DANSMUSIK VIN OCH NYMÅLADE NAGLAR

idag (och alla andra dagar också såklart) är jag så nöjd med min lägenhet. älskar den!! eller alltså inredningen är fan inte på topp men allt annat älskar jag. vill liksom köpa blommor hela tiden. har nog sagt det tusen gånger idag?
nu sitter jag i alla fall i soffan och dricker rödvin, tittar på vänner och borde egentligen göra mig iordning för en utekvällllll. köpte ju nya byrror idag så jag ska nog ha på mig dom. tur att jag inte köpte dom som var för små för då hade jag inte kunnat varken sitta, andas, dricka eller äta. och att köpa för små byxor är ju ganska dumt?

det här med att gå på fotboll och bio var ju inte riktigt det jag hade lust med på en fredagkväll. herregud, jag kommer aldrig kunna skaffa pojkvän.

älskar att känna mig glad! så himla trevlig känsla men på måndag kommer jag säkert ha ångest igen. den där jävla matten får mig att vilja dö lite ibland!!!!!!!!!!! möh :(


TREVLIG FREDAGKVÄLL!!!
<3

CHEERS TO THE FREAKING WEEKEND


slutet




EN ONSDAG OCH EN SOLIG TORSDAG

det var en lite annorlunda kväll igår måste jag ju ändå säga. pappa ringde mig och frågade snällt om jag kunde ta mig till SÖS eftersom mamma låg där och inte va helt kry. jag är ju värlens snällaste (älskar sjukhus också) så jag åkte tid på en gång. Men det jag inte riktigt hade fattat var ju att pappa hemskt gärna ville åka hem för att han är livrädd för sjukhus, speciellt sös. Pappa drog och där satt jag och mamma kvar. herregud vad jag tyckte synd om henne.. usch.
men akuten på sös är ju rolig i alla fall. hur många som helst man kan kolla på och diskutera vilken läkare som är snyggast.
men efter 5 timmar fick jag nog. lämnade mamma kvar på akuten (då hade hon faktiskt fått prata med både läkare och kirurger) och gick den korta vägen hem till kim.

imorgon skriver jag prov och sen har jag bara 1 kurs kvar.. fan vad tiden gick fort! men roligt har det ju i alla fall varit :)

och älskade lisa sitter just nu på ett plan på väg till Thailand.

PUUSS


2 år och 75 dagar

alltså.. det finns en film jag längtar till så sjukt mycket. och som jag längtat efter sjukt mycket. och det är The Hobbit. så jag är glad över att kunna meddela att det nu bara är 2 år, 75 dagar och just nu 8 timmar samt 9 min kvar.

dont worry, be happy.

kollade på Filip & Fredriks breaking news igår. det var en tant som var 96 år med och idag skulle hon flytta till thailand! tyckte att det var typ hur koolt som helst... 96 år..flytta..till..thailand.. ingenting är omöjligt eller någonsin försent?
& imorgon flyttar Lisa till australien för att få bo i ett av världens bästa länder + med sin Luke (som jag gillar utan att ens ha träffat). vi hängde igår, åt en hel hel och ja bara va liksom. så fint. ignorerade det faktum att vi nu inte skulle ses på väldigt lång & obestämd tid. men sen sa vi hejdå och det var jobbigt, fick tårar i ögonen och allt kändes genast lite sämre. men jag är glad för lisas skull, men människor är alltid ego så egentligen vill jag ju ha henne kvar här. SÅKLART. 
nu måste jag plugga på.
xoxo

What do you want to accomplish in life?



gav du världen någon kärlek idag?



Sitter och pluggar (HrM...) men har kört fast lite.behöver bli peppad. så sätter på denna fantastiska låt! Nu kanske det går lite lättare att beskriva relationen mellan modernitet och sociologi!!!

strukturalism, determinism, aktörsperspektiv, voluntarism, konsensus......

sitter & skriver på min hemtenta nu. det går långsamt fram.. MEN det går ändå fram. som tur är. men jag hade nog glömt hur lång tid en enda fråga kan ta. Gick upp vid 8 imorse och satte mig med tentan strax efter tio. Förutom ett par små avstickare & pauser (så som duscha och äta) har jag suttit här och bara skrivit fram tills nu. och jag har inte ens klar med första frågan. Det jag ska skriva om (på 3-4 sidor) är vad sociologi är. det tycker man väl borde vara rätt lätt eftersom att det är det jag läser.. MEN! jag ska ta in sociologiska dualismer, begrepp & även exemplifiera med tex Durkheim (som jag tänkte välja då).. pJuuh. det är bara första frågan. sen återstår det 3.

