisar.
nu har man ju mått dåligt i 2 dagar och det ska botas med mat, cissi, middag hos h&m och sen ännu en utgång. hehe


<3

Tåg

Har jobbat klart för veckan, äntligen, och sitter nu på tåget upp till Gävle. Ska spendera mina två lediga dagar på landet med mina kära släktingar. Det har varit en väldigt annorlunda helg, har liksom jobbat fre-sön. Det gick ju bra och så men helvete vad min kropp mår dåligt efter ingen sömn och mycket stress. Hade i alla fall kul dom timmarna jag va ledig på fredagen och lördagen. Lite debban Slussen och lite häng med Jonte för att byta ut honom med Kim. Kände för nåt nytt? Haha Nästa helg har Friday fest och det kommer ju bli strålande. Nu stannar vi i Uppsala. Hoho! Bara bra minnen! Puss

How can the light that burned so brightly suddenly burn so pale? Bright eyes.

jag har varit i dalarna med syster, oliver och cornelia. jag har fått bli fem år igen, man blir nämligen det när man är hos sin morfar och nancy. dom passar upp på en. säger man "jag är törstig" står det 10 olika drickor framför en att välja på.. och ordet hungri verkar inte ritkigt existera där då man konstant tuggar på något gott.. och så har jag åkt sommar-rodell, precis som när jag var liten. badat (okejdå, bara Oliver och Cornelia som gjorde) vid långbryggan - som när jag var liten. Har varit på Orsa Björnpark och kollat på djur. Ätit glass. Svettats i 30 gradig värme trots stora grå moln. Jag har träffat kusiner + moster. Och jag har haft det så himla trevligt.

Jag har även sagt hejdå till min mormor. Även fast hon inte riktigt själv förstod att det skulle vara sista gången vi sågs visste jag det. Mormor var så väldigt liten och, fick vi höra dagen efter vi varit på besök, gravt dement. Hon var så liten att Cornelia vände sig till sin mormor (min mamma) och frågade "är det där ditt barn?". Fina Cornelia. Fina Oliver. Fina mormor. Som nu bor i himlen med både min farfar och pappa. 
Igår bestämde läkarna, min mamma och mina mostrar att dom skulle ta bort droppet på mormor. Det är bara livsuppehållande och många gånger jobbigare för släktingar att få det långdraget. 
Och idag, ett dygn senare, dog hon. Är glad över att mamma var där då och glad över många stunder man kommer minnas med fin mormor. 

Är inte livet väldigt, väldigt konstigt ibland? Och döden visar oss att det är så stort och främmande som vi många gånger glömmer men ändå vet om. Leva livet det är det man ska göra. I slutet är nog det enda man kan ångra det man INTE gjorde. 



sommaren fortsätter. trots dåligt väder.

lyssnar på Henke Larssons sommarprat. Har tårarna nära hela tiden. Så lyssna på det. Det är en heldel fotbolls-snack, men även om hans lillebror som dog av en överdos. 


Ska gå på match ikväll, hoppas på vinst. Dom spelar mot Helsingborg

Imorgon åker jag till Dalarna. 

Funderar på livet i dessa dagar. Många, för många, tankar som bara virrar runt och jag kan inte sortera dom..
xoxo.

we no speak americano

det blidde inge grönalund i onsdags. var tydligen konsert där. jaja! det blidde en dag på plajan med ida och lisa, hur trevligt som helst det. sen gjorde vi iordning mat som intogs på en gräsplätt med lite rosse och gott sällskap (robban max å jocke joinade oss). Sen blidde det trädgårn med ändå fler trevliga människor. vi minglade runt och träffade en hel del trötta människor, men kul hade vi! och sen lite debaser slussen på det, där jag och ida dansade som aldrig förr (typ). sen lite äcklig mcdonalds-mat men sjukt god mcdonalds-mjölk innan hemgång.

Igår solade jag och ida lite hos mig, sen tog vi en cykel (från mamma) och cyklade till Ida och åt lunch. sen CYKLADE JAG ENDA HEM. va typ jobbigt i den tropiska hettan..

sen kom robban å så kollade vi på en skitdålig film, the tourist..sen den ej.
somnade, vaknade och nu väntar jag på att robban ska komma med lunch sen ska jag ta mig mot Stuvsta för lite häng med mina finaste älsklingar.
Imorgon ska det vara fint väder. jiha.
xoxo.

RSS 2.0