torsdag och så

när vi var i Mexico så sa jag att 2013 var året då jag skulle bli mer kärleksfull och glad. jag skulle även börja träna, eftersom jag tyckte att alla tjejer på stranden hade så sjukt snygga kroppar.
det där första jag sa har jag  typ glömt bort? kom på det idag och tänkte att det är fan inte normalt att jag vill bli mer kärleksfull och glad. jag ska väl redan vara det? och en sista sak jag sa som jag inte riktigt vet vart det kom i från var att jag skulle ge en viss person en ny chans pga jag tycker typ på riktigt synd om henne. ger jag en massa killar nya chanser hela tiden måste man ju även göra det mot gamla vänner..? jag vet inte. ska tänka på det här.
 
jag undrar om det liksom finns ett stopp för hur glad och snäll man kan vara under en dag. när jag jobbar så är jag otroligt hjälpsam, snäll, glad, skrattig, rolig och allt annat bra men så fort jag går därifrån försvinner allt detta. jag är så trött att jag ORKAR inte.
och här kommer tröttheten in..
jag är konstant trött. trodde det skulle försvinna för 2 veckor sen, men det sitter kvar. alltid denna trötthet...
jag sover ju ganska lite, men sover väldigt bra när jag väl sover. äter bra gör jag och träna har jag precis börjat med. det kanske blir bättre när jag kommit in i träningen och så.
 
och varför vill jag inte säga hej till personer jag känner? inte vilka personer som helst, men ändå.
 
 
 

Lördag och söndag


feels like i just want to run away and also just want to stay on the same place....

 

it feels like i only go backwards,

hej hej hallå flickor!


sämst uppdatering på mig.......... så man får skämmas ju. jag tror nog jag bara inte har nånting att säga? ni vet allt! 
hmm.. förra veckan.. hände nog ingenting spektakulärt? i fredags så var jag trött å kollade på life of pi innan jag somnade. på lördagen mådde jag illa men trotsade det genom att dricka mig redlös och fick sona det genom att spy ett antal ggr på söndamorgon (Tex på köksgolvet i min nya korridor... herre..). så sen låg jag i soffan i kärleksköket å dog, flyttade mig in i mathias rum å la mig i soffan å dog å sen kom han å hans vänner tillbaka å då kände jag att middag är ju ändå kul å handlade mat å gjorde pannkakor... å sen söndagsfikade vi å sen var vi supertrötta å somnade. kul... idag har jag pluggat. å ligger i min säng med mensvärk vilket alltid är skönt....... kuk. hatar känslan av att vilja dra ur mig min livmoder :) :) :) snart ska jag möta Anna å promenera och snacka skit.. å sen göra laxburgare.... å sen dra ur min livmoder :) :) :)

och så var den här veckan också slut.....

jaha ja.. i fredags var jag på jobbet och jobbad, efter jobbet så tränade jag me Ullis. sen åkte jag hem, åt mat, kollade på tv och sen soooov jag sött. Igår så gick jag till centrum, köpte nya träningsskor och linne, sen hem igen för att göra mest ingenting. vid 8 åkte jag till fridhemsplan för att möte Adela, åkte till Caliente där Malin och Sara satt och väntade på oss... hehe, inte alls sena.
åt tapar, drack sangria och snackades lite skit. och sen åkte vi taxi till jobbet för att jag glömt mitt insulin hemma, så Charlotte gav mig lite insulin och så gick vi till AG! där drack vi cava och så.
sen gick Malin och Sara hem men det ville inte jag och Adela såklart. vi drack lite mer cava och lite öl och sen gick i till Dovas när dom stängde. på Dovas drack vi öl och pratade med 92or, men vi ville inte gå på efterfest med dom så jag och Adela åkte hem till henne, drack lite vin, åt mackor (som var svingoda) och sen sov vi!!!!!
och till frukost gjorde Adela våfflor. jävla drömkvinna det där!
 
nu är jag trött...... och vill mest sova. fast jag måste städa. ååååh herreuuud.
 
