Förhoppningar och regnbågar.

Nyårslöften eller förhoppningar eller mål eller vad man nu vill.
 
Jag vill äta mer vegetariskt och ekologiskt. borde väl inte vara så svårt.
Jag vill att allt ska vara lite enklare. 
Att jag inte ska grubbla så mycker. Saker blir som dom blir och sen blev det som det blev. Och hur det än blir så blir det ju bra, eller hur?
Jag vill åka utomlands. Till 1 varmt ställe och till 1 koolt ställe (elr nåt). har 2 såna resor semi-planerade.
Ska springa en mil.
Vill springa mer. 
jag vill må bra.
 
hejdå tvåtusenjävlatretton och HEJ tvåtusenhärligafjorton.

Förhoppningar och regnbågar.

Nyårslöften eller förhoppningar eller mål eller vad man nu vill.
 
Jag vill äta mer vegetariskt och ekologiskt. borde väl inte vara så svårt.
Jag vill att allt ska vara lite enklare. 
Att jag inte ska grubbla så mycker. Saker blir som dom blir och sen blev det som det blev. Och hur det än blir så blir det ju bra, eller hur?
Jag vill åka utomlands. Till 1 varmt ställe och till 1 koolt ställe (elr nåt). har 2 såna resor semi-planerade.
Ska springa en mil.
Vill springa mer. 
jag vill må bra.
 
hejdå tvåtusenjävlatretton och HEJ tvåtusenhärligafjorton.

någon slags fortsättning dagen innan nyårsafton.

MARS

Bästa med Mars var ju att åka till Åre. 
 
APRIL
 
Bästa med April kanske var att jag fyllde år? hade så kul på vår födelsedagsfest!!! massa massa folk! å så.


MAJ
 
Maj var en sjuttonade maj som förädrade och förstörde allt. Han och Susanna. Jag i mitten. Det går kanske att bygga vidare och glömma. Men det är inihelvetes svårt.

JUNI

Var glad över att slippa vara i linköping men saknade M som var ute och reste. kändes läskigt ibland.

JULI

Skrev 1 blogginlägg. Det var somrigt, vi drack vin, jag jobbade och saknade M i det inlägget pga att vi inte träffats på tre veckor.

AUGUSTI

Hade semester, gick på POPAGANDE och åkte tillbaka till Linköping. Hade massa att skriva men kunde inte pga "vill skriva om sommaren. om att komma tillbaka. Om BRA känslor. och lite om DÅLIGA. och hur jag försöker vinna över dom dåliga (pang bom krasch.)". Allt var för svårt att sätta ord på.

SEPTEMBER

Hade drinkfester hit å dit å mådde skit. köpte tabletter på apoteket i hopp om att må bättre nån jävla gång.

OKTOBER

KUNDE. INTE . SKRIVA. Mådde så dåligt. funderade hit å dit å fram å tillbaks. ingenting var enkelt längre. och jag kämpade. fy fan.

NOVEMBER

Jag blev ful och hånglade med David. Gjorde slut med M. Mådde skit, saknade saknade saknade. ville att allt bara skulle varit så som jag ville. Sen hånglade jag med David igen.

DECEMBER

Jag var ledsen och glad om vartannat. saknade saknade SAKNADE så jävla mycker ibland, var glad och kände att det var ju ändå rätt allt det här. Farmor blev sjuk. Besökte henne varje dag i en vecka, sen åkte jag hem till Linköping. Mamma smsade och sa farmor har somnat in. Men jag hann inte gråta eller vara ledsen för jag skulle skriva min uppsats. Hinner inte. stäng in stäng in stäng in. Fortsatte bara vara. Grät i sängen över allt som varit och som nu inte längre var.

NU. NÄST SISTA DAGEN PÅ DETTA ÅR.