Pratade med Cornelia igår och hon frågade om inte jag kunde hämta på dagis imorn (läs idag). Så nu ska jag skriva lite till för att sen bege mig mot Stuvsta och två av de jag längtat mest efter.

XOXO.

Andas, andas allting snurrar runt

och så var den här helgen snart slut.
-bra jävla middag i fredags
-bra jävla utgång på det. mmmm fylla.
-helvetisk bakfylla på lördagen
-sov
-förfest på KTH i mattebiblioteket
-kalas hos harry och malin
-insåg att det finns en del guldkorn på KTH. (meaning, snygga killar)
-nästan tog av trötthet
-tog mig hem
-blev väckt kl 03
-åt blodpudding till frulle
-mötte upp cissi vid tåget
-lånade böcker på biblioteket
-gick en liten promenad
-åt igen
-hem till kim
-kollade vänner och SOV

och nu.. sitter jag i min soffa och försöker samla kraft för att ta mig till toaletten och sen min säng. hur ska detta gå?



skall dricka te ur den största, bästa & finaste temuggen någonsin. den rymmer flera liter! sen ska jag sova eftersom jag tänkte cykla till skolan och plugga lite imorgon... oxox


vad har du gjort av dig för dig med dig själv

jag har bokat in en tid hos studievägledaren den 5 oktober nu. vet ju inte riktigt vad jag vill göra med mitt liv, så hoppas verkligen på att bli lite klokare efter att ha träffat henne. vill varje fall vara kvar i Linköping nästa termin också, så mycket vet jag. jaja.. vi får se vad Helena säger! 

xoxo.

friday night and the lights are low

idag hade vi ett seminarium som gick bra.
sen var det litet möte med några klassvänner (inför sittning vi ska ha). kommer bli sjukt TREVLIGT! whehey.
sen kände vi att vi var väl värda ett par öl så då gick vi till baljan för lite fredagspub! så himla mysigt det är där! vill vara där typ JÄMT?
sen cyklade jag hem för att duscha och äta middag. nu ligger jag i sängen. är sjukt seg. funderar på att åka hem till Frida och kolla på film och bara va.. ska nog plugga lite imorgon på dagen och sen blir det sjukHUsfesten vilket kommer bli riktigt trevligt

xoxo

KOM HEM

jag vaknar av ett samtal från comhem och killen som ringer avslutar med: "Bra, då kommer vi om 15 min!". EH? så dum som jag är så börjar jag ju städa istället för att klä på mig. sekunden innan dom ringer på dörren sätter jag på mig kläder. men nu i efterhand hade det ju varit så mycket roligare om jag hade öppnat dörren med mina rosa/spets trosor.
den ena var i alla fall jättesöt och påminner om någon vi känner. kommer dock inte på vem det är för jag kommer inte på vem vi känner som är söt? hehehehe (skoja JU)

Nu ska jag skriva klart en inlämningsuppgift till skolan och sen är det helg igen. hämta lite post hos mor och far, handla lite mat, städa och sen någon gång kommer Lisa och Emma.
Lördag- presentinhandling med lunkan till malin, fecke hos Malin och Harry.
Söndag- den resterande delen va bloggen kommer hem och vi ska träffa Adela. (så du vet cissi)

Idag skiner solen, så det blir nog en bra helg. trallalalalalaaaaaa

nu ska jag fortsätta skriva om hjälpmedel inom sjukvården och hur en relation mellan personal och anhörig påverkas efter patientens död. kul. jättekul.


Hejdå. puss. och. kram.