 
 
 

HEJ HEJ HEJSAN TJENA

helgen spenderades mestadels på jobbet, men även hemma själv och med olof. i söndags gick jag och adela på promenad och sen fikade vi i gamla stan. hur mysigt va det rååå?
i måndags jobbade jag och vi hade världens jobbigaste dag. ALLT var åt helvete hela dagen, förstår liksom inte hur allt gick ihop ändå. och mitt i allt detta så svimmar en av mina patienter och jag står BAKOM honom. han var lite tung.....
Igår var jag ledig, tvättade, kollade på film och serier för att sedan somna sött kl 20:30.
imorse vaknade jag 3:30 och det var inte allt speciellt genomtänkt att somna så tidigt dagen innan förstod jag när jag vaknade. kom i alla fall till jobbet och idag har vi inte gjort ett skit. hade helt seriöst typ 5 patienter?? tillslut fick vi in en tjej född 92 som hade ätit lite jordnöt som hon inte tålde. herregud vad hon såg ut!!! så svullen och röd i ansiktet. stackars henne!
 
nu är jag i all fall hemma igen och har precis beställt mitt FRISKIT OCH SVETTIS KORT som jag ska hämta ut på kungdsholmen om några dagar.
lilla lata Ida ska alltså börja träna. så himla tur att jag har en del personer att träna med också!
 
 
och juste! Adela och kanske någon annan som läser så kan jag berätta att jag har typ 3 bilder på mina kära reskamrater i mexico pga jag fick inte ta bild på dom?! men dom jag har är fina :))))
om ni nu skulle undra varför jag enbart lagt upp en bild på cissi, robban och oscar.
 
 
imorgon ska jag äta middag med malin och sara!! och i helgen ska jag.......dricka alkohol. det vill jag nämligen. och på måndag ska jag träffa simon. hoppas han inte ha dibbe.
 
PUSS
 
 

tisdagar tisdagar tisdagar....

- det är äckligt kallt ute. så kallt att även om du har varmaste vantarna på dig kommer dina fingrar att frysa till is när du går till ica.
- jag fick nån typ av förkylning igår och mådde kasst hela kvällen å sov dåligt inatt å "missade" föreläsningen pga sjukdom å sånt. hatar å vara sjuk! HAR INTE TID. har fått en monster-kurs.
- Monster-kurs.
- Fick sms av mamma att Mister fått avlivats. :( Rest In Peace, MISTER! gullekatten.
- Det är tisdag. I dont like tisdagar.
 
 
 
 
nu måste jag plugga..............

PLAYA DEL CARMEN


det är tydligen 2013 nu.

det har gått 21 dagar på 2013 och det här är första gången jag skriver här. har ju varit i mexico vilket var underbart pga bra klimat, det var grönt, god mat (spec. i tulum.. och spec lobster pasta!) goda mojitos.. jättebra med allt helt enkelt.
 
sen kom jag hem å då var jag i sthlm vilket var mysigt å åkte sen till linköping. där var det kötta tenta som gällde! när den var klar firades det med öl på villevalla. blev full på tre st! men det blir lätt så när ölen är lite finare å bättre (å mer alkohol i...) på fredagen gjorde jag cytologprov (svar om 4-6 veckor) och sen hem å somnade i soffan, sen gick jag in till stan för att möta Anna å Signe å dricka öl! mysi. sen var jag tvungen att gå hem för jag skulle äta en gryta å dricka rödvin å sen gå på bio; django unchained. mycket bra film! om man gillar tarantino ska man se den :) 
på lördagen var jag i stan å fikade på berget <3 världsmysigt ställe! sen svira om till finkläder + skidglajjor för då var det After ski-sittning på FLAMMAAAAAAAAN. med alla bra människor. så himla kul var det! 
igår var jag världens tröttaste människa!!! Sov, vaknade, sov...åt...fikade massa.. semlor tex. mycket gott å värt. 
 