Jag har mått sämre det här året än många andra år. Så mycket känslor som ville att jag skulle ta hand om dom. Som jag inte klarade av. Snälla tvåtusenfjorton... bli bättre. Jag ska försöka bli bättre, så kan du också försöka. Men just nu. fy fan va skönt med ett nytt år

januari började året och februari kom därnäst

JANUARI BÖRJAR ÅRET
började året i mexico. bloggen fylldes av bilder från mexxan och vardagslivet började igen. 
Jag flyttade in i en ny korridor och invigde den genom att spy på golvet.....
 
jag vet inte så mycket mer än så. vad hände mer? jag var kär! men rädd varje gång jag såg susanna. den känslan.

FEBRUARI KOMMER NÄST 
Fick ångest när jag läste om att jag mått dåligt (bakis som tusan) och sen på bio med M och när vi kom hem var det fest i kärleksköket.. och jag ville då sova (pga mådde dåligt) och han stannade kvar: "vid 4 hade jag fortfarande inte blivit trött. sånt kan tydligen vara svårt när ens pojkvän umgås med någon "speciell"."
Kommer ihåg alla hjärtans. Eller varje fall dagen innan. Var med lite vänner, men kvällen blev sämst för jag visste att M var och åt med S och han svarade inte på mina sms. jag satt och grät hela bussresan hem.
Skrev att jag började bli säkrare.


Det här är alltså början på en slags sammanfattning. Måste försöka reda upp, förstå, lämna, gå vidare.
jag kommer dock knappt ihåg nåt om det inte står i bloggen?

 
pussar.

jag hatar dig som nykter, jag älskar dig som full.

jag har försökt. och jag har försökt. och jag försöker går.
 
tiden går.
om 100 år är vi stjärndamm min vän.
 
 
 
 
två veckor kvar till nyår. 15 dagar sen är det 2014. en dags skillnad och sen är det ett annat år. vad gör väl det? logiskt och allt ingenting. men man kan lämna ett år efter sig. säga hejdå 2013. du var nåt som var. nu blickar jag framåt och tvåtusenfjorton blir någonting annat. 

stirrandet på romantiska klischeer

har det helt enkelt inte helt lätt just nu.
 
en himla konstig period. 
 

Två veckor kvar till jul

Idag ska jag på konferens men min avdelning och efter det ska vi äta tapas. Kommer nog bli en himla bra kväll!
Imorgon är jag ledig och då ska jag träffa Cissi <3 och sen middag hemma hos Elin och Tommy. 
På fredag är det lucia så då blir det luciatåg för patienterna på HIA. Så jävla mysigt! Älskade lucia när jag gick i skolan (och när jag jobbade på dagis). 
På lördag ska jag jobba till 15 och sen blir det födelsedagsfest i Tyresö. 

Jag gillar december! Har alltid gjort men kylan tar fan döden på mig. Ni vet när det gör ont i kinderna för att det är så kallt?! Herre. Gud. 

Puss på er 

in my life,

fredagen: hade en väldigt rolig och fin tjejmiddag. blev en massa öl och roligt tjejsnack innan vi begav oss till herrsittningen på nh. där vare också kul! snackade med kärlekskökare och kan ha råkat mikrohångla med victor.
sen åkte jag och helena hem och åt och sov. mMMm! 
 
bakis-hängde med Nisse (katten) hela lördagen. bak.i.s.
men botade det med lite rövin! sen tre-rätters på flamman. snodde med oss glas upp och fortsatte festen i köket. blev en hel del dans på borden och en hel del oklara hångel. 
dansade på flamman tills jag hittade någon som ville ligga och då ville jag det och så låg vi.
 
idag har jag bakis-hängt med nisse igen och sen i köket.
 