"ditt inre är vackert och idag har du god karma"

Idag blev vi klara med vår analys till seminariet imorgon. Vi blev glada och stolta så vi skickade fina pepp-sms till varann. typ som rubriken ovan. 



ooxx

bun



Har man lite bra (klass)kompisar eller? Jag beordrade Oliver att baka bullar till mötet idag och vad trollar han fram ur väskan om inte en påse med bullar! Sicken kille! Såna där skåningar är visst att lita på ändå.


xoox

one of these days

lite bilder från helgen som var:

vi började med lite fredagspub & öl.

sen bar det av till Signe på halv 8 hos mig.

söta värdinnan Signe

trevlig lördags-frukost med Frida och Robert.

Draget. Stämning!

Sen gick vi på fotboll. fast jag å frida blev inlåsta.

Förfest hos Elin (å Johan). Fina Elin!

Bål!

Afrikansk dans

Afrikanska killar

fest hos maggan

värden & chris

Fina tjejer på Drat i spat!

när vi cyklade hem hittade jag å nathalie en igelkott.. 

Mycket trevlig bakis-dag på IKEA! (& mycket nöjd tjej)

Sen åkte vi hem till Oliver och gjorde om.

dazed and confused

hade en så sjukt bra kväll igår! 
Finaste värdeparet Elin & Johan hade gjort så fint med afrika-tema. Bål med löv runt och glasen var också pimpade, allt var så fint. Alla var så fina och utklädda. en förfest med massa dans skratt och fina människor. underbart!
sen cyklade vi till kårallen. där träffade jag på Frida, Sara, Sanna, RobbanX2, Horne etc.. väl inne dansade vi till SMK, jag flängde runt med typ alla, tappade man bort någon hittade man en ny man kände.. så sjukt rolig kväll som avslutades med stad i ljus (såklart). älskar det!!
idag vaknade jag av en frida som ringde och sa kom hit å ät pannkakor, så då var det ju bara att lyda.. och jag kan nog inte tänka mig ett bättre sätt att börja en morgon på än american pancakes, mango, banan, sirap & te till det. OCH världens bästa Frida hade ett PAKET till mig! En gigantisk te-mugg som jag önskat mig ett tag nu. finare människa får man leta länge efter. När vi var mätte och belåtna cyklade vi till IKEA å mötte upp Sara & Viktoria. det inhandlades köttbullar, matta, bord, gardiner, blomma, sängöverkast etc etc. Sen insåg vi att vi inte alls skulle orka ta med allt på cyklarna, så då ringde vi Cissi som fick komma å vara hjältinna. Sen cyklade vi till irrblosset och pimpade upp Olivers lägenhet rätt mycket . Nu känns den mer som MIN än som Olivers. Fint. 
sen åt vi stuvade makaroner å falukorv och skrattade tills tårarna rann.
Åh. fina fina fina helg!!! imorgon är det måndag, men det gör ingenting. jag är glad över att vara där jag är!
Kommer bilder så småningom.
xoxo

spring för livet gottegris

hade en utomordentlig kväll igår hos Signe. helgens tema går ju i Afrika och hon bjöd på en afrikansk gryta med cous-cous och hembakat brytbröt. och sen; äppelkaka.
sen blev det dans på flamman!
idag har jag ätit en utomordentlig frukost hemma hos Robert (american pancakes) & sen cyklat för att se dragkampen med några klassisar. efter det mötte jag upp Sara & Sanna och vi cyklade till fotbollsplanen för att kolla på fotbollen (kändis laget - liu). kollade på fotbollen i andra halvlek skulle jag & Frida gå å kissa. Hittade ett tomt "omklädningsrum" (va typ ett sjukhusrum?) och lyckades självklart låsa in oss där.. stod å skrek lite till folk utanför genom ett litet fönster & ringde även lite samtal. tillslut kom en vakmästare och öppnade till oss. pjuuh. då va jag trött på fotboll & åkte hem. sitter i skrivande stund och funtar på att sminka mig, svira om i mina schyssta afrikanska kläder och sen bege mig hem till Elin och Johan för sjukt trevligt förfest innan DRAT I SPAT! kan det bli annat än UTOMJÄVLAORDENTLIGT SKITBRA?!?

xoxo

ITS FRIDAY IM IN....

Nu ska jag sätta på mig sminket & kläderna för att sen sätta mig på cykeln & fredagspub! ha världens bästa fredag, tror min kan bli riktigt fin. Efter fredagspub vankas det nämligen Halv åtta hos..Signe!!
xoxo.

