SOMSOMSOMMAREN!

Sommaren har kommit och gått lite som den vill, men jaja! Nu är det cirka svinkallt ute... men hade ett bättre midsommar-väder! OKEJ! lets talk about midsommar! 

åkte till Västkusten i torsdags efter jobbet! Tog ungefär sju timmar att ta sig ner dit så vi sysselsatte oss väl och bra med tex gissa djuret-läten, visseltävling mellan mig och Josef, Norsk kareoke etc! Efter dessa roliga och fartfyllda lekar var vi tillslut framme! En liten öl och en liten namnlek innan totaldäckning. 

Fredagen spenderades lite i Strömstad och sen hem för en sillig lunch (lax för mig, tackkkkk!) sen blev det lekar! tex mördarleken, ett-rep-genom-kläderna-leken, dansstopp och roligaste; film-leken! måste lekas igen! Sen grillade vi musslor (kanske bland det godaste jag ätit... gahhh!) åt extrema mängder räkor och även havskräftor. detvarheltamaziiing!!! Kvällen avslutades på klippor vid havet i soluppgången. mysmysmys!!!!

dagen efter började med ett dopp i det blå, sen fortsatte vi med grill vid havet, extremt slöande och sen fotbollstittande! Sen åt vi carbonara och drack Pimms.


Sjukt mysig midsommar med extra bra människor! Gillar livet! Älskar Sommarn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0