 
 
 
 
 
imorgon åker jag hem till sthlm, farmis är sjuk så mamma tyckte jag skulle åka hem.
puss.

första snön kom 6e december.

exakt den här helgen för ett år sen blev jag en flickvän.
nu är jag singel.
det är spännande med livet att man inte vet vad som händer. inte en aning. det är också otroligt skrämmande att man aldrig kan vara säker.
 
idag kom första snön. vaknade till ett vitt linköping. så fint. 
nu är det snöstorm.
 
 
farmor är så sjuk. pratade med min syster nyss. vi måste nog acceptera att det är så att hon inte kommer orka så mycket längre. 
en bekant till mig som jag träffade i förrgår sa att hennes pappa (som har cancer) har fått 1 månad mer eller mindre att leva. hon sa att hon tänker att nu kommer det vara jobbigt lite framöver. undrar om man lättare accepterar döden när någon är så sjuk? klart att det ändå är asjobbigt och allt.. men på nåt sätt lättare? hennes pappa orkar knappt gå 2 meter längre, kan bara säga ja.
usch.
 
vid jul borde väl ingen få dö varje fall? kanske konstigt att säga något sådant. men julen är så himla himla speciell och helig för mig varje fall. 
 
livet hurni, livet. 

så som en pistol det finns alltid något äkta att hålla fast vid.

jag vill planera nyår! har fått en nytändning och vill verkligen ha nyår nu. älskar ju nyårsafton! alltid roligt och ja. just nu vill jag nog lämna 2013. vilket blandat och konstigt år. lycka och olycka. man vet aldrig vad livet ger en. det är så spännande och läskigt att det inte är klokt. igår sa vi hej då för alltid till det som var vi.
egentligen gjorde vi väl det för några veckor sen, men igår var det liksom definitivt. han var så arg så arg så arg. och ledsen. och besviken. det var jobbigt att se honom så ledsen. jobbigt att såra en person. jag blev arg när han sa att han inte fattar hur jag kunnat såra honom så här och göra så här mot honom.. NÄ DU! jag vet inte hur DU kunde i våras heller.. vet att han är ledsen nu, men han ser inte sin egen del i det hela och det gör mig ledsen och arg också. han är fortfarande ego liksom; han undrar varför jag slutat kämpa nu, men själv vet han inte om han vill ha mig eller ej? Nä men en sån vill ju jag ha! Nej tack, jag förtjänar någon som vill DÖ för mig. en sån finns ju någonstans. Sen gjorde jag bort mig lite... han sa typ säg ärligt nu om ni låg med varann, och jag svarar "vilken gång" hahahaha alltså.. hur dum är jag? insåg snabbt mitt misstag och sa alltså jaa den 9e... eh nej såklart inte (och slapp alltså ljuga).
 
snart är det en ny helg och vi får se vad som händer då.
 
 
Jaja. Nyår alltså. Vill ha en riktig nyårsmeny! Bellini, hummer, oxfile........... MmmM! Andra tips mottages men det låter ändå kul med det. 
 
nu ska jag försöka sova så jag orkar upp till julkalendern imorgon. sen ska jag jobba och tänkte kanske träna? inte tränat på så länge att jag skäms................................. kommer bli en tjockis. sen ska jag vara kattvakt till Signes läskiga katt Nisse..........
 
Puss å kram ses på stan

hej december

Den här helgen försvann otroligt snabbt. I fredags åkte jag hem till mamma och pappa efter jobbet, vi åt köttbullar, drack rödvin och gjorde julgodis. jävla mysigt hade vi! Sen somnade jag sött.
På lördagen åkte jag till telefonplan för jag skulle nämligen gå på konstfacks julmarknad med zara thomas och oliven. Det fanns supermycket fina saker och jag köpte en sak till mig själv! det var jag ju värd.
myste med oliver gjorde jag också, gulligast och snällast av alla bebisar. Sen åkte jag hem och lagade middag med Andreas. Vi åt, kollade på avatar och sen somnade jag. så jävla trött?! hade så mycket att göra på jobbet i fredags att jag var trött hela helgen. Hade dock en fantastisk dag på HIA!
I söndags gick vi på promenad längs norr mälarstrand och myyyyyyste och sånt man gör med sin pojkvän en söndag i december.
 
men ändå kul att det är december!!!! VET NI VARFÖR!?!??!?
för att det snart är ett nytt år såklart!!!!!!!!!!!! älskare!
visste väl att 2013 skulle bli bra! hade det på känn där på stranden i mexico.
 
puss på er.
 