And so i took of on my bicycle



kan ni förstå att jag ibland har lite svårt att hitta cykeln? man cyklar till skolan vid 8-tiden, trött & helt i sin egna värld. ställer den på ett bra (ledigt) ställe. sen kommer man ut från skolan några timmar senare och då är det 11 miljoner till cyklar där. överallt. det är inte alltid lätt det inte.

ahjuste;

smk spelar ju på lördag. jag vet inte riktigt vad jag kommer tycka om musiken när jag hör den i flera timmar men det är ju rätt ofta givet (för mig) att lyssna på nån smk-låt innan utgång och för att tagga till! tänker massa på Sommar! när jag hör sponsered by destiny
ooxxo.

smart drag Mr. Christer,

heLLo.
Sitter här i min ensamhet i min stora lya. skolan är slut för denna vecka (jibbiedibbiedooee) så nu har jag officiellt HELG!! ska snart läsa lite i en bok om KLASS, innan jag snörar på mig skorna för att cykla till stan & möta upp klassisar och sen göra en gemensam cykling till en annan klassis. där blir det mat & film. åh mysimys.
imorgon ska jag KANSKE (troligtvis ej) cykla till IKEA. är ju ledig. sen kanske det blir lite fredagspub innan halv 8 hos Signe! sen Flamman. åh.
sen är det lördag å dragkamp, fotboll & drat i spat med Afrika-tema!!! Sicken helg, va! åh.hhååå. å nästa helg är det collage-tema på sjukHUsfesten. jag älskar att jag ska få klä ut mig 2 helger i rad! whoaa! veckan efter det blir det kanske en sväng till storstaden, får se. är hemmafest i norrköping den 1a, det vill man nog inte missa..
hhmm.
nä. om jag skulle ta mig i kragen? ja.

BARA SÅ LÄNGE DET FINNS STJÄRNOR ÖVER OSS Å BARA SÅ LÄNGE VÅRA HJÄRTAN KLARAR AV ATT SLÅ.

måste egentligen plugga. som vanligt. men musik har aldrig varit bättre & datorn har massa spännande att erbjuda. typ. sitter och letar efter fina posters å liknanade som jag kan sätta upp på väggarna. så tomt och vitt och allt här.
nu ska jag läsa några sidor varje fall så jag med gott samvete kan cykla till frida för lite onsdags-middag sen.
xxoo.

åren går in i varann och jag inser att tiden är kort årstiderna smälter samman och jag vill minnas det jag en gång glömde bort



stryker ditt namn ifrån min lista.

igår visades sista entourage. någonsin! var inte alls berädd på att det skulle ta slut där så var lite chockad. men läste att det skulle komma en film, så riktigt slut är det väl ej.. no no no..
idag och igår har jag varit i bibblo för att läsa en bok som verkligen var bland det sämsta jag läst. förstår det nästan inte alls. hm. efter bibblo idag gick jag till baljan för att hänga lite med robban och co, underhålla dom lite innan föreläsning.
nu ska jag cykla in till staden för att hänga lite med Frida.
imorgon är det föreläsning 10-12. sjukt skönt. sen ska jag lära mig lite om Max Weber tänkte jag. han verkar ha varit en riktigt rolig karl. alla som läst om honom har klagat och sagt att han va skittråkig. och att hans åsikter är motsägande. & ja, vad ska man säga om en människa som gifter sig med sin kusin och sen blir psykiskt sjuk?
xxoo.

tissddaaaggggg

vaknade av ett sms av mamma där hon ville att jag skulle ta med ett par flipflop till henne ikväll. den jäveln ska tydligen till italien?! jag vill också ha ett sånt jobb där man bara får göra en massa roliga saker och få pengar för det. hon tänkte till hon, morsan.

