Let's have a toast for the douchebags, Let's have a toast for the assholes,Let's have a toast for the scumbags, Let's have a toast for the jerkoffs

OKEJ. MÅSTE bara klargöra lite saker här nu; 
1) (och den här är viktigast) VI ÄR SÅ JÄVULSKT BRA. Så himla bra människor. Vi är det. Det går inte ens att ifrågasätta. Vi är mänsliga, så vi är inte FELFRIA.. men vi är så himla bra. Så är det ju bara! och det ska vi alltid alltid veta. Ibland glömmer vi ju det.. Men vi är ju mänskliga..så därför är vi också lite glömska! Vilket inte gör någonting, för då behöver vi bara bli påminda (bland annat och kanske mest utav oss själva). 
2) Man får vara ledsen.. men då ska det vara pga någonting ledsamt. 
3) Vi förtjänar att vara glada! mest av allt ska vi vara glada, och ibland och väldigt sällan inte. Annars är någonting fel och vi måste försöka fixa det. OK?

 
Så. Om vi glömmer hur bra vi är; PÅMINN DIG SJÄLV! Om vi blir ledsna; Se en sorglig film/lyssna på en sorglig låt och GRÅT..... och efter det kan det ofta kännas bättre. Men inte bara ignorera det ledsamma och försöka vara glad. Bättre att försöka förstå varför man är ledsen eller försöka få ut det ledsamma. För då kan en bli GLAD! Och glad är det bästa! Lyssna på en glad låt och dansa (Ja med dig själv.. och känn dig löjlig och bara så himla bra.. helst en låt av någon grym tjej/grymma tjejer...) Och.. det är mycket ljusare nu förtiden = Snart vår! och våren är supermysig för den är som en god förrätt innan varmrätten, aka sommarn).
 
Även viktigt att inte tro någonting av vad dumma och tråkiga kärleksfilmer/låtar säger åt oss att tro om kärlek och livet. På riktigt alltså!!!!!!!!!!!!!!!!
 
INTE LÅTA SIG SJÄLV BLI BITTER! för det är inte den person en är. SÅ.

Kommentarer
Postat av: A

Lets have a toast for YOU! <3

2013-02-11 @ 15:31:55
Postat av: Ida

Ja för vi är bra!!!!!!! <3 puss och tack gulle

2013-02-11 @ 16:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0