Cissi, 18:30 på nytorget 6 den 21 dec.
och tänk på vad vi ska äta på nyår också! nåt kul typ? och en jävla massa bubbel?
 
 

du får sitta längst fram.

1. Har du ett par rosa string?
Äger inga string alls.

2. Vem var den senaste du pussade? 
D,

3. Gillar du någon nu?
JA! jag är typ fylld av kärlek till så himla många just nu??? 

4.Vad gjorde du inatt?
Sov!

5. Hade du berättat för din föräldrar om du blivit gravid? 
Mjo.

6. Hade du blivit glad om din kille friat till dig?
Hade blivit glad över att ha en kille.. HAHA!

7. Klackskor eller sneakers? 
snickers

8. Kjol/klänning eller jeans?
Börjat ha på mig bara byxor?? Vad händer?? 

9. Äkta hårfärg?
blOndie

10. Nuvarande hårfärg? 
blondie. Är ful i brunt hår?????? men vill va snygg i det? Man får inte allt.

11. Frisyr?
Vill så gärna klippa mig..

12. Skostorlek?
38,5 helst.

13. Civilstatus?
Singel sen 3 veckor då.

14. Har du någonsin vart kär?
Ja!

15. Tror du på kärleken?
JA! 

16. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat?
Hm.. ja. 

17. Har du någonsin krossat någon annans hjärta?
Ja tyvärr.

18. Har du någonsin blivit kär i din bästa vän?
Nej.

19. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon?
Ja. det är sjuuuukt läskigt? jag kan bli ledsen. eller vara tvungen att göra någon ledsen. så jävla hemskt.

20. One night stand eller förhållande?
ge mig några one nighters nu, tack.

21. Vild fest eller romantisk hemmakväll?
Enbart sugen på vild fest! 

22. Telefonkontakt eller face to face?
F2F helst ju!!! 

23. Har du någonsin velat ta livet av dig?
Inte seriöst....

24. Har du någonsin gått på bio ensam? 
nej!!! 

25. Saknar du någon just nu?
ALLA I STHLM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och natta i barbados. och jag ligger ensam på mitt rum så saknar alla mina vänner här också?? 

26. Är du glad? 
Alltså. JA! Ja! jag är GLAD!! lycklig?

27. Gillar du någon just nu?
Alla typ? Gillar typ allt och alla? blir så glad.

28. Har du någonsin blivit jagad av polisen? 
Ööö. nej? Väktare en gång i Farsta! hahaha

29. Har du hund? 
2 gosisar.

30. Tror du på spöken? 
Nej........ fast är ändå rädd. 

31. Skulle du vilja väga mer?
Nej......men hatar all jävla skönhetshets och sånt. vill. inte. bry. mig. 

32. Skulle du vilja dricka dig full nu?
Ja. Jag är festsugen. vill hångla.

33. Kan du låta bli att prata i fyra timmar?
JA? såklart.

34. Kan du vara på en fest utan att dricka?
Ja men det tycker jag inte är så himla kul. jag vill också?


f**KING problem.

Yo maddafakaaa.............. 
 
 
 
 
 
............
 
Okej. full blev jag ju.
bastu blev det INTE. den va trasig. synd sa vi och drack ännu mer öl ba. vid 10 åkte jag å en pojk till nh för att säkra en plats till eftersläppet på damsittningen. klockan 10 var det även typ 1 timmas kö in dit. så vi stod där 20 minuter sen sa vi fuck this och åkte hem igen. dit hade det kommit mer folk. bara killar eftersom alla tjejer var på sittning. sen kom tjejerna också. jag försökte starta ett dansgolv 4 gånger. lyckades 0. sorgligt.
drack åtta öl cirka och blev full. 
alla tjejer raggade på d, men jag snirklade mig in i ormnästet och score:ade. succes! 
 
kram å hej 

RSS 2.0