Jag har varit så himla arg på min hyresvärd och på csn men nu har det liksom gått så lång tid att jag knappt bryr mig längre. Vem bryr sig om att jag har en massa skit i min lägenhet som egentligen ska till vinden? vem bryr sig om att jag inte har någon nyckel dit (efter 2 månader)?
och det gör väl inte så mycket att jag inte har fått några pengar? och att min lön tog slut (hahahaha).
och att käka anitibotika utan någon verkan.. vem bryr sig om det?

och fan vad irriterad jag blir på det här med barnläkaren som har dödat ett barn på karolinska. HERREGUD. det var ju fan en sjuksköterska som gav den dödliga dosen och föräldrarna fattar inte vad som har hänt för dom är förståndshanikappade. dom förstod inte att barnet ändå skulle dö.
åååh.

hehe.

kram
(för ett år sen kom facit. mmmmm mys)


IN GENOM PORTEN, UPP FÖR TRAPPAN, TVÄRS ÖVER GÅRDEN MEN ALDRIG ÖVER DIG


lazy sundays turn to mondays too soon,

måndag igen då.. det är grått och regningt ute. trevligt måndags-väder helt enkelt. helgen såg ut som sådan att jag gick ut på flamman i fredags. där var det skoj, men tjejerna ville dra till platens så då drog jag med eftersom jag inte varit där.
på lördan gick vi och åt pizza och sen begav vi oss till CJ för att se på en grym film; Titanic...2.... he he he.
det var nog bland det bästa vi sett. vi satt och skrattade i 90 minuter. speciellt bra blev den ju då textningen var gjord av nån finne och ibland var det lite finsk textning och annars var det bara bedrövligt översatt. Typ när dom skulle säga "Detsamma" var det "Också". "Ha en bra morgon" "Också!" hehehe...
sen blev det lite fotboll hemma hos Pesa, men jag var mer intresserad av att ligga och spela wordfeud. sen skulle alla fixa sig fina och gå ut och jag gick hem och kollade på filmer eftersom jag kände mig sjuk. ingen klass-fest för mig alltså. trist. men ibland går hälsan före.
igår var en väldigt seg dag. behövdes eftersom jag fortfarande höll på att hosta lungorna ur mig.
nu är det måndag och jag har inte skola förrän på onsdag! men ska åka och plugga lite i bibblo ändå..
ska bara hämta kraft...
xxxoo.

PEACH, I COULD EAT PEACH FOR HOURS

spenderade lite tid hos min syster igår, åt lite kaka och fick ett fat. tack! sen blev jag hämtad av tre fina killar och så åkte vi hem till mig. handlade lite nödvändigheter så som chips och efterrätt. det blev lite pizza också innan vi gick hem för att korka upp vinet.
Efter mat, vin, skratt, prat, bildvisning och bibelläsning orkade inte jocke längre. Max däremot orkade inte åka hem så han somnade sött i min säng medans jag själv somnade isoffan.
Idag har jag och max tagit en runda på söder, ätit lunch med viktor och rikard, varit i liljeholmen där rikard klippte sig, hämtat en soffa, fikat och till slut lämnat soffan hos david där vi hade tråkigt så då åkte vi hem istället.
dom tre herrarna har även kommit fram till slutsatsen att alla tjejer (inte tjejkompisar och familj) är horor. vet inte ritigt varför dom kommit fram till detta men jag hörde något om att tjejer härjar så jävla mycket. vi är tydligen jävligt jobbiga.
och då kom ju jag snabbt fram till att vi tjejer har det fan så mycket lättare än killar. just horor är väl att ta i men jag förstår vad dom menar.

fan vi börjar verkligen bli vuxna nu. lägenhetssnack hit och jobbsnack dit. Simon är sjuk för att han jobbat för mycket, viktor har inge liv för att han jobbar för mycket, rikard köper bara jävligt konstiga möbler och max sparar pengar. herregud.


och det är så skönt att sitta här i min lägenhet helt själv. det är mörkt ute, det regnar, lyssnar på veronica maggio och med vetskapen om att jag kan skicka ett sms så får jag sällskap.

(och jag har bara 2 kurser kvar till klar undersköterska)

<3

har alltid kunnat tappa min skalle i marken,

idag hade jag skola till halv tio. kändes märkligt att få helg så tidigt. så vi cyklade in till stan och drack kaffe & åt bullar & snackade skit. när vi fick nog av det cyklade vi vidare till gamla linköping för lite mer snack. sen skulle dom vara hurtiga och träna vid 3 så då gick jag hem igen för att kolla på vänner. & nu ska jag försöka göra den här fredagen än mer härlig. xoxo.

& alla vill väl ha dig nu? dom har ju väntat på det här.