Nu ska jag städa rummet å sen gå till skolan! börjar nya idag! Utv.psykologi, boken jag har heter Childrens thinking... så känns ju som om det kan bli mkt bra! 
 
 
oxox.

lediga veckan

 Idag är min sista lediga dag den här veckan och herregud så skönt det har varit!! I måndags var jag på sös i några timmar, efter det åkte jag hem till Malin i hornstull. Så nu bor vi mycket närmare varandra och det gillas ju verkligen. i tisdags gick jag på stan, köpte present till mamma och kollade på kläder. åkte hem till mamma och pappa, åt pizza, drack kaffe hos elin och tommy och sen hem för att sova.
Igår låg jag hemma hela dagen pga mensvärk eller vad jag nu ska kalla det. jävligt oskönt. sen åkte jag till st eriksplan för att möta upp mina bästa fina jobbarkompisar. berättade om dom senaste dagarna för malin och hon berättade om patienten med psykos. blev livrädd av hennes historia och hoppas att det aldrig aldrig händer igen!
sen kom alla andra också. drack öl, åt lite mat, pratade om livet, löner, nya lägenheter, giftermål osv.
vid halv 7 åkte jag till gröndal för att äta middag hos zara och tomas! hon var så fin i sin stora mage och gjorde väldigt god pizza! (mycket pizza den är veckan). den 3 augusti ska jag på bröllop!!!! åååååh så himla kul och i början på april kommer en bebis!!!!!!
ikväll ska jag hem till adela och imorgon ska jag till jobbet!
 
det var hela veckan det! pussokram

TULUM


I COULD BE THE ONE.........

en fredagkväll som slutade med Big bang theory och Borat. Jag var så trött att jag nu såhär i efterhand inte har en aning om vad som sades eller vad det handlade om. somnade kl 23 och vaknade med ett ryck kl 05 av att någon gillade en bild på instagram.
åkte till jobbet halv 7, alldeles försent, och kände att nu orkar jag fan inte mer!? har jobbat i 3 dagar och är helt slut, denna trötthet som förhoppningsvis går över snart..
och eftersom jag tydligen är så jävla kärlekstörstande person så gick jag upp på HIA bara för att få kramas med Ullis och snacka skit. bra att det finns en himla massa bra personer överallt. och herregud vad min chef är FANTASTISK. älskar denna människa! världens snällaste och finaste när man inte mår bra. och självklart annars också!
 
efter jobbet idag åkte jag hem, tuggade en himla massa tuggumin från mexico, somnade, vaknade av att Adela ringde. mötte henne i centrum och så köpte vi mat!! sen gick vi hem, lagade maten, åt maten, pratade om viktiga saker, såg filmen Intouchables, åt vindruvor och såna där fluffiga saker.
Imorgon ska jag jobba sen är jag ledig måndag-torsdag!!!! dock jobbar jag hela nästa helg.
 
kram o puss
 

älskling, jag är hemma nu!

jag är nu hemma igen efter 2 veckor i mexico! även fast jag (och dom andra) mått dåligt så har vi haft kul och mysigt! bilder kommer såklart men inte idag för jag är helt sjukligt trött.
imorse vaknade jag kl 10 efter 5 timmars sömn, har sen dess varit jävligt trött men jag får verkligen inte somna förens tidigst kl 22. går ej annars! imorgon ska jag till SÖS på morgonen och sen jobba! var förövrigt på jobbet idag och jag har saknat dom så mycket! vi hade kramkalas och dom sa hundra gånger att jag var så himla brun. heheeee.. tackar!
precis när jag gick därifrån så ringde dom från arlanda, men eftersom jag stängt av ljudet på telefonen så missade jag samtalet. ringde upp när jag kom hem och då sa dom bara att väskan kommer hem till mig...... jaha?! ja väskan finns i alla fall på arlanda och det känns ju himla betryggande.  dock vill jag ha den NUNUNUNU!
eftersom jag är världens största materialist så tycker jag att det här är jobbigast någonsin. spelar ingen roll att man kan köpa nytt! och det jag köpt i mexico kan jag absolut inte köpa igen.
 
saknar redan värmen...... frös arslet av mig när jag var ute idag! men snart är det VÅR!
 
puss

2013

Ååååååhå ett nytt år har anlänt! Hittills under 2013 har jag (och Cissi) solat, badat, ätit (eh.. Försökt iaf), sovit, hängt och sånt man gör på semestern.

När jag kommer hem igen så blir det till att lösa saker, men när detta är klart ska 2013 bara bli nice!
Ett hälsosamt och lyckligt år tycker jag!! På alla möjliga sätt!

Puss!!!!!!!!!!


RSS 2.0