Ligger hemma & pausar lite just nu. har varit i skolan från 8-13 sen cyklade vi iväg till cloetta center för att gå på Kalas-mässan. Man fick gratis godis, glass, bullar, mjölk, pennor, kalendrar etc etc. det var skoj att gå runt o prata med alla som satt där också. men nu ligger jag hemma och vilar lite. ska iväg på the kalas-party sen, men först ska vi äta och förfesta. och jag ska vila.. zzzzzzzzzzz. Det är rätt mycket nu, men jag är så glad och nöjd! jag älskar; att man får cykla överallt, min cykel, LiU, att jag lär mig saker varje dag, alla nya människor omkring mig, irrblosset, att jag har massa roligheter framför mig, att det är onsdag idag, att jag är ledig imorgon, att det "bara" är seminarium på fredag, att det snart är helg, att det var sol idag (regnade iofs när jag cyklade till skolan..) något som inte är lika bra; jag är skitdålig på att cykla, höll på att cykla på en liten kille idag. det är otäckt. berättade om min halv-fobi och oförmåga att cykla för en kille i klassen och han gav mig lite råd, som det nog är sjukt mycket bättre om jag INTE lyder. Nej nu ska jag se VÄNNER och VILA. xoxoxoxoooo.

.

Tror jag vill gå o dö lite just nu. Jag gick till vårdcentralen imorse, hade tydligen hög sänka och knäppa lungor så jag fick penicillin. Och jag har fortfarande inte fått mina pengar av csn. Det känns så himla kuuuuuul. Kul att jag måste stanna hemma i skittråkiga Stockholm i helgen. Fan vad trött jag är.

upp som en sol! ner som en pannkaka...

ställde klockan på 07.20 imorse, men vem försökte jag lura? tryckte på snooze tills klockan visade på det lite mer humana 07.48. då bryggde jag lite kaffe och satte mig för att läsa det sista om Marx och sen sammanfattningen av Durkheim och Weber. Är sjukt förvirrad och vet inte riktigt vems teori som är vems och vem som tycker vad... och då är det bara tre teoretiker jag läst om (okej, Marx är inte sociolog men man ska ändå läsa om honom blablablaa!)
jaja ska snart hoja ner (upp?) till skolan för att diskutera med mina smarta gruppisar, så då förstår jag nog mer... hehe.
xoxo

no i havent told you that im waiting waiting

söndag idag. den har spenderats i gamla linköping (dit jag tvingade robert). det var sjukt varmt ute och jag ångrade bittert att jag tog på mig mer kläder än vad som behövdes. när vi gått runt i gamla linköping tog vi cyklarna och cyklade runt runt runt. kollade på stångån, hittade ett fint cafe uppe på en kulle. cyklade hemåt, hittade lite gulliga grabbar. sen kollades på harry potter och åts lite sen-lunch.
nu ska jag kasta mig på cykeln för lite härligt mat-häng i Ryd.
xoxo

min älskade lilla hockeyfrilla.

dagen innan jag åkte till Linköping såg hon ut såhär:




Såg går man in på syrrans blogg och ser att sin frisyr, den va hon inte nöjd med. Så vad gör man då? Jo man tar såklart en sax och klipper. jag hoppas för allt i världen att hon inte blir frisör... eller är jag för gammal för att förstå att det ÄR SÅ DÄR man ska se ut i håret nu förtiden??


this is how it feels to be special, i wanted to kill you the next day.

idag har vi skrivit klart vår redovisning vi ska hålla imorgon så nu ska vi på pop sensation ikväll för att fira hur duktiga vi är. ska snart iväg för lite rödvin och häng innan. Hoppas på att Pop Sensation bilr lika bra som det låter.
Frida ringde precis och hon ska också dit så det blir inget annat än ASBRA!!



FÖRSTA SEPTEMBER

idag ska jag plugga och imorgon skriva prov. i helgen ska jag plugga matte och gå ut en liten sväng kanske?
nästa fredag åker jag till linköping(!!!!) har ju för tusan inte varit där sen i februari! ska bli mucho roligt att åka dit och hänga lite. synd bara att lisa fisa inte kan följa med, hon är ju tydligen i kroatien. Luke is a keeper!!

NU ska jag läsa om palliativ vård.
hej svejs


RSS 2.0